Setari Cookie-uri

Cu Eul la control: 5 Ganduri care te pot face mai slaba

Slabeste mancand! Cum este posibil? Citeste in continuare si afla raspunsul.

Foto: Shutterstock.com

Cu Eul la control: 5 Ganduri care te pot face mai slaba

1. Ai comandat pui la gratar… De ce sa nu iei si cartofi prajiti?

Raspuns: pentru ca ingrasa. Cartofii combinati cu carnea reprezinta un adevarat dezastru pentru silueta ta. Si, crede-ma, acestia ajung sa se depuna in cele mai nepotrivite locuri – gen coapse, fund, abdomen. Sunculite… nu ai nevoie de ele!

Sfat: Permite-ti un singur rasfat! Ai luat puiul la gratar, incearca o garnitura din legume crude (sau fierte) sau o salata verde! Mult mai sanatos.

2. Dulciurile de acasa

Mergi la supermarket si iti cumperi praji, ciocolata, cornuri, inghetata si alte dulciuri in speranta ca le vei manca treptat. Da’ de unde! Imediat cum ajungi acasa te pui pe infulecat. Si parca nu stii cu ce sa incepi. Dar ce mai conteaza? Oricum le vei manca pe toate deodata. Si daca nu poti intr-o zi, mai ramane si pentru urmatoarea!

Citește și:

Sfat: Nu spune nimeni ca trebuie sa renunti la dulciuri, dar te-ai uitat vreodata pe ambalajul din spate? Ai citit vreodata ce contin sau cate calorii au? Incearca sa nu abuzezi de ele, este pentru binele tau.

3. Vine frigul… de ce sa mai slabesc?

De ce? Iti spun eu de ce! Pentru a te simti bine in pielea ta, pentru a avea un corp frumos si, cel mai important, pentru a fi sanatoasa. Exista persoane care obosesc chiar si atunci cand urca 5-6 trepte. Crede-ma, nu vrei sa ajungi ca ele.

Sfat: descarca-ti pe telefon sau pe laptop cateva fotografii cu femei care arata bine si, din cand in cand, uite-te pe imagini. Tu trebuie sa fii cea care preia initiativa. Motivatia este cheia!

4. Toti din familia mea au probleme cu greutatea… de aceea sunt grasa!

Stii proverbul acela american “Obesity doesn’t run in family. The main problem is nobody runs in family” (Obezitatea nu iti controleaza familia. Problema principala este ca nimeni nu alearga in familia ta).

Citește și:

Este adevarat, genele sunt cele care iti determina greutatea corporala dar, hai sa fim sincere, tu esti cea care detine controlul si poate schimba ceva. Trebuie doar sa ai ambitia, sa stii sa pierzi, sa te ridici de unde esti si sa lupti pentru ceea ce iti doresti!

5. Of…Dupa cat am transpirat la sala merit si eu un hamburger

Dar ce ai zice de o salata? Sau cateva fructe? Dupa ce te-ai spetit la sala, ai alergat de ti-au iesit ochii din cap, ti-ai tonifiat muschii si ai eliminat toate toxinele… tu vrei sa ai parte de o masa plina de calorii?

Pentru multe persoane, tratamentul VIP consta intr-o masa bogata in paine si mancare nesanatoasa: gen fast food. Nu iti mai subestima puterea! Continua sa lupti daca vrei sa vezi rezultate. Daca renunti la mancarea nesanatoasa (stiu, la inceput este extrem de dificil), vei observa ca peste ceva timp tu singura nu vei mai dori sa mai mananci asa ceva. Si nu pentru ca subconstientul te obliga, ci pentru ca nu ti se mai pare gustoasa.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.