Setari Cookie-uri

Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

cu funda rosie
donttouch
Postat pe 23 Februarie 2009 15:16
De la: lavinia_frumusik, la data 2009-02-22 07:48:31

..si mi-am pierdut o frumoasa relatie de 2 ani cu un baiat care imi oferea totul in afara de fericire...d

Adica cum totul in afara de fericire?
Adica NIMIC!!!

Sau poate te referi la bani...

Imi oferea stabilitate , momente romantice , era imprevizibil , vroia sa fie perfect ptr mn...si am renuntat ptr k asa mi-a zis "inima"... nu s-a meritat deloc
pissy8921
Postat pe 23 Februarie 2009 16:21
Buna.parerea mea sincera e ca nu-l iubesti cu adevarat pe nici unu.pentru ca altfel nu ti-ar fi asa greu sa te decizi.iti dau un exemplu cu ce mi s-a intamplat mie.am stat 5 ani cu un baiat cu care cred eu k am fost fericita doar la inceput.dupa2-3 ani totul s-a transformat in obisnuinta,am descoperit k suntem ff diferiti si ca practic nu avem nici macar planuri de viitor comune.cam tarziu ne-am dat seama.ne-o spuneau mereu cei din jurul nostru cand ne vedeau ca ne certam si ne contrazicem din orice.dar nu puteam renunta asa usor la o relatie asa de lunga.am trecut prin multe impreuna.am avut tentative de a ma desprati de el si a fi cu altcineva, dar mai mereu ma razgandeam pt ca imi dadeam seama k tot pe el il vreau langa mine.insa acum o saptamana am cunoscut din intamplare un baiat,care din primele momente m-a facut sa-mi dau seama k e cel pe care il cautam dintotdeauna pt mine.cu cat vorbeam mai mult, cu atat se potrivea mai mult cu asteptarile mele.m-a facut sa ma desprind cu totul de toata viata mea actuala,de tot trecutul meu.pt mine exista el in mintea si inima mea oriunde m-as duce si orice as face.intr-o saptamana a sters urmele unei relatii de 5 ani de zile.totul s-a intamplat de la sine si pe neasteptate.pur si simplu simti cand se schimba ceva la tine si mai ales cand iubesti cu adevarat.indoielile chiar nu au loc in asta.eu in nici un moment nu-mi pun intrebarea dk il iubesc pe el sau pe cel cu care mi-am petrecut 5 ani din viata.apropo,relatia am terminat-o cam imediat dupa ce l-am cunoscut pe actualul.asa mi se pare normal si corect.dk n-o sa mearga asta, in nici un caz n-o sa-mi doresc sa alerg iar in bratele fostului.trecutul trebuie lasat unde ii este locul,adica in urma.fericirea o traiesti in prezent si o visezi in viitor.e simplu.inima ta iti spune singura ce simti si ce ai de facut.ascult-o si vei sti ce sa faci.
dellyzzia
Postat pe 23 Februarie 2009 16:25
eu zic ca totusi iubirea trece prin stomoc si e bn sa ai pe vineva care te poate sprijinii si amterial,dar daca crezi ca nu-l iubesti poate e mai bn sa-l lasi..bafta!:*
athy
Postat pe 23 Februarie 2009 17:42
si o data cu varsta,iubirea va trece si o sa devina respect si obisnuinta,asa ca mai bn il tii pe actualul;):*
athy
Postat pe 23 Februarie 2009 17:44
Primul te-a parasit? Înseamna cã nu te mai iubește, uitãl... te iubește altcineva, eu zic cã meritã sã-i dai o șansã...nu? Punete-n locul lui...
ssss
Postat pe 23 Februarie 2009 19:03
he he :P si ce te faci cand te vreau pe tine mai multi ?
la intrebarea ta as raspunde scurt intoarce-te la primul
el iti va arata ce inseamna iubirea niciodata sa nu crezi ca in viata asta e ceva mai important
God bless u !
crysstyna_bm
Postat pe 23 Februarie 2009 19:48
De la: criss_e, la data 2009-02-23 12:32:58Buna! se pare ca multe din noi au trecut prin asta sau se afla in situatia asta... si eu ma incadrez aici! Iubesc 2 barbati in acelasi timp!!! Cel cu care sunt in momentul de fata este extraordinar. Are ochi doar pt mine, se poarta cu mine exemplar, nu ar face niciodata ceva care sa ma raneasca si ma iubeste enorm chiar daca stie ca eu nu-l iubesc nici pe sfert cat ma iubeste el. Celalalt este exact barbatul care mi-l doresc, din toate punctele de vedere. Este "printul pe cal alb" pe care-l asteptam cand eram mica, este exact cum imi imaginam ca va fi barbatul de langa mine. Ceea ce am simtit si inca simt pentru el nu pot descrie in cuvinte. Pot doar sa va spun ca as face totul pentru el. Povestea dintre mine si el este destul de complicata si inca un an de acum incolo va fi la fel de complicata. Cel mai greu este k lucram impreuna si ne vdm zi de zi.
Candva, o batranica, mi-a spus asa: "Mamico, sa tii minte ce-ti spun! sa te urci in caruta care te asteapta, sa nu alergi tu dupa alta!" In traducere libera, fii cu barbatul care te iubeste chiar dak tu nu-l iubestii! Din pacate asa am si facut. De ce spun din pacate? pentru ca nu e suficient ca intr-o relatie sa iubeasca doar unul din parteneri. Trebuie sa iubeasca amandoi la fel de mult! Fetelor trebuie sa va ganditi la urmatorul lucru:daca nu iubiti la fel de mult, nu veti fi fericite. De ce sa nu simtiti si voi bucuria de a darui... bucuria de a darui iubire, neconditionat, fara a primi altceva in schimb in afara de iubire. De ce sa nu vibreze si sufletul vostru de fericire? De ce sa nu iubim si sa fim iubite, in aceeasi masura?

