Setari Cookie-uri

depresie...

Cand vi in buc? Hai fetelor spuneti o zi knd puteti sa ne intalnim
EuBebelusa
Postat pe 28 Octombrie 2008 15:16
in noiembrie am sa vin,mai multe detalii despre cand anume vin pot da saptamana viitoare sper sa vina cele care au spus ca vin...ar fi frumos...
dorina_77
Postat pe 28 Octombrie 2008 18:18
De la: dorina_77, la data 2008-10-28 18:18:57in noiembrie am sa vin,mai multe detalii despre cand anume vin pot da saptamana viitoare sper sa vina cele care au spus ca vin...ar fi frumos...

ma bag si eu,sper sa a primiti si pe mine,si tare mult mi-ar place sa ne intalnim si sa ne povestim deceptiile,cu toate ca nu cred ca ne-ar ajunge timpul....dar o sa ne simtim super bine asa ca de abia astept.pupici dulci pt toate fetele si va urez numai bine.
lostangel86
Postat pe 30 Octombrie 2008 11:44
Dorina draga mea, nu am apucat sa citesc tot, promit s-o fac cat mai repede cand am putin de timp, m-am oprit la ...ca nu ii placea de tine ca nu stii sa dansezi, ca nu esti sociabila etc...nici nu ma mir ca esti in depresie pentru ca nu te-a apreciat ca persoana si te-a facut sa-ti fie rusine de tine. Ei bine nu e asa. Eu sunt convinsa ca chiar daca nu ai calitatile astea ai altele 1000 pe care el nu le-a vazut si tu le-ai uitat!!! Care exista chiar daca el nu are capacitatea sa le vada si aprecieze. Pur si simplu va exista alt baiat cu aceasta capacitatate. Tu acum nu mai ai incredere in tine si de-asta nu mai reusesti sa relationezi cu altii, indiferent de tipul relatiei (de iubire sau prietenie). Sa-ti iasa din cap asta!!! Ceilalti crezi ca sunt perfecti? Poate exista relatie de prietenie doar intre doua persoana care stiu sa danseze? Sau doua persoane care nu sunt sociabile in general nu se simt bine impreuna? Nu ai cautat unde trebuie. Sau nu ai avut noroc. Esti norocoasa ca inca esti foarte tanara si esti studenta. E mult mai usor sa-ti gaseseti prieteni de acelasi gen acum pentru ca cercul de unde sa alegi e foarte mare(colegi de facultate, camin, etc). Mai greu era daca lucrai deja si aveai colegi casatoriti si cu varste de 40 de ani de ex.Profita de asta. Mie mi-au trebuit 2 ani sa-mi uit iubirea din facultate, in timpul asta am incercat alta relatie, i-am spus respectivului ca inca iubesc pe altcineva si cu toate astea a fost dispus sa incercam. Am fost sincera si nu regret. Relatia nu s-a finalizat bine, dar m-a tinut ocupata (si numai Dzeu stie cat m-am gandir la el in acest timp, asteptam sa vina noaptea sa nu ma mai gandesc si noaptea il visam, ma trezeam plangand cand realizam adevarul ca nu mai e in viata mea, eram incapabila sa ma concentrez la servici cand am inceput sa lucrez, etc). Partea buna la mine e ca el nu m-a facut sa ma simt un om de nimic, dimpotriva chiar, noi ne-am despartit pentru ca eu vroiam o familie iar el era alpinist si deocamdata nu vroia sa renunte la asta, iar eu nu vroiam sa mai stau cu inima stransa daca se intoarce sau nu din expeditii). Eu sufeream intr-un oras din cauza despartirii, el in