Setari Cookie-uri

Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

e cam greu sa decizi,fa dou liste cu ce iti place la cei doi si defectele lor .poti sa pui pe cineva sa ii sune sa spuna ca ai patit ceva si vei vedea care te va ajuta primu.Daca primul te cauta spunei ca esti insarcinata si vrei sa faci avort daca spune da inseamna ca nu vrea sa se lege la capsi nu te poti baza pe el ,mai bine suferi acum decat mai tarziu .Poate iti trebuie si al treilea?
cok_marin
Postat pe 25 Februarie 2009 18:00
M-am gandit ca inainte sa iau o puaza cu al doilea si sa vad cum ma voi simt.Am incercat o cearta cu el dar ca de obicei nu ma lasa asa usor si ma doare sa-i zic direct nu pot face asta.Mi-ar placea sa il supar cu ceva dupaca care sa luam o pauza iar daca intr-adevar il iubesc pe el ii voi cere iertare... nu stiu insa cum sa fac asta...
cristinamy
Postat pe 25 Februarie 2009 19:22
pai cel mai bn este sa te retragi intr-un "colt" stiut numai de tine cateva zile, sa fii singurica sa poti sa.ti pui ordine in ganduri si sentimente, si asa iti poti da seama ce simti si pt cine.....
te pup si sper sa iesi din situatia asta mai repede.....!!!
bafta...."-*
ela24
Postat pe 25 Februarie 2009 23:14
.....fara certuri, iartati, despartiri fictive si altele.......
.....te poti incuia in casa,...sau sa pleci din localitate (unchi, matusi, surori, frati, bunici...etc),
eu de ex in locul tau asi pleca pt cateva zile la bunica...la tara ;)
pup...
ela24
Postat pe 25 Februarie 2009 23:18
in momentul cand ti se intampla asta ai tendinta sa crezi ca ii iubesti pe amandoi,din proprie experienta va spun ca nu se poate asta,in prima faza pe cel nou e logic ca il iubesti mai mult pt ca de cel de acasa esti plictisita si ai tendinta sa ii exagerezi primului calitatile,chiar daca poate nu le are...pt cel de acasa in momentul in care crezi ca iubesti alt barbat simti doar mila amestecata cu obisnuinta si poate putina iubire...din amintiri... mie cand mi s-a intamplat aceasta"nenorocire" :)) sa iubesc 2 barbati in acelasi timp eram ferm convinsa ca se poate iubi la fel,cu aceasi intensitate 2 barbati! ma inselasem amarnic...daca cineva imi spunea ca nu se poate il consideram nebun,sau ca habar nu are cu ce se mananca dragostea... eh,in timp mi-am dat seama ca de fapt pe cel nou il doream f mult din punct de vedere sexual,am facut teribila greseala sa confund iubirea carnala cu dragostea adevarata,imi era dor sa mai simt acei fluturasi in stomac...cu iubitul meu credeam ca nu ii mai simt...ma rog a fost o prostie totala din partea mea sa cred ca pot iubi 2 barbati,in timp am reusit sa am intelepciunea de a judeca la rece diferenta dintre dragoste si pasiune nebuna,mi-a fost extrem de greu sa renunt la acea pasiune nebuna care imi umplea zilele si noptile de tot felul de fantezii,si aveam un sentiment frumos de parca pluteam tot timpul...dar ma bucur ca am reusit sa renunt la o pasiune nebuna si trecatoare in favoarea unei iubiri adevarate....ceea ce va doresc si voua,celor care va confruntati cu aceasta dilema
onlyme1985
Postat pe 26 Februarie 2009 01:58
Pentru Bonjour
Stimata "doamna"...nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi mai ales dupa ce iti etalezi slabiciunile si "actele" de razbunare(de altfel deschise fata de sotul tau).Daca vrei sa iti argumentez,te rog sa te simti libera sa-mi spui....si se rezolva.
rammstein
Postat pe 26 Februarie 2009 10:07
De la: cristinamy, la data 2009-02-25 19:22:50M-am gandit ca inainte sa iau o puaza cu al doilea si sa vad cum ma voi simt.Am incercat o cearta cu el dar ca de obicei nu ma lasa asa usor si ma doare sa-i zic direct nu pot face asta.Mi-ar placea sa il supar cu ceva dupaca care sa luam o pauza iar daca intr-adevar il iubesc pe el ii voi cere iertare... nu stiu insa cum sa fac asta...