leliairimie
Postat pe 23 Februarie 2009 19:50
Pentru UNYANG: eu am vorbit frumos si am inteles parerea ta despre mine dar poti spune simplu: nu poti iubi 2 barbati in acelasi timp si vad ca est cam matreialisata.Daca ai detaliat asa mult inseamna ca te preocupa mult subiectul si esti frustrat ca nu ai ce iti doresti.Eu macar sunt frustrata ca nu stiu ce sa aleg...oricum degeaba imi zici ca ai 31 de ani ...irelevant daca stai sa scrii intr-un fel atat de ironic si rautacios, pe un site de femei.Fostul avea 29 de ani iar actualul are 30!Nu sunt pitipoanca si nu am cont pe hi5, in caz ca vroiai sa imi dai add Nu vad de ce arunci cu vorbele daca nu ma cunosti, de aici in colo,NU MAI CITESC NICI UN MESAJ DE LA TINE, NU MERTITI PREA MULTE SI CRED CA ESTI SI SINGUR poate de asta suferi asa, RAUTATE DE OM!
cristinamy
Postat pe 23 Februarie 2009 20:22
Ms pt sfat Adelina si alexandra_iulia o sa ma gandesc bine ce am de facut poate voi lua o pauza pentru a vedea ce e cu adevarat in sufletul meu pentru actualul.Cat despre fostul am citit multe pareri ; fetele au spus ca au mai trecut prin asa ceva si o iubire atat de mare se poate sa imi rama in suflet dar sa nu imi doresc cu adevarat reluarea relatiei, ms pentru postari
cristinamy
Postat pe 23 Februarie 2009 20:27
ducesademoldova
E impresionanta povestea ta, sunt alaturi de tine si spre sa va mearga bine...m-ai lasat fara rasuflare cateva secunde
cristinamy
Postat pe 23 Februarie 2009 20:36
eu am incercat dar te simti cam nasol
ingerasul_noptii
Postat pe 23 Februarie 2009 21:19
am nevoie de aj vostru al tuturor la intrebarea mea...pls....ti-asi da un sfat tie daca asi sti ce sfat....dar nu stiu nici ptr mn

