Mai multe
| nu poti fi cu amandoi odata primul nu are ambitii din punct de vedere profesional in schimb te face sa te simti bine si in largul tau te simti importanta si rasfatata ,al doile in schimb are ambitii mari dpdv profesional dar nu te face sa te simti bine....nu te simti rasfatata...Multe dintre noi dorim sa fim rasfatate si iubite de persoana opusa unele au norocul sa intalneasca altele spera dupa mine prefer primul deorece impreuna sau mai ales tu poti avea o influenta foarte pozitiva si poti sa -l faci sa -si gaseasca un job bun si sa fii multumita ,iar al doilea e mai bine sa o lasi moale daca nu simti acum acea scanteie nu o sa mai simti.sper sa te ajute sfatul meu | ||
|
hmmsimpatica Postat pe 22 Februarie 2009 20:09 |
||
|---|---|---|
Ioana iti multumesc mult pentru raspuns, m-am gandit si eu la acesta varianat adar imi este greu deocamdata, poate nu sunt foarte sigura, oricum imi este de ajutor ceea ce mi-ai scris.
|
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 20:51 |
||
|
alinaoho imi dau sperante vorbele tale, ma bucur enorm ca am gasit aici persoane care au trecut prin ce trec si eu...ma bucur pt tine, asa cum i-am zis si ioanei, trebuie sa ma gandesc bine |
||
|
|
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 20:54 |
||
|
Puiucu pe cuvant daca stiu...le multumesc enorm tuturor celor care au postat...nu stiu cum voi proceda inclin sa cred ca ar fii bine sa stau o perioada singura pentru a clarifica ce simt pentru al doilea...un lucru e cert..pt primul mai simt ceva ...simt dorinta si bucuria de a-l revedea.As dori sa nu ma condamnati pentru ceea ce urmeaza sa va spun: m-am mai intalnit cu al doilea in acest an (dar fara sa facem nimic) si m-am simtit ca si cum as reveni la viata...nu stiu ce sa mai cred... |
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 20:58 |
||
| Draga mea eu am o teorie putin diferita de celelalte raspunsuri si nu o spun doar asa pentru ca o gandesc ci pentru faptul ca o si simt.Tu simti ca ii iubesti pe amandoi si poti sa fi sigura ca asa este insa tu de la fiecare iubesti cate ceva,la fiecare te atrage cate ceva ,pe unul il iubesti pentru ceva,pe celalalt pentru alt motiv.Daca pui impreuna tot ceea ce iubesti tu la fiecare in parte vei vedea ca asa descoperi tot ceea ce iti doresti tu in viata de la un barbat,de la un singur barbat ceea ce inseamna ca ,calitatile celor doi barbati din viata ta,fostul si actualul,intrunesc ceea ce ar putea face pentru tine barbatul perfect,ti-ar aduce implinirea in viata.Este foarte posibil sa ii iubesti pe amandoi in acelasi timp pentru ca pe fiecare il placi pentru felul lui de a fi,pentru ceea ce iti ofera,pentru felul in care te face sa te simti.Ideal ar fi pentru tine sa gasesti acel EL ce indeplineste tot ceea ce iubesti si pretuiesti tu la cei doi. | ||
|
Orianna Postat pe 22 Februarie 2009 21:00 |
||
| Bla,bla bla | ||
|
gabic Postat pe 22 Februarie 2009 21:05 |
||
|
Cu totii trecem pe parcursul vietzii prin situatii mai mult sau mai putin asemanatoare...iubirea nu e un obiect pe care il cumperi ptr ca iti place la un anumit moment.Potzi iubii doi barbatzi in acelasi timp dar in mod diferit pe fiecare.In sufletele noastre se ascund paradoxuri. Noi oamenii suntem un paradox.Iubesti un barbat ptr ca te`ai obisnuit sa`l iubesti,ptr ca dezvoltzi fata de el sentimente de grija ,de afectiune ,ptr ca pe parcursul timpului a devenit dependent de tine si stii ca daca`l lasi se pierde,ii iubesti neajutorarea si ii iubesti felul stangaci.....dar asta nu te implineste ca femeie. Viatza iti scoate in cale un altul care compenseaza lipsurile...care te face sa te simtzi femeie,care`ti ofera sigurantza,pe