I a nu mai gandi atata si actioneaza ....apoi vino si ne spune ce s a intamplat ....si poate o sa invatam si noi de la tine.....
gratuit89
Postat pe 26 Februarie 2009 15:12
De la: cristinamy, la data 2009-02-25 19:22:50M-am gandit ca inainte sa iau o puaza cu al doilea si sa vad cum ma voi simt.Am incercat o cearta cu el dar ca de obicei nu ma lasa asa usor si ma doare sa-i zic direct nu pot face asta.Mi-ar placea sa il supar cu ceva dupaca care sa luam o pauza iar daca intr-adevar il iubesc pe el ii voi cere iertare... nu stiu insa cum sa fac asta...

Hmmm...grea situatie, grea decizie, nu vrei tu sa mai astepti cateva luni si sa incerci sa iti dai seama ce simti cu adevarat, poate chiar ai sa pierzi un om bun, ai grija de tine!
anelys
Postat pe 26 Februarie 2009 16:59
De la: cristinamy, la data 2009-02-15 23:07:52
Buna seara!Sper ca nu am pus o intrebare prea stupida dar nu mai stiu ce e in sufletul meu si pentru prima oara apelez la voi.De un an de zile sunt intr-o relatie cu un barbat care ma rasfata, ma respecta si ma iubeste.Totul bine si frumos pana acum...ne intelegem bine, ne mai certam din cand in cand din cauza geloziei mele( ii cam fug ochii dupa alte femei dar discret).Eu insa am avut o relatie de 5 ani cu un barbat care imi oferea ceea ce imi ofera si cel de acum...in plus se purta cu mine ca si cum eu eram cea mai importanta din aceasta lume! Asta ma face sa il doresc din nou...desi este un om iresponsabil si aici ma refer din punct de vedere profesional, nu are anumite ambitii si planuri in acest sens.El ma vrea pe mine si atat.Gandindu-ma la viitor am renuntat la el, dar acum inca ma cauta si nu stiu ce sa fac, barbatul din prezent nu ma poate face sa simt ce am simtit cu fostul, desi este un om integru.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Mai, tu vorbesti de Iubire, dar te referi la SEX!!! Cum sa nu potzi sa Iubesti in acelasi timp,doi sau mai multzi barbati ori femei ori ce or mai fi? D-zeu ne poate Iubii pe totzi in acelasi timp? De ce vorbesti de Iubire ca si cum ai intelege semnificatzia acestui cuvant? Evident ca apar probleme de intzeles in logica si moralitatea ta...
Da, potzi sa-i iubesti, evident ca potzi pt ca o faci cu sufletul, nu iubim cu trupul, trupul e limitat si nu poti sa fi in doua paturi in acelasi timp... ce poti insa, este sa incerci sa-i comvingi pe cei doi sa te savureze in acelasi timp si in acelasi pat.
Deci, daca intrebarea ta este: "este posibil sa iubesti doi barbatzi in acelasi timp?" Raspunsul meu este: 100% DA ! (intrebarea ta trebuia sa fie: oare cei doi barbatzi te vor putea impartzii in acelasi pat? ) intalnitzi-va totzi trei la o masa rotunda si discutatzi cu cartzile pe fatza... minciuna este pacatul care a dus lumea la nebunie...
denis_3d25
Postat pe 26 Februarie 2009 18:45
trebuie sa traiesti pentru vitor si nu pentru trecut. Te-ai gandit ca poate ar fi bine sa vorbesti cu actualul prieten si sa-i spui ce asteptari ai de la el? poate el considera ca ceea ce iti ofera corespunde nevoilor tale si conceptiilor lui despre iubire, respect, reciprocitate, si asa mai departe. Iar daca primul prieten ar fi fost intr-adevar pentru tine ai fi stiut acest lucru, ai fi stiut ca il poti accepta , indiferent de ce si cum gandeste raportat la partea profesionala. Dar cu siguranta ca si tu esti convinsa ca in viata ai nevoie de un om puternic si hotarat langa tine, pe toate planurile. E adevarat ca e foarte placut sa te simti rasfatata, protejata, iubita, dar acest lucru spuneai ca il ai langa actualul iubit. Si in plus spuneai ca e un om integru. Deci, ce iti mai trebuie? Nu cumva ti-e prea bine si incepi sa te ingrijorezi din nimicuri? Poate e timpul sa oferi si tu mai mult, nu numai sa astepti sa primesti. In viata trebuie sa accepti si sa primesti, dar si sa daruiesti si totodata trebuie sa fii constienta ca nu intotdeauna va exista un echilibru intre cele doua. Iar daca totusi , nu ti-e bine, du-te inainte, nicidecum inapoi. Crede in ideea de progres. Si mai bucura-te de fiecare moment placut pe care-l traiesti, pentru ca numai astfel vei reusi sa apreciezi ceea ce ai
SONNIAILONA
Postat pe 26 Februarie 2009 20:33
iti multumesc din suflet pt intelegere,si pt sfaturi!insa..ma gandesc ...oare de ce inca ma mai cauta?de ce ma suna,si face crize de gelozie,cand vine vb de actualul?doar de dragul a 3 ani jum superbi,care i-am petecut amundoi?
stuff
Postat pe 27 Februarie 2009 11:35
E posibil un menage a trois?
BogdanPaul
Postat pe 27 Februarie 2009 13:41
DA!! E POSIBIL!
Rodri
Postat pe 28 Februarie 2009 00:02
DA!! E POSIBIL!
Rodri
Postat pe 28 Februarie 2009 00:02
De la: marygeo, la data 2009-02-28 00:02:31DA!! E POSIBIL!

