Setari Cookie-uri

Activități palpitante pe care le puteți face cu copiii în vacanța de primavară, în emiratul Ras Al Khaimah (EAU)

La doar 45 de minute nord de Aeroportul Internațional din Dubai se află emiratul Ras Al Khaimah, supranumit și Emiratul Naturii.

Ras Al Khaimah este o destinație potrivită pentru familiile cu copii deoarece oferă două dimensiuni la fel de importante: hoteluri de 4 și 5 stele, amplasate pe plajă, ce oferă servicii All Inclusive și o sumă de experiențe de neuitat pentru cei mici și părinți deopotrivă.

Această destinație magnifică din Emiratele Arabe Unite îmbină peisaje spectaculoase cu o varietate de activități recreative, perfecte pentru petrecerea unei vacanțe memorabile cu cei mici.

Iată câteva motive pentru care Ras Al Khaimah este alegerea ideală pentru familiile cu copii în vacanța de primăvară:

1. Clima prietenoasă - cu temperaturi blânde și un soare strălucitor, luna aprilie în Ras Al Khaimah oferă un cadru perfect pentru activități în aer liber, astfel încât familiile să se bucure de vremea minunată;

Citește și:

2. Plaje de nisip fin și ape cristaline - Plajele intime și curate din Ras Al Khaimah sunt locul ideal pentru joacă, relaxare și explorare. Copiii pot construi castele de nisip, înota în apele limpezi sau participa la activități nautice potrivite pentru toate vârstele.

3. Kids Club în cadrul resorturilor - Piscinele resorturilor sunt la fel de atrăgătoare ca și plaja, mai ales că multe hoteluri au piscine dedicate copiilor și zone cu activități educative, dar și recreative. Programele zilnice, gândite pentru familii, îi vor ține ocupați și încântați pe cei mici pentru cel puțin o săptămână! Resorturi precum Rixos Bab Al Bahr, Radisson, The Cove Rotana sunt binecunoscute pentru programele și grijă pentru cei mici.

4. Aventuri în deșert - Familii cu copii vor adora excursiunile în deșert, unde pot experimenta plimbările cu cămile, spectacole cu șoimi sau safari-uri cu mașinile 4 x 4. Seara, întreaga familie poate servi cina la unul dintre corturile tradiționale și asista la spectacolele de dans tradițional.

Citește și:

5. Aventuri la munte – În Ras Al Khaimah este cea mai lungă pistă de bob din Emirate. Inaugurată anul trecut, oferă adrenalină și distracție maximă atât pentru copii, cât și pentru părinți. Totul se întâmplă la munte, pe Jebel Jais, cel mai înalt vârf montos din Emirate (apropape 2,000 m). Tot aici, cam pe la 1700 m altitudine, copiii mai mari și părinții pot bifă atracția supremă: "Zborul" Jais! Vorbim de cea mai lungă tiroliană din lume – 2,83 km lungime, cât aproximativ 25 de terenuri de fotbal puse cap la cap. Totul se întâmplă la o altitudine de peste 1700 m, peste canioanele abrupte ale munților și cu o viteză de 100-150 km/h.

6. Cultură și istorie fascinante - Descoperiți bogăția istorică și culturală a regiunii prin vizitarea forturilor antice și a muzeelor. Aceste experiențe vor îmbogăți cunoștințele copiilor și vor oferi o perspectivă nouă asupra lumii. De neratat este o vizită la Ferma de Perle Suwaidi pentru a afla istoria și tradiția culegătorilor de perle. Această vizită este una dintre cele mai frumoase excursii opționale din emirat.

Citește și:

7. Gastronomie diversă – Gusturile se educă de devreme, iar Ras Al Khaimah oferă o gamă variată de restaurante și opțiuni de luat masa, potrivite pentru toate gusturile. Bucurați-vă de preparate tradiționale locale și internaționale și oferiți o aventură culinară celor mici!

Ras Al Khaimah reprezintă destinația perfectă pentru familiile care doresc să îmbine distracția și relaxarea într-un cadru spectaculos, dominat de mare, munte și desert.

Ras Al Khaimah este unul dintre cele mai captivante și variate emirate, oferind o combinație unică de peisaje naturale, aventuri culturale și opțiuni de relaxare. Situat în vârful Peninsulei Arabice (de unde și numele) Ras Al Khaimah este o destinație de vacanță prietenoasă cu familiile, ce oferă opțiuni diverse și atractive pentru toată lumea!

Citește și:

Pentru mai multe informații vă invităm să accesați www.visitrasalkhaimah.com, iar pentru rezervări, agențiile de turism vă stau la dispoziție.

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.