al carui umar te potzi odihnii....care ,ca noi totzi ,are defecte si calitati ,dar stii ca alaturi de el vei sufletul impacat.Cu toate astea nu potzi lua o hotarare ptr ca nu potzi arunca de langa tine un om ca pe o rufa nefolositoare.Atunci ramai si te chinui,nu te mai uitzi in oglinda ptr ca iti este rusine,vrei sa renuntzi dar nu potzi,te macini intre doua iubiri,intre trecut si viitor.........daca deja ai renuntzat la primul nu te intoarce din drum.Atunci cand ai facut`o ai avut anumite motive care nu sunt de neglijat,daca te intorci ,timpul va trece ,anii vor trece,el va ramane la fel de imatur si de lipsit de ambitie,tu vei purta greul si vei obosi,iar in final nu`l vei putea lasa si te vei pierde intre el si o alta iubire cu un barbat adevarat pe care probabil viatza ti`l va scoate iarasi in cale........ |
||
|
iasomya Postat pe 22 Februarie 2009 21:10 |
||
De la: UnYang, la data 2009-02-22 12:57:45Tu nu iubesti doi barbati in acelasi timp, CI IUBESTI STARILE SI CEEA CE-TI OFEREAU BARBATII AIA. Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca esti genul ala de dama egoista, care atunci cand "iubeste", de fapt n-o face neconditionat, ci o face in functie de AVANTAJELE SI SENZATIILE pe care barbatul i le ofera. Nu "iubesti" in prezent, ci "iubesti" in viitor, iubesti proiectia ta in viitor langa barbatul respectiv. Pai, cum adica: "ala imi oferea cutare si cutare iar asta imi ofera cutare, dar nu-mi mai ofera cutare". Dar tu ce oferi? E cerere si oferta iubirea asta, ah? Nu stii sa iubesti. Si propbabil nu vei afla niciodata. Ma bucur ca exista barbati care gandesc asa. Iubirea inseamna sa dai fara sa astepti nimic in schimb. Sa fii fericita pentru fericirea lui, chiar daca aceasta nu e sa fie langa tine. |
||
|
cris_a Postat pe 22 Februarie 2009 21:13 |
||
| iubesti doi?vei suferi dublu. | ||
|
dana_mv Postat pe 22 Februarie 2009 21:21 |
||
| ai grija stii cum e proverbul alergi dupa doi iepuri si nu prinzi nici unul | ||
|
ingerasul_noptii Postat pe 22 Februarie 2009 21:22 |
||
|
sincer... sunt km in acceasi situatie... parerea mea este sa reflectezi ce vrei cu adevarat, iubire sau avutie? iubirea adevarata o intalnesti rar, asa ca pune in balanta ce simti pentru fiecare si decide care e mai important pentru tine |
||
|
denisa_1988 Postat pe 22 Februarie 2009 21:48 |
||
|
Si totusi, poti traii langa un barbat care face totul pentru tine, dar pe care nu-l poti recompensa cu inima ta pentru ca a ramas in fosta relatie? Eram mai mereu nemultumita de planurile sau mai bine spus lipsa planurilor din viata lui...In cei 4 ani de relatie am incercat de multe ori sa renunt, dar era ceva ce mereu ma tragea inapoi: o legatura puternica sufleteasca. Ne completam perfect din punct de vedere emotional. Formam o pereche pe care toti prietenii nostrii o invidiau...tot timpul zambete, rasete, fericire. Singurele momente de discomfort au fost cele legate de aspiratiile lui profesionale...un simplu barman. In toata aceasta perioada, timp de 4 ani, din umbra veghea El, Manager de Relatii la o banca de succes la numai 23 ani, un familist convins, foarte prezentabil, cu situatie materiala si care ma mai si iubea mai mult decat orice pe lume. In aceste conditii normal ca toate vocile din jur mi-au spus ca trebuie sa las trecutul...ca ia uite..ce viitor ma asteapta! Nu e chiar asa...Are toate calitatile pe care o femeie le poate dorii, dar intre noi lipseste caldura pe care am simtit-o odinioara in alta parte... |
||
|
Puiucu Postat pe 22 Februarie 2009 22:43 |
||
|
Indiferent de alegerea pe care o faci o sa vezi ca ai facut cea mai proasta alegere. E ca si costul de oportunitate :)) la economie!