Postat pe 23 Februarie 2009 21:41
multumesc!sper sa gasesti raspunsul la intrebarile ce te framanta....ia o pauza ....nu stiu...oricum,pt cei din afara e usor sa vorbeasca...numai tu stii cum!
uneori iti doresti ca solutia sa vina de oriunde numai sa nu fii nevoita sa o alegi tu!off,cat de bine stiu asta!acum insa stiu ce vreau,si chiar daca va fi greu,am invatat ca trebuie sa privesc inainte ....si sa accept trecutul ca fiind o parte din mine...o parte fara de care nu as fi ceea ce sunt azi,cu bune si rele!TRAIESTE AZI...NIMENI NU ITI GARANTEAZA CA VA EXISTA UN MAINE!iar eu cred c a nu iubim decat o singura data in v iata...ATAT!restul sentimentelor ce le traim sunt doar franturi din marea iubire...niciodata INTREGUL!PUP draguto si toate cele bune!
teo_33
Postat pe 23 Februarie 2009 21:51
draga mea , eu am avut aceeasi dilema acum 20 de ani si am ales sa raman cu cel de-al doilea dar am gresit eu il iubesc si acum pe primul, si culmea si el pe mine dar avem fiecare alta viata pe care trebuie sa o respectam vrei sa ajungi si tu la fel?
7031966
Postat pe 23 Februarie 2009 22:34
De la: cristinamy, la data 2009-02-15 23:07:52
Buna seara!Sper ca nu am pus o intrebare prea stupida dar nu mai stiu ce e in sufletul meu si pentru prima oara apelez la voi.De un an de zile sunt intr-o relatie cu un barbat care ma rasfata, ma respecta si ma iubeste.Totul bine si frumos pana acum...ne intelegem bine, ne mai certam din cand in cand din cauza geloziei mele( ii cam fug ochii dupa alte femei dar discret).Eu insa am avut o relatie de 5 ani cu un barbat care imi oferea ceea ce imi ofera si cel de acum...in plus se purta cu mine ca si cum eu eram cea mai importanta din aceasta lume! Asta ma face sa il doresc din nou...desi este un om iresponsabil si aici ma refer din punct de vedere profesional, nu are anumite ambitii si planuri in acest sens.El ma vrea pe mine si atat.Gandindu-ma la viitor am renuntat la el, dar acum inca ma cauta si nu stiu ce sa fac, barbatul din prezent nu ma poate face sa simt ce am simtit cu fostul, desi este un om integru.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

