Setari Cookie-uri

Dieta orientala: scapi imediat de minim 2 kg

Daca ai incercat aproape toate dietele pana acum insa rezultatele au intarziat sa apara, eu iti propun ceva nou

Noi, fetele, incercam de-a lungul timpului sa aratam din ce in ce mai bine. Bineinteles ca pentru asta apelam foarte des la diete. De cele mai multe ori evitam sportul si ne dorim sa obtinem rezultate uimitoare doar cu ajutorul dietelor care ne promit marea cu sarea – ceea ce ar fi, sa recunoastem, ideal pentru noi.

foto mancare traditionala japoneza sursa shutterstock

Asa cum organismul tinde sa devina imun la medicamentele luate prea des, cu dietele treaba sta exact la fel. In momentul in care corpul nostru se obisnuieste cu un anumit stil de viata, acesta devine ineficient.

Printre cei mai mai slabi oameni ai planetei, se afla desigur, asiaticii. Daca am fi rautacioase am spune: "pentru ca mananca numai orez". Insa lucrurile nu stau chiar asa. Asiaticii nu prefera prajelile, ci mai degraba alimentele fierte sau preparate la cuptor.

Citește și:

Stilul lor alimentar nu ii ajuta sa isi mentina numai silueta, si cu siguranta nu asta este scopul lor principal, ci sa isi mentina organismul sanatos, sa aiba o alimentatie echilibrata si un tonus foarte bun.
Asiaticii consuma foarte rar carne de vita sau porc si se axeaza pe consumul de peste, cereale integrale, taitei, legume, fructe si seminte. Carnea pe care o prefera ( insa si aceasta destul de rar ) este cea de pui.

Vizionare placuta


Kudika
8 August 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.