Setari Cookie-uri

Termoizolatii cu polistiren - Se merita?

Asa este!
grindeanu_a
Postat pe 2 Ianuarie 2010 09:51
E daca vreti sa avet o izolatie foarte buna izolati cu vata, in vest se practica de 40 de ani, polistirenul nici nu e folosit la pereti, mai ales la lemn este o catastrofa, parca ai sta intrun butoi de plastic.
Miklos
Postat pe 16 Februarie 2010 11:07
Compania CASA PERFECTA, care are sediul la momentul de fata in or. Chisinau, Rep. Moldova, furnizeaza echipamente care produc cofraje din polistiren expandat si diferite elemente decorative pentru interior si exterior din polistiren expandat cum ar fi: coloane, baghete, pervazuri, balustri,statui 2D si 3D. Deasemenea setul de utilaje produce placi termoizolante din polistiren expandat pentru pereti si sub acoperis si Tuburi termoizolante din polistiren pentru tevi si conducte.
Polistirenul de cativa ani a devenit una dintre cele mai des intrebuintate materii prime in constructii, avand numeroase avantaje, asigura o termoizolare si o izolatie fonica superioara, eficienta energetic, rezistenta la foc, rezistenta la insecte, beton puternic etc, avantajele acestei tehnologii de constructii le puteti vedea aici:
http://www.casaperfecta.md/rom/descrierea-sistemului-termocasa si aici:
http://www.casaperfecta.md/rom/avantajele-termocasei
Deasemenea compania noastra furnizeaza cofraje si elemente decorative la cele mai mici preturi. Lista cu preturi o puteti vedea aici:
http://www.casaperfecta.md/rom/preturi-cofraje
In decurs de 1-2 luni, compania Casa perfecta va avea sediul in or. Bucuresti, Romania si va presta aceleasi servicii:
1) O sa furnizam utilaje producatoare de cofraje din polistiren expandat;
2) O sa furnizam cofraje si elemente decorative din polistiren expandat;
3) Placi termoizolante din polistiren expandat pentru pereti si sub acoperis;
4) Tuburi termoizolante din polistiren pentru tevi si conducte;
5) O sa avem constructori specializati in aceasta tehnologie de constructii, care construiesc intr-un timp foarte scurt;
Daca studiati mai atent site-ul nostru o sa vedeti varietatea de produse pe care le propunem, cofraje de diferite forma, pentru a putea construi forme surprinzatoare.
Casa Perfecta produce cofraje cu grosimea peretului de beton intre 2,5-150cm si deasemenea poate varia si inaltimea cofrajelor, de la standardul 25 cm la 50 cm, 75 cm etc. Astfel, cu cofrajele mai inalte se construieste cu mult mai rapid!!!
Deasemenea pe site-ul nostru in sectiunea video, puteti sa vizionati cateva filmulete despre tehnologia de constructii, sa vedeti utilajul in timpul lucrului s.a.m.d
http://www.casaperfecta.md/rom/video
Aceste utilaje sunt fabricate in Rep. Moldova de unul din cei mai priceputi ingineri din fosta URSS, utilajul este patentat, astfel nu mai exista analog lui. Utilajul propriu-zis este format dintr-un set de 4 masini + programul pentru calculator care este necesar pentru lucrul utilajului, care il primiti gratuit. Setul ncontine urmatoarele utilaje (masini):
1) Masina de baza care debiteaza placile termoizolante pentru pereti cat si pentru acoperis, peretii cofrajelor, elementele decorative, tuburile termoizolantepentru tevi si conducte.
2) Masina care debiteaza santuri pentru elementele de legatura
3) Masina care debiteaza santuri pentru blocurile fara elemente de legatura din plastic
4) Masina care marunteste resturile de polistiren in bucati mici eventual perle, care apoi pot fi folosite in constructii in beton etc.
Echipamenul permite fabricarea cofrajelor din polistiren expandat, dar si a multor altor forme, astfel cu ajuorul lui puteti fabrica diferite elemente decorative cum ar fi: coloane, balustri, baghete, statui 3D. Utilajul lucreaza prin metoda taierii blocurilor de polistiren. Acest utilaj este computerizat, se introduce in programul lui desenul elementului dorit( cofraje, coloane, baghete, statui 3D etc), proiectat in Corel Draw si astfel utilajul il taie dintr-un bloc de polistiren. Nu sunt deloc perderi de polistiren in timpul debitarii. Programul computerizat al utilajului detine deja in baza lui de date un numar nemaipomenit de mare de diferite elemente de decoratiuni, cat si cofraje,de diferite dimensiuni. Este un set universal. Dimensiunile masinii de baza sunt 3600 x 1600 x 2300, greutatea 600 kg + celelalte masini aditionale cu greutatea de 300 kg. Setul propus poate fi deasemenea utilat cu un utilaj pentru presat, contra sumei de 3500€, necesar pentru fabricarea elementelor de legatura a peretilor cofrajelor. Aceste elemente sunt reglabile ceea ce inseamna ca peretele de beton poate varia intre 2,5 cm- 150cm.
