Mai multe
| corect Vally,ai stat cam mult pe net,ca doar esti la serviciu.....sau asta ti-e meseria ,sa vorbesti pe net(in timpul serviciului??...).... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:04 |
||
|---|---|---|
| uite draga oana,recunosc!!in numele meu si sper ca si ele sunt de acord!!multumesc ca ai ingropat securea:))esti mare si te astept pe matrimoniale,iubita,sa stabilim detaliile nuntii:)) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:05 |
||
| draga oana imi pare rau, dar la tequila nu ma bag! daca zici ceva de un angeli eu una sint pentru! | ||
|
|
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:06 |
||
| Ema draga, esti mult prea inversunata. Nu am facut decat sa comentez ce s-a scris pe acest topic. Cat despre postarile mele....daca nu am nimic de scris,nu scriu.In plus, timpul nu imi permite sa bantui pe forumuri decat foarte rar.Astazi este o astfel de zi. Probabil ca nu ne vom mai "intepa" pentru mult timp pentru ca astept un "material didactic" care imi va umple toata saptamana viitoare. | ||
|
crmn Postat pe 23 Mai 2008 13:08 |
||
| felicitari pt propunere!!!la nunta,pe litoral=)))subscriu.... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:08 |
||
| hehe.. pai ai pierdut deja onnyta.. :) tequila vs angeli.. cred ca am sa te,, dobor,, :)). Da' nu-i nimic ca eu sunt buna cu ,,victimele,, mele.. gluma gluma.. dar eu am vb serios. Nu ar fi frumos sa facem o iesire undeva, candva? Cu conditia sa vina si valy, bineinteles.. sa am si eu un ajutor daca sariti prea multi deodata | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:09 |
||
| sa vezi ca mi-o iau iara cu remarca sta!!!...dar asta e,riscurile meseriei!!....si eu cam as vrea sa termin si sa terminam cu rautatile ca nu ne da voie matroana topicului...ce ziceti???...e vineri,a inceput week-end-ul....e soare(mama ce ploua la mine!!)in inimile noastre!!....hai sa ne revenim si sa incepem sa traim!!!... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:11 |
||
| adica??????eu sunt nimeni????????oana,serios ne vom intalni...hotarati unde,data..,detalii si s-ar putea sa fie nunta:))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:12 |
||
| Nu stiu daca imi intra in obligatii sa scriu pe site unde lucrez, cum si ce libere am. Poate trebuie sa vin cu cartea de munca sa demonstrez ca nu sunt RATAT, SOMEROI. Cam multe cereti. Mai deduce omul si din CE se scrie si CUM..........Pt. dna. Eta | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:13 |
||
| stef mama,ai dat-o in matrimoniale!!....cu papucii mei cum ramane???... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:14 |
||
| moama.....simt cum imi creste tensiunea cand citesc unele comentarii, ca de exemplu ,,gramatica se invata in clasele primare"...pfuuu...ce gramatica ati invatat voi fratilor in clasele 1-4 ca eu ori am fost un copil retard ori am fost la vreo scoala la care ,,doamna mea" nu facea cu noi decat,,citire"...multi doar vor sa bage raca...mor de nervi...uffff gata acu' ma simt fffff bine...sincer eu chiar vroiam papuci dar...nu ma imbrac elegant deloc, nu port tocuri deloc si sunt si fff pretentioasa la culori...asa ca vedeti si voi...poate imi gasiti si mie ceva...nu dezgrop nicio secure, dar...mult am mai tacut si altii nu pot sa o faca... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:14 |
||
| In Targoviste m-am ratacit pentru ca este "foarte" bine semnalizat.In Bucuresti ma descurc foarte bine, multumesc de grija. Daca tu ai uitat care este subiectul pe care l-ai propus, atunci si eu am voie sa uit cine l-a postat.Si, Oana, cred ca un Metaxa bate si Tequila si Angeli. | ||
|
crmn Postat pe 23 Mai 2008 13:14 |
||
| pe tine nu vreau sa te bag in lupta stef.. te lasam sa arbitrezi, ca esti mai corect de felul tau.. :)) noi, astea mai ,, aprige,, nu suntem bune decat in mijlocul bataliei.. iar eu ma bazez pe sangele meu de rusoaica :)) stiti ca rusnacii sunt cei mai rezisteni la tarie | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:15 |
||
| crmn.. au fost multi care au vrut sa bata tequila.. :)) si i-am bagat pe toti sub masa ..nu zii pana nu incerci.. eu bag mana in foc pt ea! | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:17 |
||