altul... Dar poate asta a facut situatia si mai grava pana la urma, pentru ca stiam ca ma iubeste si el. Ideea e ca timpul vindeca tot. Si ocupa-ti-l cat poti de mult. Si roaga-te la Dzeu sa-ti dea putere, pe mine m-a ajutat foarte mult. In ziua de Sf.Marie am fost la biserica si m-am rugat, si mi s-a intamplat ceva ciudat, am simtit ca o povara foarte grea mi s-a luat de pe suflet. Respiram mai bine. Si asa am ramas. Pe mine rugaciunile intotdeauna ma ajuta foarte mult. Imi dau forta. Asta daca crezi in Dzeu.
tally_weijl
Postat pe 11 Noiembrie 2008 12:33
Uite ce iti propun eu:autosugestioneaza-te ca intr-o zi se poate intoarce la tine. S-au vazut o gramada de cazuri, nu e imposibil. In acest timp tu te concentrezi doar pe tine cum sa te transformi in bine. Nu pentru el. Pentru tine. Lucreaza la acele puncte pe care ti le stii mai slabe, de care nu esti satisfacuta tu (nu el), schimba-ti infatisarea. Si in acest timp IGNORA-L in toate felurile. Sigur il va durea, pentru ca indiferenta doare mai mult decat orice si se va intreba ce s-a intamplat cu tine. In timpul in care tu cauti sa-ti imbunatatesti viata si sa te imbunatatesti ca persoana, nu te vei gandi ca s-a terminat, ci doar ca se va intoarce intr-o zi. Timpul trece mai usor, cu efect pozitiv pentru tine, in timp rana se inchide, iar la un moment dat, detasata, o sa-i iei lui caracterul la bani marunti si s-ar putea sa constati ca tipul nici macar nu ti se potrivea asa mult, chestie pe care in mod sigur o stii si acum dar esti prea in ceatza din cauza durerii ca s-o recunosti. Intre timp o sa apara cand nici n-o sa te astepti, alt barbat, mai potrivit pentru tine decat el,care te apreciaza pentru ceea ce esti, dupa care n-o sa-ti mai doresti sa se intoarca fostul. Prin comparatie cu actualul o sa-l vezi si mai bine in toata splendoarea lui de "nepotrivit". Daca se intoarce si mai apuci si sa-i zici "too late" acum tu nu esti potrivit pentru mine, cu atat mai bine pentru orgoliul tau. Este testata in practica metoda. Nu vorbesc ca sa nu tac. Crede-ma.
tally_weijl
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:13
Este foarte important sa-ti muti atentia de pe durere pe ceva constructiv. Daca nu esti capabila inca sa accepti adevarul ca s-a terminat, accepta ipoteza ca se poate intoarce. Nu ca NU s-a terminat si-l agasezi cu telefoane si mes ca in afara ca te pui in situatii neplacute nu castigi nimic. Nimanui nu-i place sa fie constrans si sufocat.
Mai da-mi de stire in ce faza esti.
tally_weijl
Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:19
uite cum e..telefoane nu,oricum mi-am schimbat nr de telefon,mesaje nu-i trimit.nu am mai vorbit din vara cu el,cand a fst ziua mea nici la multi ani nu mi-a zis.deci n-am fst asa de importanta pt el.stiu ca intra pe mess,pt ca am vazut ca si-a pus poze noi cu iubita,si scria cat de mult o iubeste,si ea la fel ii scria lui.
am tot promis ca nu ma mai uit la poze ca numai imi fac rau...de pe hi5 l-am sters,si-a pus restrictie doar pt prieteni

