ati avut o situatie asemanatoare?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent ati avut o situatie asemanatoare?: (3 din 1 vot)

jojo_alexya Avatarul lui jojo_alexya

4 mesaje
Oras: focsani

Am o intrebare adresata celor care au luat anticonceptionale si au fost in situatia mea:>va rog sa imi spuneti daca pot ramane insarcinata,dupa ce am luat 2 ani si jumatate anticonceptionale Marvelon.Am renuntat de aproape 4 luni la ele,dar am avut o singura data menstruatie de atunci(in prima luna dupa ce am intrerupt).Am facut teste de sarcina dar nu au iesit pozitive.Imi doresc sa raman insarcinata.Va rog sa imi spuneti cam la cat timp pot ramane insarcinata dupa ce am intrerupt aceste pastile? multmesc
Raporteaza abuz de limbaj
bestiuitza Avatarul lui bestiuitza

1599 mesaje

De la: jojo_alexya, la data 2008-10-23 14:42:31 Am o intrebare adresata celor care au luat anticonceptionale si au fost in situatia mea:>va rog sa imi spuneti daca pot ramane insarcinata,dupa ce am luat 2 ani si jumatate anticonceptionale Marvelon.Am renuntat de aproape 4 luni la ele,dar am avut o singura data menstruatie de atunci(in prima luna dupa ce am intrerupt).Am facut teste de sarcina dar nu au iesit pozitive.Imi doresc sa raman insarcinata.Va rog sa imi spuneti cam la cat timp pot ramane insarcinata dupa ce am intrerupt aceste pastile? multmesc

cel mai bine e sa te duci la ginecolog ...el este singurul in masura pt a-ti confirma
Felicia_29 Avatarul lui Felicia_29

1002 mesaje
Oras: bucuresti

De la: jojo_alexya, la data 2008-10-23 14:42:31 Am o intrebare adresata celor care au luat anticonceptionale si au fost in situatia mea:>va rog sa imi spuneti daca pot ramane insarcinata,dupa ce am luat 2 ani si jumatate anticonceptionale Marvelon.Am renuntat de aproape 4 luni la ele,dar am avut o singura data menstruatie de atunci(in prima luna dupa ce am intrerupt).Am facut teste de sarcina dar nu au iesit pozitive.Imi doresc sa raman insarcinata.Va rog sa imi spuneti cam la cat timp pot ramane insarcinata dupa ce am intrerupt aceste pastile? multmesc

Din punct de vedere biologic poti ramane dupa prima luna. Medicii spun ca bine ar fi sa se ramana insarcinata dupa 3-6 luni (depinde de ce anti se foloseste)de la intreruperea anticonceptionalelor, pt ca organsimul sa se curete de hormonii din compozitia acestora.
Dar la tine bag de seama ca nu ti-a venit menstruatia de cateva luni, asta nu e bine, cel mai indicat ar fi sa mergi la un ginecolog sa vb despre asta deoarece este f posibil sa ai un ciclu neregulat.
Asa ca mergi la medic si nu uita sa ii specifici ca vrei sa ramai insarcinata, este f important deoarece tre sa iti dea sa faci niste analize specifice si bine ar fi sa le faci inainte sa ramai.
Iti urez succes, multa sanatate si un bb minunat!

Felicia.
"Cine isi uita istoria risca sa si-o repete."
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

salut,eu am luat pastile timp de 3 sau 4 ani,nici nu mai stiu sigur,intradevar dupa ce le-am intrerupt timp de 6luni,nu am mai avut ciclu regulat,se zice ca hormonii iti raman in organism o perioada buna,de unde si dereglarile.acum sunt insarcinat,dar a trecut un an de cant nu mai iau.bafta!!!1

1002 mesaje

De la: moldovan_laura2003, la data 2008-10-29 14:59:27salut,eu am luat pastile timp de 3 sau 4 ani,nici nu mai stiu sigur,intradevar dupa ce le-am intrerupt timp de 6luni,nu am mai avut ciclu regulat,se zice ca hormonii iti raman in organism o perioada buna,de unde si dereglarile.acum sunt insarcinat,dar a trecut un an de cant nu mai iau.bafta!!!1

Bv Laura! Sa fie intr-un ceas bun!
Sa fiti sanatosi si fericiti...un bb de vis iti doresc si sarcina usoara!

Felicia

-------------------------------
Cine isi uita istoria risca sa si-o repete!
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1 mesaj

mersi mult,felicia

1002 mesaje

De la: moldovan_laura2003, la data 2008-11-06 17:38:56mersi mult,felicia

Cu mare drag!
axaandreea Avatarul lui axaandreea

1 mesaj

rt
xandra79 Avatarul lui xandra79

126 mesaje
Oras: cluj

e inutil un raspuns on line ,dute la doctor un craciun fericit si un an nou plin de...bebe
im the best no matter what you tell
Fosta membra Kudika.ro
Sarbatori fericite!
Ofer consultanta in carti si tarot. Astept mesaje pe privat. Referinte:http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua -lui-Cassey.html... http://cassey-tarot.blogspot.com/ Magazin online de bijuterii si decoratiuni interioare: http://artbijoux.ablog.ro/ Vizionati "ZEITGEIST - ADDENDUM", ar trebui sa va dea de gandit...
Fosta membra Kudika.ro
ciao si o prietena de a mea a avut o situatie asemanatoare si ginecologul i a zis ca e ceva normal sa apara pauza...si a luat ceva pastile care i au provocat menstruatia...orikum mergi la ginecolog...eu am luat antikonceptionale dar din pacate nu mi s bune niki unele...
Fosta membra Kudika.ro
buna
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe *** cassey.cassey20@yahoo.com *** si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html O saptamana frumoasa, tuturor!