Pai si atunci ce se mai complica fata....
BogdanPaul
Postat pe 28 Februarie 2009 06:37
Buna ,
am citt problema cu care te confrunti acum . Cred ca am o varsta la care nu s-a ajuns din intampalre , am trait si am vazut multe . I-ti vorbesc din propie experienta si daca vrei poti tine cont de sfatul meu . Nu va merge la nefrasit cele doua relatii . Se va descoperii adevarul si ii poti pierde pe amandoi , cand nu te astepti . Gandeste-te bine la cine tii cu adevarat si cu cine vrei sa imbatranesti langa tine . IUBIREA nu inseamna numai prezentul . Inseamna si viitorul tau .Cand iubesti cu adevarat pe cineva , nu te poti lasa atinsa de alta persoana . Pt. moment poate esti dezorientata , TU ESTI SINGURA IN MASURA SA FACI ALEGEREA . Nimeni nu te poate ajuta , DOAR INIMA TA . Dar nu face alegerea doar cu INIMA ci si cu RATIUNEA . Alege : IUBIREA , STABILITATEA , SIGURANTA ......BAFTA !
magda_ernsthotmail
Postat pe 28 Februarie 2009 14:59
sicer vezi ce este mai bine ptr tine si eu am zis ca iubes 2 barbati in acelasi timp dar defapt tot pe fostul il vroiam si am fost des am avut o alta relatie dar degeaba nu se compara cu nimeni si pana la urma am ales sa il iert si sa ma impac cu el si am facut bine ptr ca sunt sigura acum ca doar pe el il iubes
alexandra_sziga
Postat pe 2 Martie 2009 13:27
Pt moment am ales sa ma intalnesc mai rar cu actualul si sa ma vad cu prietenele.Vad ca ma simt foarte bine de cateva zile parca ma simt un pic eliberata ...desi nu sunt genul de fata libertina...offf :( ...nu stiu cum o sa se tremine povestea asta!
cristinamy
Postat pe 2 Martie 2009 20:00
DAAAAAAAAAAA!!!!!!! Categoric poti iubi doi barbati in acelasi timp !!!! Dar intotdeauna dupa un timp se sedimenteaza gandurile si sentimentele si ramai la unul singur.... Iar acest lucru se intampla sigur daca cei doi stiu unul de altul iar tu poti vedea reactia lor .... intotdeauna iti vei da seama care din cei doi te iubeste mai mult ....si atunci vei putea alege ...dar in nici un caz nu-l alege pe cel care iti spune " hotaraste : eu sau el""" Iti spun asta din proprie experienta . Eu l-am ales mereu pe cel care mi-a spus ca eu sunt cea care decid , dar ca el ma iubeste indiferent de situatie ...Sunt si astfel de barbati , si merita pastrati ...
Raky
Postat pe 4 Martie 2009 11:54
eu vreau sa iubesc doua femei o data dar nu imi reuseste,pt ca nu pot simti acelasi sentiment pt doua femei
luceafaru_iubirii
Postat pe 4 Martie 2009 11:58
Pt Raky