cam asta e..deci nu am cu ce sa-l ignor...pt ca noi chiar nu mai vorbim deloc si nici nu ne mai vedem,pt ca nu avem prieteni comuni.de aceptat accept ca s-a terminat,dar ce nu accept eu e ca m-a lasat pt o pipita de 18.dar ma rog...se potrivesc...sunt de cand ne-am despartit,sau dinainte..ma rog,,,nush,ca m-a mintit cu multe,si nici ea nu cred ca stie...
dorina_77
Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:21

"accept ca s-a terminat,dar ce nu accept eu e ca m-a lasat pt o pipita de 18.dar ma rog..
draga mea,
crezi ca avea importanta daca era de alta varsta? cum sa nu accepti ca te-a lasat pt.una e 18..asta te doare mai mult? n-are nici-o relevanta acest aspect.Incearca sa vezi, ce ai invatat din experienta asta..si-atat. Exista o lege pe care o sustin "cauza si efect".kisses si revino-ti cat mai curand.

Postat pe 14 Noiembrie 2008 17:43
Daca crezi ca barbatii te lasa sau te inseala numai cu una mai grozava decat tine te inseli!!! De exemplu sunt barbati care se duc cu alta care tie ti-e inferioara, pentru ca el ti-era inferior tie si nu-si mai suporta pozitia. Se duc cu una mai urata, pentru ca tu erai prea frumoasa si curtata si el se simtea in pericol. Se duc cu una mai proasta pentru ca in fata lui, el pare inteligent. Ai inteles? Ti-am zis, concentreaza-te pe tine, si intr-o zi o sa intelegi de ce a plecat, poate pustoaica ti-e muuult inferioara si o sa razi, poate el ti-e inferior, iar o sa razi. A fost o faza in "Totul despre sex" cand Big s-a insurat cu manechinul mai tanar si a lasat-o pe Carry socata. Carry nu e ok? Frumoasa, desteapta, cariera de succes, pe picioarele ei. Dupa un timp cand a constatat ca nevasta lui nu stia nici macar sa scrie corect gramatical, a inceput sa rada si a inteles ca bine ca a luat-o cineva de nevasta ca singura prea multi pureci nu facea...Ai inteles? Relaxeaza-te.
tally_weijl
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:02
Ca sa nu mai vorbim ca dupa aceea cand s-a trezit si-a inselat nevasta cu Carry. Caracter de c...t. Si Carry era mai batrana decat nevasta. Acum nevasta ce sa creada? Intelegi?
tally_weijl
Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:06
mersi pt sfaturi...dar cred ca nu mai are sens sa ma mai gandesc la intrebari de genul asta,de ce a ales el sa fie cu ea, de ce e mai fericit cu ea,sau ma rog...pare...de ce face chestii cu care nu a vrut sa faca cu mine in 4 ani,de exemplu au plecat in concediu(pt mine nu avea niciodata bani),cu ea merge in cluburi,pt ea a fst la banchet...in fine...nu a fst niciodata alaturi de mine.uneori tind sa cred k am stat degeaba cu el,ca am oferit multe si nu am primit in schimb decat dispret,umilinta,suparare,frustrare...
dorina_77
Postat pe 15 Noiembrie 2008 16:34
totul trece
Pinna
Postat pe 15 Noiembrie 2008 17:43
Ce te face sa crezi ca acum plateste el?
tally_weijl
Postat pe 16 Noiembrie 2008 21:58
pai a facut multe pentru ea....a fst alaturi de ea,si plus ca ea nu are posibilitati.oricum,e genul de om care nu merge undeva daca nu are bani.
dar vad ca in ultima vreme are tot mai des,cu mine era zgarcit,eu plateam ca aveam de unde.
dorina_77
Postat pe 17 Noiembrie 2008 16:05
si eu am patit la fel, daca aflii te rog mult trm mesaj pe xenia_lucy@yahoo.com, ms mult poate mai pove una alta despre viata as avea nevoie de opinii noi
pity_82
Postat pe 22 Noiembrie 2008 17:14
fetelor, rise up...open your eyes !!! trece viata pe langa voi daca va blocati in trecut, in relatii etc

Postat pe 22 Noiembrie 2008 17:21
Hey,
Am sa-ti dau un sfat care mi l-a dat un prieten foarte bun dupa o despartire dureroasa pt mine
"Timpul vindeca tot. Inclusiv asta. Nu cred ca pe tine te defineste o persoana"
Pe mine m-au ajutat foarte mult vorbele lui. Nu ai nevoie nici de el sa se intoarca inapoi la tine, nici sa-ti umplii timpul cu foarte multe activitati. Am incercat si eu si nu merge; oricand ai o clipa libera te vei gandi la el.
Cel mai bine este sa lucrezi la propia persoana, sa faci ceea ce tie iti place; Sunt multe locuri in care poti sa mergi singura, eu spre exemplu m-am inscris la un curs de dans sportiv, sau poti merge la salsa. Cunosti persoane noi, singure, si un mediu cu totul nou unde te integrezi foarte usor.
Daca nu iti place dansul, te poti inscrie la cursuri de arta, sau orice activitate pe care doreai s-o faci de cand erai mica si te impiedicau bariere sociale de genu "nu am prieten" Crede-ma ca te vei simti mult mai sigura pe tine, si increzatoare dupa ce te implici.
Sper sa te ajute!