|
||
|
onutzaaa Postat pe 22 Februarie 2009 23:18 |
||
| Da-ti o sansa cu fostul! altfel nu vei avea niciodata liniste sufleteasca si toata viata ta te vei intreba oare cum ar fi fost daca......? Intr-un moment asemanator din viata mea am ales sa intorc spatele trecutului fara a-i mai da o sansa, si astazi dupa 6 ani de cand sunt casatorita cu alt barbat, pot spune cu mana pe inima ca nu a trecut zii din viata mea in care sa nu m-a gandesc la fostul, in care sa nu m-a intreb ce curs ar fi luat viata mea daca as mai fi facut o incercare. Crede-ma! Nu-i deloc usor sa faci asta, s-a traiesti cu indoiala... | ||
|
cristinava Postat pe 22 Februarie 2009 23:19 |
||
|
Maria75_34 Maria, ambii ma iubesc asta o stiu sigur, fostul pentru ca ma cauta in continuare desi stie ca sunt cu o alta persoana, ma iubeste cu tot sufletul asta sigur a-i spune-o si tu doar daca ai vedea cum se uita la mine...nu mai zic cum se comporta.In ceea ce priveste actualul...e alt gen de baiat ...nu cred ca a iubit niciodata intens si daca m-as desparti de el cu siguranta ar iubi cu aceiasi intensitate...medie...asa e el, partea asta o pot intelege.Stiu ca ma iubeste pentru ca face multe lucruri prin care imi dau seama ca isi doreste relatia asta, desi ar putea fii cu multe alte fete... Am citit toate mesajele si sunt uimita sa vad cate persoane se afla in cazul meu, fetelor sper sa facem alegerea corecta, multumesc pentru postari. Cat despre ironiile unora...nu am facut-o in trei si nu m-as gandi la asta, dar daca tot ati adus vorba cred ca stiti voi mai bine cum e...poane ne si povestiti Hai sa lasam sexul de o parte nu are nicio treaba, NICIO TREABA, cu ce discutam!!! |
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 23:23 |
||
|
Citesc si am un zambet amar...sunt cu un om bestial, toata lumea spune ca ne potrivim de milioane, ca ne sta bine impreuna. Ma rasfata si ma iubeste intr-un mare fel! Si cu toate astea, mintea mea este departe...la un fel de fost ca nu am fost niciodata impreuna de-adevaratelea. Si mereu mi-am spus ca pana nu incerc sa fiu cu fostul nu pot sa fiu linistita si impacata ca nu a fost sa fie. Pentru asta, am incercat timp de un an sa vad daca fostul ar vrea totusi sa fim impreuna si...teapa! De fiecare data cand ii spuneam ca as vrea sa ma despart de actualul sa putem fi impreuna fugea....altfel, ma cauta cu disperare si egosim...Sunt constienta ca il iubesc pe omul asta cu care sunt acum insa asa suntem noi oamenii, mereu ne dorim ceea ce nu putem avea! Sfatul meu este sa lasi pasarelele deoparte si cum a zis si cineva aici, daca era sa fie nu va desparteati! Nu aveai putere sa intri in alta relatie. Eu cred ca reactionam asa de prea mult bine. Stii cum se spune: Iubeste pe cine te iubeste!
|
||
|
anamariastefann Postat pe 22 Februarie 2009 23:25 |
||
De la: sweet_sol, la data 2009-02-22 12:56:43cred k multe pers au trecut printr-o asemenea situatie.si eu sunt una dintre acele pers.sunt cu cineva de 1 an si .....si totusi de 4 ani de zile ma gandesc la fostul iubit.......cu sentimentele e tare dificil.......nu stiu ce sa zic..... ...sincer mi-e teama sa nu patesc asta si sper ca tu sa poti trece peste ceea ce ti se intampla...e groaznic...sunt alaturi de tine
|
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 23:30 |
||
De la: dana_mv, la data 2009-02-22 21:21:22iubesti doi?vei suferi dublu. sau mai degraba va fii iubita dublu! alintata dublu! adorata dublu sexuita dublu! |
||
|
Postat pe 22 Februarie 2009 23:30 |
||
De la: burry, la data 2009-02-22 13:46:52De la: UnYang, la data 2009-02-22 12:57:45Tu nu iubesti doi barbati in acelasi timp, CI IUBESTI STARILE SI CEEA CE-TI OFEREAU BARBATII AIA. Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca esti genul ala de dama egoista, care atunci cand "iubeste", de fapt n-o face neconditionat, ci o face in functie de AVANTAJELE SI SENZATIILE pe care barbatul i le ofera. Nu "iubesti" in prezent, ci "iubesti" in viitor, iubesti proiectia ta in viitor langa barbatul respectiv. Pai, cum adica: "ala imi oferea cutare si cutare iar asta imi ofera cutare, dar nu-mi mai ofera cutare". Dar tu ce oferi? E cerere si oferta iubirea asta, ah? Nu stii sa iubesti. Si propbabil nu vei afla niciodata. E simpatic mesajut tau..se vede ca esti baiat...uite ca tot ai adus vorba...fostul era de cartier si nu accepta prea multe jicniri (nu cred ca vreodata ar fii dat in mine), iar actualul este genul tocilar (in sensul ca e asezat la locul lui si constiincios in tot si in toate).La certuri se intampla ca eu..femeie...cu "calitati mostenite" de a vb mult si aiurea (doar cand ma cert;) ) sa il jicnesc...se supara se uita urat dupa care ii trece ma ia in brate si ma pupa :).Regret totusi aceasta calitate a mea... |
