Setari Cookie-uri

Cea mai buna Dieta de Vara

Adopta un nou stil de viata in aceasta vara cu ajutorul acestor sfaturi

Iata cateva sfaturi:

Vara consumam mai multe lichide decat in restul anotimpurilor tocmai pentru ca organismul nostru se deshidrateaza datorita caldurii. Este o ocazie foarte buna de a renunta la sucuri (care oricum nu iti potolesc setea prea mult) si de a consuma cat mai multa apa plata sau minerala.

Sucul natural de fructe trebuie inclus in rutina alimentara zilnica. Pentru ca varietatea fructelor este in plina ascensiune vara, ar trebui sa profitati de acest lucru si sa va preparati cat mai multe sucuri naturale din fructe, si de ce nu, sa adaugati si cateva legume. Aportul zilnic de vitamine este astfel mult mai bine asimilat.

Respectati mesele principale ale zilei si astfel o sa reusiti sa scapati de kilogramele adunate in timpul anului. Nu este o regula de urmat numai pe timpul verii, ci pe tot parcursul anului, dar vara aveti posibilitatea de a manca mai putin si mai des, de a introduce cate o gustare intre mese care sa contina un fruct proaspat. Astfel va asigurati portia de energie zilnica.

Citește și:


Produsele lactate
nu trebuie sa lipseasca din alimentatia zilnica. Pe langa raportul de calciu adus organismului, lactatele au rolul de a ne hidrata si de a ne revigora pe tot parcursul verii. Nu-i asa ca deja iti e pofta de un pahar de lapte rece sau de un iaurt racoritor?

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.