Setari Cookie-uri

După 250 de ani, Pluto intră în Vărsător pe 21 ianuarie. Vom deschide ușile unui viitor strălucit, aproape magic

Sufletele noastre trec printr-o transformare magică, fără regrete. Ziua de 21 ianuarie este una dintre cele mai puternice zile nu doar ale acestei luni, ci chiar ale acestui an. Motivul? După 250 de ani, Pluto se întoarce în Vărsător.

Puternicul Pluto se mută din Capricorn în Vărsător și ne pregătește pentru un capitol în care are loc trezirea și transformarea noastră.

Pluto a făcut un turneu în Vărsător în perioada 23 martie - 11 iunie 2023. Acesta a fost doar un mic preview a ceea ce urmează să se întâmple, iar acest tranzit va dura, treptat, până în ianuarie 2044 - adică încă 20 de ani.

Ce trebuie să știm despre Pluto?

Pluto este una dintre planetele generaționale (împreună cu Uranus și Neptun) deoarece petrece mult timp într-un singur semn zodiacal - deseori se întinde între generații. Pluto este planeta cu cea mai lentă mișcare și petrece de obicei între 15 și 20 de ani într-un singur semn.

Pluto este planeta transformării. În tranzit, aceasta ne poate determina să ne transformăm, însă aceasta vine adesea mai întâi cu distrugere deoarece avem tendința să rezistăm transformării inițiale. După ce ne transformăm devenim mai puternici, în conexiune clară cu Universul și reușim să ne luăm viața în propriile mâini. Este o călătorie lungă a propriului destin ce merită toată munca depusă și toate greutățile.

Citește și:

Ce trebuie să știm despre Pluto în Vărsător?

Cum Pluto se mișcă atât de încet și va petrece 20 de ani în Vărsător, acest capitol va fi unul cu adevărat incredibil. Ne angajăm într-o călătorie cu totul nouă în viețile noastre.

Pluto în Vărsător este foarte diferit de Pluto în Capricorn. Pluto în Vărsător aduce o distrugere bruscă și neașteptată și poate duce la schimbări masive și un viitor cu totul nou (în special în tehnologie și știință). De asemenea, acest tranzit ne provoacă să fim deschiși la schimbare, să gândim în afară zonei de confort și să avem puțină speranță în ceea ce putem crea singuri.

Aceste transformări pot părea înfricoșătoare la început însă, în cele din urmă, aduc numai și numai bucurii. Uneori avem nevoie ca lucrurile să fie zdruncinate pentru a ne scufunda în potențialul nostru pentru a crea viitorul la care visăm de atât de mult timp.

Citește și:

Află care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă:

Berbec: Este timpul să-ți explorezi latura creativă și inovatoare. Ia riscuri în carieră și lasă-te ghidată de intuiția ta.

Taur: Pluto aduce schimbări în viața ta socială. Fii deschisăla noi conexiuni și vei vedea cum relațiile cu prietenii îți vor aduce oportunități neașteptate.

Gemeni: Concentrează-te pe evoluția ta personală și profesională. Pluto te încurajează să te transformi și să-ți descoperi adevăratul potențial.

Rac: Explorează oportunitățile în domeniul carierei. O schimbare de direcție ar putea aduce succesul mult dorit.

Leu: Pluto te împinge să-ți extinzi orizonturile. Călătorește, învață lucruri noi și fii deschisăla perspectiva altora.

Citește și:

Fecioară: Analizează-ți valorile și prioritățile. Pluto îți oferă șansa să-ți redefinești scopurile și să-ți urmezi cu hotărâre visurile.

Balanță: Este timpul pentru relații noi și legături profunde. Fii deschisăla transformări în viața ta amoroasă.

Scorpion: Pluto, planeta ta conducătoare, îți aduce oportunități financiare. Investește înțelept și fii deschisăla schimbări în modul în care gestionezi resursele.

Săgetător: Explorează noi modalități de colaborare și parteneriate. Pluto îți aduce ocazii de a-ți extinde rețeaua socială.

Capricorn: Concentrează-te asupra sănătății tale, atât fizică, cât și mentală. Pluto te susține în procesul de transformare personală.

Citește și:

Vărsător: Pluto intră în semnul tău, deschizând uși către oameni și oportunități noi. Fii deschisăla schimbări și abordează-le cu curaj.

Pești: Pluto îți aduce lumină asupra talentelor tale creative. Explorează-ți pasiunile și exprimă-te liber. Va fi mai frumos decât îți imaginezi.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.