Mai multe
| da ,este posibil si mie mi sa intamplat acelasi lucru. | ||
|
camicl78yahoo_com Postat pe 23 Februarie 2009 09:01 |
||
|---|---|---|
|
buna dimineata....ce it voi spune mai departe suna ca o poveste ....rasuflata,dar care mie imi macina inca sufletul..!acum mai bine de 17 ani in urma eram o pustoaica zapacita si indragostita...de vecinul....!ne stiam de mici,eram gard in gard si parintii nostri s-au inteles intotdeauna bine!el a fost intotdeauna protectorul meu fiind si mai mare ca mine...o perioada,toate au mers bine,pana cand m-a cerut de sotie,cu toate ca eram prea tanara...toata lumea a fost fericita si multumita...asta pana am ajuns la biserica ,unde facand arborele genealogic,preotul,nu ne-a dat binecuvantarea,si nici nu a vrut sa ne cunune ,explicandu-ne ca suntem rude prea apropiate....parintii au ramas ametiti...dar au respectat ce le-a zis preotul si eu am fost trimisa la rude ...am fost la un pas sa innebunesc....el....s-a insurat cu prima femeie ce a gasito....si atunci am crezut ca am sa mor...am facut hepatita de supare,iar dupa 3 luni de spital...am incercat sa o iau de la capat...!el a plecat cu familia din tara...eu ,intr-un tarziu m-am casatorit cu un amic....si am incercat sa traiesc...dar nu am putut uita niciodata..si m-am rugat pt el in fiecare zi!casnicia mea a scartait rau de la inceput,si dumnezeu imi e martor ca am facut imposibilul uneori sa merg mai departe,mai ales ca am o minune de baiat...nu am avut curaj sa divortez,desi stiam ca sotul ma inseala...asta pana m-a lovit prima oara...atunci,am pus capat intr-un fel...pt ca inca locuim impreuna...si incerc sa rezolvam amiabil...cat mai pot dii relatie pt ca trebuie sa ramanem cat de cat amici pentru baiat!insa acum 4 ani,in sera de revelion,eram doar eu si baiatul si petreceam amandoi..am primit un sms de la un numar pe care nu il cunosteam...era o invitatie la sanie...acasa la parintii mei...a doua zi ...oricum m-as fi dus la tara,dar am simtit ca mor si invii ...El era acolo...dorind doar sa imi spuna la multi ani si am vazut din felul in care ma privea,ca ma iubeste la fel de mult,ca nu i-a trecut...!mai taziu mi-a spus ca s-a intors sa caute toate arhivele di tara sa vada daca e adevarat....si a descoperit ca preotul,dumnezeu sa il ierte,incurcase rau toate actele bisericii.....!!!urmatorii ani,au fost dulci si amari,pt ca el a plecat ,dupa ce a divortat...si nu a trecut zi in care sa nu ma sune ,sa nu imi scrie....e adevarat ca nu poti iubi 2 barbati,dar intre iubire si datorie e greu sa alegi ,mai ales daca educatia e imprimata atat de bine...!azi incerc sa ajung la o despartire fara scandal si fara traume pt copil,dar stiu ca vreau sa pun capat...asumandu-mi orice consecinta a viitorului,poate fi bine,sau rau ,pt ca iubirea nu e de-ajuns,dar merita sa incerc....pana la urma cineva a scris mai sus,....la telefonul cui ai fluturasi in stomac?si asa vei sti....aminteste-ti ca timpul trece..... toate gandurile bune...cu drag! |
||
|
teo_33 Postat pe 23 Februarie 2009 09:07 |
||
