Setari Cookie-uri

Concursul "LUA-MI-AI PAPUCII"

pt doritori,sustinatori ,protestatari ai lui france.....link-ul de mai jos (sau sus) va duce direct acolo unde puteti refula pe tema respectiva....Etta.....sa imi fie scuzata "nervozarea" si gresalele gramaticalicesti dar mi s-a luat fratele meu alb de "lupi moralisti" ...deci.....ete drumul spre fericirea voastra spre a refula : http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/18538/mesaje-fara-rost-de-la-asa-zisi-oameni.html
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 12:19
crmn vezi ca subectul cu gramatica e mai jos!
daca nai venit pt. papucei ne pare rau pt. tine, ca poate iti mai descretea si tu fruntea!
vai, iar gresii ... :)))))
papuceiii masii de treaba!! :))

Postat pe 23 Mai 2008 12:21
Crmn-'jos palaria'. Sunt incantat ca mai exista si doamne adevarate.

Postat pe 23 Mai 2008 12:23
rubrica matrimoniale e pe un alt topic..... acilea sa vb de PAPUUUUUCI.ai nevoie de link si pt asta????apropo cum de te-ai lasat de mesaje pe privat vally???asta era o replica numai buna de dat pe mesaj privat....asa de intepatura...sa ma simt si io bine ce ....pana mea....steeeeef unde umbli muica ma lasasi desculta?????
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 12:26
zise baitul de mai sus! dragule si tu tot pt. papucei??
ca am unii cu pene sa te gadile in talpita, ca poate iti mai lasi si tu rautatile! :)))
cand vrei tii fac cado, domnule profesor!

Postat pe 23 Mai 2008 12:27
atat pot unii,fetelor!!ce sa mai zic???iar tu ema, ar trebui sa te bucuri ca eu am luat papucii..:))

Postat pe 23 Mai 2008 12:31
Si uite asa se confirma ce am scris mai sus. Dragele mele Ema, Onnyta, in cazul in care ati uitat care a fost prima postare de la aceasta tema ma simt obligata sa v-o amintesc: "Sub egida concursului "Lua-mi-ai papucii",va invit la discutii libere pe ce teme vreti voi,doar,doar,veti ajunge in fruntea topului!!....succes....si fara cearta.....si nu va bagati in fata,ca e pentru toti!!". Nu imi doresc sa ajung in fruntea topului, am prea putin timp pentru barfa, dar imi permit sa abordez "orice tema". Deci nu m-am abatut de la subiect. Onnyta, nu demonstrezi nimic scriind agramat. Poate doar ca esti un copil razgaiat. Gramatica nu "o uiti", ea se invata in clasele primare si ramai cu ea sau nu.
crmn
Postat pe 23 Mai 2008 12:33
Ema, scumnpo, scuze da' eu nu am venit pt. matrimoniale ca slava Domnului, nu am nevoie. Dar ce tari sunteti: nu poate sa zica omul o vb. buna de careva ca, gata, e la agatat. Ce prejudecati.

Postat pe 23 Mai 2008 12:34
Ema, de la cineva care are varsta ta m-as fi asteptat la mai mult.
crmn
Postat pe 23 Mai 2008 12:36
:)) mey.. fiecare avem dreptul sa spunem ce vrem! Daca ne place sau nu o persoana, e treaba noastra.. hai sa lasam favoritismele daca tot va tineti corecti si buni.. si sa recunoasteti toti ceea ce e evident.. probabil, dupa asta, se poate ingropa securea..
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 12:38
uuuuuuuuu!!!papuceii mei sint gadilati la orgoliu!
ce sa faci mai crm, la unii dintre noi le mai place sa fie din cand in cand si razgaiati!:))))
lasa, ca sint destui seriosi pe aci!
merci pt. compliment, esti tare draguta sau dragut! :)))

