Setari Cookie-uri

Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-03-04 11:58:01eu vreau sa iubesc doua femei o data dar nu imi reuseste,pt ca nu pot simti acelasi sentiment pt doua femei

Eu nu vreau sa iubesc 2 barbati , chiar nu vreau, am decis sa ma opresc si sa renunt la fostul DEFINITIV!
Insa e atat de greu, incerc sa nu ma mai gandesc la el, sa ma conving singura si sa ma mint ca nu il iubesc ca este doar o amintire insa am ajuns in 2 saptamani sa il visez de 4 ori....ce sa fac ca sa il uit?Va rog sa imi dati sfaturi ca deja simt ca ma depaseste acesta situatie.
cristinamy
Postat pe 19 Martie 2009 22:14
ei nu, sa o crezi tu pe asta. prietena mea a putut f bine. suna ti o pt solutii!!!
ioana_bubu89
Postat pe 20 Martie 2009 23:38
eu zic sa te impusti in cap
ioana_bubu89
Postat pe 20 Martie 2009 23:40
si eu am fost in aceeasi sit. de fapt inca sunt. iti sugerez sa renunti la fostul, pt ca atata timp cat nu are ambitii si este un iresponsabil, o sa te traga si pe tine in jos. good luck and be smart ;)
ioana_bubu89
Postat pe 20 Martie 2009 23:44
Din punctul meu de vedere nu poti iubi doi barbati in acelasi timp.Cand iubesti ,iubesti cu toata fiinta ta si nu mai vezi alti barbati in jurul tau.Universul tau se invarte in jurul acelei persoane.Deja daca te simti atrasa de ambii inseamna ca nu iubesti pe niciunul din ei cu adevarat.Sentimentul acela intens nu permite nici cel mai mic fior fata de altcineva.Pe ceilalti ii vezi doar ca pe niste barbati....Gandeste-te bine ce simti.Nu te arunca cu capul in fata pentru ca s-ar putea sa gresesti.
eviluta241
Postat pe 21 Martie 2009 21:40
Nu!! Ori,,iubesti,ori,te,amagesti!!
Rodri
Postat pe 22 Martie 2009 18:56
Imi tot pun aceeasi intrebare de vre-o 4 ani!Nu am ajuns la nici un raspuns!se vede ca inimii nu-i poti porunci!Si ea este ceea care decide cati barbati pot sa-si gaseasca loc in ea!!
pynkk_ladyy
Postat pe 22 Martie 2009 19:01
nu,nu e posibil.
dana_mv
Postat pe 22 Martie 2009 19:32

Eu nu vreau sa iubesc 2 barbati , chiar nu vreau, am decis sa ma opresc si sa renunt la fostul DEFINITIV!
Insa e atat de greu, incerc sa nu ma mai gandesc la el, sa ma conving singura si sa ma mint ca nu il iubesc ca este doar o amintire insa am ajuns in 2 saptamani sa il visez de 4 ori....ce sa fac ca sa il uit?Va rog sa imi dati sfaturi ca deja simt ca ma depaseste acesta situatie. [/quote]

Vreau solutii...chiar o a incerc sa am vointa de a trece peste asta...sfaturi pentru a il uita pe fostul....
cristinamy
Postat pe 22 Martie 2009 20:45
Daca esti sigura de hotararea pe care ai facut-o mergi inainte cu capul sus.Asigura-te ca asta e decizia ta,ca nu cumva sa iti para rau si peste cativa ani sa iti dai seama ca regreti dar nu mai ai ce sa faci pentru ca e prea tarziu.Analizeaza-ti situatia dar si pe el din toate punctele de vedere si vezi daca se merita sa te intorci la el.Daca nu mai e cale de intoarcere incearca sa iti ocupi timpul ca sa nu te mai gandesti la el.Nu poti sa uiti dintr-o data pentru ca e foarte greu iar unele amintiri vor ramane mereu acolo unde le e locul si anume in sufletul tau.Timpul va decide asa ca lasa-l sa treaca ca sa se linisteasca apele.Iti urez multa bafta si putere pentru ca si eu am trecut prin ceva asemanator si stiu cum e.Desi a trecut 1 an de cand ne-am despartit tot ma mai gandesc la trecut.De asta ti-am si zis sa te gandesti bine.....
jennyxlove
Postat pe 24 Martie 2009 01:10
Cum le stim noi pe toate, ca niste oameni mari...
Edit: este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp, dar nu in aceeasi secunda.
Revin cu intrebarea: iubim persoana in sine, sau starile pe care ni le cauzeaza acea persoana?
Ce iubim, de fapt?
UnYang
Postat pe 24 Martie 2009 01:16
De la: UnYang, la data 2009-03-24 01:16:10Cum le stim noi pe toate, ca niste oameni mari...
Edit: este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp, dar nu in aceeasi secunda.
Revin cu intrebarea: iubim persoana in sine, sau starile pe care ni le cauzeaza acea persoana?
Ce iubim, de fapt?

