Setari Cookie-uri

Cele mai norocoase zodii in iubire in luna iulie 

Se pare ca luna iulie este una incredibil de frumoasa pentru trei zodii norocoase. Afla daca si tu te numeri printre ele. 

Esti curioasa daca te afli printre ele?

Taur - Astrele sunt foarte darnice cu tine

Luna iulie este una incredibil de frumoasa pentru tine in ceea ce priveste viata sentimentala. Este posibil ca partenerul de cuplu sa te surprinda cu o propunere la care visezi de foarte mult timp si pe care o accepti fara sa mai stai pe ganduri. Esti mai fericita ca niciodata ca lucrurile se intampla frumos si bine intre voi.

Daca esti singura, in scurt timp vei avea ocazia sa iti intalnesti sufletul pereche. Trebuie doar sa mai ai putina rabdare, astrele considera ca inca nu esti 100% pregatita pentru aceasta intalnire.

Rac - Inveti sa te iubesti si asta este cel mai important

Pentru a iubi alti oameni trebuie ca mai intai sa inveti sa te iubesti pe tine. De aceea in aceste momente este foarte important sa intri intr-o legatura profunda cu tine insati, sa iti asculti sufletul, sa descoperi de ce are nevoie inima ta de a fi fericita. Nu mai asculta ce spun oamenii din jur si concentreaza-te asupra ta si vei vedea cum lucrurile se vor intampla frumos si bine pentru tine.

Citește și:

Iar in ceea ce priveste viata sentimentala, dupa ce faci pace cu tine relatia cu partenerul de cuplu va fi mai puternica si mai frumoasa ca niciodata.

Capricorn - Esti foarte norocoasa in aceasta luna

Viata ta sentimentala straluceste cu o lumina incredibil de puternica; este timpul sa iti indrepti atentia asupra ei si sa alegi fericirea pentru tine. Este posibil sa fii dispusa sa faci un compromis in relatia de cuplu astfel incat sa te poti reconecta cu partenerul si sa puteti construi impreuna acel viitor la care amandoi visati atat de mult.

In cazul in care esti singura, trebuie doar sa mai ai putina rabdare. Incepand cu jumatatea acestei luni astrele lucreaza intens pentru a iti gasi un partener potrivit.

foto main: pexels

Vizionare placuta


Kudika
3 Iulie 2019
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.