Setari Cookie-uri

Este posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp?

ia o pauza. esti o norocoasa ca amandoi te iubesc.
STEFYIO
Postat pe 22 Februarie 2009 15:56
Uhh.. M-am gandit sa va raspund si eu, dsoarei care iti tot pune intrebarea pe care sa-l aleaga - Eu zic ca ceea ce tu simti nu este iubire pentru niciunul, am sa iti zic si de ce .
In primul rand gandeste-te de ce l-ai lasat pe primul, pentru ca oricat ai zice tu ca simti ceva pentru el, sau ai simtit si nu ai uitat niciodata ce ai trait cu elm sigur a fost ceva care te-a facut sa-l lasi, sigur te-a ranit, sa stii ca o relatie nu se bazeaza pe faptul ca iti face toate poftele si te rasfata sau pe siguranta materiala.
In al doilea rand gandeste-te la actualul , tu ai inceput o relatie cu el ca sa-l uiti pe fostul, si aici nu ai facut deloc bine, trebuia sa iei o pauza sa fii singura sa iti dai seama ce vrei,
In al treilea rand eu cred ca tu ar trebui sa rupi orice cale de comunicare cu fostul, in acel moment iti vei da seama daca chiar il iubesti, poate doar prezenta lui te da peste cap pentru ca iti amintesti de momentele frumoase dintre voi si nu cele care te-au facut sa-l lasi, pentru ca asa suntem noi femeile vrem sa vedem doar partea buna, pe cea rea o lasam deoparte ,ascunsa undeva in adancul sufletului nostru si o scoatem la iveala doar cand ne este greu si suntem ranite.
Ascultati inima , evadeaza undeva singura si incearca sa te asculti pe tine,nu pe altii , incearca sa iti iei deciziile singura, nu sa asculti de altii ca mai tarziu daca gresesti sa zici ca nu e vina ta, ai facut asa din cauza nu stiu cui.
Cum au zis si fetele mai sus, sigur trebuie sa apara al treilea barbat si atunci o sa realizezi de care ai nevoie in viata ta.
p.s sper sa ne spui si noua ce ai ales.
Bafta
Nicola_Mihaela
Postat pe 22 Februarie 2009 16:10
din start gresesti -traiesti in trecut
de ce faci comparatii intre iubiri -persoane.in lumea asta nimic nu este identic
daca inca te gindesti la cel cu care te-ai iubit 5 ani inseamna ca il iubesti cu defecte cu tot
daca nu esti impacata cu tine ,nu o sa reusesti nimic
nu esti destul de hotarita cu tine . nu stii ce iti doresti
sfatul meu-traieste fiecare clipa ca si cum e ultima , bucurate de ziua de azi ca miine nu stii ce va fi. NOROC!
alinadobrin
Postat pe 22 Februarie 2009 16:14
si eu ma aflu in aceeasi situatie de 3 luni si nu reusesc sa iau o hotarare,mie frica de faptul ca nu il voi alege pe cel potrivit ii mint pe amandoi si ma amagesc in acelasi timp pe mine simt ca si cum mi-as bate joc de toti 3(inclusiv de mine)
deea_deiutza
Postat pe 22 Februarie 2009 16:30
draga mea, este foarte posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp.In primul rand vreau sa iti spun ca nu trebuie sa te invinovatesti pentru asta.Cred ca multe femei au trecut prin povestea asta.
Din ceea ce ai prezentat cred ca esti putin confuza in sentimentele tale si asta trebuie sa clarifici!
Analizeaza clar (si cat se poate rational motivele pentru care ai decis sa te desparti de prietenul tau si sa pui capat primei relatii) Cred ca esti o femeie ambitioasa cu aspiratii si careia nu-i este de ajuns sa aiba langa ea doar un barbat care sa o iubeasca nespus de mult.Nu cred ca e un motiv suficient sa stai intr-o relatie, pentru ca o relatie nu se bazeaza doar pe sentimente, mai ales in ideea in care te gandesti sa iti intemeiezi o familie.
