Setari Cookie-uri

Trend alert: estetica Cowboy inspirată de Beyoncé

Fascinația modei pentru estetica de tip cowboy nu este o noutate, dar cu siguranță a ajuns la un nivel culminant în ultima perioadă.

Jachete cu franjuri, cizme din piele de antilopă, denim peste denim și pălării de cowboy, toate acestea reprezintă piesele esențiale ale tendinței cowboy. De unde a pornit? Well, dacă Beyoncé lansează un album country, atunci ascultăm muzică country, dacă poartă pantaloni din piele și jachete cu franjuri, atunci la fel și noi pentru că pur și simplu o adorăm pe Queen B! Colecția Louis Vuitton AW24 a fost începutul trendului cowboy pe care l-au urmat toate celebritățile momentului. De asemenea, artiști precum Dolly Parton, Shania Twain și Taylor Swift au glamorizat tendința de-a lungul timpului, demonstrând că cowboy core este, de fapt, pentru toată lumea.

Împreună cu Zalando am pregătit mai jos câteva dintre piesele noastre preferate inspirate de moda country western.

Citește și:

Jachetă piele

Jacheta din piele cu croială dreaptă clasică e un staple al oricărei garderobe. Așa că dacă deja ai una, e momentul să o porți sezonul acesta, iar dacă nu, e timpul să achiziționezi o jachetă cu franjuri. Versatilitatea de a o integra în diverse outfits este una uimitoare!

YAS, Jachetă piele, 1.379,00 lei

Pantaloni metalici

Pantalonii metalici reprezintă o fuziune între stilurile western și glam, iar cea mai bună dovadă este faptul că îi poți purta într-o formă de elevated country style, ceea ce va atrage toate privirile. Nu uita să îi porți mereu cu botine.

Even&Odd, Pantaloni, 149,00 lei

Botine piele întoarsă

Așa cum menționam, botinele de piele întoarsă stau la baza tendinței cowboy și reprezintă un exemplu perfect pentru a obține estetica western, fie că sunt purtate cu jeans lungi sau scurți, fie cu o fustă, vor face senzație tot timpul.

Citește și:

Steve Madden

WILDCARD - Cizme cowboy/biker 611,00 lei

Fusta mini

Fustă mini din denim sau monocromă este super recognoscibilă pentru stilul lui Dolly Parton.

Un element de bază și un must-have pentru tendința cowboy, acesta poate fi combinată în cel mai autentic mod cu topuri îndrăznețe cu diverse imprimeuri.

Karl Lagerfeld Jeans, Fustă petrecută, 629,00 lei

Vesta denim

Vesta din denim cu un touch vintage: un element de bază iconic pentru orice party. Încheiem cu această vestă fără mâneci din denim pe care cu toții am purtat-o la un moment dat, iar croiala celei de la Levis rămâne una specială și de referință.

Levi's®, Vestă, 379,00 lei

Așadar, pregătește-te să faci o călătorie în Vestul american împreună cu Zalando. Piesele irezistibile care te vor face remarcată purtând estetica cowboy, le poți găsi pe zalando.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.