Postat pe 23 Mai 2008 12:38
mama ce mi-am ascutit varful de la papucel si mi-am lustruit carambul cizmei!!....bai domnu' Vally,nu vazusi muica ca aci(ptiu,ma cacofonai!!) se vorbeste liber,daaaaar fara cearta si impunsaturi???...si mai ales despre si cu ajutorul papuceilor???....mamica draga,eu am dat un sfat mai sus celor care n-au ce face cu gura ,decat sa zgandare cac...ul!!...ia urmeaza-l dragul meu,ca poate e mai sanatos pentru tine,sau cara-te dracului de- aci,si spune-ti parerea la topicul corespunzator....aci se glumeste,chiar daca se vorbeste aiurea, sau se spun pareri frumoase,vrem sa ne relaxam.....asa ca,vira baiatule,canta la alta masa....sau vorbeste despre papucei,ca altfel te cadorisesc cu "papucii sefului"!!!.....si draga crmn,eu chia am scris neste versuri aici si cred ca au un foarte mare inteles!!...citeste-le bine inainte si lasa-l pe Eminescu sa se odihneasca linistit,ca mai avem mult de mancat pana-l putem chiar cita,daramite altceva...

Postat pe 23 Mai 2008 12:39
pe draq:))varsta are EMA asta...,dar se pare ca nu-i prea placu cartea=)))))))))))))))))),fata esti de ras..=)))))))))),AI LUAT UN MIC CARAMB=))))vine ea etta,acusi,acusi...

Postat pe 23 Mai 2008 12:42
frate,,,dar parca simteam=))))venira odata cu mine..,sa ne traiesti etta!!

Postat pe 23 Mai 2008 12:44
am mai pus si eu 2 poze la profil.. spuneti-mi daca va place rochita mea.. :))) ca se primesc puncte in plus pt asta!! :))) Stef.. iti place rochita mea cu buline? Se potriveste cu pantofii? Sau imi recomandati sa ,,castig,, altii noi?
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 12:47
hopaaaa! ce faci stef?? inca o pretendenta??
:)))))

Postat pe 23 Mai 2008 12:49
Onnyta, se pare ca ne place acceasi muzica (mai putin italianul), deci ar trebui sa ne intelegem. A...si sunt o "ea", nu un "el".Etta draga, m-am ratacit candva in Targoviste, cam la fel cum te-ai ratacit tu printre cuvinte. Repet si pentru tine: cea care a deschis topicul nu s-a gandit sa vorbeasca numai despre papuci ci despre orice.
crmn
Postat pe 23 Mai 2008 12:50
oana,esti o femeie tare frumoasa,sincer,dar as vrea sa fiti mai bune ,sa comunicati altfel...!!chiar sa deveniti prietene ,de ce nu???

Postat pe 23 Mai 2008 12:51
onnyta.. eu nu sunt ,,inca,, o pretendenta.. eu si stef ne ,,iubim,, de ceva vreme.. dar in secret.. ca e mai sigur asa
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 12:52
Cred ca stam cam mult pe net si iar ne face dna 'psiholog' SOMEROI. Apropo, eu lucrez, voi?

Postat pe 23 Mai 2008 12:53
hai sa facem ceva.. propun o impacare.. dar sa vina din ambele parti, ca faza cu,, cel mai destept cedeaza primul,, .. nu sunt de acord cu ea.. daca tot din cauza lui france am ajuns la toate astea.. sa recunoasca niste lucruri.. noi, ,,dusmanii,, vom recunoaste niste lucruri la randul nostru.. si uite asa se vor opri toate porcariile astea.. deci?
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 12:55
pai ....crmn pana azi postai comentarii pe forum o data la luna....cat despre varsta mea ..scuza-ma ca iti spun o vorba directasi fara pic de perdea:mi se falfaie ca la pesti de varsta mea pt ca ma comport exact asa cum imi dicteaza.....(alege tu o parte anatomica a corpului uman ca sa nu ma exprim eu)deci chestia cu concursul expusa de etta la inceput....mai ca mi se pare o ipoteza verosimila(sper sa intelegi ironia).in plus de ieri va tot rog sa postati mesajele referitoare la france pe alt topic cei care chiar nu au nimic in comun cu ea (nu ma intelege gresit e dreptul tau sa iti expui parerea dar lasa-ma si pe mine sa ma relaxez facand glume ciudatele cu amicii mei:onnyta,stef etta ginetta..etc),v-am rugat ,am injurat pana la urma si ....cred ca pana la urma cineva tot o sa inteleaga si o sa se mute pe celallt topic al carui link il aveti mai sus.

