consiliere de cuplu ???

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
Fosta membra Kudika.ro
stiti cumva daca functioneaza consilierea de cuplu? am observat ca rel mea care odata era perfecta a inceput sa se zdruncine.. candva eu eram "aia" care taia si spanzura, care cerea si i se dadea...dar cum toate lucrurile bune au si un sfarsit...s a terminat! parca nu mai sunt eu suflutul lui...si asta, sincer, ma distruge.
stiti ceva, cumva despre c as putea sa fac?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
"candva eu eram "aia" care taia si spanzura, care cerea si i se dadea"
si crezi tu ca o consiliere ti-l va readuce pe barbatul "presuletz" inapoi? stai cuminte, cred ca ai una bucata sot desteptat brusc si sper eu iremediabil
Raporteaza abuz de limbaj
Boca Avatarul lui Boca

450 mesaje
Membru din: 8/05/2009
Oras: ploiesti

mda... asta intelegi tu prin consiliere (?)
daca-l duci acolo probabil ca cineva ii va deschide si mai mult ochii. sau poate te exprimi tu aiurea si, de fapt, vrei sa ne spui ca s-a racit si nu iti mai acorda atata importanta.
eu sunt pro consiliere, dar trebuie sa revii cu mai multe detalii.
sau inscrie-l si pe el in forum ca va va iesi consilierea pe nas
Raporteaza abuz de limbaj
P f f f !
Fosta membra Kudika.ro
cred ca este naspa sa te trezesti jos de pe piedestalul pe care erai obisnuita sa stai!
s-o fi saturat si omu' de viata asta!
iar consilierea ar trebui sa o faci doar tu..unde poate inveti ca aveti drepturi egale!
Raporteaza abuz de limbaj
Sa stii sa lupti cand vrei sa ai, sa nu regreti cand pierzi sau dai, sa poti urca cand altii te coboara, sa poti sa induri cand altii te inseala, sa poti zambi cand inima iti plange, sa-ti fie cald chiar daca afara ninge, sa poti avea dorinta chiar daca is clipe ce trec in nefiinta, sa poti trai cand lupta e pierduta, sa ai in viata tot ce sufletul iti cere: credinta, dragoste, placere.
anissya Avatarul lui anissya

275 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: timisoara

Deci daca tu dai de un consilier care sa-l faca pe iubitul tau sa te divinizeze, te rog sa-i postezi numarul de telefon ! Nu de alta, dar o sa fii apreciata in comunitate.
Acuma serios vorbind...mai si oboseste omul de atata adorat non-stop. El s-o fi plictisit pur si simplu. Tu n-ai obosit sa te tot pupe-n.....coarne ?
Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra Kudika.ro
pina la consilie4re poate ar trebui sa vorbiti intre voi ce va doare, c eva framinta si s ainveti ca nici tu si nic el nu trebuie sa fiti cei care taiat si spzinurati si va cereti unulaltuia s ava faceti musai poftele. De asta exista limbaj articulat, sentimente si suflet ca sa puteti purta discutii normale, civilizate si pline d e...suflet. Daca lipseste sufletul din ele, atunci totul e pierdut cu toata consilierea d erigoare...
Raporteaza abuz de limbaj
soare in suflet !