Te-am gasit !!!! Iubirea vietzii mele ....cum de-am dat tocmai de tine, fatidicul ...ceasul rau, pisica neagra ...
__LL__
Postat pe 24 Martie 2009 09:42
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-24 09:42:36
Te-am gasit !!!! Iubirea vietzii mele ....cum de-am dat tocmai de tine, fatidicul ...ceasul rau, pisica neagra ...

Iubeste-ma in taina.
UnYang
Postat pe 24 Martie 2009 18:59
De la: dana_mv, la data 2009-03-22 19:32:56nu,nu e posibil.

....si daca nu e posibil atunci eu ce simt? si de ce? ....cum sa scap de ganduri, de aceste sentimente de dragoste sau de ce or fii ele....
cristinamy
Postat pe 25 Martie 2009 18:37
De la: cristinamy, la data 2009-03-25 18:37:17
....si daca nu e posibil atunci eu ce simt? si de ce? ....cum sa scap de ganduri, de aceste sentimente de dragoste sau de ce or fii ele....

Parerea mea sincera si umila? Mai ai mult pana la maturitatea sentimentala si la soliditatea interioara.
Momentan traiesti in superficialitati. Confunzi valoarea cu succesul, si dragostea cu autosatisfactia.
UnYang
Postat pe 25 Martie 2009 22:47
De la: dana_mv, la data 2009-03-22 19:32:56nu,nu e posibil.

eu cred ca pt unul simti dorinta,iar cu celalalt esti obisnuita...nu-l iubesti pe nici unul.
dana_mv
Postat pe 25 Martie 2009 22:59
UNYANG

Citeste toate mesajele pe care le-am trimis daca vrei sa intelegi mai bine subiectul, tot superficialitate se numeste si ceea ce faci tu...iti dai cu parerea fara sa stii detalii.
cristinamy
Postat pe 26 Martie 2009 18:02
Incearca si tu sa iti distragi atentia cu alte lucruri, iesi cu prietenele, gaseste ceva de facut nu numai sa stai cu el, poate asa vei lua o decizie.Parerea mea e ca ar trebui sa te hotarasti si sa alegi odata, nu-l mai tine asa pe actualul.
anelys
Postat pe 31 Martie 2009 17:38
De la: UnYang, la data 2009-03-25 22:47:57

Parerea mea sincera si umila? Mai ai mult pana la maturitatea sentimentala si la soliditatea interioara.
Momentan traiesti in superficialitati. Confunzi valoarea cu succesul, si dragostea cu autosatisfactia.

Stiu ca NU vei fi de acord cu cele ce-ti voi spune, nici eu nu am citit intradevar 10 pagini ( ) dar raspunsul la intrebatrebarea ta este asemenea cu cel al lui UnYang.

1. - DRAGOSTEA nu-i rationala N-ai ce-i face! Dar dragostea NU ARE A FACE CU RATIUNEA!
2. - Daca mai are vre-un rost sa mai discutam din moment ce-am lamurit aspectul de la punctul 1., poate ar trebui DOAR sa punem problema:
CUM vine asta: ''EU IL IUBESC PENTRU ......!!!''

Rezultat
1. + 2. = DACA il IUBESTI pe vre unul dintre ei (deci DACA!) fuuuuugi iubita mea, cat te tin pe tine puterile, FUGI mancand pamantul in bratele lui, si nu-ti mai pui atat de multe probleme ''Believe Me!''
Din clipa in care mai ai vre-un strop de rationament ....., il iubesti (ii iubesti) dar NU-i/il iubesti, si iar il (ii) iubesti dar NU-i (il) iubesti, si TOT ASA ....

