Setari Cookie-uri

Andreea Bălan, despre felul în care își crește fetițele: Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac...

Andreea Bălan a vorbit despre felul în care le crește pe Ella și pe Clara, dar și ce reguli aplică în educația fetițelor.

Andreea Bălan este o sursă de inspirație pentru foarte multe mămici, dar nu numai. Vedeta le crește pe Ella și pe Clara alături de mama ei, iar împreună fac o echipă minunată. Ella și Clara au parte de o copilărie frumoasă, de care mama lor are grijă să se ocupe așa cum se cuvine.

Andreea Bălan a vorbit despre felul în care a ales să le educe pe cele mici, dar și cum ele imită fiecare comportament pe care ea îl are. Artista este o norocoasă, iar micuțele ei sunt, pe lângă tare drăgălașe, și tare ascultătoare.

„Nu sunt deloc autoritară deoarece am două fetițe foarte bine educate. Încerc să le insuflu disciplina prin puterea exemplului. Degeaba îi spui unui copil să facă ceva dacă tu nu faci acel lucru. Ele pur și simplu mă imită cu tot ce fac, de la aranjatul patului, dimineața, la ordinea din cameră sau în dressing, la îngrijirea personală și la modul în care te comporți în societate”, declara Andreea Bălan într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp publicației VIVA!.

Citește și:

Chiar dacă diferența de vârstă dintre cele două fetițe este una mică, Ella și Clara sunt total diferite. Andreea a vorbit despre fiicele ei și a dezvăluit cât de mult îi seamănă Ella, fetița cea mare, dar și cât de jucăușă este Clara.

„Ella îmi seamănă atât fizic, cât și la comportament. E sensibilă, liniștită și de multe ori cedează în fata Clăriței. Mă regăsesc deoarece și eu eram destul de emotivă și voiam mereu să fie bine. În schimb, Clara are o personalitate foarte puternică și este o năzdrăvană care ne animă de dimineața până seara. Ea face numai ce vrea ea și a trebuit să îmi dezvolt tot felul de strategii ca să mai facă și ce trebuie, nu doar ce dorește – și anume, să se joace non-stop”, a mai spus artista.

Citește și:

Andreea Bălan, economii pentru fiicele ei

Andreea Bălan a învîțat pe propria piele că trebuie să aibă grijă de banii ei și de felul în care își cheltuie resursele financiare. Vedeta are bani strânși în bancă, pentru a le oferi fetițelor sale tot ceea ce este mai bun.

„Îi țin la saltea. Nu se știe niciodată. Nu este o glumă. Îi țin în bancă, pentru că trebuie să ai tot timpul. Vin vremurile grele, iar eu am doi copii de crescut singură. Nu din YouTube, din concerte, din publicitate și din televiziune”, a declarat Andreea Bălan la Xtra Night Show.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.