Eu cred ca nu te-ai despartit inca din punct de vedere psihologic de partenerul cu care ai avut prima relatie, si e foarte posibil ca dorintele pe care le ai acum referitoare la el sa fie doar in capul tau.Si nu uita ca in 5 ani de zile se creaza multe obisnuinte si poate tocmai acelea sunt cele care inca iti pastreaza ''ancore ''in fosta relatie.Inteleg ca esti in fata unei decizii prin care sa iti clarifici confuzia.Poate ca ar fi bine sa ai o discutie cu fostul tau partener si sa vezi exact ce-i alimenteaza dorinta de a te mai cauta. In orice caz decizia asta trebuie sa fie luata (e si firesc de altfel) in functie de situatia care te avantajeaza cel mai bine.La tine trebuie sa te gandesti in primul rand.Trebuie sa iti pui intrebarea in felul urmator: vreau sa fiu doar centrul universului pentru un barbat? sau vreau sa fiu importanta pentru cel de langa mine pe un taram de stabilitate si echilibru?
in orice caz, datele pe care tu le-ai furnizat cred ca sunt insuficiente.Daca mai ai intrebari si consideri ca ti-as putea fi de folos scrie-mi la eniartis@yahoo.com.
ofera-ti timp cu tine si vei gasi solutia cea mai potrivita!!!
ornya
Postat pe 22 Februarie 2009 16:42
tu practic ce vrei ?
un viitor implinit din punct de vedere material,sau sa simti ca esti iubita ?dragoste este singurul lucru care poate lega o relatie sincera ,adevarata si trainica.daca urmaresti doar un viitor bun material nu uita ca poti fi schimbata oricand cu alta mai "profitabila".cred ca o relatie nu se "cumpara",se construieste ,se intareste si se solidifica in timp.iar daca gandesti cu mintea s-ar putea sa te inseli ,gandeste cu inima.
m_c_c_a
Postat pe 22 Februarie 2009 17:15

este greu .................
si eu am fost in situatia ta si pana la urma am ramas cu primul,,stabilitate''
vali_atlantic
Postat pe 22 Februarie 2009 17:17
cel putin esti sincera,iar asta te va apropia de adevar
m_c_c_a
Postat pe 22 Februarie 2009 17:18
De la: deea_deiutza, la data 2009-02-22 16:30:15si eu ma aflu in aceeasi situatie de 3 luni si nu reusesc sa iau o hotarare,mie frica de faptul ca nu il voi alege pe cel potrivit ii mint pe amandoi si ma amagesc in acelasi timp pe mine simt ca si cum mi-as bate joc de toti 3(inclusiv de mine)

cel putin esti sincera iar asta te va apropia de adevar
m_c_c_a
Postat pe 22 Februarie 2009 17:19
nu trebuie sa te gandesti decat ca tu esti cea mai importanta iar in al doilea rand iti vei da seama ca de fapt nu ai decat niste iluzii cu amandoi atata timp cat simti ca ai anumite lispsuri dintr o parte sau alta inseamna ca de fapt nu ai nimic.viata asta e prea a naibii si trebuie sa iei totul sau nimic de la ea din firmituri nu vei putea trai.asa ca sfatul meu e sa stai singura macar o perioada si apoi sa renunti la amandoi cu siguranta cel care va reusi sa ti acopere toate gandurile e undeva acolo...trebuie sa ai putina rabdare doar.
tiganca2
Postat pe 22 Februarie 2009 17:22
Buna
Nu stiu daca se poate..... pe unul tot trebuie sa il iubesti mai mult, poate primul te leaga de trecut.... poate al doilea te face sa nu fi atat de sigura pe tine ca te iubeste si asta te atrage mai mult.... Insa. se poate uita la altele, cine nu se uita, insa sa ramaan doar cu privitul..... daca il iubeai pe primul ramaneai cu el..... insa cum trece timpul descoperim o serie larga de defecte si calitati ale celui de langa noi, care ne pot indeparta sau ne pot apropia....
Ia o hartie, scrie ce iti place la fiecare apoi pune-le in balanta .... poate asa te va ajuta sa te decizi... sa iti dai seama pe cine iubesti si cine merita....
Succes
andatoma2002
Postat pe 22 Februarie 2009 17:23
BUNA.EU AM ACEASTA PROBLEMA.
SUNT CU UN BAIAT DE 3 ANI SI CEVA DAR DE CATEVA LUNI MA GANDESC LA UN ALT BAIAT.IL VISEZ MEREU PE ACEL BAIAT SI MA INTREB OARE DACA IL IUBESC PE EL SAU PE CEL CU CARE SUNT ACUM.INTRE MINE SI CELALALT BAIAT A FST DOAR UN SARUT DAR E ASA CUM IMI PLACE MIE MAI "TUPEIST" CEL CU CARE SUNT E MULT PREA CALM PREA SERIOS ,PARCA NU NE POTRIVIM.