Ei? Acuma te-ai lamurit?
Ah, NU?

Ei, atuncea NU IUBESTI PE NICI UNUL. Doar si numai propriu-ti sezut

A IUBI inseamna A DARUI dincolo de ORICE CONDITZiiiiiii

Sa va iubiti FRUMOS/dulce foc!
Simply_i
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:40
Ms pt raspuns, poate aveti si voi dreptate dar totusi ... de ce va incapatanati sa nu cititi?Nu am scris eu 10 pagini, ma puteti gasi usor dupa floricelele roz...
cristinamy
Postat pe 2 Aprilie 2009 12:00
cristinamy, eu sunt relativ noua pe aici...la modul ca nu prea am scris cine stie ce...insa cineva mai sus a avut un punct de vedere pertinent si care se pliaza foarte bine unei astfel de discutii...ce iubesti la cineva? persoana sau senzatiile pe care le ai in prezenta ei? si inca ceva....e iubire sau atractie? asa si eu, spre exemplu, ma simt atrasa de un barbat, dar asta nu inseamna ca il iubesc sau ca am de gand sa imi petrec viata cu el...stii cum e...nu vreau sa ma intelegi gresit, insa poate datorita lipsei tale de experienta nu poti inca sa distingi intre "dragoste" si indragosteala...si eu, la 20 ani, am crezut ca iubesc 2 barbati in acelasi timp...si mi-a trebuit vreun an de zile sa imi dau seama care e diferenta intre dragoste si simpla atractie sau aventura, numeste-o cum vrei. stii, dragostea mai trebuie si intretinuta...il vei mai iubi si cand nu iti va raspunde la tel cand ai cea mai mare nevoie de el?...sau te va mai iubi si cand veti trece prin perioade mai dificile? sa spui "te iubesc" e usor, sunt 2 cuvinte. sa demonstrezi e altceva. nu stiu prea multe detalii despre situatia ta, dar eu cred ca alegerea trebuie facuta cu inima, dar si cu capul. fifty-fifty, cum spun americanii. iubire fara respect, intelegere si sustinere nu exista...cum nu exista nici iubire cu un pupic de noapte buna in fiecare seara, if u get my point. acuma, balanta e la tine. de tine depinde cum o inclini.
artemis_842002
Postat pe 10 Aprilie 2009 17:51
De la: cristinamy, la data 2009-02-15 23:07:52
Buna seara!Sper ca nu am pus o intrebare prea stupida dar nu mai stiu ce e in sufletul meu si pentru prima oara apelez la voi.De un an de zile sunt intr-o relatie cu un barbat care ma rasfata, ma respecta si ma iubeste.Totul bine si frumos pana acum...ne intelegem bine, ne mai certam din cand in cand din cauza geloziei mele( ii cam fug ochii dupa alte femei dar discret).Eu insa am avut o relatie de 5 ani cu un barbat care imi oferea ceea ce imi ofera si cel de acum...in plus se purta cu mine ca si cum eu eram cea mai importanta din aceasta lume! Asta ma face sa il doresc din nou...desi este un om iresponsabil si aici ma refer din punct de vedere profesional, nu are anumite ambitii si planuri in acest sens.El ma vrea pe mine si atat.Gandindu-ma la viitor am renuntat la el, dar acum inca ma cauta si nu stiu ce sa fac, barbatul din prezent nu ma poate face sa simt ce am simtit cu fostul, desi este un om integru.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

aceias situatie ca tine sunt si eu acum nu stiu sa-ti raspund la intrebare ca acelas raspuns ca tine il caut si eu uite daca m-ai esti in aceias situatie uite aid meu creata_22te astept daca vrei si vorbim
bruni_eu
Postat pe 5 Mai 2009 20:20
De la: bruni_eu, la data 2009-05-05 20:20:38
De la: cristinamy, la data 2009-02-15 23:07:52
Buna seara!Sper ca nu am pus o intrebare prea stupida dar nu mai stiu ce e in sufletul meu si pentru prima oara apelez la voi.De un an de zile sunt intr-o relatie cu un barbat care ma rasfata, ma respecta si ma iubeste.Totul bine si frumos pana acum...ne intelegem bine, ne mai certam din cand in cand din cauza geloziei mele( ii cam fug ochii dupa alte femei dar discret).Eu insa am avut o relatie de 5 ani cu un barbat care imi oferea ceea ce imi ofera si cel de acum...in plus se purta cu mine ca si cum eu eram cea mai importanta din aceasta lume! Asta ma face sa il doresc din nou...desi este un om iresponsabil si aici ma refer din punct de vedere profesional, nu are anumite ambitii si planuri in acest sens.El ma vrea pe mine si atat.Gandindu-ma la viitor am renuntat la el, dar acum inca ma cauta si nu stiu ce sa fac, barbatul din prezent nu ma poate face sa simt ce am simtit cu fostul, desi este un om integru.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