zgombilici
Postat pe 23 Noiembrie 2008 10:59
De la: dorina_77, la data 2008-11-15 16:34:51mersi pt sfaturi...dar cred ca nu mai are sens sa ma mai gandesc la intrebari de genul asta,de ce a ales el sa fie cu ea, de ce e mai fericit cu ea,sau ma rog...pare...de ce face chestii cu care nu a vrut sa faca cu mine in 4 ani,de exemplu au plecat in concediu(pt mine nu avea niciodata bani),cu ea merge in cluburi,pt ea a fst la banchet...in fine...nu a fst niciodata alaturi de mine.uneori tind sa cred k am stat degeaba cu el,ca am oferit multe si nu am primit in schimb decat dispret,umilinta,suparare,frustrare...

]
si de mai plingi dupa el?nu mai e vb de iubire ...acum e orgoliu....si mai cred ca te impiedici de lucruri marunte...ridica-te si misca-te inainte
ninushk
Postat pe 23 Noiembrie 2008 15:41
pacat ca nu esti din bucuresti.altfel te as scoate eu prin cluburi si la plimbare cu forta.lasa l in pace.face asta ca sa te oftice ca el stie ca te oftici.si eu am patit mizeria asta.cel mai bine ar fi sa l ignori.intra pe messenger pe invisible de cele mai multe ori iar daca intri pe available pune ti o poza cu tine singura zambind sau ceva neutru.daca te cauta expediaza l...spune i ca ai treaba.simplu.si lumea nu a inceput si nu se termina cu el.nici eu nu am prietene decat pe internet.dar nu ma plang deloc,imi place sa stau in casa.cand ma plictisesc joc un joc si nici nu simt cum trece timpul.alteori ascult muzica sau ies cu fratele meu pe la magazine.gandeste te ca e doar o perioada care va trece..
elisa_me
Postat pe 29 Noiembrie 2008 20:42
hey n am avut timp sa citesc decat ultima pagina putin.am vazut ca puneti la cale o intalnire in bucuresti.ce se aude?daca va intalniti ma luati si pe mine?:P.promit sa va inveselesc si sa va ridic moralul celor care aveti nevoie.pup you all!
elisa_me
Postat pe 29 Noiembrie 2008 20:46
De la: medeea01, la data 2008-11-29 20:42:54pacat ca nu esti din bucuresti.altfel te as scoate eu prin cluburi si la plimbare cu forta.lasa l in pace.face asta ca sa te oftice ca el stie ca te oftici.si eu am patit mizeria asta.cel mai bine ar fi sa l ignori.intra pe messenger pe invisible de cele mai multe ori iar daca intri pe available pune ti o poza cu tine singura zambind sau ceva neutru.daca te cauta expediaza l...spune i ca ai treaba.simplu.si lumea nu a inceput si nu se termina cu el.nici eu nu am prietene decat pe internet.dar nu ma plang deloc,imi place sa stau in casa.cand ma plictisesc joc un joc si nici nu simt cum trece timpul.alteori ascult muzica sau ies cu fratele meu pe la magazine.gandeste te ca e doar o perioada care va trece..

e pe invisible de multa vreme.nu am mai vorbit cu el din vara,nici un la multi ani nu mi-a zis de ziua mea.dar nici nu l-am mai vazut pe mess.
deci nu mai pastram legatura.
cu intalnirea nu stiu cum ramane pana la urma,ca fetele nu au mai zis nimic,s-au evaporat toate...
dorina_77
Postat pe 1 Decembrie 2008 12:06
De la: dorina_77, la data 2008-12-01 12:06:47
De la: medeea01, la data 2008-11-29 20:42:54pacat ca nu esti din bucuresti.altfel te as scoate eu prin cluburi si la plimbare cu forta.lasa l in pace.face asta ca sa te oftice ca el stie ca te oftici.si eu am patit mizeria asta.cel mai bine ar fi sa l ignori.intra pe messenger pe invisible de cele mai multe ori iar daca intri pe available pune ti o poza cu tine singura zambind sau ceva neutru.daca te cauta expediaza l...spune i ca ai treaba.simplu.si lumea nu a inceput si nu se termina cu el.nici eu nu am prietene decat pe internet.dar nu ma plang deloc,imi place sa stau in casa.cand ma plictisesc joc un joc si nici nu simt cum trece timpul.alteori ascult muzica sau ies cu fratele meu pe la magazine.gandeste te ca e doar o perioada care va trece..

