Comunicat de presa

Cu un nou slogan - "Frumusetea incepe cu tine, restul e noul machiaj Avon" - gama de machiaj "Avon", aduce culori vibrante si rezistente, imbogatite cu cele mai bune formule AVON de pana acum.

Raluca Kisescu, Directorul de Marketing de la AVON, recomanda noile produse: "Noua gama de machiaj de la AVON se remarca prin inovatia produselor, din punct de vedere al design-ului si al formulelor cu pigmenţi puternici.

Am ales sa facem lucrurile altfel pentru ca ne dorim sa aducem o schimbare pe piata de machiaj din Romania si in ritualul zilnic de infrumusetare al fiecarei femei, pentru ca frumuseţea incepe de fapt cu noi, iar restul e machiaj de la AVON.

Femeile care aleg produsele AVON primesc si sfaturi profesioniste de machiaj de la Carmen Dinca, make-up artist-ul AVON. Mai mult decat atat, Antonia este endorser pentru aceasta gama si ne bucuram foarte mult sa o avem alaturi de noi in tot acest proiect. Am remarcat-o prin atitudinea, optimismul si energia pe care Antonia le are pe scena si in afara ei.

Parteneriatul cu Antonia presupune sustinerea gamei de machiaj „Avon” si pentru ca vrem sa fim aproape de cat mai multe femei din Romania vom pleca impreuna cu Antonia intr-o caravana in 10 orase, in aceasta vara. Astfel, Antonia si AVON vor transmite si mai multa energie, entuziasm si culoare romancelor".

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: