Setari Cookie-uri

Ultimu spectacol de teatru al lui Victor Rebengiuc. Marele actor a părăsit scena în ropot de aplauze

Victor Rebengiuc a părăsit scena teatrului în ropot de aplauze, iar spectatorii au lăcrimat la ultima întrevedere publică cu marele actor al teatrului românesc.

Marele actor al teatrului românesc, Victor Rebengiuc, a părăsit scena în ropot de aplauze, după ce a interpretat ultimul rol din cariera sa, "Tatăl". Piesa înfățișează o poveste realistă, în care sunt conturate aspecte dureroase ale vieții de familie.

Victor Rebengiuc și-a luat "la revedere" de la publicul său, pe scena Teatrului de la Sibiu, la Festivalul Internațional de Teatru. Marele actor și-a încântat publicul timp de 7 decenii.

„M-a rupt! Ne-a marcat, a fost un subiect care te pune te pune foarte mult pe gânduri şi trebuie să ne schimbăm comportamentul/ Ne-a plăcut foarte mult.. şi spectacolul în sine şi să îl vedem pe Victor Rebenciuc. Înţeleg că este una dintre ultimele reprezentaţii sau ceva de genul. Şi a ieşit în lacrimi de acolo/ Şi eu am fost printre persoanele care au lăcrimat în timpul spectacolului„, sunt doar câteva dintre reacțiile spectatorilor, potrivit romaniatv.ro.

Citește și:

La cei 90 de ani pe care i-a împlinit, Victor Rebengiuc are o carieră bogată în lumea artistică și, cu toate acestea, preferă să se bucure de succes într-un mod discret.

„Nu mă lăuda, domnule! S-ar putea să-mi faci rău”, a spus marele actor.

Copilăria lui Victor Rebengiuc

Victor Rebengiuc a acceptat invitația lui Mihai Bobonete de a apărea la podcastul său, acolo unde a vorbit despre copilăria sa, dar și greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vieții. Părinții marelui actor s-au despărțit când el avea 3 ani, iar, din păcate, tatăl lui a murit la Stalingrad, la scurt timp după divorț.

Victor Rebengiuc a fost crescut cu multă grijă și iubire de către bunicii materni, care l-au învățat să citească și socotească.

„Citeam ziarul în mod curent, nu aveam probleme. Ea îl punea pe masă, să nu se murdărească masa, şi eu îl citeam. «Nu mai citi, măi, ziarul ăla, mănâncă acolo», îmi zicea. Tot ştiam din ziar, din ce se întâmpla în anii ’40, de rebeliune. Şi atunci ea punea ziarul invers şi eu îl citeam şi aşa”, a povestit marele actor al teatrului românesc.

Citește și:

Sursă foto: Jonas Petrovas / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.