vally draga la fel cum tu ai facut o ironie acelasi lucru l-am facut si eu,dar cum nu ai inteles-o asi vrea totusi sa precizez un lucru. daca ai fii citit posturile celor care ne"papucim" pe ACEST topic ai fii observat ca facem acelasi lucru si pe alte topicuri,poate ca o facem si pe mesaje private si poate ca o facem si la telefon sau pe messenger. ceaa ce tu inca nu ai intels ....gluma este gluma ,ironia ironie si vorba serioasa vorba serioasa.incearca te rog frumos sa te integrezi in grup ca iti sta mai bine ,serios poate iesi chiar ceva super din asta ...cum ar fii o sincera prietenie sau o profunda greata fata de absolut oricine.si cu asta inchei seria posturilor "serioase" pe acest topic.
dandanaua_reloaded
Postat pe 23 Mai 2008 12:55
eeee!! asta da iubire mai draga! :))
in sfarsit, iubiti-va mult vorba lu' MIRCEA RADU! :))))

Postat pe 23 Mai 2008 12:56
oana,onnyta e nasa noastra!!ea nu-si stia fina pana acum!!te rog sa te porti ca atare cu ea!!sarut mainile nasa!!!

Postat pe 23 Mai 2008 12:56
recunoasteti ca sunteti cam rautacioase cu cei care ,,indraznesc,, sa va contrazica in ceva..
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 12:59
frumos spus ema,vezi de ce te iubesc cu adevarat??!!!sper sa inteleaga si el si altii care nu au inteles,pana acum....,noi chiar suntem prieteni in viata reala,te asteptam si pe tine vallyy..,si pe altii..,cu bucurie mare!!!

Postat pe 23 Mai 2008 13:02
draga crmn,daca ai reusit sa te ratacesti intr-un orasel precum Targovisteeee...nu stiu cum te descurci in Bucuresti....si totusi ,cine a scris acest topic,ca eu nu stiu!!!(iar ma cacofonai,ptiu!!)....

Postat pe 23 Mai 2008 13:02
:))) SA TRAIESTI FINEE!!! subscriu la spusele emei! nu stiu de ce papuceii mei (scuze dar imi place injuratura asta) zilele astea lucrurile au luat-o razna pe forum!
pana acum nu prea se inghesuia nimeni sa posteze comentarii dar...
in sfarsit! fiecare cu ale lui.
eu una sint aici de ceva timp pt. RELAXARE si pt. PRIETENII MEI!
imi ajunge ca tot timpul trebuie sa fiu serioasa (prin prizma muncii), asa ca aici am chef sa aberez la subiectele speciale iar subiectele serioase le tratez ca atare!

Postat pe 23 Mai 2008 13:03
Ema, nu e sectiune de bancuri, daca asta cauti? Frumos vb., am mai gasit si altele:'f....ceapa masii'. Iti recunosti vocabularul? Apropo, data viitare fa ca mine, dupa prima litera(f in acest caz) punem barm punctele. Daca nu te poti abtine.

Postat pe 23 Mai 2008 13:03
ce ati spune daca am stabili o data pt vara asta si ne-am intalni toti.. sa ne batem de-a binelea.. nu asa.. ca pe net e usor.. si dupa ce terminam.. invingatorii trebuie sa le dea invinsilor cate 2 randuri de tequila.. ca sa le mai treaca durerea.. hm?
oana81
Postat pe 23 Mai 2008 13:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rugaciunea de dinainte de spovedanie 2 De la: kudika_35337 10 Decembrie 2013 08:12
Conservatori sau nonconformisti in relatie? 11 De la: Roco 12 Ianuarie 2009 10:08
Hey all 9 De la: zoredia 13 Februarie 2009 16:18
psiholog 13 De la: cathyman69 5 Decembrie 2009 10:03
Valentine's Day 2 De la: _dulcik_ 9 Februarie 2009 00:39