e pe invisible de multa vreme.nu am mai vorbit cu el din vara,nici un la multi ani nu mi-a zis de ziua mea.dar nici nu l-am mai vazut pe mess.

nu ti face probleme ca nu ti a spus la multi ani...asa fac ei cand nu mai au nimic de a face cu tine.si eu am tinut mult la un baiat odata si l am mai iubit inca 2 ani dupa ce am terminat o si nici mie nu mi spunea la multi ani de ziua mea...asa ca m am obisnuit la chestia asta.
o sa ti para rau ca te ai gandit prea mult la el si i ai acordat prea multa atentie.mie imi pare.daca as putea da timpul inapoi m as duce sa i spun ca e un prost si ca oricum imi pot gasi pe altcineva.si nu m as mai gandi deloc,
elisa_me
Postat pe 1 Decembrie 2008 19:02
Nu aveti idee ..sau poate aveti kt de importante si folositoare au fost sfaturile/povestie voastre..app..si eu trec prin acelasi tip de depresie..o relatie de 6 ani si jumatate..care si-a gasit sfarsitul ..in momentul in care eu am hoatarat sa merg mai departe...sa pun punct unei relatii care imi facea mult rau..desi sufar si am ajuns din in zi sa fiu mai melacolica...nimic nu ma mai poate aduce inapoi...am mai pus punct..l-am mai lasat de nu stiu cate ori..dar de data asta e definitiv..si pot sa spun k voi...fetele de pe forumul kudik...m-ati ajutat mult..faptul k mi-am putut scrie povestea la cea mai urata despartire..mi-a dat multa incredere in mn...sunt mai tare decat nicodata...alta data ..knd l-am mai lasat il cautam de disperata..dar acum..a trecut o luna si d ela mn nu a mai primit nici un semn...mi-am sters contul de hi5 pt k ajunsesem sa-i urmaresc orice miscare...si nu ajungeam la nici un numitor comun...i-am dat ignore pe mess...iar knd mi-e greu citesc sfaturile voastre si ma linistesc...multumesc mult pt tot!!!si intr-o zi soarele va straluci si pe strada mea..:)!!!va poop pe toate
Ktalyyna
Postat pe 2 Decembrie 2008 14:36
BUNA FETELOR! MA BAG SI EU............ NU MAI POT SUNT APROAPE DE NEBUNIE! IMI DAU SEAMA CA AM O DEPRESIE GROAZNICA.SA INCEPEM CU INCEPUTUL. L-AM CUNOSCUT PE SOTUL MEU IN URMA CU 8 ANI. AVEAM O RELATIE CU ALTA PERSOANA CU CINEVA CARE MA ADORA SI AVEA O SITUATE EC F BUNA, IAR FAM LUI MA ADORA. SI IN ACEST TIMP L-AM CUNOSCUT PE ACTUALUL. BAIAT DE CARTIER . MAM INDRAGOSTIT NEBUNESTE.....L-AM PARASIT PE FOSTUL SI AM RAMAS CU EL CHIAR DACA TOATA LUMEA S-A IMPOTRIVIT. NIMENI NU-L ACCEPTA.FAM LUI NU MA AGREEA F TARE DAR PT MINE ERA IMPORTANT SA FIU CU EL. M-A INSELAT DE CATEVA ORI SI AM TRECUT PESTE. VAZAND CA IN TARA NU AVEAM NICI UN VIITOR AM LUAT TAURUL DE COARNE SI AM PLECAT DIN TARA.DUPA CE MI-AM GASIT UN JOB BUN L-AM CHEMAT SI PE EL. AM LUCRAT CAM UN AN DOAR EU PT CA LUI NU-I PLACEA SA FACA O MUNCA CU,,CARCA,,.INTR-UN FINAL PRIN NISTE CUNOSTINTE AM REUSIT SA DESCHIDEM O FIRMA PE CARE O ADMINISTREAZA EL. IN ACEST