AM CITIT TOTUL DESPRE COMPATIBILITATEA DINTE MINE SI ACTUALUL SI ACOLO REDA CA NU NE POTRIVIM SUNTEM FOARTE DIFERITI.
EU NU STIU DACA SA RENUNTA LA ACEASTA RELATIE DE 3 ANI SI SA INCEP ALTA RELATIE .IMI E FRICA DE CEVA DA NU STIU SH DC?
SIMONA_PUF
Postat pe 22 Februarie 2009 17:36
e greu ....suntem multe care am trecut prin aceeasi situatie .....cel mai bn e sa iei o pauza de o saptamana .fara tel ,tu singura la manastire de exemplu,si sa iti dai seama pe cine vrei sa vezi .de cine iti e dor , fa ce iti zice inima ,laso pe ea sa decida ,si mai ales nu vorbi cu nimeni si nu te lasa influentata decizia e doar a ta
ligia_hansy
Postat pe 22 Februarie 2009 17:39
Buna... AM recitit mesajul tau de mai multe ori, e ceva ce ma face sa intreb : esti sigura ca ai pus intrebarea corecta? E posibil sa iubesti doi barbati in acelasi timp, la fel de posibil este si sa doresti doi barbati in vata ta, insa nu am citit nicaieri ca tu ai iubi unul dintre ei. Poate am inteles gresit, insa ceea ce am inteles eu din mesajul tau este ca ei te iubesc, nu si tu. Cand e vorba de iubire nu parasesti un barbat doar pentru ca nu are planuri de viitor care sa corespunda cerintelor tale, de regula pui bazele unei relatii sentimentale cand iubesti, nu a uneia de afaceri, iar felul in care prezinti tu problema pare ceva de genul "pe care sa il aleg? amandoi ma iubesc, amandoi ma vor. ce sa fac?" Eu imi permit sa intreb altceva... tu ce vrei? Cu ce poti trai si cu ce nu? merita vreunul sa fie mintit? Meriti sa te minti singura? Fi sincera cu tine si vei gasi raspunsurile cautate. Si intreaba-te daca intradevar iubesti.
anda7620
Postat pe 22 Februarie 2009 17:53
trecutul e trecut nu mai fa comparatii nu te mai gandi in trecut k dak mergea mergea atunci
acu......... e prea tarziu
traieste prezentul si fa tot ce trebuie k sa fii fericita langa omul asta
dar nu mai fa comparatii acu traiesti o alta relatie langa alt om
rozi_piki
Postat pe 22 Februarie 2009 17:59
Da este posibil. Dar parerea mea este ca-i iubesti in mod diferit sau poate nu cu aceeasi intensitate. Pe unul poti sa-l iubesti pentru ceva , pe altul pentru altceva. Doi oameni sunt diferiti ,de aceea poate nici nu-ti dai seama ca de fapt ii iubesti pe amindoi, Insa nu cred ca poate sa dureze la infinit. La un moment dat cred ca trebuie sa te opresti la cel care crezi ca-ti ofera mai multe si din mai multe puncte de vedere. Alege pe cel care simti ca te merita!
marisca
Postat pe 22 Februarie 2009 17:59
eu nu cred k este posibil sa iubesti 2 barbati in acelasi timp.eu am renuntat la actualul meu sot pt un baiat pe care credeam k il plac f mult,dar care de fapt pt mine era doar un moft.mai tarziu am realizat k de fapt pe actualul meu sot il iubeam dar n u eram sigura de sentimente,si am realizat asta dupa ce l-am pierdut.asa k am luptat sa il am iar langa mine chiar daca toti au fost impotriva,si iata k suntem si azi impreuna,casatoriti si ne este f bn.asa k trebuie sa te gandesti ce faci.alergi dupa 2 iepuri si nu prinzi niciunul
georgiana_marius2000
Postat pe 22 Februarie 2009 18:01
poti!!!!
