Setari Cookie-uri

Advertorial Cele mai TARI 8 caracteristici de avea succes în business, de la antreprenorul Caius Covrig

Milionarii sunt, spune definiția, acele persoane care au în cont milioane de dolari. Deseori, obișnuim să ne uităm foarte departe ca să-i găsim, America fiind parcă un soi de Univers al acestor oameni care au incredibil de mulți bani. Cum trăiesc ei? Care le sunt obiceiurile? Cum au reușit să pună ban pe ban până au ajuns la milioanele de astăzi? Care sunt credințele și cum fac alegerile în viață? Aflăm în cele de mai jos! 

Caius Covrig, unul dintre tinerii antreprenori de succes din România, care ani mulți a trăit și locuit printre milionarii planetei, a identificat o serie de elemente comune pe care le au acești cei mai bogați oameni și a decis să le dea mai departe către cei care îl urmăresc, conștient fiind de binele suprem pe care-l face educația.

„Am trăit foarte mulți ani printre cei mai bogați oameni ai Planetei și am realizat, privindu-i, că au o serie de obiceuri, credințe, lucruri pe care le fac și în care cred, de la care nu se abat. Trebuie să recunosc faptul că, asumându-mi-le, am reușit să iau cele mai bune decizii în viață, mai ales atunci când vine vorba despre business.”, declară Caius Covrig.

Cele mai TARI 8 caracteristici ale adevăraților milionari. Te ajută să te îmbogățești

1. Oamenii de succes recunosc și acceptă insuccesul ca parte din evoluție, și-l asumă, învață din greșelile făcute și încearcă din nou.

2. Oamenii de succes ajută alți oameni să aibă succes. Ei nu se tem vreo secundă că cei pe care i-au ajutat ar putea vreodată să le ia locul sau să le fure succesul.

3. Oamenii de succes își asumă responsabilitatea, admit că pot face greșeli și știu foarte clar că, dacă vor da vina pe altcineva pentru insuccesul lor, nu vor rezolva mare lucru.

4. Oamenii de succes sunt recunoscători și realizează că un mindset orientat către lucruri pozitive, de bun augur, nu fac altceva decât să-i ajute să evolueze.

5. Oamenii de succes se concentrează și se bucură de procesul care-i duce către împlinire, fie ea personală, profesională sau financiară. Această categorie de oameni înțeleg foarte clar faptul că viața este o călătorie, nu se concentrează pe destinație, ci se concentrează ca în fiecare zi să ducă la bun sfârșit responsabilitățile cu profesionalism și seriozitate. În vocabularul lor nu există sintagma „merge și așa”. Niciodată!

6. Reinvestesc ceea ce câștigă. Atunci când vrei ca business-ul să fie unul long term, varianta de reinvestire a câștigurilor este cea mai inteligentă și eficientă, pentru ca succesul să fie la un nivel cât mai înalt.

7. Succesul se regăsește, întotdeauna, în motivarea personală, dar și a angajaților. Un antreprenor de succes are alături doar oameni profesioniști, motivați, care muncesc pentru același țel.

8. Informarea și perfecționarea în domeniul de activitate sunt esențiale.


Kudika
13 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.