TIMP AM REUSIT SA REALIZAM F MULTE LUCRURI. ACUM DE O PERIOADA EU MI-AM PIERDUT JOB-UL( CARE ERA F BINE PLATIT) SI STAU AKAS NEGASIND DEOCAMDATA NIMIK K. DE CAND NU MAI LUCREZ EL A VENIT CU O IDEE NOUA: CA PANA ACUM EU AM FOST CAPUL SI CA DE ACUM SE VA SCHIMBA ROATA. ACUM CATEVA ZILE A VENIT CU ALTA BOMBA: STI TU ESTI DIFERITA DE CELELALTE PERS. FCEILALTI OAMENI AU 50% RAUTATE SI 50% BUNATATE. IAR EU CICA AS AVEA 10% RAUTAE CONCENTRATA SI 90% BUNATAE.SI EL NU MAI VREA SA-MI ACCEPTEALEA 10% RAUTAE. SI A INCEPUT SA ISI IA AERE CU MINE DE SEF. SI MA TERMINA . IAR EU I-AM ZIS CA E CU CAPU. ADIK CE DUPA 8 ANI SE TREZESTE EL ASA DEODATA CA VREA SEFIE CU MINE?MI-E F GREU. SI IDEEA E CA DIN CAUZA LUI AM RENNTAT LA TOTII PRIETENII SI NU AM UNDE SA MA DUC , CU CINE SA VB.NU SUNTEM IN TARA NU POT SA-MI GASESC ALTA CASA,IAR AKAS NU POPT SA VIN PT CA FAC SCOALA AICI.SI MAI AM 1 AN SI NU AS VREA SA RENUNT CHIAR ACUM .PT EL TREBUIE SA SUPOT NISTE PRS IMPOSIBILE CU CARE NU AM NIMIK IN COMUN SI MAI ESTE SI FAM LUI CARE INAINTE NU MA SUPOPRTAU IAR ACUM DE CAND FIUL LOR A DEVENIT CINEVA MA ,, PLAC,, F MULT. SI ISI BAGA TOT TIMPUL NASUL IN REL NOASTRA OF SUNT ATATEA DE SPUS........ ORICUM IDEEA E CA NU MAI POT!!!!!!!!!!!!! PLANG TOATA ZIUA EL VINE AKASA SI MA IGNORA TOTAL.SI AM IMPRESIA CA ARE PE ALTCINEVA. SI DIN PACATE DE CATE ORI AM SIMTIT ASTA CAM ASA A FOST..............
BOVARY
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:35
Bovary ti-am raspuns pe privat.
tally_weijl
Postat pe 3 Decembrie 2008 14:28
Dorina 77 fa ce ti-am spus ca te bat la fundulet!!!
tally_weijl
Postat pe 3 Decembrie 2008 14:31
De la: Ktalyyna, la data 2008-12-02 14:36:26Nu aveti idee ..sau poate aveti kt de importante si folositoare au fost sfaturile/povestie voastre..app..si eu trec prin acelasi tip de depresie..o relatie de 6 ani si jumatate..care si-a gasit sfarsitul ..in momentul in care eu am hoatarat sa merg mai departe...sa pun punct unei relatii care imi facea mult rau..desi sufar si am ajuns din in zi sa fiu mai melacolica...nimic nu ma mai poate aduce inapoi...am mai pus punct..l-am mai lasat de nu stiu cate ori..dar de data asta e definitiv..si pot sa spun k voi...fetele de pe forumul kudik...m-ati ajutat mult..faptul k mi-am putut scrie povestea la cea mai urata despartire..mi-a dat multa incredere in mn...sunt mai tare decat nicodata...alta data ..knd l-am mai lasat il cautam de disperata..dar acum..a trecut o luna si d ela mn nu a mai primit nici un semn...mi-am sters contul de hi5 pt k ajunsesem sa-i urmaresc orice miscare...si nu ajungeam la nici un numitor comun...i-am dat ignore pe mess...iar knd mi-e greu citesc sfaturile voastre si ma linistesc...multumesc mult pt tot!!!si intr-o zi soarele va straluci si pe strada mea..:)!!!va poop pe toate

