Setari Cookie-uri

30 de Greseli capitale in dieta

Si tu ai aceste obiceiuri nesanatoase!

26. Randul doi!

Daca iti place foarte mult un fel de mancare, nu iti umple farfuria a doua oara. Mai bine pune restul in frigider si bucura-te de savoarea felului tau prefereat de mancare doua zile la rand, nu doua portii la cina!

27. Scump regimul, scump!

Cei mai multi oameni spun ca nu tin o dieta pentru ca nu banii necesari sa cumpere “mancare speciala” sau sa-si plateasca abonamentul la sala. O conceptie cat se poate de gresita! Nu trebuie sa aruci banii in stanga si-n dreapta pe ceaiuri, pilule si prafuri sau sali din buricul targului.

Poti scadea in greutate printr-o ajustare rationala a portiei de mancare, punand in farfurie ceea ce familia manaca de obicei.

Pentru exercitii fizice, iesi in parc la alergat sau chiar in jurul blocului. O alta solutie este banala coarda de sarit cu care se joaca toti copiii. Achizitioneaza-ti un astfel de “instrument” si sari 15-20 de minute pe zi. Ieftin si eficient!

Citește și:

28. Atitudine negativa

Orice dieta incepe cu o portie zdravana de optimism asezonata cu vointa. Daca te incapatanezi sa crezi ca nu va functiona nimic pentru tine, viata e grea si tu esti grasa, cu siguranta asa se va intampla.

Kilogramele in plus nu se topesc prin plans de mila!

29. Post negru

Sa stai nemancata o zi intreaga apoi sa te asezi la masa doar seara este o idee extrem de proasta. Cand te vei hotari sa mananci in cele din urma, sigur vei opta pentru o portie mai mare decat este recomandat care sa contina multe calorii pe care corpul tau nu le va arde.

30. Slabesc pentru tine

Sprijinul unui prieten bun sau al unui iubit care sa te sustina atunci cand incepi un nou regim alimentar iti maresc sansele sa dai kilogramele jos pentru ca iti pot insulfa o atitudine pozitiva.

Atentie insa la cei care devin cicalitori si isi doresc atat de mult sa te vada slaba incat pierd din vedere cel mai important aspect: sanatatea ta.

Citește și:

Daca dieta ta a pornit de la presiunile cuiva, incearca sa te eliberezi de constrangeri inainte de a face schimbari majore in stilul tau de viata.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.