||
|
cristinamy Postat pe 22 Februarie 2009 23:40 |
||
De la: cristinamy, la data 2009-02-15 23:07:52 dupa ce vei sta sa te gand mai mult....veo ajunge la o cz....s-ar putea ca cel pe care il iubesti sa nu se suprapuna cu cel care te iubeste...in fine....vreau sa spun ca doi oameni desi se iubesc....pur si simplu uneori nu pot fi impreuna.....spun ceea ce traiesc...destin sau ce o fi nu stiu daca vom afla vreodata..... |
||
|
camy_doll Postat pe 23 Februarie 2009 00:15 |
||
Geooo tu esti un nebun..ca de obicei...ia concentreaza-te si da-mi si mie un raspuns serios Candva am spus ca nu voi injura nicidata, candva am spus ca nu voi fuma niciodata, candva am spus ca barbatul pe care il voi iubi va fii dar unul si va ramane toata viata....dar se pare ca am ajuns sa cred cu tarie in zicala...''NICIODATA NU SPUNE NICIODATA''.Pt cei ce ma critica, eu va inteleg pe voi, nu ati trait si nu stiti cum e..nici eu nu credeam ca mi se va intampla asa ceva, sunt un om cu suflet si stiu sa daruiesc iubire altfel nu m-ar mai cauta cei doi.In ceea ce priveste faptul ca par materialista din ceea ce am spus ...eu zic ca am fost clara... e IRESPONSABIL!Maine poate face un accident de masina, poimaine poate nu mai are job iar raspoimaine poate are si datorii.Intotdeauna iesea cu bine din situatiile aste dar cu mine cum ramane, vreau o viata linistita....ma intelegeti?Si da asta simt acum ca il iubesc pe fostul dar si pe actualul...clar e vorba de 2 tipuri diferite de iubire.... |
||
|
cristinamy Postat pe 23 Februarie 2009 00:16 |
||
ne dam toti aici cu parerea la viata ta....nu vreau sa'mi dau cu parerea,nu am trecut prin asa ceva si nici nu'mi doresc :D doar k atunci knd te-ai despartit d primul ai privit sper viitor si la momentul respectiv ai decis k el nu se poate incadra in viitorul tau...acum de ce privesti inapoi? sper sa iei decizia corecta si sa'ti fie bine dar priveste inainte nu inapoi ;) t pup bafta multa
|
||
|
kytty_20 Postat pe 23 Februarie 2009 00:49 |
||
De la: cristinamy, la data 2009-02-22 23:40:19 Draga mea, sunt un baietel de 32 de ani si te-am "citit" imediat. Nu te superi pe mine, da? ;) Una la mana, o sugestie pentru binele tau in general: invata sa scrii! Iar a doua, ai citit "O scrisoare pierduta" a lui Caragiale? Unu cu malaiu, altu cu phootaiu, stii cum e, nu? Pe amundoi ii iubesti, stiu. Stiiiiu, sigur ca stiu. Primul nu da bine la rame, dar da bine la verzisori. Al doilea trage rezonabil la rame, dar n-are dupa ce bea apa. Uite, da-mi voie la un sumar portret pe care-l intuiesc in cazul tau: bunaciune, 24 de ani, studenta la privata, piesa de piesa, fitze de fitze, fundulet de fundulet (ca mor pe voi de la poponetele astea), cocheta cu stil neo, cultura bazica, dorinta de a acumula cat mai mult cash. Si gata, ca ce e prea mult, provoaca greturi. Stii cum se numesc aia care asculta tehno, nu? Tehnocrati, desigur. Stiu, sunt acid. Dar daca te-as prinde, ti-as manca funduletul ala. Doar asa, de nervi. Dupa care o bataie buna. Iar la final, as rupe asfaltul sub pingele si nu m-as mai uita in spate. Nu de alta, dar nu te-as putea iubi. In schimb, m-as da de pereti cu femeile de genul tau pana mi-ar sari ochii din teasta. Si-atat. Caci la final as simiti ca ceva lipseste. Finutele intra la o alta categorie. Stii cum e, cu ele mai schimbi o vorba, o chestie romantica, o filozofie la miez de noapte, la un pahar de vin rosu, o muzica stilata, poti conta pe caracter, de cursa lunga, ce sa mai... Este ca sunt un alienat? Te iubim! Unde vrei tu!