Stimata...,hai fie, doamna...dai niste sfaturi de-a dreptul hilare si parca desprinse dintr-un scenariu de telenovela.Cum poti sa spui asemenea ineptii?Promovezi o imagine falsa ,bazata pe experiente proprii.
Cat de cinica poti fi!De ce sa nu se si dueleze sarmanii barbati,nu-i asa?Te face mai puternica un barbat care cu nonsalanta iti spune sa faci ce vrei tu ,in locul unuia care te pune sa alegi ,scurt si rapid?Mai gandeste-te,sau daca e prea greu pentru tine....intoarce-te la crosetat...vezi ca a inceput o telenovela noua la televizor...cu Jose Armando.Sau,fie, tu esti cea care hotarasti ce faci....asa...ca sa te simti mai femeie !!!
rammstein
Postat pe 4 Martie 2009 12:11
aici ai destule raspunsuri de la cei care au trecut prin asa ceva, dar sa ai grija ce retii din ele.sa nu retii doar faptul ca fostul era cel care il iubeam sau cel nou(cam acelasi povesti , dar cu finaluri diferite),tu treb sa retii idea de cum sa faci alegerea.stii ca este o vorba:ca dragostea mai trece si prin stomac :(.sa tii cont si de asta, pt ca cineva iresponsabil nuuraspunde de actiunile lui mai tarziu(ma refer la orice gen) si de aici o sa inceapa ura, gelozie , lipsuri si altele.este greu sa faci o aleger indiferent care va fi ea (tu stii mai bine), dar ce nu te omoara te intareste.ink imi mai zboara mintea la fostul , dar stiu ca am facut alegerea cea buna.asa ca atunci cand vei face alegerea sa tii cont de toate aspectele,nu numai ca tu simti asa ca il iubesti mai mult pe X. eu am renuntat la rel de 6 ani , ianinte de nunta cu 2 luni,cu cineva care are nou pt mine :limba, conceptii(mai deschise , binenteles),alt cerc de prieteni si nici nu il iubeam cu toata fiinta mea , alta casa.mi a fost prik ,dar mi am luat inima in dinti si am zis :ce nu ma omoara, ma intareste.iar acum il iubesc f mult .
daca ei stiu unul de celalalt analizeaza si cum lupt ei doi pt tine.la mine era de genul :fostul plangea toata ziua(unde mai gasea el femeie care sa munceasca si el sa doarma )si o facea pe victima, iar celalalt mi-a explicat ce treb sa vrea o femeie de la un barbat , ce poate sa-mi ofere, care ii sunt limitele(ma vroia pt el , dar in caelasi tp daca nu il iubeam si ne desp ii parea bine ca m a desp de fostl ca stia ca merit ceva mai bun).
valentinarhyme
Postat pe 4 Martie 2009 12:21
Cand am citit ceea ce ai scris parca m-am regasit pe mine.Situatia mea a fost putin cam diferita, nu l-am lasat pe fostul pentru ca al doilea avea o situatie mai buna,ci din cauza ca nu ne prea mai intelegeam,devenise foarte nervos,incercam sa discut cu el sa inteleg ce anume se intampla cu el dar in zadar.Apoi a urmat calvarul ca sa zic asa.I-am zis ca nu mai vrea sa mai continuam.Au urmat lungi discutii plus ca incepusa sa ma urmareasca cand ma intalneam cu cel cu care vroiam sa incep o noua viata.Daca ai simtit ca nu vrei sa mai fii cu primul cred ca ar fi cazul sa iti dai seama de sentimentele tale.Si pentru mine a fost un chin pentru ca au fost aproape 6 ani si mi-a fost foarte greu sa renunt si mai discutam la telefon.Acum imi dau seama ca a fost o mare greseala ca am mai pastrat legatura pentru ca acum isi pune prietenii sa ma urmareasca,sa ma sune si multe alte chestii.Chiar si acum sunt confuza si mai stau uneori si ma gandesc daca am facut bine ca ne-am despartit.Iti doresc sa nu ajungi in situatia asta si sa iti dai seama care sunt de fapt sentimentele pentru cei doi.Iar daca inchei o relatie si dupa o vreme o reiei niciodata nu va mai fi ca la inceput.
jennyxlove
Postat pe 4 Martie 2009 14:13
"Dragul nostru " Rammstein, ce cauti tu aici ? daca tot te legi de noi poate ar fi bine sa-ti si asumi raspunderea ..... asa se face ....dar tu esti in spatele anonimatului si iti face o deosebita placere sa te afli in treaba .... Spune-ti parerea despre subiect si zic ca ajunge .... Nu te-a intrebat nimeni ce parere ai despre noi ca si oameni ... Poate ar fi bine sa te abtii si sa nu ne jignesti ...ca nu are nimeni treaba cu tine ...Te salut cu respect !!!!!!!!!!!
Raky
Postat pe 5 Martie 2009 11:47
De la: Raky, la data 2009-03-04 11:54:19DAAAAAAAAAAA!!!!!!! Categoric poti iubi doi barbati in acelasi timp !!!! Dar intotdeauna dupa un timp se sedimenteaza gandurile si sentimentele si ramai la unul singur.... Iar acest lucru se intampla sigur daca cei doi stiu unul de altul iar tu poti vedea reactia lor .... intotdeauna iti vei da seama care din cei doi te iubeste mai mult ....si atunci vei putea alege ...dar in nici un caz nu-l alege pe cel care iti spune " hotaraste : eu sau el""" Iti spun asta din proprie experienta . Eu l-am ales mereu pe cel care mi-a spus ca eu sunt cea care decid , dar ca el ma iubeste indiferent de situatie ...Sunt si astfel de barbati , si merita pastrati ...

