2 sufletele

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
diana1981 Avatarul lui diana1981

388 mesaje
Membru din: 31/03/2008
Oras: bucuresti

Buna,sa nu va suparati pe mine ca intervin cu ceva ce nu tine de acest topic dar nu am de ales.2 sufletele au nevoie de voi.Am gasit pe strada 2 pisicute(un motanel si o pisicuta) pe care le-am luat acasa pt. a le salva viata.Pisoiul Cius era bolnavior si f. slab,asa ca l-am luat la mine si l-am ingrijit cu multa dragoste.Pisicuta Neagra a fost si ea gasita in spatele unei masini,era atat de mica incat a trebuit sa-i dau sa manance cu pipeta.I-am crescut mari pe amandoi,sunt sanatosi si curati,iar pisicuta Neagra a fost si castrata.Din nefericire din cauza unor probleme financiare nu mai pot sa stau cu chirie si nu am unde sa le iau cu mine.Am gasit sa le dau undeva la tara dar va dati seama pisicute de apartament ,crescute la caldurica si adapost sa se trezeasca deodata afara.Nu au sanse prea mari.De aceea inca incerc sa le gasesc stapani iubitori care sa aiba grija de ele.Daca vreti sa le vedeti uitati-va la albumul "Cius si Neagra" de la pozele mele.
Scuze inca o data si sper sa le gasesc stapani !!


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
buna initiativa ta, dar sa deschizi 10 topicuri la fel unul dupa altul nu ti se pare cam .....? stii tu cum...nepoliticos (ca sa nu zic altfel)

oricum sper sa gasesti stapani pentru pisicute
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
diana1981 Avatarul lui diana1981

388 mesaje
Membru din: 31/03/2008
Oras: bucuresti

Mi-am inchipuit si eu ca e putin cam nepoliticos ,de aceea mi-am cerut scuze de 2 ori,sunt altii care injura ca la usa cortului pe topicuri si nu-si mai cer scuze. Cel putin eu am un motiv bun sa fiu...nepoliticoasa.Aceste pisicute merita o sansa la viata .
Raporteaza abuz de limbaj