|
||
|
UnYang Postat pe 23 Februarie 2009 01:32 |
||
|
Hi! Nu am obiceiul sa scriu pe forum-uri, dar pt ca trec prin aceeasi situatie si ma macina acelasi lucru..nu ma pot abtine sa nu-mi dau cu parerea.. Cel mai important: stabileste-ti prioritatile! E trist ca actualul nu are ochi doar pt tine...si gandeste-te ca asta se va amplifica in timp; dk esti dispusa sa accepti ca in viata lui sa mai existe, trecator, si alte femei..atunci ramai cu el si vei fi fericita, dar pt asta trebuie sa-ti asumi "riscul" asta (in sensul ca sunt convinsa ca dk ii vei accepta diverse aventuri, nu te va parasi niciodata - eu sunt mai libertina dpdv asta si nu ma deranjeaza eventualele aventuri) Cat despre fostul...dk te-ai intoarce la el, vor aparea din nou aceleasi nemultumiri la a caror diminuare in intensitate au contribuit distanta si trecerea timpului; parerea mea ar fi sa nu te mai intorci la el (si zic asta bazandu-ma pe mai multe aspecte/principii) Concluzionand, fostul nu prea mai are ce cauta in viata ta (dk ar fi fost ok, ati fi ramas impreuna); gandeste-te dk poti sa-l accepti pe actualul cu metehnele lui...iar dk nu...lumea e plina de barbati...si trebuie sa existe unul care sa te faca fericita... Iar ca raspuns la acest topic...In DRAGOSTE NU ARE CE CAUTA RATIUNEA! TU AI AJUNS LA VARSTA LA CARE RATIUNEA PRIMEAZA....urmeaza-ti ratiunea, ca dragostea apare in urma multumirii pe care ti-o ofera o solutie rationala Multa bafta! |
||
|
adelinastanciu Postat pe 23 Februarie 2009 02:15 |
||
| si mie mi s-a intamplat lucrul asta acum traiesc drama asta stiu cum e..stiu ca cineva zicea mai jos sa te intorci la fostul,altcineva sa ramai cu prezentul...eu m-am intors la fostul si degeaba...dupa ce l-am parasit pe cel pt kre l-am parasit pe fostu..si m-am intors la el mi-am dat seama k de fapt il iubesc pe el ..chiar dk cu fostu a fost o relatie de 3 ani si cu el de numai 8 luni..a fost mai intens si iti dai seama k il iubesti abia dupa ce faci o greseala..eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci o schimbare in viata ta...niciodata nu o sa fie mai bine cu fostul eu stiu cel mai bine chiar as vrea sa pastram legatura in felul acesta imi poti da dreptate sau ma poti contrazice...iti doresc tot binele pentru ca stiu ca iti este f greu...dar trebuie sa te gandesti la tine si la ce este cu adevarat in sufletul tau..nu ii poti face nici actualului nici fostului lucrul asta adik sa fii indecisa...fostu dk ink te iubeste sufera iar actualul o sa fie dezamagit...gandeste-te ce e in sufletul tau...te pup si ai grija | ||
|
alexandra_iulia Postat pe 23 Februarie 2009 02:19 |
||
De la: cristinamy, la data 2009-02-22 20:54:21alinaoho ma bucur!!! te inteleg perfect....primul an cu "actualu" atunci a fost minunat , era un pansament pnt mine si era exact ce imi doream in celalat,..dar dupa o vreme..am realizat k ce conteaza este sa fi iubita si sa iubesti cu adv, nu conteaza vacantele, cadourile, si vbele frumoase care nu te face sa zambesti, decat pe afara...si eu ma vedeam cu el intre timp, si simteam la fel, ma simteam extraordinar de bine, si m-am chinuit sa ii zic lu actualu pana intro zi mi-am propus sa fac ce ma face pe mine fericita, chair dak tre sa jignesc lumea in juru meu...eu nu iti cunosc situatia fttt bine, dar eu zic sa fi cu cel pe care iubesti cu adv.. intreabate intro zi cu cine iti vezi viitoru....si cu cine nu til vezi fara.. |
