Setari Cookie-uri

Ensana primește prestigiosul Premiu de inovație pentru programe Health Spa acordat de European Spas Association (ESPA)

Ensana, cel mai mare operator european în domeniul hotelier health spa, a fost onorat cu un premiu de mare prestigiu: Innovation Health Spa Programmes Award (Premiul de inovație pentru programe Health Spa) acordat de European Spas Association (ESPA).

CP

European Spas Association Innovation Awards există de 10 ani; aceste premii recunosc ideile, produsele și serviciile cele mai bune și mai inovatoare din industria spa.

Suntem foarte bucuroși să acceptăm acest premiu, care stă mărturie pentru angajamentul nostru fără rezerve în favoarea sporirii stării de bine a oaspeților noștri.“, spune Frank Halmos, CEO Ensana. „Programele noastre de sănătate aduc noutăți fundamentale și sunt concepute pentru a aborda preocupările pentru sănătate ale oamenilor de azi, care au un ritm foarte accelerat de viață. Acest premiu reafirmă dedicarea noastră față de această misiune.”, adaugă CEO-ul Ensana.

Trebuie menționat că și în anul 2022 Ensana a primit același premiu, pentru programele sale de recuperare respiratorie post Covid-19.

Citește și:

Programe pentru sănătate optimizate

Recent, Ensana a introdus patru programe de sănătate de pionierat, construite în mod special cu scopul de a preveni apariția problemelor de sănătate și pentru a spori starea generală de bine a oaspeților săi. Aceste programe inovatoare se aliniază nevoilor în continuă evoluție ale oaspeților și, în special, nevoilor care derivă din îmbătrânirea demografică a Europei.

Pe măsură ce vârsta medie a populației Europei crește, menținerea sănătății devine din ce în ce mai importantă. Ca răspuns la această schimbare demografică, Ensana își extinde portofoliul de programe tradiționale de sănătate tip medical spa și include acum patru programe de sănătate îmbunătățite: Medical Check-Up (control medical), Healthy Aging (îmbătrânire sănătoasă), De-stress (relaxare și combaterea stresului) și Weight Loss (pierdere în greutate).”, a explicat Petra Lelovska, Vicepreședinte Ensana.

Aceste programe inovatoare permit un grad înalt de personalizare și combină expertiza medicală de ultimă oră și echipamentele de ultimă generație, pe de o parte, cu utilizarea resurselor terapeutice naturale locale, pe de altă parte.

Experiențe remarcabile, cele mai bune din clasa lor

La cina de gală, recunoașterea meritelor Ensana a fost completată de alte două premii suplimentare. Hotelurile Ensana Health Spa din Slovacia au primit premiul special al juriului pentru programul lor terapeutic inovator destinat clienților care suferă de boala Parkinson. Dezvoltarea acestui program unic a fost rezultatul unui efort de colaborare între Ensana, mai multe universități de top din Slovacia, Centrul Martin pentru Biomedicină și Societatea Slovacă pentru Boala Parkinson.

Împreună, aceste foruri au formulat un program pentru a ajuta persoanele care suferă de această tulburare cronică degenerativă incurabilă a sistemului nervos central să se simtă mai energizate și pentru a le atenua problemele de mobilitate. Programul valorifică resursele terapeutice locale: apele minerale sulfuroase și nămolul.

Hotelurile Ensana Health Spa din Republica Cehă și din orașul Mariánské Lázně au primit premiul „Destinație Spa inovatoare”. Recunoașterea evidențiază resursele lor medicale deosebite, serviciile spa care reprezintă inovații excepționale, moștenirea istorică și titlul recent de Climate Spa obținut de Mariánské Lázně la începutul acestui an.

foto shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.