Setari Cookie-uri

Pe 20 august Marte intră în Gemeni. Primim acces la energia divină din întreg Cosmosul pentru a ne schimba viața

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă: 

20 august este o zi specială în Cosmos. Marte, planeta care are puterea de a ne transforma viețile, se mută în Gemeni, semnul zodiacal ce exprimă intelectualitate, înțelepciune și bucurie. Marte este un inițiator, iar Gemenii sunt curioși, dornici de aventură și foarte veseli. Împreună ne aduc o perioadă cu emoții aproape explozive și multe momente pline de acțiune, romantism și distracție.

De la acțiune, romantism, distracție, conversații frumoase sau uneori chiar furioase, următoarea perioadă este presărată de întâmplări interesante și momente ce cu siguranță vor rămâne întipărite în sufletele noastre. Universul ne oferă acces la energia divină din întreg Cosmosul, ne ajută să vedem viața mai interesantă, mai frumoasă, mai plină de bucurii și să înțelegem mai bine care este sensul ei. Privim lucrurile cu ochi limpezi și descoperim misterele vieții.

Citește și:

Iată care este sfatul Universului pentru fiecare zodie pentru următoarea perioadă:

Berbec - Nu te da bătută indiferent de cât de mari sunt obstacolele care stau în calea ta în acest moment. Luptă pentru ceea ce îți dorești și mergi mai departe. Va fi din ce în ce mai bine.

Taur - Crede în visurile tale și continuă-ți drumul pe care l-ai început. Să nu permiți nimănui să îți spună că nu poți. Ești mai puternică decât crezi și reușești tot ce îți propui.

Gemeni - Spune ce ai pe suflet. Deschide-ți inima și vorbește despre ceea ce simți astfel încât să creezi legături mai profunde, mai sincere și mai mature cu oamenii la care ții.

Rac - Nu te teme de schimbări, ele sunt aici pentru a te ajută să crești, să te dezvolți, să te transformi. Nu mai lupta împotriva lor, acceptă-le și învață să te adaptezi la ele astfel încât să îți poți continua drumul în viață.

Citește și:

Leu - Învață să te pui pe primul loc și să ai mai multă grijă de tine. Acesta este cel mai bun moment pentru a fi puțin egoistă și a începe să îți împlinești visuri mărețe pe care până acum le-ai tot amânat pentru a avea grijă de alți oameni.

Fecioară - Ascultă-ți inima și lasă-te condusă de intuiție. Nu mai permite nimănui să îți spună cum să îți trăiești viața și ce să faci în continuare. Tu decizi cum vrei să arate viitorul tău.

Balanță - Nu îți mai ascunde sentimentele. Permite-i inimii tale să simtă tot ce trebuie astfel încât să îți dai seama ce te face cu adevărat fericită și încotro trebuie să mergi în continuare.

Scorpion - Învață să fii recunoscătoare pentru ceea ce trăiești. Este momentul să apreciezi mai mult tot ce ai și să te bucuri de momentul prezent pentru că este singurul care contează. Aici și acum se întâmplă viața ta.

Citește și:

Săgetător - Eliberează-te de durerea din trecut și permite-i Universului să te ajute să te vindeci astfel încât să îți poți continua drumul. Închide acea ușă grea și plină de resentimente și mergi mai departe. Începe un nou capitol al vieții tale.

Capricorn - Este momentul să îți dai seama care este scopul tău în viață, ce te face fericită și de ce ai nevoie cu adevărat nu doar în prezent, ci și pe viitor. Pune-ți întrebările potrivite și ascultă-ți intuiția.

Vărsător - Acum poți face câteva schimbări în ceea ce privește viața sentimentală. Dacă nu ești acolo unde îți dorești să fii, poate că ar trebui să ai o discuție serioasă cu partenerul de cuplu. Fericirea ta este cea mai importantă.

Pești - Învață să apreciezi mai mult viața pe care o ai, să te bucuri la lucrurile mărunte și să găsești fericirea ascunsă în inima ta. Ești acolo unde trebuie să fii, Universul are grijă de tine și te ajută să mergi mai departe pe drumul tău.

Citește și:

foto main Matrix Imaging, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.