Setari Cookie-uri

Muzică pe care să creezi amintiri - Memories - FRNDS

FRNDS este rezultatul colaborării a doi artiști extrem de talentați, Jona și Vincent. Călătoria lor ca un duo de DJ reprezintă o combinație de compoziție creativă, abilități de producție și o pasiune profundă pentru muzica electronică. Primul lor single, "Memories" prezintă vocile delicate, dar puternice, ale lui Megan Ashworth.

Piesa a fost compusă de Vincent AM, Jona Selle, Megan Ashworth și produsă de FRNDS.

Cu 276.000 de urmăritori pe Instagram, prezența online a lui Vincent este o dovadă a influenței sale în industria muzicală. Performanțele sale au încântat unele dintre cele mai iconice cluburi din întreaga lume, inclusiv Cavo, Vice, Surf Club în Dubai și Maddox, Kadies și Skandal în Londra. Rețeaua sa extinsă include artiști notabili precum Wes Nelson, Luciano Scalioni, Nick Curly și Ben Böhmer, consolidându-și statutul ca o figură influentă în comunitatea muzicală. Dincolo de cariera sa ca DJ, Vincent este și proprietarul HYGH, a treia cea mai mare companie de publicitate outdoor din Germania, unde a fost subiectul unui documentar Amazon și a fost prezentat în sute de articole media pentru realizările sale ca CEO și antreprenor.

Citește și:

Călătoria lui Jona în muzică a început în 2008 și de atunci și-a pus o amprentă semnificativă ca producător și compozitor. În mod remarcabil, colaborarea sa cu Nico Santos a dus la hitul certificat cu platină "Home." Cu 116.000 de urmăritori pe Instagram, 120.000 de urmăritori pe TikTok și peste 1 milion de vizualizări pe Reels, impactul creativ al lui Jona se extinde mult dincolo de studio. Munca sa de colaborare include artiști de renume precum Topic, Fast Boy, Vice, Gestoert aber Geil, DJ Antoine, Klaas și Sascha Bramer. Muzica lui Jona primește un sprijin neclintit de la Jam FM, reflectând influența sa durabilă în industria muzicală. FRNDS, dinamicul duo de DJ format din Jona și Vincent, este o dovadă a realizărilor lor individuale și a angajamentului lor colectiv de a oferi experiențe muzicale electronice excepționale. Combinarea unică a talentului și inovației lor sigur va lăsa o amprentă durabilă asupra scenei muzicale globale.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.