| Viata,,e scurta,,! De ce te amagesti ,,singura,??!!!De ce nu divortezi??!!Stii,ce o sa-ti sp,baiatul,cand o sa fie,,mare,,??!! Ca;ai fost,,proasta,ca ai,rabdat!De ce i-ti spun asta??!!!O stiu,,,din,,propria experienta,! Niciodata,n-o sa fie ,,bine,,m-ai ales,ca,te-seala,,te-a lovit,,,,la ce m-ai ai ,,o relatie de ,,amicitie,,pt,baiat??!! Pe ,,mine,nu m-a lovit,,,nu m-a inselat,,dar,,a baut,, au,m-ai,fost,,multe altele,,,,am tolerat,,37ani,,mi-am distrus sufletul,,acum e fff,bolnav,,iar,eu,,,il ingrijesc,pana la;;moarte,,!Dar,,viata mea,sufletul,meu,totul,,a merit,,oare ,sacrificiul,,pt,2 copii???!! Nu! I-am crescut,,m-ai mult,,singura,,!!Acum s-a linistit,,,dar,,,e mult,,prea tarziu!Nu merita,nici un sacrificiu,nimeni,gandeste-te si,,la tine,,! Nu numai,,la altii,!! Daca;;te-ai iubi cat de cat pe tine,,ai divorta! M-ai bine sa inveti din experientele altora,,decat, pe buzunarul tau! Tu,fa cum crezi! Astae parerea mea,sa auzim de bine!!( pt;ducesa de Moldova;) | ||
|
|
||
|
Rodri Postat pe 23 Februarie 2009 09:49 |
||
| am trecut prin ceva asemanator... nimeni nu te poate ajuta sau sfatui ceva bun...pt ca oricum ai alege tot vei regreta...adica in sensul ca dc il alegi pe primul cand vei fi cu el te gandesti la celalalt | ||
|
RAMYRA24TM Postat pe 23 Februarie 2009 11:08 |
||
eu cred k e simplu: iubitul tau de acum nu te multumeste, motiv pt care ai ajuns sa te gandesti la fostul. Nu ai doar astea 2 variante: fostul sau actualul... Nu uita motivul despartirii de fostul si nu ignora faptul k actualul nu te mai satisface(asta pot sa deduc dak ai inceput sa te gandesti la altul). Sau poate pur si simplu esti tu intr-o perioada confuza si ai nevoie de putina liniste ca sa iti dai singura seama ce vrei de fapt. Aparent, s-ar zice k nu iubesti pe niciunul din ei
|
||
|
moneycaprice Postat pe 23 Februarie 2009 11:35 |
||
| SUFLETUL TAU E SIGURUL CARE CHIAR STIE PE CARE IL IUBESTI, DAR PAREREA MEA ESTE CA PE NICI UNU.LA PRIMUL INCA TE MAI GANDESTI,PT CA NU AI CUM SA TE DEBARASEZI DE EL ASA DEODATA SI SA UITI TOATE AMINTIRILE SI CLIPELE FRUMOSOASE, CAT DESPRE AL DOILEA ITI PLACE MODUL IN CARE SE COMPORTA CU TINE SI CA STIE CE VREA DE LA VIATA, DAR ASTA NU INSEAMNA IUBIRE CI DOAR ADMIRATIE(PAREREA MEA). SI EU EM TRECUT PRINTR-O EXPERIENTA DE GENUL SI M-AM VAZUT NEVOITA DUPA 3 ANI IN CARE I-AM SPUS IN NENUMARATE RANDURI CA DACA NU VA SCHIMBA CEVA LA PERSPECTIVA LUI DE VIATA SI LA COMPORTAMENT VOM AJUNGE SA NE DESPARTIM. INTRADEVAR ASA A FOST, DAR NICI O CLIPA NU AM REGRETAT PT CA STIAM CA NU ARE LEAC SI DACA IN 3 ANI NU S-A SCHIMBAT NU O VA FACE INTREAGA VIATA. SI NU SA SE SCHIMBE PT MINE CI PT EL, SA II FIE LUI BINE. EU AM IESIT DIN RELATIA CU EL SI AM INTRAT IN ACTUALA RELATIE IN CARE SUNT DE 3 ANI SI URMEAZA SA NE CASATORIM, DAR AM STIUT DIN ULTIMA CLIPA A FOSTEI RELATII SI PRIMA CLIPA A ACTUALEI CA EL E JUMATATEA MEA. SPER SA GASESTI RASPUNSUL SI SA GASESTI SI ADEVARATA IUBIRE. SA NE TII LA CURENT CU CE VEI FACE. | ||
|
ionyy88 Postat pe 23 Februarie 2009 11:35 |
||
De la: aprov, la data 2009-02-22 10:21:24NU, categoric NU e posibil sa iubesti in acelasi timp doua persoane. pai asta-i ..k nu tb sa aleaga neaparat, nu exista doar astia 2 barbati pe lumea asta :D |
||
|
moneycaprice Postat pe 23 Februarie 2009 11:43 |
||
|