Important e sa stii sa-ti impus singura teluri/reguli si limite
Te-ai despartit de primul tocmai pentru ca nu stia sa-si impuna teluri. Daca la el te-a nemultumit acest comportamnet si la tine nu te deranjeaza inseamna ce aesti un copil egoist care tipa in magazain si se tavaleste pe jos ca el vrea si aia si aia si aia ....:P
No offence.
elaxxx
Postat pe 22 Februarie 2009 18:28
nu te mai intoarce in trecut,ce a fost a fost,...apreciaza ceea ce ai acum si incearca sa nu te mai gandesti la fostul,stiu canu e usor..insa trebuie sa reusesti:)..bafta!
baduandr
Postat pe 22 Februarie 2009 18:34
Nu ,nu se poate sa iubesti doi barbati in acelasi timp ,pt unu din ei ei un sentiment de respect ,apreciera,etc.si pe celalalt il iubesti.TREBUIE SA CAUTI IN ADINCU SUFLETULUI SI SA ITI SAI SEAMA PE CARE IL IUBESTI CU ADEVARAT.BAFTA!!!!
maria_delia
Postat pe 22 Februarie 2009 18:52
De la: alinaoho, la data 2009-02-22 05:38:52Si eu am fost in exact aceasi situatie....si m-am chinuit doi ani de zile pana am realizat k defapt pe zi ce trecea sentimentele pnt actualu scadeau , si pnt fostu urcau..am ales sa ma impac cu fostu si totul este mai bine decat cum era si sunt fericita...au trecu apr 2 ani si nu regret nimic..bafta....
-follow ur heart
teo100
Postat pe 22 Februarie 2009 18:52
nu poti iubi doi barbati in acelasi timp.de unul te poate lega iubirea ,de celalalt datoria,sau orice altceva,dar iubire nu.iubirea e unica,nu se imparte.
dana_mv
Postat pe 22 Februarie 2009 18:59
Buna !

Si eu am trecut prin asta, am fost 7 ani cu fostul meu prieten, ne-am despartit, am suferit ca un caine aproape un an de zile, apoi l-am cunoscut pe actualul, cu care sunt deja de doi ani si care ma face foarte fericita.
La inceputul relatiei, e adevarat ca aveam momente in care faceam comparatii, ma gandeam la ce avusesem inainte si mi se facea foarte dor de cel cu care statusem 7 ani, desi ma facuse foarte nefericita...Asta pentru ca el fusese prima mea mare iubire si na, cum se zice, prima dragoste nu se uita niciodata.
Insa pe masura ce treceau lunile, am inceput sa-l descopar cu adevarat pe cel cu care eram, mi-am dat seama ca e un tip minunat si ca voi fi linistita si multumita cu el.
Si chiar sunt, sincer, nu pot sa zic ca imi lipseste ceva, decat focul ala pe care nu-l poti simti decat la 17 ani...dar asta nu cred ca se va mai repeta vreodata...
In orice caz, parerea mea este sa nu te mai gandesti la ce a fost, incearca sa te concentrezi pe ceea ce ai acuma, am vazut ca ti s-a mai dat sfatul asta...din experienta mea, in viata nu prea e bine sa te uiti inapoi...traieste in prezent !
alexandra_scarlat
Postat pe 22 Februarie 2009 19:29
Hm... cred ca aici e vorba de confort, nu de iubire... cei doi iti ofera confort si asta apreciezi la ei dar nu-l iubesti pe nici unul. Faptul ca remarci si amitesti de certurile cu cel de-al doilea arata ca relatia a inceput sa scartaie si de fapt cauti o alta relatie, singura disponibila la acest moment fiind cea trecuta (probabil ca fostul inca asteapta, de fapt nu ar fi de mirare daca e un tip inactiv si fara perspective, asa cum ai spus). Deci.. hotararea e a ta.. daca vrei sa termini relatia actuala ar trebui sa o faci si fara scuza "M-am indragostit (sau reindragostit ) de altul!". Ar trebui sa o recunosti mai intai in fata ta si apoi cu curaj sa i-o spui si lui. Va durea, dar asta e realitatea. Si nu va avea un motiv sa se supere... poate si el simte la fel (vezi "se uita dupa altele")... vei vedea. Good luck!
