Setari Cookie-uri

Neptun retrograd în Pești vine pentru a ne arăta că visurile chiar pot deveni realitate. Totul depinde doar de noi

Nici nu am ieșit bine din dificilul Mercur retrograd și deja ne pregătim de un alt retrograd: Neptun se pregătește să fie în centrul atenției și să aducă un val de energie intensă către noi toți. 

Neptun retrogradează în fiecare an timp de aproximativ 5 luni sau în jur de 160 de zile. Cel mai fascinant aspect al ciclului lui Neptun, care durează aproximativ 164 de ani, este că petrece aproximativ 14 ani într-un singur semn, oferindu-i capacitatea de a colora o întreagă generație de suflete.

Anul acesta, perioada retrogradă a lui Neptun începe pe 28 iunie și se termină pe 3 decembrie 2022, după care acesta își va continua călătoria în semnul sau nativ, zodia Peșți.

Ce înseamnă Neptun retrograd?

În astrologie, Neptun este o planetă căreia cu greu i se poate înțelege sensul - mulți spun că este evazivă și intangibilă. Suprafața planetei este formată din diverse gaze care, în cele din urmă, se contopesc cu apă și calotele glaciare topite. Pe baza acestor caracteristici, Neptun este asociat simbolic cu teme și concepte abstracte precum visurile noastre, magia, idealurile înalte, spiritualitatea și iluziile.

Citește și:

Fiind asociat cu visuri, iluzii, misticism și spiritualitate, Neptun este o planetă vizionare ce ne permite să ne imaginăm cele mai sălbatice fantezii și să ne deschidem mintea către o lume a posibilităților.

În funcție de tranzit, Neptun poate provoca o gândire tulbure sau dificultăți în separarea fanteziei de realitate - mai ales atunci când se află în semnul visător al Peștilor. Când Neptun se află în retrograd, uneori putem valorifica energia pozitivă a să mult mai mult decât de obicei. Retrogradele subliniază interiorul și mai puțin exteriorul, iar energia lui Neptun este mai accesibilă dacă suntem dispuși să o îmbrățișăm.

Acesta este momentul în care sentimentele, gândurile, intuiția și visurile vin la noi cu mai multă claritate, iar această perioadă oferă momente extraordinare de claritate și perspicacitate intuitivă. În general, este un moment minunat pentru căutarea sufletului, pentru meditație și pentru reconectarea cu noi înșine. Mai mult, acum avem ocazia de a ne transforma visurile în realitate - totul ține doar de noi, de ceea ce vrem să facem, de modul în care ne punem planurile în acțiune și de cât de mult ne dorim să ajungem acolo unde visăm de atât de mult timp.

Citește și:

La ce trebuie să ne așteptăm în perioada în care Neptun este în retrograd?

1. Intuiție sporită

Neptun este legat de intuiție și, atunci când acesta intră în retrograd, lasă loc pentru mai multă claritate și mai multă putere în noi înșine. Acesta este un moment deosebit de benefic pentru a lucra la întărirea intuiției prin exerciții spirituale.

Este important să învățăm să avem încredere în noi, în intuiția noastră în acest timp, să ne ascultăm inima și să ne lăsăm conduși de ce ne dictează sufletul. Neptun retrograd sporește sensibilitatea, ceea ce înseamnă că ești mai capabilă să captezi vibrațiile din jurul tău.

2. Manifestă-ți visurile pe care vrei să le trăiești și în realitate

Citește și:

Manifestarea este deosebit de puternică acum, mai ales atunci când acorzi atenție intuiției și îți urmezi visurile. În tot acest timp ai capacitatea de a modela orice realitate îți dorești. Dacă vrei ceva, asigură-te că îl vrei cu tot sufletul tău, cu toată ființa ta.

Un sfat de la Univers: dacă alegi să profiți de acest timp puternic de manifestare, asigură-te că intențiile tale sunt pure. Pe măsură ce conexiunea cu subconștientul este sporită, trebuie să acționezi cu intenție, compasiune și cu o inimă curată.

foto main NASA images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.