Setari Cookie-uri

Joe Jonas și Sophie Turner, divorț cu scandal! Actrița l-a acuzat pe Joe Jonas că i-a răpit copiii

Joe Jonas și Sophie Turner divorțează, însă bătălia abia acum începe. Actrița își dorește ca cei doi copii ai ei să fie crescuți în Anglia, acolo unde ea locuiește.

Până în urmă cu o lună, Joe Jonas și Sophie Turner păreau a fi cuplul perfect. Cu doi copii mici, ei ofereau imaginea unei familii unite. Totuși, aparenta lor fericire a fost umbrită de vestea că Joe Jonas a depus actele pentru divorț.

Sophie Turner susține că nu știa de intențiile soțului ei de a divorța și că a aflat despre aceasta din presa de scandal. Acum, cei doi se află într-o luptă pentru custodia celor doi copii, în vârstă de 3 ani și, respectiv, un an.

Se pare că Sophie Turner l-a acuzat pe Joe Jonas că a ascuns pașapoartele copiilor și nu îi permite să călătorească în Anglia, unde ea locuiește. Actrița dorește să-și crească copiii în țara natală. Joe Jonas încearcă să clarifice situația. Reprezentantul actorului a declarat într-un comunicat de presă: "Copiii nu au fost răpiți," subliniind că Joe dorește custodia comună cu Sophie Turner.

Citește și:

"Acesta este un dezacord juridic nefericit cu privire la o căsătorie care, din păcate, se încheie. Când se folosește un limbaj precum „răpirea,” este înșelător în cel mai bun caz și, în cel mai rău caz, un abuz grav al sistemului juridic. Copiii nu au fost răpiți," a spus reprezentantul. "După ce au fost în grija lui Joe în ultimele trei luni, la acordul ambelor părți, copiii sunt în prezent cu mama lor. Sophie face această afirmație doar pentru a muta procedura de divorț în Marea Britanie și pentru a scoate definitiv copiii din SUA," a adăugat reprezentantul lui Joe Jonas.

De asemenea, s-a negat faptul că Sophie nu știa despre intențiile de divorț ale lui Jonas și că ar fi aflat din presă despre ele.

"După mai multe conversații cu Sophie, Joe a inițiat o procedură de divorț în Florida, deoarece Florida este jurisdicția adecvată pentru caz. Sophie știa că Joe avea de gând să depună o cerere de divorț." Daily Mail a raportat că "Tribunalul din Florida a emis deja un ordin care restricționează ambii părinți să mute copiii. Sophie a primit acest ordin pe 6 septembrie 2023, acum mai bine de două săptămâni.

Citește și:

În prezent, Sophie dorește să ducă copiii definitiv în Marea Britanie și a cerut ca Joe Jonas să predea pașapoartele copiilor pentru a-i putea scoate imediat din țară. Dacă nu se conformează, Joe va încălca ordinul Curții din Florida, potrivit rapoartelor.

Vizionare placuta


Kudika
22 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.