1. Pai te respecta si te iubeste. asta nu intra in contradictie cu...ii fug ochii dupa altele, discret?
2. Cel de acum dupa descriere, pare ca iti ofera destul. Respect, dragoste, chiar stabilitate economica, de vreme ce l-ai parasit pe primul, pentru acesta.
3. Barbati care sa te faca sa te simti ca cea mai importanta fiinta pe lume sunt ce-i drept, fara ca prin asta tu chiar sa fii. Se pricep de minune sa fabrice magie, dar cam atat.
4. Ce inseamna ptr tine anumite ambitii si/sau planuri? 100.000 de E/an si un Jaguar in urmatorii 3 ani? sau pur si simplu nu are nici macar serviciu? Daca e prima varianta si actualul tau e pe ..lovele'' esti o materialista si deci nu ne mai cere sfaturi. Daca e varianta doi sau similara, stai oricum pe fundul tau. N-a mers data trecuta ...nu va merge nici acum!
5. Daca stii exact ce vrei, iar actualul nu e ok...mergi mai departe, dar nu mai incurca omul. e o fiinta si el.
6. Maturizeaza-te! Am senzatia ca nu prea stii in ce ape te scalzi. Daca nu stii, dar macar recunosti asta, nu e o tragedie... asteapta! Multi trec odata si odata prin asa ceva.Viata iti va arata un drum in cele din urma.
7. Gandeste-te si la cel de langa tine. Tu te intrebi macar in ce stadiu emotional e cel de langa tine?
cristinarudi
Postat pe 23 Februarie 2009 22:41
sicer, dupa cate citesc aici imi dau seama ca nu sunt singura "nebunica", credeam ca numai eu sunt in situatia in care iubesc doi barbati in acelasi timp. Pe fostul meu prieten inca il mai iubesc, pe actualul ........ il iubesc gandindu-ma la fostul, deci.......ce inseamna asta? problema este ca fostul nu-mi poate oferii nimic, e iresponsabil si prea imatur ca sa-si i-a viata in propriile maini, actualul....nici el nu-mi ofera mare lucru dar ma face sa ma simt protejata, simt ca e cineva care are grija de mine, de multe ori il vad ca pe cel mai bun prieten al meu.....si totusi sunt cu el de doi ani. Dar inca mai sper ca intr-o zi o sa ma impac cu fostul si sincera sa fiu nu stiu daca o sa regret dar as fii in stare sa fac o prostie pt el. Asta e viata........se pare ca nici dupa doi ani nu am reusit sa trec de relatia asta care m-a marcat si sper sa se termine mai devreme sau mai tarziu intr-un fel sau altul ca sa pot sa-mi revin, ca eu sunt intr-o parte iar sufletul si inima mea sun t" plecate" si sincer chiar e groaznic..........
dyana_cv9
Postat pe 23 Februarie 2009 22:47
destul de complicat. Dar este ffffffffoarte important sa te simti iubita ,si sa stii ca pentru el esti cea mai importanta persoana de pe pamant.
hotaranca
Postat pe 24 Februarie 2009 09:01
Si iata o parte dintr-un posibil raspuns la eternul "Ce-si doresc femeile?" ...
Si bani, si dragoste. Nu chiar "bani" in sensul mercantil ci in sensul de stabilitate sau chiar confort financiar.
Problema intervinea insa atunci cand o singura persoana nu ti le poate oferi pe amandoua. Cazul tau - primul prieten. Chiar tu ai zis-o, prin faptul ca ne-ai anuntat ca el nu avea nici o ambitie profesionala si - deci - s-ar fi complacut in situatia materiala actuala, ceea ce tu nu ai putut sa o faci.
Stii ce cred eu? De fapt nu iubesti pe niciunul in sensul adevarat, al iubirii pe care v-o doriti voi, femeile. Nu poate fi asa din moment ce incepi sa pui in balanta anumite aspecte pecuniare. Cred ca cel mai bine ar fi sa "iei o pauza", cum ti-a mai spus cineva pe aici. Dupa cel putin o luna, poate vei afla raspunsul. In orice caz, esti SINGURA in masura sa iei o decizie in acest sens.
Iti doresc mult noroc dar, mai ales, MULTA LINISTE SUFLETEASCA!
andrei69
Postat pe 24 Februarie 2009 10:50
Buna dragelor.
Din pacate si eu sunt in aceeasi situatie. Imi este tare greu. Am inceput o relatie cu un barbat mai in varsata decat mine cu 15 ani in urma cu 5 ani. Am tot asteptat sa trec de la statutul de amanta la sotie si am asteptat degeaba. Am hotarat sa ma despart de el. Am gasit pe altcineva mai apropiat de varsta mea mai mare cu un an. A fost o perioada ok pana a treia zi de craciun, cand m-a sunat sotia lui la telefon si mi-a spus ca are si doi copii. Intre timp noi am petrecut sarbatorile impreuna l-am prezentat parintilor si ei l-au placut, fata de fostul pe care nu il placeau. A motivat ca nu mi-a spus acest aspect pentru ca ma iubeste enorm si nu vrea sa ma piarda. El a vorbit cu sotia lui despre mine (nu erau casatoriti legal) si in urma discutiei s-au despartit. Intre timp primul ma tot suna ma cauta si intr-o zi cand accept sa ne vedem pentru a lamuri mai bine lucrurile imi arata ca divorteaza. Oricum sotia lui este plecata din tara de 2 ani. Separati erau si ei in fapt. Imi spune ca vrea sa ne casatorim si nu vrea sa ma piarda. Acum sincer si unul si altul imi fac capul mare, ma innebunesc si eu nu stiu ce sa fac.
Voi ce spuneti? Nu stiu ce sa decid.
Eu cred ca indiferent de decizie mie nu o sa imi fie bine oricum.
Va pup
mgmm
Postat pe 24 Februarie 2009 11:33
