Setari Cookie-uri

Mi-a aparut o pata pe san ...

Recent,am descoperit ca mi-a aparut o pata pe sanul stang...e putin mai jos si nush cam de cand a aparut.
Incepe sa-mi fie cam teama ca ma gandesc la multe ...
Aceasta pata e de marimea unui ban si e rozalie..nu ma mananca,nu ma doare...
E posibil sa am vreo afectiune?...
wild_angel
Postat pe 31 August 2008 02:44
Nu poti stii ce e pana nu mergi la doctor,si decat sa stai cu teama ca poate e ceva grav,du-te si o sa te linistesti dupa aceea,oricum trebuie sa mergi neaparat,nu e de glumit cu asa ceva!iti tin pumnii!! :*

Postat pe 31 August 2008 02:59
nu trebuie sa te sperii dar te sfatuiesc in prima faza sa consulti un dermatolog!poate fi o afectiune de la soare s-au un zona zoster pe stres .....mergi la medic urgent!

Postat pe 31 August 2008 13:08
nu face greseala ca ,de teama,sa nu mergi la medic!acum 4 ani am facut o greseala asemanatoare si am trecut prin momente pe care nu vreau sa mi le amintesc!dupa un an de chin am fost ,in sfirsit,diagnosticata corect.ce era?ceva minor care,netratat,i-a bulversat pe medici si i-a facut sa confunde diagnoticul!mai multe amanunte iti pot da pe privat.curaj!
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 25 Septembrie 2008 21:27
De la: wild_angel, la data 2008-08-31 02:44:56Recent,am descoperit ca mi-a aparut o pata pe sanul stang...e putin mai jos si nush cam de cand a aparut.
Incepe sa-mi fie cam teama ca ma gandesc la multe ...
Aceasta pata e de marimea unui ban si e rozalie..nu ma mananca,nu ma doare...
E posibil sa am vreo afectiune?...


du-te la doctor. nu cere pareri neavizate.
du-te la doctor
melicutza
Postat pe 23 Noiembrie 2008 20:00
dute la dermatologie...nu este de glumit...doctorul iti spune tot...eu am o alunita de scos...la fel..sunt periculoase in timp ce cresc sau schimba culoarea
mikela_my
Postat pe 26 Februarie 2009 12:45
dragele mele,
mergeti la biorezonanta scio.(aparatele au fost concepute de specialisti de la NASA_cititi pe net).se face diagnosticarea extrem de exact si fara suferinta, durere, iradiere, timp pierdut la zeci de medici si zeci de milioane de lei ....conectarea sigur se poate face doar la cdei care cred ,este o depistare pe baza energetica, naturala,acolo nu ti se da o reteta ca pe banda, esti identificat exact ca si organism si individ-prin ce stil de viata ai,cum gandesti, cum esti integrat social...
Se poate vedea si trecutul bolii dar si tendinta ei de evolutie in viitor...
Se face si terapie , tratament cu acest aparat.Eu merg la sedinte de terapie lunar(in functie de gravitate, si multe ..)Medicii acestia lucreaza cu retele de ,,medicamente,, naturale! (da , la ei se recomanda si ,,evening primrose oil,, indeosebi cu reteaua CALIVITA INTERNATIONAL)
pt. orice boala se poate face terapie , si cancer...se regleaza centrii energetici-ceacrele, si alte sisteme....
pt. orice boala -o dezintoxicare a organismului este primul pas necesar,
ti se dau recomandari de viata care sa inlature CAUZA care a determinat aparitia bolii(degeaba tratam boala daca cauza ramane ,organismul va recidiva prin aceeasi boala sau alta dupa un timp)
Se vorbeste tot mai mult chiar si la TV(Condurateanu la Etno TV-Antena
2 si alte..)desi aparatele scio sunt un mare dusman pt. medicina clasica !!! Dar acestea reprezinta viitorul, cu toata oponenta intereselor..
Stiu atatea cazuri in jurul meu pe care le-am ajutat....
Cautati pe internet,, biorezonata (-in orasul vostru)...
Dumnezeu a creat in noi resurse de activare si regenerare celulara pt. toate organele!! fara sa fie nevoie de compusi de sinteza(mai ales cei hormonali care au atatea efecte negative!!!!incercati orice naturist inainte sa luati hormoni!!!!stiu exact de la cazul surorii mele -care e cadru medical, nu a crezut decat in chimicale si nu am putut-o ajuta!!
Ma grabesc, limbajul nu este elevat si... dar cautati pe net!!! informati-va!!!!
O singura mare greseala nu avem voie sa facem in ziua de azi : sa actionam fara informatie in prealabil-este secolul informatiei!!!internetul nu este doar forum, este o susa de informare pe care parintii nostrii nu au avut-o!


deceflor
Postat pe 18 Mai 2009 12:43
buna din experienta mea si nu as vrea sa te sperii ar trebui sa te duci imediat la medic lucrez in sanatate si nu vreau sa te sperii dute la medic cat mai repede o zi buna
ramin
Postat pe 1 Noiembrie 2009 00:03
Centrul Medical ROT-Diagnostic & Tratament S.R.L. oferã pânã la sfârșitul anului, 25% discount, pentru ecografia mamarã bilateralã, cu elastografie. Deținem aparaturã ultrasonograficã de ultimã generație pe plan internațional și unii dintre cei mai buni specialiști în imagisticã de sân. Prin discountul menționat, centrul nostru medical are cea mai ieftinã ofertã pentru acest tip de investigație!
Indiferent de vârstã, ecografia mamarã, însoțitã sau nu de elastografie, reprezintã una dintre metodele de bazã pentru depistarea precoce a leziunilor mamare, dar și pentru monitorizarea evoluției acestora.
Relații și programãri, la telefon 021.221 69 87.
dr_tudose
Postat pe 19 Octombrie 2010 19:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ma pisca sanul stang 1 De la: bianca19 1 Februarie 2011 19:32
Mi-a aparut o pata pe san ... 9 De la: dr_tudose 19 Octombrie 2010 19:49
buna 5 De la: nicossia 10 Februarie 2011 08:57
Sutienele - pro si contra 28 De la: dr_tudose 19 Octombrie 2010 19:42
Lovituri la san 7 De la: ad__83 15 Aprilie 2011 16:14