aceias situatie ca tine sunt si eu acum nu stiu sa-ti raspund la intrebare ca acelas raspuns ca tine il caut si eu uite daca m-ai esti in aceias situatie uite aid meu creata_22te astept daca vrei si vorbim

pardon este creata_22@ymail.com
bruni_eu
Postat pe 5 Mai 2009 20:21
Momentan am renuntat sa ma mai gandesc la asta, cred ca e mai bine pentru mine, am ales sa raman cu actualul iar pe fostul sa incerc sa il uit definitiv. In ultima vreme ne este mai bine pentru ca am incercat in nenumarate randuri sa ma despart de el si se pare ca nu vrea sa ma piarda si face totul ca sa ma simt bine. MULTUMESC TUTUROR PENTRU SFATURI !!! Va pup
cristinamy
Postat pe 7 Mai 2009 21:33
hi
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 21:44
buna
Cassey_
Postat pe 24 Mai 2009 21:47
aici trebuie tu sa te gandesti foarte bine si sa te hotarasti pe cine vrei langa tine...care din ei te face sa te simti femeie...

si nu mai fa comparatii intre ei...e cea mai mare prostie...e posibil acum sa ai de unde sa alegi dar pana la urma sa ramai cu buza umflata dak nu te decizi odata pentru totdeauna si ideal ar fi niciodata sa nu regreti ca l-ai ales pe unul sau pe celalalt...nici in momentele mai grele

iti urez succes si sa fii fericita :)
sweetviper
Postat pe 25 Mai 2009 15:21
Am si eu o problema...Am avut pana acum doua relatii esuate...de 6 luni insa am trait cea mai frumoasa perioada din viata mea alaturi de un baiat exact cum am cautat...care a reusit sa ma completeze,sa ma echilibreze etc...insa bineinteles ca are si unele defecte...defecte pe care nu le-am acceptat niciodata la un baiat...si anume exagerarile si geloziile la fel de exagerate...il iubesc f mult si astea 6 luni le-am simtit ca si cum ar fi fost ani intregi...eu sunt virgina...am simtit ca el este persoana care merita sa ii dau acest lucru si am simtit ca asa trebuie sa fac indiferent de ce va urma...insa nu s-a intamplat pana acum nimic concret...si cum niciodata la un moment dat nu am stiut sa apreciez ce am...a aparut un alt baiat...dintr-odata am inceput sa simt k pe iubitul meu il iubesc,dar nu mai sunt indragostita de el,iar acum...nici eu nu stiu ce mai simt...baiatul care a aparut imi era prieten,el ma place f tare si isi doreste o relatie cu mine...eu insa nu ma pot desparti de iubitul meu pt ca nu pot face treaba asta,desi ma gandesc si la baiatul care a aparut...este doar ceva de moment?Sau gasesc in el ce nu are iubitul meu?
Anok
Postat pe 27 Mai 2009 11:48
Cred ca e ceva pe moment, daca tu consideri ca ai gasit ceea ce cautai nu il lasa. Mai ales daca simti ca te face fericita.
cristinamy
Postat pe 28 Mai 2009 22:18
l_diana_c
Postat pe 28 Mai 2009 22:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna dimineata 12 De la: Valy90 19 Iunie 2011 12:55
Cum sa fim din nou impreuna? 4 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:34
Te poti casatori cu profesorul tau? 16 De la: slickgirl 11 Mai 2010 23:48
Spune ca e cu mine,dar vorbeste si cu alte femei... 118 De la: cristina_boeru_30 15 Septembrie 2013 22:12
cu doi tipi in acelasi timp :-? 17 De la: oonahabibi_yahoo_com 9 Aprilie 2009 13:42