Buna! se pare ca multe din noi au trecut prin asta sau se afla in situatia asta... si eu ma incadrez aici! Iubesc 2 barbati in acelasi timp!!! Cel cu care sunt in momentul de fata este extraordinar. Are ochi doar pt mine, se poarta cu mine exemplar, nu ar face niciodata ceva care sa ma raneasca si ma iubeste enorm chiar daca stie ca eu nu-l iubesc nici pe sfert cat ma iubeste el. Celalalt este exact barbatul care mi-l doresc, din toate punctele de vedere. Este "printul pe cal alb" pe care-l asteptam cand eram mica, este exact cum imi imaginam ca va fi barbatul de langa mine. Ceea ce am simtit si inca simt pentru el nu pot descrie in cuvinte. Pot doar sa va spun ca as face totul pentru el. Povestea dintre mine si el este destul de complicata si inca un an de acum incolo va fi la fel de complicata. Cel mai greu este k lucram impreuna si ne vdm zi de zi. Candva, o batranica, mi-a spus asa: "Mamico, sa tii minte ce-ti spun! sa te urci in caruta care te asteapta, sa nu alergi tu dupa alta!" In traducere libera, fii cu barbatul care te iubeste chiar dak tu nu-l iubestii! Din pacate asa am si facut. De ce spun din pacate? pentru ca nu e suficient ca intr-o relatie sa iubeasca doar unul din parteneri. Trebuie sa iubeasca amandoi la fel de mult! Fetelor trebuie sa va ganditi la urmatorul lucru:daca nu iubiti la fel de mult, nu veti fi fericite. De ce sa nu simtiti si voi bucuria de a darui... bucuria de a darui iubire, neconditionat, fara a primi altceva in schimb in afara de iubire. De ce sa nu vibreze si sufletul vostru de fericire? De ce sa nu iubim si sa fim iubite, in aceeasi masura? |
||
|
criss_e Postat pe 23 Februarie 2009 12:32 |
||
si acum pot sa intreb ceva: daca tot sustii acest punct de vedere, de ce mai continui aceasta relatie? s-au ai incheiat-o?
|
||
|
ionyy88 Postat pe 23 Februarie 2009 12:42 |
||
scuze, am uitat sa precizez, intrebarea e adresata catre criss.
|
||
|
ionyy88 Postat pe 23 Februarie 2009 12:46 |
||
si eu am patit asa dupa o relatie de 3 ani, doar ca eu m-am intors la fostul , lasand-ul pe cel cu care eram.Nu regret ca am facut asa ...caci m-am convins ca nu ma mai leaga nimic de el( de fostul).A fost schimbat in bine doar circa 3 luni dupa care a revenit vechia indiferenta.Dupa 7 luni ne-am despartit din nou .Doar ca eu am avut noroc, destinul a facut sa ma intalnesc si sa reiau relatia pe care o lasasem pentru a reveni cu fostul.SI pot sa zic ca acum dupa mai bine de 2 ani sunt indragostita lulea de actualul, chiar daca este o relatie foarte complicata si fostul inca ma cauta si acum....dar fara succes . Sper ca te vei gandii bine inainte sa iei o decizie.Mult succes
|
||
|
iuli205 Postat pe 23 Februarie 2009 13:17 |
||
Pot spune ca am trecut si eu printr-o situatie similara.Numai ca eu in momentul in care eram cu actualul..era totul super ok..cum intervenea o discutie, o mica cearta imi aminteam de fostul...si practic aveam momente cand ma minteam singura ca il iubesc pe actualul doar pt ca avea multe in comun cu fostul pr si pt faptul ca dupa jumate de an a fost singura persoana care a reusit sa ma faca sa cred ca iubesc din nou.Incearca sa te gandesti ce e mai bien pt tine,ce simtit defapt si sa accepti ideea ca nu pot fi amandoi la fel si ca fiecare are ceva in minus.Bafta.sa ne tii la curent.