tina_morar
Postat pe 22 Februarie 2009 19:32
Sincer si eu sunt acum in aceasi situatie si habar n-amce sa fac. Tin foartee mult la actualul, doar k uneori simt k numi mai place de el.....si simt k nas mai vrea sa mai fiu langa el....simt ca si cum nu as mai fi atrasa de el.....si de cateva saptamanii a aparut fostul meu (la care eu iam dat liber din cauza k ma plictiseam cik) si apoi am plans 9 luni dupa el si am regretat....in timp ce el era cu alta....Acum el e singur....vrea sa fie cu mine....dar eu sunt cu actualul....ce sa faac:((( stiu sigur k mai simt ceva puternic si pentru fostul...si cu cat vorbesc mai mult cu el...imi scade interesul pentru actual....stiu k a fost un nesimtit si ma lasat 9 luni sa plang dupa el....dar....Nu stiu ce sa fac....si vreau sa fiu fericita langa cineva:-
70
Postat pe 22 Februarie 2009 19:40
buna citesc si nu imi vine sa cred si eu trec prin aceeasi situatie de o luna si nu stiu ce sa fac
ana_are_3mere
Postat pe 22 Februarie 2009 19:40
este greu, dar gandeste-te : acum ai langa tine un om care are in plus ceea ce cel din trecut nu avea, atunci de ce nu esti multumita?
daca doar acea lipsa a ambitiei te-a facut sa pui capat relatiei, acum de ce mai privesti innapoi?
poate ptr ca pe acel om din trecutul tau il iubesti cu adevarat, poate ca tu si iubirea ta il puteti transforma intr-un om ambitios; eu cred ca merita sa incerci...
angybr
Postat pe 22 Februarie 2009 19:41
De la: UnYang, la data 2009-02-22 12:57:45Tu nu iubesti doi barbati in acelasi timp, CI IUBESTI STARILE SI CEEA CE-TI OFEREAU BARBATII AIA. Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca esti genul ala de dama egoista, care atunci cand "iubeste", de fapt n-o face neconditionat, ci o face in functie de AVANTAJELE SI SENZATIILE pe care barbatul i le ofera. Nu "iubesti" in prezent, ci "iubesti" in viitor, iubesti proiectia ta in viitor langa barbatul respectiv. Pai, cum adica: "ala imi oferea cutare si cutare iar asta imi ofera cutare, dar nu-mi mai ofera cutare". Dar tu ce oferi? E cerere si oferta iubirea asta, ah? Nu stii sa iubesti. Si propbabil nu vei afla niciodata.

Ice1
Postat pe 22 Februarie 2009 19:50
Punctul meu de vedere...este ca nu poti simti pt doua persoane in acelasi timp!Iar tu esti ceea care esti confuza.....pe fostul il cataloghezi...pe prezentul il compari ....nu poti ...GASI PERSOANA PERFECTA....IAR SFATUL MEU....CE AI LASAT E BUN LASAT....DACA TE INTORCI IN TRECUT.....CREZI CA CASTIGI CEVA!?PLUS DE ALTA AI AVUT PE ALTCINEVA SI DIN NOU VEI FACE COMPARATII!!!cu respect ALINA
alinadambar1974
Postat pe 22 Februarie 2009 20:05
De la: Ice1, la data 2009-02-22 19:50:59
De la: UnYang, la data 2009-02-22 12:57:45Tu nu iubesti doi barbati in acelasi timp, CI IUBESTI STARILE SI CEEA CE-TI OFEREAU BARBATII AIA. Imi pare rau sa-ti spun, dar cred ca esti genul ala de dama egoista, care atunci cand "iubeste", de fapt n-o face neconditionat, ci o face in functie de AVANTAJELE SI SENZATIILE pe care barbatul i le ofera. Nu "iubesti" in prezent, ci "iubesti" in viitor, iubesti proiectia ta in viitor langa barbatul respectiv. Pai, cum adica: "ala imi oferea cutare si cutare iar asta imi ofera cutare, dar nu-mi mai ofera cutare". Dar tu ce oferi? E cerere si oferta iubirea asta, ah? Nu stii sa iubesti. Si propbabil nu vei afla niciodata.

Lumea s-a emancipat, in special femeile. Dar din pacate unele nu-si pot depasi prostia.
Succes, viata e lunga si frumoasa!
Ice1
Postat pe 22 Februarie 2009 20:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
As avea mare nevoie de sustinerea voastra 11 De la: sound_of_silence 13 Iunie 2009 15:17
poate ar trebui sa fac si ceea ce vreau eu 9 De la: bestiutza_relouded 29 Iunie 2009 00:54
Diferente...Intr-o relatie la Distanta...Ajutati-ma 13 De la: puiut_77 22 Februarie 2011 15:22
Poate sta o femeie la varsta de 35-40 de ani cu un Baiat la 25 de ani ...? 313 De la: Marius_Dragutzzu_1 2 Mai 2014 15:10
FWB-friends with benefits 3 De la: printesaa_x 17 Ianuarie 2011 10:36