Setari Cookie-uri

Andreea Mantea, mărturisiri sincere despre provocările unei mame singure: Cred că sunt norocoasă...

Andreea Mantea a dezvăluit prin ce provocări este nevoită să treacă în creșterea fiului ei, dar și cum o pune David în dificultate.

Andreea Mantea are multă charismă în fața camerelor, dar atunci când vine vorba de a răspunde întrebărilor neașteptate ale fiului ei, David, se confruntă cu momente de vulnerabilitate. Într-un interviu recent pentru unica.ro, Andreea Mantea a dezvăluit că fiul său în vârstă de 8 ani este o sursă constantă de întrebări, unele dintre ele destul de inconfortabile

Andreea Mantea a devenit o mamă puternică și dedicată după ce a trecut prin mai multe neînțelegeri cu fostul partener și tatăl lui David, Cristian Mitrea. Cu toate acestea, creșterea unui copil devine o provocare majoră atunci când acesta se confruntă cu o serie de întrebări care depășesc adesea limita subiectelor uzuale.

"Mi-e și rușine. N-o să zic pe aia. O să zic alta. Ce mă sperie e că el știe foarte multe lucruri și nu le știe de la mine și asta mă doare. Mi-a fost foarte greu să-i răspund la multe întrebări. Din Biblie, despre Univers, despre Dumnezeu, despre religii. Aici chiar am emoții, este un capitol extrem de sensibil. Trebuie să fiu în pas cu lumea care se schimbă și în care se întâmplă fel și fel de lucruri. El mă vede pe mine învechită. Se miră dacă îmi zice idk (I dont know/Nu știu) și înțeleg. Țin pasul cu el", a mărturisit Andreea Mantea, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Pe lângă aceste provocări, Andreea Mantea a făcut față și altor responsabilități legate de creșterea lui David, inclusiv cele legate de educație și dezvoltare. Cu toate că nu îl pregătește în mod special pentru performanță, vedeta Kanal D se simte norocoasă că are un copil atât de descurcăreț și responsabil. David nu pleacă la joacă sau la plimbare dacă nu și-a terminat temele sau activitățile propuse, fiind foarte responsabil pentru vârsta lui.

"Cred că sunt norocoasă că nu trebuie să-l pregătesc în vreun anumit fel, mă are pe mine drept exemplu. Avându-mă exemplu, am senzația nu că e al meu, dar am senzația că este un copil extraordinar de bun. El nu pleacă la joacă, la plimbare, dacă știe că nu și-a terminat ce avea de terminat. Este foarte conștiincios, este foarte muncitor. Nu-l stresez, nu-l cert, nu-l bat la cap. Nu sunt genul acela de mamă și îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu sunt pusă în situația asta. Nu mă bag, nu intervin absolut deloc. Sunt măgulită când îl văd cum se comportă, ce responsabilitate are. Mă bucur că sunt un exemplu pentru el", a adăugat Andreea Mantea.

Citește și:

Cu o carieră în televiziune ce se întinde pe parcursul a peste 18 ani, Andreea Mantea a făcut numeroase sacrificii pentru a ajunge acolo unde este astăzi, inclusiv momente în care nu a putut fi alături de fiul ei. Cu toate acestea, ea rămâne hotărâtă să se implice în viața lui David, chiar dacă programul său este mereu aglomerat.

„Când vorbim de sacrificii, vorbim de mai puține de ore de somn noaptea, trezit cât mai de dimineață, nu trei mese pe zi, nu sărbători alături de cei dragi întotdeauna. Am norocul că fiu-miu este încă mic și pot să-l iau după mine în diverse locuri, la diverse filmări, și încă răspunde pozitiv la invitația mea. Nu știu ce va fi când o să crească. Îmi era cât de cât ușor să las familia deoparte, însemnând mama, tata, sora și bunica, să merg la o filmare. Mă durea sufletul, dar trebuia să fac asta pentru că ceva mă chema la filmarea respectivă. Ei bine, acum lucrurile se schimbă în inima mea.
O să-mi fie foarte greu. Au fost momente în care nu am fost lângă el și m-a dărâmat. Încerc să fac tot posibilul să nu-l dezamăgesc pentru că sacrificiile astea costă foarte mult la un moment dat. Se adună și îți stau așa pe suflet, pe inimă, atârnă destul de greu. Nu vreau asta cu el, cu toate că eu am rănit-o pe mama lipsind de la multe sărbători sau evenimente importante pentru ea. Arta cere sacrificii și mie îmi place arta asta.", a mai spus prezentatoarea tv.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.