aproximativ te cred prin ce treci....pana la urma fiecare femeie ajunge la o rascruce si nu stie pe unde trebuie sa o ia...si eu eram cu prietenul meu de vreo 3 ani si a aparut un baiat care ma facea sa-mi pierd mintile..desi nu prea ne vedeam pentru ca el studia in alt oras si nu prea venea pe aksa..dar eu eram inebunita dupa el..sau cel putin asa credeam, pana intr-o zi knd el a venit mai mult timp pe aksa si am stat mai mult timp cu el(in timpul asta eu vroiam sa ma despart de actualul meu prieten care a fost si primul in viata mea), dupa ce am stat cateva zile cu cel care ma inebunea am realizat ca era sa-mi pierd prietenul, care ma iubea si care m-a ajutat sa trec prin multe pentru un baiat care practic u valora nimic.Mi-am dat seama aproximativ la timp de gresala pe care urma sa o fac.Inca mai sunt impreuna cu prietenul meu si luna viitoare facem 4 ani de cand suntem impreuna si suntem fericiti impreuna.Desi eu am avut alta intamplare eu zic sa ramai cu actualul, din moment ce te-ai despartit o data de el, si esti cu unul care te face fericita si este realizat din punct de vedere profesional mai bine ranai cu el...
lucica_chivu
Postat pe 24 Februarie 2009 11:50
si eu cred ca pe primul l-ai iubit cu adevarat si inca il iubesti, dar din cauza mandriei, a faptului ca iti doreai ca barbatul de langa tine sa fie cineva...l-ai ales pe actualul...desi inima ta e langa primul...decizia iti apartine...depinde ce primeaza in viata ta...:)
elfi
Postat pe 24 Februarie 2009 13:02
ma regasesc in povestea ta,eu am terminat-o cu fostul de aproape 3 ani.in care nu am incetat o clipa sa-l iubesc,nu am incetat o clipa sa ma gandesc la el,sa nu-l visez,sa tremur din toare incheieturile cand il vad....lucru ce cu actual nu simt,tin la el pt ca ma respecta,pt ca ma rasfata simt ca ma iubeste,asa cum eu am iubit,si iubesc...insa viata,imi joaca feste,si cu durere in suflet spun si recunosc ca i-am devenit amata fostului...cu care am petrecut 3 jum de relatie ca in basme....si acum...din cea care ii era imagine,am devenit femeie cu care se iintalneste pe ascuns,cu care isi face poftele,care il iubeste neconditionat si care nu ii poate refuza nimic....deasemenea am devenit femeia slaba...care simte frica de fiecare data cand se hotaraste ca nu mai poate continua astfel,si ca nu mai are demnitate.....si care totusi pica in virtutea sentimentelor care o amagesc,spunadu-i "e ultima data!macar o data sa-l mai am in brate!".....credeti-ma,ca de 3 ani nu am incetat sa plang,si nu ma pot comforma cu ideea ca intre noi nu mai exista decat o relatie clandestina,desi in tot acest timp a fost implicat in diverse relatii!
poate ca sunt nebuna,imi este sincer rusine sa vb cu prietenele mele despre asta,si mai ales ma mustra contiinta si de actualul care,saracul nu face altceva decat sa ma multumeasca sisama vada fericita!
stuff
Postat pe 24 Februarie 2009 13:32
Eu consider ca trebuie sa fii sincera cu tine si sa iei o hotarare cat mai repede. nu lasa situatia sa te afecteze, priveste matur si realist relatia cu ambii si incearca sa vezi care te face mai fericita. Pana la urma linistea ta sufleteasca e cea mai importanta Daca te ajuta fa pentru fiecare o lista cu puncte tari si puncte slabe. Oricate sfaturi ai primi de la noi tu sti cel mai bine ce e in sufletul tau. ..Sper sa gasesti raspunsul potrivit...
annamaria_vekony
Postat pe 24 Februarie 2009 17:34
ASCULTA-TI INIMA ! DOAR ASA VEI FACE ALEGEREA CORECTA SI...CE VA FI ....VA FI.....CUM SPUNEAU ANTICII !
amelyony
Postat pe 24 Februarie 2009 18:25
cristinarudi
Imi place ca fata de altii nu ma acuzi avand in vedere ca nu cunosti situatia!Fostul lucra 2 3 luni apoi statea pe banii parintilor (si aveau destui), nu se punea problema ca nu aveam cu ce sa traim dar daca ma casatoream cu el si ramanea la fel?Voi v-ati simti bine sa aveti in casa un barbat care sa schimbe job-uri o data la 5 6 luni si sa mai stea acasa apoi cerand bani de la parinti(desi are 29 de ani)?Nu sunt matrialista dar nici ipocrita!Fostul ma scotea in oras si imi lua cadouri(la fel ca si actualul), eu castig destul de bine si am o functie respectabila intr-o banca.Chiar nu e vorba de asta!Nu am scris in primul mesaj pentru ca nu am vrut sa va plictisesc cu prea multe detalii dar vad ca am primit multe mesaje in care mi se spune ca sunt materialista.Vreau un confort financiar si o pozitie macar decenta pentru fostul!Asa se pune problema el nu vrea sa munceasca pentru ca se descurca cu diverse combinatii si cu banii parintilor.Cam atat am avut de zis, sper sa nu se mai scrie mesaje pe tema materialismului pentru ca oricum nu le voi citi atat timp cat stiu ca nu imi corespund.Nu vreau sa il fac sa sufere pe actualul pentru ca si el vrea sa ne casatorim de asta ma gandesc bine si citesc parerile voastre pentru ca mi-e teama sa termin cu el dupa care sa aflu cu nu il mai interseaza de mine.
cristinamy
Postat pe 24 Februarie 2009 20:30
stuff
Ms pt mesaj, nu pot sa spun ca sunt de acord cu ceea ce faci dar in nici un caz nu te judec, te sfatuiesc sa stergi poza de la avatar...just in case...sti tu ceva de genul: prietena prietenei fratelui (poate citi forumul)...am mai patit asa intr-o situatie total diferita , te pup si ai grija de tine!
cristinamy
Postat pe 24 Februarie 2009 20:48
De la: gothic_romance961, la data 2009-02-23 19:03:53Primul te-a parasit? Înseamna cã nu te mai iubește, uitãl... te iubește altcineva, eu zic cã meritã sã-i dai o șansã...nu? Punete-n locul lui...

