Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din ianuarie încheie ciclul durerii. Suntem liberi și pregătiți pentru un nou început

Evenimentele astrologice din ianuarie ne oferă putere spirituală pentru noi începuturi. Transformarea nu mai poate fi amânată. Vă invităm să descoperim împreună care sunt evenimentele astrologice importante din ianuarie 2024:

Universul ne urează cum știe el mai bine "Bun venit" în 2024. Luna ianuarie este marcată de evenimente astrologice importante, aducând energii vibrante ce ne vor determina să facem schimbări majore în viețile noastre. Pe măsură ce navigăm printr-un nou capitol al vieții noastre, Cosmosul încurajează un sentiment sporit de conștientizare, trezindu-ne la viață și îndemnându-ne să fim pe deplini prezenți în clipa de acum.

Ianuarie este prima lună din an însă, cu toate acestea, numerologia colectivă din ianuarie 2024 poartă vibrațiile cifrei 9 - o cifră cunoscută pentru energia pozitivă, iluminare, compasiune și emoții profunde.

Temele principale ale lunii ianuarie:

- încredere în sinele superior;
- iubire, pace, bucurie și iertare;
- înțelepciune interioară, putere spirituală și empatie;
- noi începuturi.

Citește și:

Vă invităm să descoperim împreună care sunt evenimentele astrologice importante din ianuarie 2024:

1 ianuarie: Mercur își reia cursul direct

Mercur își încheie dansul înapoi în prima zi din ianuarie, restabilind o comunicare clară pentru noi toți. În următoarele zile această planetă va fi în Săgetător și ne va îndemna să îmbrățișăm noile oportunități pe care Universul ni le scoate în cale.

4 ianuarie: Marte intră în Capricorn

Marte intră în zodia Capricornului pentru a ne ajuta să ne aliniem la propriul destin. Acest moment ne oferă hotărâre și concentrare în eforturile noastre, pregătindu-ne pentru schimbări și transformări. Alinierea lui Marte cu Capricornul poate fi valorificată pentru a pune capăt problemelor persistente și pentru a deschide drumul către un nou capitol atât pe plan personal, cât și în viața profesională.

Citește și:

11 ianuarie: Lună Nouă în Capricorn

Pe 11 ianuarie vom avea parte de prima Lună Nouă a anului 2024. Aceasta va avea loc în Capricorn, o zodie ambițioasă și hotărâtă. În această perioadă, Soarele și Luna trimit către noi energii prin care ne motivează să reflectăm asupra obiectivelor pe care le avem. Este un moment ideal pentru a stabili intenții privind angajamentele pe termen lung, aspirațiile în carieră și proiectele personale.

13 ianuarie: Mercur intră în Capricorn

Mercur intră din nou în Capricorn, revenind în zodia în care a staționat retrograd în decembrie 2023. Întoarcerea lui Mercur în Capricorn semnifică o continuare a narațiunii cosmice, încurajându-ne să luăm în considerare lecțiile învățate în perioada retrogradă.

Citește și:

14 Ianuarie: Nodurile Nordice și Sudice se aliniază cu Venus

Pe 14 ianuarie avem parte de un nou eveniment important: Nodurile Nordice și Sudice se aliniază cu Venus. Universul pregătește scena pentru o schimbare profundă în viețile personale, oferindu-ne posibilitatea de a face schimbări pozitive în modul în care relaționăm cu cei din jurul nostru. Suntem deschiși la posibilitatea de creștere și evoluție în toate relațiile pe care le avem.

20 ianuarie: Soarele se întâlnește cu Pluto

Pe 20 ianuarie, Soarele și Pluto se întâlnesc pentru ultima oară pentru mult timp în Capricorn. În timpul acestei alinieri, suntem îndemnați la o introspecție intensă și la confruntarea directă cu problemele pe care până acum le-am tot evitat.

Citește și:

23 ianuarie: Venus intră în Capricorn

Pe 23 ianuarie Venus, planeta asociată cu dragostea și armonia, intră în zodia Capricorn și ne sfătuiește să ne așteptăm să fim mult mai implicați în relațiile și problemele sociale pe care le avem. În această perioadă există o mai mare apreciere a sincerității, responsabilității și o abordare deliberată în problemele cu cei dragi.

25 ianuarie: Lună Plină în Leu

Pe 25 ianuarie, prima Lună Plină din 2024 are loc în zodia Leu. Acest moment este punctul culminant al intențiilor noastre pe măsură ce Universul ne arată și sărbătorește alături de noi rezultatele muncii grele depuse până acum.

27 ianuarie: Uranus își reia drumul direct

Pe 27 ianuarie, Uranus, cunoscut și sub numele de 'Marele Trezitor' își reia cursul direct în Univers, la 19 grade în zodia Taur. Această perioadă aduce descoperiri spirituale și capacitatea de a interacționa la un nivel mai profund cu tărâmurile nevăzute. Universul deschide o poartă pentru creștere și transformare spirituală, încurajându-ne să explorăm dimensiunile nevăzute ale existenței umane.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.