Setari Cookie-uri

5 sfaturi pentru a dormi mai bine

Somnul ca un ritual de relaxare.

Detensioneaza-te cu o baie calda. O baie revigoranta cu apa calduta are un efect benefic asupra organismului. Relaxeaza, musculatura, indeparteaza orice factor de stres si predispune la somn. Apa nu trebuie sa fie foarte fierbinte si baia ar trebui sa dureze intre 20-25 de minute, dar nu mai mult de o jumatate de ora.

Momentul oportun pentru baia relaxanta ar fi cu cel putin o ora inainte de culcare.
Imbraca-te confortabil. Hainele trebuie sa iti ofere un confort sporit pe timpul noptii. Materialele foarte groase si o croiala nepotrivita ar putea sa iti afecteze odihna. Ca sa ai un somn linistit imbraca de fiecare data haine curate si largi in care sa te simti comod. Evita haine stramte sau prea groase, care ti-ar putea perturba somnul.

Schimba lenjeria de pat. Un alt aspect important il reprezinta lenjeriile in care dormi. Patul si asternuturile trebuie sa iti ofere un confort sporit, asadar acorda-le importanta cuvenita. Alege lenjerii fine, confectionate din bumbac. Iti propunem asternuturi din colectia Bovi de la Mobexpert, care contin un cearceaf pilota, un cearceaf de pat si doua fete de perna. Cromatica este compusa din nuante calde nude, menite sa iti asigure un somn usor si linistit.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.