Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 6-12 noiembrie

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână plină de toamnă.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 6-12 noiembrie: Află mai jos care este mantra de care ai nevoie pentru această minunată de toamnă.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt puternică și pregătită pentru schimbare. Sufletul meu este capabil să facă față tuturor provocărilor care îmi ies în cale.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt în control deplin asupra gândurilor mele. Mă eliberez de tot ce este negativ și atrag energia pozitivă în viața mea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Las tot ce a fost în spate și îi permit destinului să mă ajute să o iau de la capăt concentrându-mă pe noul capitol care se află în fața ochilor mei.

Citește și:

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt bine cu mine. Am încredere în intuiția mea și mă las condusă de ce îmi dictează sufletul. Eu singură îmi aleg drumul pe care să merg mai departe.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care mi le aduce această săptămână. Mă bucur de tot ce mi se întâmplă, învăț din provocări și devin mai puternică pe măsură ce evoluez.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă bucur de acest drum pe care merg deoarece mă ajută să devin cea mai bună versiune a mea. Sunt în continuă creștere și evoluție ca persoană.

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai sunt atât de dură cu mine. Învăț din greșelile pe care le fac și merg mai departe cu viața mea. Sunt pregătită pentru tot ce urmează să se întâmple.

Citește și:

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Atrag pozitivitatea și abundența în viața mea. Inspir frumos oamenii din jur și mă bucur de fiecare zi deoarece este un cadou primit de la Univers.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Nu mai permit nimănui să îmi spună cum să îmi trăiesc viața. Am încredere în abilitățile mele și iau decizii în funcție de ce îmi dictează sufletul.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt înconjurată de oameni care mă susțin și mă iubesc și atrag doar suflete frumoase în jurul meu. Nu am nevoie de negativitate și nici de oameni toxici.

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Îmbrățișez schimbarea cu tot sufletul meu. Accept ceea ce se întâmplă și învăț să mă adaptez pe măsură ce merg mai departe cu viața mea.

Citește și:

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: Am făcut pace cu trecutul meu. Am închis acea ușă dureroasă și abia aștept să văd ce îmi pregătește viitorul.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.