cred ca ai facut cel mai bine.sa lasi trecutul in trecut...si eu m-am torturat singura uitandu-ma la pozele lui,vazand cat de bine o duce,a fst greu pt ca parca nu as fi stat cu el atata timp,a venit aia si i-a stres creieru,si asa am inceput sa vad dinafara...sa vad cum il vedeau parintii mei pe el(ei nu au fst de acord cu el).la inceput e mai greu,pe urma,cu timpul se mai vindeca rana.
dorina_77
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:10
De la: medeea01, la data 2008-12-01 19:02:17
De la: dorina_77, la data 2008-12-01 12:06:47

nu ti face probleme ca nu ti a spus la multi ani...asa fac ei cand nu mai au nimic de a face cu tine.si eu am tinut mult la un baiat odata si l am mai iubit inca 2 ani dupa ce am terminat o si nici mie nu mi spunea la multi ani de ziua mea...asa ca m am obisnuit la chestia asta.
o sa ti para rau ca te ai gandit prea mult la el si i ai acordat prea multa atentie.mie imi pare.daca as putea da timpul inapoi m as duce sa i spun ca e un prost si ca oricum imi pot gasi pe altcineva.si nu m as mai gandi deloc,

si eu ce sa inteleg din asta,ca e prost crescut,de ziua lui i-am luat cadou,i-am facut o masa,desi nu eram impreuna...si el nu a fst nici in stare de un la multi ani.cred ca mai degraba imi pare rau ca am stat cu un dobitoc,cand puteam sta cu unul care ma iubeste.
acum sunt foarte dezamagita,si nu stiu cum sa ma adun. a trecut 1 an si o luna...si...inca nu am facut mari schimbari in viata mea.nu m-am mai intalnit cu baieti,pt ca am impresia ca toti sunt la fel!
eu am facut tot posibilul sa nu mai dau de el.mi-am schimbat nr de tel,de pe hi5 l-am scos si am pus restrictie,si pe mess nu i-am dat ignore,dar cred ca mi-a dat el.practic am stat lamga un strain atata timp...el care zicea sus si tare ca nimeni nu ne va despartii...hahaha...ce umor negru...
dorina_77
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:18
De la: BOVARY, la data 2008-12-02 15:35:15BUNA FETELOR! MA BAG SI EU............ NU MAI POT SUNT APROAPE DE NEBUNIE! IMI DAU SEAMA CA AM O DEPRESIE GROAZNICA.SA INCEPEM CU INCEPUTUL. L-AM CUNOSCUT PE SOTUL MEU IN URMA CU 8 ANI. AVEAM O RELATIE CU ALTA PERSOANA CU CINEVA CARE MA ADORA SI AVEA O SITUATE EC F BUNA, IAR FAM LUI MA ADORA. SI IN ACEST TIMP L-AM CUNOSCUT PE ACTUALUL. BAIAT DE CARTIER . MAM INDRAGOSTIT NEBUNESTE.....L-AM PARASIT PE FOSTUL SI AM RAMAS CU EL CHIAR DACA TOATA LUMEA S-A IMPOTRIVIT. NIMENI NU-L ACCEPTA.FAM LUI NU MA AGREEA F TARE DAR PT MINE ERA IMPORTANT SA FIU CU EL. M-A INSELAT DE CATEVA ORI SI AM TRECUT PESTE. VAZAND CA IN TARA NU AVEAM NICI UN VIITOR AM LUAT TAURUL DE COARNE SI AM PLECAT DIN TARA.DUPA CE MI-AM GASIT UN JOB BUN L-AM CHEMAT SI PE EL. AM LUCRAT CAM UN AN DOAR EU PT CA LUI NU-I PLACEA SA FACA O MUNCA CU,,CARCA,,.INTR-UN FINAL PRIN NISTE CUNOSTINTE AM REUSIT SA DESCHIDEM O FIRMA PE CARE O ADMINISTREAZA EL. IN ACEST TIMP AM REUSIT SA REALIZAM F MULTE LUCRURI. ACUM DE O PERIOADA EU MI-AM PIERDUT JOB-UL( CARE ERA F BINE PLATIT) SI STAU AKAS NEGASIND DEOCAMDATA NIMIK K. DE CAND NU MAI LUCREZ EL A VENIT CU O IDEE NOUA: CA PANA ACUM EU AM FOST CAPUL SI CA DE ACUM SE VA SCHIMBA ROATA. ACUM CATEVA ZILE A VENIT CU ALTA BOMBA: STI TU ESTI DIFERITA DE CELELALTE PERS. FCEILALTI OAMENI AU 50% RAUTATE SI 50% BUNATATE. IAR EU CICA AS AVEA 10% RAUTAE CONCENTRATA SI 90% BUNATAE.SI EL NU MAI VREA SA-MI ACCEPTEALEA 10% RAUTAE. SI A INCEPUT SA ISI IA AERE CU MINE DE SEF. SI MA TERMINA . IAR EU I-AM ZIS CA E CU CAPU. ADIK CE DUPA 8 ANI SE TREZESTE EL ASA DEODATA CA VREA SEFIE CU MINE?MI-E F GREU. SI IDEEA E CA DIN CAUZA LUI AM RENNTAT LA TOTII PRIETENII SI NU AM UNDE SA MA DUC , CU CINE SA VB.NU SUNTEM IN TARA NU POT SA-MI GASESC ALTA CASA,IAR AKAS NU POPT SA VIN PT CA FAC SCOALA AICI.SI MAI AM 1 AN SI NU AS VREA SA RENUNT CHIAR ACUM .PT EL TREBUIE SA SUPOT NISTE PRS IMPOSIBILE CU CARE NU AM NIMIK IN COMUN SI MAI ESTE SI FAM LUI CARE INAINTE NU MA SUPOPRTAU IAR ACUM DE CAND FIUL LOR A DEVENIT CINEVA MA ,, PLAC,, F MULT. SI ISI BAGA TOT TIMPUL NASUL IN REL NOASTRA OF SUNT ATATEA DE SPUS........ ORICUM IDEEA E CA NU MAI POT!!!!!!!!!!!!! PLANG TOATA ZIUA EL VINE AKASA SI MA IGNORA TOTAL.SI AM IMPRESIA CA ARE PE ALTCINEVA. SI DIN PACATE DE CATE ORI AM SIMTIT ASTA CAM ASA A FOST..............

