Setari Cookie-uri

Cei mai importanti 5+1 pasi pentru a avea o silueta perfecta in aceasta vara

Tu esti pregatita pentru vara? Iata cateva sfaturi esentiale!

3. Renunta la mancarea nesanatoasa

Si asta nu doar pentru o scurta perioada de timp pana iti atingi scopul ci de acum inainte pentru ca starea ta de sanatate sa se imbunatateasca. Fii un exemplu si pentru cei din jur si determina-i sa renunta la grasimile nesanatoase, prajeli, tutun, alcool si alte lucruri daunatoare.

Incearca sa consumi din ce in ce mai multe fructe si legume, sucuri proaspete si nu uita de apa plata, mai ales pe timp de vara.

4. Odihneste-te suficient

Somnul este vital atunci cand vorbim de starea de sanatate si de modul in care metabolismul nostru functioneaza. De asemenea, un somn bun si o odihna potrivita se vor reflecta pe chipul tau care va arata luminos si sanatos, fara cearcane si pungi sub ochi.

5. Controleaza-ti greutatea in fiecare saptamana

Trebuie sa tii astfel de lucruri sub control si sa fii atenta la detalii. Daca ai o anumita greutate care ti se pare ideala si vrei sa o atingi este musai sa tii aceste lucruri sub lupa si sa verifici saptamanal cat ai pierdut din kilogramele in plus. Acest lucru te va motiva si mai mult.

Citește și:

6. Fii increzatoare

Este posibil ca intr-o saptamana sa nu dai jos mai mult de cateva sute de grame sau chiar deloc. Mai mult de atat poti chiar sa mai pui un kilogram doua care insa reprezinta masa musculara dobandita in urma antrenamentelor si a efortului fizic. Mergi pana la capat si rezultatele vor fi mai mult decat multumitoare. Ai incredere in fortele proprii si vei avea succes in lupta cu kilogramele in plus.

foto prima pagina: femeie in costum de baie, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.