Setari Cookie-uri

În această primăvară elimină toată energia negativă din casa ta definitiv 

Este momentul să înveți să elimini energia negativă, haotică din casa ta pentru a îți face spațiul în care locuiești să se simtă mai ușor, mai luminos și mai creativ. Este momentul să faci curățenia de primăvară în casa ta. Iată cum: 

Locuința ta nu este doar un loc în care dormi și mănânci. Ea este mult mai mult decât atât. Este casa sufletului tău. Este locul sacru la care ajungi după o zi foarte aglomerată și stresantă la locul de muncă. Este spațiul care te încarcă cu energie pozitivă și te protejează. Așadar, ai grijă de ea și oferă-i respectul și atenția de care are nevoie.

Totul este făcut din energie și este foarte ușor ca lucrurile din casa ta să strângă energie negativă care, în timp, să te demoralizeze și să te pună la pământ. Cu siguranță că faci curățenie în casă în mod regulat... însă te ocupi și de dezordinea energetică?

Este momentul să înveți să elimini energia negativă, haotică din casa ta pentru a îți face spațiul în care locuiești să se simtă mai ușor, mai luminos și mai creativ. Este momentul să faci curățenia de primăvară în casa ta. Iată cum:

Citește și:

1. Începe prin a renunța la ceea ce nu mai folosești

Este momentul să treci prin fiecare lucru din casa ta și să îți dai seama ce folosești și de ce nu mai ai nevoie. Va fi un proces cam îndelungat, însă o poți face treptat - într-un weekend (sau într-o zi din weekend), alegi să te ocupi de bucătărie, apoi de dressing, de dormitor, de baie... până când reușești să faci ordine în toate spațiile din casă.

2. Arde ierburi uscate

Oamenii din întreaga lume au ars din cele mai vechi timpuri ierburi aromate pentru a curăța energia negativă.

Care sunt ierburile pe care le poți arde: salvie pentru eliminarea energiilor negative, cedru pentru curățare spirituală, rozmarin pentru noi începuturi, ienupăr pentru confort, rășină pentru purificare, palo santo pentru prosperitate, lemn de santal pentru a te conecta la prezent.

Citește și:

3. Folosește sare pentru a scăpa de energiile negative

Sarea este perfectă pentru a elimina energia negativă din casă. Iată cum:

- dizolvă sare de mare într-o sticluță cu pulverizator umplută cu apă și pulverizează prin toată casă;
- pune într-un bol mic sare în toate colțurile din casă și las-o peste noapte. Dimineața strânge sarea și arunc-o (sub nicio formă aceasta nu trebuie folosită);
- dizolvă sare în produsul folosit pentru curățarea suprafețelor și a podelelor;
- folosește lămpi cu sare.

4. Investește în plante

Plantele naturale te ajută nu doar să elimini energia negativă din casă, ci și să o ții la distanță și, de asemenea, să atragi prosperitatea, fericirea, liniștea și iubirea în locuința ta.

5. Folosește uleiuri esențiale

Citește și:

Poți folosi difuzoare cu uleiuri esențiale care să te ajute să elimini energia negativă din căsuța ta: uleiurile esențiale de salvie, lavandă și tămâie sunt cele mai potrivite.

foto main Microgen, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.