|
||
|
MoNiKa_Blondutza Postat pe 23 Februarie 2009 14:01 |
||
| draga cristina esti intr-o situatie foarte grea eu te cred pentru ca si eu traiesc ceea ce traiesti tu la tine este mai usor pentru ca esti nemaritata.eu te sfatuiesc sa ramai cu cel care te simti bine la pat pentru ca mai tarziu tot o sa-l inseli | ||
|
ady_ograda Postat pe 23 Februarie 2009 14:44 |
||
| probabil potzi iubi 2 barbatzi odata insa sunt convinsa ca nu e sanatos si nici ortodox. | ||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 14:45 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:45:56probabil potzi iubi 2 barbatzi odata insa sunt convinsa ca nu e sanatos si nici ortodox. da trei ce are? cu cat mai multzi cu atat mai multa experientza problema este sa nu-i incurcam intre ei
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 14:47 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 14:47:02De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:45:56probabil potzi iubi 2 barbatzi odata insa sunt convinsa ca nu e sanatos si nici ortodox. mai donty,acilea e vorba de iubit nu de sexat !!!!
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 14:52 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:52:29De la: donttouch, la data 2009-02-23 14:47:02De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:45:56probabil potzi iubi 2 barbatzi odata insa sunt convinsa ca nu e sanatos si nici ortodox. dar la iubit me referam si eu ..................daca o sa iubesc mai multi nu mi se poate intampla sa-i zic lui ion "te iubesc gica"si lui gica "te iubesc ion"?
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 14:54 |
||
confuzia se face doar daca ii cheama petre si ion
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 14:55 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:55:36confuzia se face doar daca ii cheama petre si ion io nu vreau petre si ion......iote na eu vreau gica si ion
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 14:58 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 14:58:07De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 14:55:36confuzia se face doar daca ii cheama petre si ion gica de la gheorgica? gicu? sau gigel?
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:00 |
||
de la .......................gica
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 15:01 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:01:30de la .......................gica da gica suna a ceva micutz si nu imi place !!!
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:02 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:02:59De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:01:30de la .......................gica asa imi si place micutz si vioi
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 15:04 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:04:19De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:02:59De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:01:30de la .......................gica aaaaa,da? mie imi place mare si vioi,sau nu se poate?
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:05 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:05:40De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:04:19De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:02:59De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:01:30de la .......................gica atunci tie o sa fac tot posibilul sa-ti gasesc un gheorghe
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 15:07 |
||
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:08 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:08:34 da tu ce dai pentru efortul meu?
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 15:09 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:09:46De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:08:34 ce vrei,orice !!! pe ion?
|
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:10 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:10:40De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:09:46De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:08:34 pe ion da ce stie sa faca?de gatit gateste?
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 15:14 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:14:22De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:10:40De la: donttouch, la data 2009-02-23 15:09:46De la: laurathegirl, la data 2009-02-23 15:08:34 daaa,se stie gati |
||
|
matracucu Postat pe 23 Februarie 2009 15:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Eu nu stiu ce e nici din partea mea nici din partea ei :). | 41 | De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:37 |
| eu si el.. in secret? | 10 | De la: Micael 14 Noiembrie 2010 13:27 |
| vreau un sfat bun | 7 | De la: ankris 26 Ianuarie 2010 09:23 |
|
|
||
| nebun dupa ea... | 8 | De la: pickard 3 Aprilie 2011 16:50 |
| Amanta | 15 | De la: kudika353332 15 Ianuarie 2011 18:35 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.