Nu m-a parasit fostul, eu am incetat relatia si acum inca ma mai cauta
cristinamy
Postat pe 24 Februarie 2009 20:50
Nu se pune problema de a alege............pur si simplu iubesti neconditionat

ileana_g
Postat pe 24 Februarie 2009 22:14
De la: cristinamy, la data 2009-02-24 20:30:23
Nu vreau sa il fac sa sufere pe actualul pentru ca si el vrea sa ne casatorim de asta ma gandesc bine si citesc parerile voastre pentru ca mi-e teama sa termin cu el dupa care sa aflu cu nu il mai interseaza de mine.

trebuie sa-ti asumi riscul. si fa ce-ti spune inima . i-ati ceva timp departe de amandoi si gandeste-te bine. ai grija de tine.
cris_a
Postat pe 24 Februarie 2009 23:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Printul meu din copilarie.. 3 De la: pickard 8 Mai 2011 23:23
Intre iubire si minciuna 14 De la: GYPSI 11 Aprilie 2010 19:46
iubesc prea mult 63 De la: FAT__FRUMOSSS___ 8 Februarie 2012 10:59
Relatie imposibila sau nu? 2 De la: kudika_26380 27 Martie 2016 13:26
nu stiu ce sa fac cu parintii mei 2 De la: anutzzaa 3 August 2010 00:04