Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

2. Charles Augustus Lindbergh, Jr. & Anne Spencer Morrow
Aviator american, Charles a devenit un adevarat superstar in 1927 cand a devenit primul om care sa zboare neinsotit si fara oprire peste Oceanul Atlantic. In acelasi an, a mers in America Latina intr-o calatorie cu scop caritabil: acolo a cunoscut-o si a inceput sa se indragosteasca de Anne Spencer Morrow, fiica ambasadorului american din Mexic. Flirturile lor s-au bucurat de atentia presei internationale, iar cand s-au casatorit in 1929 au fost consacrati drept unul dintre primele cupluri de celebritati din America.
Anne a invatat sa piloteze – a fost prima femeie din SUA care a primit licenta de zbor – pentru a-si insoti sotul in calatoriile aeriene. Au facut istorie zburand in repetate randuri deasupra continentului in incercarea de a gasi cele mai bune rute pentru zborurile comerciale. Cand Anne era insarcinata in 7 luni au stabilit un record de viteza: cel mai rapid zbor Los Angeles – New York. Incurajatat de Charles, Anne a scris memoriile vietii lor impreuna, publicand 13 volume de mare succes.
Povestea lor romantica nu a fost ocolita de probleme si de nefericire insa: au existat perioade mai grele, scurte aventuri si mai ales tragica rapire a bebelusului lor, gasit mort, cateva zile mai tarziu.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]
Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: