Setari Cookie-uri

30 de Greseli capitale in dieta

Si tu ai aceste obiceiuri nesanatoase!

6. Manaci prea des in oras

Chiar daca esti foarte ocupata, incearca sa manci mai des ce gatesti tu cu mana ta. Astfel, iti poti tine portiile sub control.

La un restaurant, porti s-ar putea sa fie mai mare decat ai tu nevoie de fapt dar date fiind circumstantele, nu te vei opr din mancat decat atunci cand vei vedea farfuria goala.


7. Consolare in mancare

Atunci cand esti deprimata sau nervoasa, NU DESCHIDE FRIGIDERUL!
Uneori, femeile pot dezvolta un soi de atasament fata de anumite alimente, in special dulciurile si vor apela la ele de fiecare data cand au o stare de spirit proasta.

8. Nu dormi suficient

Crezi ca nu au de-a face una cu cealalta? Daca faci totul ca la carte si nu slabesti, numara-ti orele de somn. Tu dormi suficient?

Uneori, nivelul de stres este amplificat din cauza lipsei de somn. Atunci cand esti stresata, creste si nivelul de cortisol din organism.

Citește și:

Acest hormon ingreuneaza ardere grasimilor sau poate duce chiar la acumularea unor kilograme in plus.

9. Prea mult dressing

Manaci fructe, legume si iti plac salatele. Pana aici, totul e in regula. Dar cat dressing folosesti la o salata? Oamenii pun in farfurie cele mai diverse lucruri pe care ei le cred “sanatoase”, de la branza rasa, carne rosie sau munti de sare.

Pana la urma, ajung sa transforme o salata sanatoasa intr-o bomba calorica.
Daca salata ta nu pare prea apetisanta, adauga niste ardei gras rosu. Poti incerca si cu putin dressing low-fat sau o picatura de otet balsamic.

10. Dar e light!

Bauturile carbogazoase, oricat de light si zero ar fi ele, nu sunt recomandate in dieta. De cele mai multe ori, acestea cresc pofta de mancare si nevoia de a rontai gustari nesanatoase.

Inlocuieste-le mai bine cu ceai verde, suc de legume sau un pahar de lapte degresat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.