Setari Cookie-uri

Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 1-7 ianuarie 

Horoscop săptămânal. Spune-mi ce zodie ești pentru a afla care este mantra de care sufletul tău are nevoie în prima săptămână a anului 2024.

Horoscopul special al sufletului pentru săptămâna 1-7 ianuarie: Află mai jos care este mantra de care sufletul tău are nevoie pentru prima săptămână din 2024. Începe anul cu dreptul.

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: În acele momente în care simt că totul în jurul meu se destramă și sunt înconjurată doar de lucruri negative, aleg să caut luminița de la capătul tunelului; aleg să gândesc pozitiv și să am încredere că totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Încerc să iau o pauză și să merg mai departe. Nu mă concentrez pe ce s-a întâmplat, până la urmă am învățat lecții importante de la 2024. Lucrurile bune au nevoie de timp... iar eu am din belșug.

Citește și:

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața nu înseamnă să fiu un simplu pasager. Îmi asum riscuri, învăț din greșeli și îmi construiesc propriul drum către viitor. Sunt pregătită pentru tot ce urmează să fie.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Acum este timpul meu să reușesc. Acum este timpul meu să cred în mine. Acum este timpul meu să las în spate trecutul și să merg mai departe cu viața mea.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Cel mai mare dar pe care mi-l pot da este iubirea necondiționată. Promit să am grijă de mine, să mă pun pe primul plan și să lupt clipă de clipă pentru a îmi vedea sufletul fericit cu adevărat.

Horoscop Fecioară

Mantra ta pentru această săptămână este: Tot ce am făcut ieri m-a condus spre o zi mai bună astăzi. Accept tot ce s-a întâmplat, cresc învățând din greșeli și merg mai departe deoarece știu că viitorul are pregătite numeroase surprize pentru mine.

Citește și:

Horoscop Balanță

Mantra ta pentru această săptămână este: Pot! Și așa începe povestea mea, o poveste cu de toate, o poveste minunată, o poveste pe care o voi construi zi de zi, clipă de clipă.

Horoscop Scorpion

Mantra ta pentru această săptămână este: Pacea din interiorul inimii mele este mai adâncă decât cuvintele o pot exprimă. Fericirea pe care o simte sufletul meu în aceste momente este contagioasă.

Horoscop Săgetător

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt încrezătoare în ceea ce sunt. Știu că inima mea este puternică, așa că las în urmă insecuritatea și îndoiala de sine și aleg să merg cu inima deschisă către viitor.

Horoscop Capricorn

Mantra ta pentru această săptămână este: Universul m-a ales pe mine să am această viață pentru că sunt suficient de puternică să o trăiesc. Fac un pas în față și merg mai departe pe drumul meu.

Citește și:

Horoscop Vărsător

Mantra ta pentru această săptămână este: Am tot ce am nevoie pentru a fi fericită. Viața mea se întâmplă chiar în acest moment, așa că aleg să o trăiesc fără să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat sau la ce s-ar putea întâmpla mâine.

Horoscop Pești

Mantra ta pentru această săptămână este: În acest moment sunt în pace, gândesc clar, primesc idei înălțătoare și sunt cu sufletul încărcat de iubire. Abia aștept să văd ce îmi rezervă noul capitol din acest an.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
28 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.