| scuze pentru toate "atacurile"...nu-mi sta in fire...eu sunt o iubareata si o romantica incurabila...daaaar a fost atata cearta zilele astea ,ca m-am enervat rau....si tac eu ce tac ...studiez....ma abtin...un timp...dar si cand explodez,o spun "cu naduf",vorba emei...asa ca ,hai sa ne veselim... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:17 |
||
| Asta tine de gustul fiecaruia. Dintre toate bauturile tari eu prefer un cognac fin.Pentru G15....: si in gimnaziu. | ||
|
crmn Postat pe 23 Mai 2008 13:20 |
||
| ce zici vallyy,de spusele ettai????bravaaaa,ce bine ca se terminara...,oana, esti tare fata:)) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:20 |
||
| Vally,nu te-am facut ratat si nici altfel si nici nu ti-am cerut cartea de munca...alta era remarca mea....si crmn,eu voiam sa subliniez ca am postat acest subiect pentru conversatii PE ORICE TEMA ,dar fara certuri si ironii ,si chestia cu concursul a fost ,asa, in gluma.....a fost un mod de exprimare.....si eu ,gata ,nu vreau sa mai ironizez sau sa ma cert!!.... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:23 |
||
| uff.. parca incepe sa fie mai bine.. si eu imi cer scuze daca am jignit pe cineva.. dar deja era prea de tot.. nu a fost cu rautate si sunt convinsa ca nici valy nu are pic de rautate in el.. nici ceilalti care am fost de partea cealalta a taberei.. dar asta e.. fiecare cu adevarul lui! lipseste france!!! :)) sa ne dea amin-ul | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:25 |
||
|
eheeee!! gusturile nu se discuta! eu prefer bauturile dulci, dar asta nu inseamna ca nu beau un pahar cu voi! valyyyyyyyyyyyyyyyyyyy lasa rautatile!!! |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:25 |
||
| cat despre carti de munca.. este un topic,, cariera,, .. eu mi-am depus deja diplomele acolo.. ca sa vedem toti la ce se pricepe celalalt.. va invit! | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:26 |
||
| Dna. Eta, stati linistita ca nu m-am suparat. Am auzit eu altele mai grele. RATAT era un termen folosit de alta persoana, stie dansa cine | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:26 |
||
| oana,tu esti????:)))france ni-l va da sigur!!bag mana-n foc.. | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:27 |
||
| scz vallyy,dar tu probabil nu ai citit posturile de mai sus...te rog sa o faci,lasa rautatile in afara... | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:29 |
||
| Nu stiu cum e pe la voi dar in Bucuresti este, totusi, vara, cu toate ca ne-au amenintat cu "cod galben"si cu ploaie. Astfel incat, chiar daca ingrasa si prosteste, e de preferat o bere foaaarte rece. | ||
|
crmn Postat pe 23 Mai 2008 13:29 |
||
|
eeee!! putintica rabdare, ca e socrella in vizita! :))) |
||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:30 |
||
| stef.. nu cred ca am fost atat de rea incat sa te uimesc in halul asta.. :)))) ca sunt eu mai incapatanata, da.. dar altii m-au depasit in replici urate cu muuuult! sunt de parere ca nu exista oameni buni si rai.. doar oameni cu pareri si conceptii diferite.. a,sa nu uit.. pe mia mia o vreau in grupul meeu!! insist! | ||
|
oana81 Postat pe 23 Mai 2008 13:30 |
||
| vally cred ca mi-am explicat in al 2-lea post de dupa cel cu pricina DE CE nu am pus ghilimele.dar te rog eu muuuult de tot ...hai sa aberam pe subiectul papucei ca tare imi place.crmn....tot respectul si te rog din suflet si pe tine hai sa aberam pe faza cu paupcii ca e asa misto.....vally nu o sa pun ghilimele..te deranjeaza????? :))) | ||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 23 Mai 2008 13:32 |
||
| merita si este,deja:)))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:32 |
||
| emaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! dao-n papuceii mei de treaba! da o data accept! :)))))) | ||
|
Postat pe 23 Mai 2008 13:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Feminismul | 7 | De la: mkdisk 5 Noiembrie 2008 15:07 |
| egalitatea intre sex-e?hm.... | 139 | De la: eka 10 Noiembrie 2009 09:02 |
| Vise "primitive" si realitatea iubiriilor | 3 | De la: diana1981 6 Septembrie 2009 19:50 |
|
|
||
| Ce este iubirea??? | 28 | De la: greierash 1 Octombrie 2009 05:39 |
| Parerea sincera despre voi | 17 | De la: ossarina 26 Aprilie 2010 07:05 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.