Setari Cookie-uri

Cei mai importanti 5+1 pasi pentru a avea o silueta perfecta in aceasta vara

Tu esti pregatita pentru vara? Iata cateva sfaturi esentiale!

Vara si-a intrat in drepturi si au inceput sa se deschida piscinele, strandurile si in curand se va da startul weekend-urilor la mare si vacantelor cu destinatii exotice. Pe langa asta, hainutele intra la apa si incepem sa ne imbracam din ce in ce mai sumar si mai lejer pentru ca temperaturile ridicate sa nu ne doboare.

Pentru a putea sta linistite la soare si pentru a purta rochitele preferate trebuie sa avem si o silueta pe masura care se poate obtine cu un pic de vointa si putin efort.

foto: femeie la plaja, Shutterstock

1. Planul de atac

Nu conteaza daca vrei sa obtii rezultate in doua saptamani sau intr-un an de zile, in oricare dintre situatii trebuie sa iti faci un plan de atac. Fa-ti planul pentru zilele in care mergi la sala, pentru zilele in care mergi la alergat si fa-ti cate un meniu pentru fiecare saptamana.

In acelasi timp, stabileste o zi sau doua pe luna in care sa iti satisfaci poftele dulci. Nu trebuie sa renuntam la micile placeri, dar nici nu trebuie sa exageram.

Citește și:

2. Fa exercitii regulat

Daca incepi sa mergi la sala fa asta cu regularitate si nu intrerupe antrenamentele. O saptamana in care lipsesti de la sala este echivalenta cu o luna in care nu faci miscare si rezultatele tale vor intarzia sa apara.

Daca nu reusesti sa ajungi la sala mergi la alergat sau fa acasa cateva exercitii care sa te tina in priza.

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.