Setari Cookie-uri

30 de Greseli capitale in dieta

Si tu ai aceste obiceiuri nesanatoase!

16. Bei prea putin apa

Da, apa chioara este esentiala pentru arderea caloriilor. Daca nu cosumi suficienta apa, organismul tau se va deshidrata si vei arde mult mai greu caloriile. Aportul ideal de apa este de 8 pahare pe zi.

17. Nu consumi lactate

Lacatele sunt esentiale in dieta. Unii cercetatori au sugerat ca organismul arde mai usor caloriile atunci cand are suficient calciu.

Prin urmare, o lipsa de calciu poate duce la cresterea in greutate. Pe piata exista game largi de produse degresate din lapte asa ca poti renunta la cascavalul pane care, apropo, are 400 calorii!

18. Fast food de urgenta

Esti in oras, te grabesti, nu ai timp sa manaci sanatos si solutia ta este mancarea de la fast-food? Stiu ca ai scuza pregatita, s-a intmplat o singura data! Acesta este un obicei care te poate trage foarte usor in “pacate” calorice.

Citește și:

In plus, la cele mai multe restaurant fast food gasesti acum si mancare low-fat. Ia-ti o salata si apa plata, nu un hamburger si un milk shake!

19. Nu te cantari zilnic

Calea sigura spre frustrare si dezamagire este sa te cantaresti in fiecare zi. Kilogramele in plus nu dispar peste noapte. Daca vrei sa stii permanent ce greutate ai, cantareste-te saptamanal, in cel mai bun caz.

Daca scopul tau este sa scazi 1 kilogram pe saptamana, vei avea satisfactii mult mai mari si te vei simti incurajata daca nu abuzezi de cantar.

20. Nu faci exercitii fizice

Atunci cand nu faci miscare, iti pui toate sperantele intr-o dieta care s-ar putea sa nu functioneze fara un pic de ajutor. Totul este sa gasesti exercitiile care iti fac tie placere.

Daca aerobicul nu te incanta foarte tare, te poti inscrie la cursuri de dans sau poti face miscare in intimitatea propriei locuinte.

Citește și:

O alternativa foarte practica este si mersul pe bicicleta pana la serviciu, daca distanta o permite.

Vizionare placuta


Kudika
5 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.