Setari Cookie-uri

CHIC ȘI PROTEJATĂ DE SOARE CU 20 DE PĂLĂRII ȘI ȘEPCI

Există o pălărie pentru fiecare moment: pălăria de paie pentru plaja, bereta pentru momentele pariziene și zilele ploioase de toamnă, șapca pentru momentele relaxate. Unele pot fi purtate tot anul, în timp ce altele au fiecare o ocazie proprie.

Pălăria nu doar că este un accesoriu pentru orice ținută, transformând-o complet, dar este și un element care ne oferă mai multă protecție împotriva soarelui în zilele caniculare. În galeria foto de astăzi, am ales o diversitate de 20 de pălării și șepci care să se potrivească pentru fiecare ținută a verii.

Ce pălării sunt la modă în 2023?

Pălăria de paie cu boruri late

Cu cât este mai supradimensionată, cu atât pălăria cu boruri mari este mai chic. Într-o varietate de forme și cu diferite accente de culoare, pălăria de paie supradimensionată este vedeta zilelor la piscina, pe litoral sau chiar și în mijlocul orașului.

Bucket hat sau pălăria de pescar

Pălăria de pescar a revenit în forța în ultimii ani pe scena modei. Pe lângă modele de pânză perfecte pentru vara, acest accesoriu a fost regândit și pentru zilele reci de toamnă și iarnă, având modele cu puf sau din imitație de piele. Fiecare designer și-a pus în prezentări propria versiune a acestei pălării.

Citește și:

Șapca clasică

Șapca clasică, așa cum o știm cu toții este un accesoriu care a devenit nemuritor în modă. Negre, în culori aprinse, cu imprimeuri interesante sau din denim, există șepci potrivite oricărui gust. Sunt ideale pentru ținute relaxate de weekend sau pentru evenimentele sportive.

Un alt model de șapcă este șapca de tip vizor, care deși ne ferește doar ochii de lumina soarelui, este un compromis perfect pentru a pune în valoare părul prins într-o coadă lungă și frumoasă.

Pălăriile western

Un alt model care câștigă teren în trendurile modei este palăria cu influențe western, cea tip cowboy. În nuanțe de alb, negru, bej și maro, pălăria cowboy arată foarte bine combinată cu elemente din denim și creează un look de oraș foarte chic. Avantajul acesteia este că face ca o ținută să pară mult mai bine alcătuită.

Citește și:

Indiferent de ce model alegi, o pălărie sau o șapcă sunt indispensabile în acest sezon dacă petreci foarte mult timp în bătaia soarelui. Nu uita să le accesorizezi întotdeauna cu o sticlă de apă!

Diane Bondareff/shutterstock

.

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.