||
|
alinaoho Postat pe 23 Februarie 2009 04:27 |
||
| Sfatul meu este sa nu alegi dupa doi ca s-ar putea sa ii pierzi pe amandoi .Asa ca mai bine te hotarasti pe care il iubesti , care te respecta si cu care te intelegi mai bine. | ||
|
Postat pe 23 Februarie 2009 07:39 |
||
|
Da, poti iubi doi barbati in acelasi timp, numai k ii iubesti diferit. Consider k este mai bine sa iti para rau de ceva ce ai facut decat de ceva ce nu ai facut si sa regreti toata viata. Fi cu cel pe care il doresti mai mult si care simti tu k te face fericita si te merita.Nu conteaza ca este fostul sau prezentul.Conteaza k il iubesti,il doresti si esti fericita langa el. Viata este prea scurta asa k trebuie doar sa traiesti clipa si sa iubesti. Intotdeauna fi pregatita sa o iei de la capat. Bafta si sa ne auzim cu bine |
||
|
Maria07 Postat pe 23 Februarie 2009 07:59 |
||
| Parerea mea sa sa uiti de fostul si sa faci ca relatia ta actuala sa mearga cat mai bine.Este posibil ca sa mai ai sentimente pentru acel tip dar eu nu cred ca merita.Odata ce v-ati despartit sigur ati avut probleme serioase si e posibil ca aceste probleme sa reapara.Nu cred ca fostul e un om atat de extraordinar odata ce nu a stiut sa te pastreze langa el.Cand un barbat te iubeste face tot ce-i sta in putere pentru a sta alaturi de fiinta pe care o iubeste.Dragostea adevarata nu inseamna doar fluturi in stomac si hormoni dezlantuiti.Dragostea adevarata este atunci cand alegi pe cineva si ramai cu acel cineva indiferent de problemele pe care vi le rezerva viata.Nu fugi din calea lor ci incerci sa le rezolvi.Doar asa au rezistat casniciile alea de 50-60 de ani.Sa nu crezi ca perechile care au rezistat foarte mult timp impreuna nu au avut probleme (poate si ei au mai avut alte iubiri care au reaparut in viata lor)dar au stiut ce e mai important pentru ei si au mers mai departe.In concluzie,uita-te in sufletul tau si daca tu crezi ca tipul care e langa tine acum nu te merita...mergi mai departe...dar nu te intoarce la fostul niciodata....VIATA NU E FACUTA CA SA TRAIM IN TRECUT.Parerea mea este sa cauti acea persoana care te merita cu adevarat si sa privesti tot timpul inainte si niciodata inapoi.MULT SUCCES IN ALEGEREA PE CARE O FACI!!!!!!!!!!!!!! | ||
|
camelusha83 Postat pe 23 Februarie 2009 08:25 |
||
|
TOATA LUMEA SPUNE CA CIORBA REINCALZITA NU MAI E BUNA!!!!!!!!!! GRESIT!!!!!!!!! EU ASTA AM FACUT, AM REINCALZIT-O SI ACUM SUNT FFFF BINE DPDV SENTIMENTAL SI MATERIAL CRED. SA NU ITI FIE FRICA DE O REIMPACARE CU FOSTUL PENTRU CA SE PARE CA EL DOMINA VISELE SI DORINTELE TALE!!!!!!!!!! EU UNA ASA AM FACUT SI MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL! EU SUNT FERICITA SI ASTA POTI AVEA SI TU, ITI TREBUIE DOAR PUTIN CURAJ SI OPTIMISM. MULT NOROC. PUUP.
|
||
|
beautifulleyes Postat pe 23 Februarie 2009 08:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| inselata de amant cu mine | 26 | De la: scorpio67 25 Aprilie 2010 18:34 |
| Nedumerire | 4 | De la: quantex 8 Septembrie 2009 13:19 |
| e bine sa fii amanta | 136 | De la: bebe_lush_ul 2 Aprilie 2009 12:28 |
|
|
||
| m-am ratacit?de ce mi-e dor de fostul cand tocmai m-am maritat? | 16 | De la: c_dana 22 August 2009 21:39 |
| am nevoie de un sfat | 21 | De la: delicacy 10 Mai 2010 21:59 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.