am scris mai bine de juma de pagina si s-a sters tot!!parerea mea e sa divortezi,impartiti bunurile si-ti cauti alta casa ,alt job.
te poti intoarce in tara dupa ce faci scoala.divortul tine destul de mult,asa ca poti sa-ti termini scoala. pana la finalizarea lui pot trece ani
eu zic ca nu are rost sa mai stai intr-o relatie care e putreda inca de la inceput.faptul ca lumea nu a fst de acord cu el,parintii nu te simpatizeaza,el se poarta asa cu tine,tu nu agreezi persoanele care le agreeaza el,ti-ai pierdut jobul,nu ai prieteni din cauza lui sunt semne ca ar trebui sa pleci.
alt sfat nu pot sa-ti dau.nu are rost sa te minti singura ca va fi mai bine.pt ca uite,de aia ai sot,ca sa-ti fie alaturi cand ti-e greu,nu sa te critice,si tu sa stai intr-un colt si sa plangi,si sa nu aibe cine sa te asculte,cineva care sa-ti arate ca insemni ceva.
nu e usor ce ti-am zis sa faci,dar ai de ales intre o viata in care o sa suferi si una in care poti fi mai fericita
dorina_77
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:47
De la: tally_weijl, la data 2008-12-03 14:31:56Dorina 77 fa ce ti-am spus ca te bat la fundulet!!!

sml-fighting0044: nu ma bate :( as vrea..dar nu pot...nu gasesc motivatia necesara
dorina_77
Postat pe 4 Decembrie 2008 22:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOR! VA IMPLOR! CITIT TOT! VA ROG MULT!! 10 De la: kudika_22408 5 Decembrie 2012 10:05
ce sa fac? 6 De la: kudika_7499 20 Mai 2012 21:38
Jucator sau Jucarie? 9 De la: geo_x 30 August 2009 22:47
buna tuturor! 21 De la: Armain_Qi_1 1 August 2011 21:43
morr!!:((((((((((((((( 98 De la: baiat_anonim 25 Noiembrie 2009 20:19