Multumesc pentru sfat, sincer daca ma gandesc ipotetic la situatia asta sunt convinsa ca actualul mi-ar spune ca m-ar iubii indiferent de situatie.El nu stie de celalat si nu vreau sa il ranesc.Fostul stie de actualul si isi doreste sa ne despartim, ne-am intalnit de 3 ori intr-un an si intotdeauna m-a rugat sa ma despart de el.Nu am avut o relatie in paralel si nici nu vreau sa am. Raky, nu tine cont de rautatea altora, am primit si eu multe mesaje rautacioase dar nici nu le-am citit pana la capat.Eu vreau sfaturi nu judecata!
cristinamy
Postat pe 5 Martie 2009 17:58
Dupa mine nu poti sa iubesti doi barbati in acelasi timp
inulici
Postat pe 5 Martie 2009 18:58
De la: ROSSDA, la data 2009-02-22 09:21:07Buna ziua,
Da, se poate sa iubesti mai multi barbati o data,poti iubi si 10 barbati in acelassi timp,chestia e sa nu faci sex cu toti de-o data,daca totusi vrei sa faci sex cu toti barbatii pe care-i iubesti de preferat sa o faci separet cu fiecare in parte si sa nu stie unul de altul , in acest caz sa ai grija sa obtii si ceva avantaje materiale ca altfel se numeste ca esti exploatata sexual.
Acum ca am adus vorba la acest nivel,mentionez ca este uman sa iubim mai multi oameni in acelasi timp, insa pe fiecare in felul lui si la intensitati diferite,in cazul tau trebuie sa stii ce vrei cu adevarat de la o relatie,vrei bani ,pozitie,sau ? dragoste si sex,? Ma bucur ca ai de unde alege,Adam nu a avut aceasta sansa,a trebuit sa-si aleaga singura femeie care i-a aparut in cale.Adevarul gol golut este ca nu putem avea in viata tot ceea ce ne dorim,trebuie sa renuntam la anumite lucruri pentru a obtine pe acelea care ni se par vitale.Si spre incheiere am pentru tine un sfat personal,nici barbatii nu pot avea tot ce-si doresc femeile,iar daca intimplarea face ca totusi un barbat sa detina tot ceea ce-si doreste o femeie,acela nu va impartii ce are numai cu o singura femeie.(Oare nu are si el dreptul sa iubeasca mai multe femei in acelasi timp?)

Dumnezeule...! Nu pot sa cred ca poate gandi cineva asa! Sa mai si obtii avantaje materiale? Pai e mai bine desigur sa fii o coarda penala decat sa fii exploatata sexuala? Chiar sunt femei care au iubit mai multi barvbati...sa zicem doi....chiar trei...si au fost atat de devastate cand au pierdut unul....incat s-au sinucis. Cunosc un caz. Dar sa sustii ca 10! ....Sau ca e nevoie de avantaje?
cristinarudi
Postat pe 7 Martie 2009 11:07
cristinica , ce vehementa esti!!!!

Postat pe 7 Martie 2009 11:12
nu e posibil!
m_tincul
Postat pe 13 Martie 2009 13:44
poti iubi si 4 barbati in acelasi timp: Fratele, tatal, fiul si sotul

Poti iubi doi in acelasi timp dar nu la fel pe-amandoi. Unul dintre ei este cel pentru care ai merge pana in panzele albe, sau poate e altul decat unul dintre cei doi
InDark
Postat pe 13 Martie 2009 22:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Parintii nu sunt de acord cu relatia noastra... 64 De la: kudika084034 17 Noiembrie 2009 21:21
brunetzyka 8 De la: rosebud 11 August 2009 00:13
Sa merg mai departe ? 162 De la: alexandra-floriintimisoara-eu 26 Ianuarie 2016 14:45
Eu l am iubit,el a fost pe interes! 10 De la: miss_darine 8 Iulie 2010 11:23
iubire imposibila 21 De la: MaraDonna 23 Septembrie 2009 23:17