Setari Cookie-uri

Jonas Brothers lanseaza single-ul Who's In Your Head

După ce au cântat un fragment din piesa în timpul turneului, super trio-ul nominalizat la premiile GRAMMY®, Jonas Brothers au lansat noul lor single, intitulat „Who’s In Your Head”.

comunicat de presa: Creând vâlvă în jurul acestei piese, inițial trupa a interpretat piesa într-un stil grandios în timpul unui concert sold out ce s-a desfășurat la Red Rocks Amphitheatre în Morrison, CO. În urma concertului, aceștia au postat un mic fragment pe TikTok, care deja a acumulat milioane de vizualizări și a crescut suspansul și entuziasmul fanilor.

Acestă piesă i-a reunit pe legendarii compozitori Max Martin și Rami Yacoub pentru prima dată în cincisprezece ani. Colaborările lor au produs câteva dintre cele mai de succes hit-uri pop dintotdeauna, incluzând N*SYNC – „It’s Gonna Be Me,” Britney Spears – „Oops…I Did It Again,” și Backstreet Boys -„Shape of My Heart,” printre multe altele.

Citește și:

Co-scrisă cu Martin și Yacoub, piesa „Who’s In Your Head” combină acordurile încrezătoare de chitară cu beat-ul captivant, accentuate de notele de bass ideale pentru ritmul de dans și falsetto-ul curajos. Linia melodică este perfect completată de versurile catchy: „I wanna know who’s in your head stealing your heart while I’m still bleeding, who’s in your bed wrapped in your arms while I ain’t sleeping…”

Chiar acum, Jonas Brothers se afla în turneul Remember This Tour, alaturi de superstarul de muzică country, Kelsea Ballerini.

Vizionare placuta


Kudika
21 Septembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.