Daca nu doriti sa cumparati aceasta presa pt elementele de legatura reglabile, noi comercializam si suntem furnizori. Pretul pentru 1 buc este de 1 RON.
Aceasta presa, ca si utilajele produse de noi sunt brevetate, astfel ca nu o sa ma intalniti astfel de utilaje in afara de cele pe care noi le comercializam.
Consumul de energie electrica in orele de varf este de 6 kWh, iar in mod normal de 1 kWh. Spatiul necesar pentru utilaj este de 20-25 mp + depozit pentru materia prima si produsele finite, de preferinta 100 mp. Apa nu este necesara.
Duratã de viaþã a utilajelor este de 25 de ani,ceea ce inseamna ca utilajul va va servi cel putin 25 de ani.
Acest utilaj produce 2 tipuri de cofraje din polistiren expandat:
1) cofraje din polistiren expandat fara elemente de legatura reglabile;
2) cofraje din polistiren expandat cu elemnte de legatura reglabile, care permit ca groimea peretelui de beton sa varieze intre 2,5-150cm
Foarte multa lume ne intreaba daca e nevoie ca sa produca singuri polistirenul? Nu!! Nu este nevoie, deoarece acest utijal lucreaza prin metoda taierii a blocurilor de polistiren, care se vand la fiecare pas, si pretul pentru 1 mc in Romania este aproximativ 100-120 RON. Dintr-un metru/cub se produc 40 de cofraje, adica 10 mp de cofraje la dimensiuni standart de 25x25x100 cm. Ganditi-va ce profitabil este acest utilaj, deoarece costurile de productie sunt extrem de mici. Este o tehnologie unicala, care va permite sa aveti preturile cele mai mici de pe piata, nu pentru ca este o calitate mai proasta, din contra alegeti dvs densitatea polistirenului dorit. Tehnologia noastra permite sa aveti costurile de productie foarte mici.
Ceea ce tine de modalitatile de plata avem cateva optiuni.
Pretul utilajului este de:
• 17.000€ in cazul in care doriti sa efectuati un transfer bancar
• 15.000€ in cazul in care sunteti dispusi sa platiti 50% din suma cash + 50% transfer bancar.
Compania noastra va asigura 50% din pretul transportarii utilajului. Compania noastra este singura de pe piata R. Moldova care produce astfel de utilaje si produse, astfel daca suneti interesat va invitam sa veniti sa va convingeti de productivitatea lui si sa faceti cunostinta cu aceasta tehnologie.
Va asigur cu astfel de productie n-o sa aveti concurenta in Romania. Daca mai aveti intrebari sau/si propuneri nu ezitati sa ne contactati!!!
Cu respect, Ciobanu Mihaela
Tel: +37368080317
web site: http://www.casaperfecta.md
yahoo messenger ID: casaperfecta
e-mail: casaperfecta@yahoo.com; casaperfecta@inbox.ru
casaperfecta
Postat pe 18 Februarie 2010 10:57
dragi prieteni, termoizolația cu polistiren este de domeniul trecutului. Sunt o groazã de motive. Viitorul termoizolației este spuma poliuretanicã rigidã cu celule închise. Dacã nu știți despre produs, intrați pe www.izohaus.ro și vã veți convinge. Are cel mai bun coeficient de termoizolație existent în prezent, nu arde și nu întreține arderea, este un produs ecologic 100%, spre deosebire de polistiren care este toxic pt cã are ca materie primã țițeiul/petrolul. Asta vã înconjoarã casa. Doamne ferește de un incendiu cã vã asfixiați instant. Pentru detalii despre izolarea cu spumã contact@izohaus.ro. Informați-vã bine înainte sã folosiți un produs!!!
contact_izohaus_ro
Postat pe 23 Februarie 2010 00:58
Cine poate sa-m spuna sub care isolatie dintre acestea respira peretele sau peretele din lemn??????????????????????
Miklos
Postat pe 23 Februarie 2010 12:57
chiar daca spuma este impermeabila lasa lemnul sa raspire dar nu sa lucreze prea mult (ceea ce e bine). Nu ai sa vezi crapaturi in tencuiala din cauza lemnului care lucreaza dar nici nu ai sa vezi mucegai si nici rozatoarele de lemn n-au ce sa faca odata ce ai izolat bine cu spuma peretii/scheletul de lemn al casei.
contact_izohaus_ro
Postat pe 23 Februarie 2010 22:36
De la: rudy2007, la data 2009-02-17 15:37:16
De la: monica_mina, la data 2008-09-09 14:11:27Credeti ca se merita investitia in placarea exterioara a unei case cu placi de polistiren. Adica, procesul este destul de costisitor si nu stiu sigur daca se amortizeaza in timp. Daca are cineva o asemenea experienta l-as ruga sa-mi ofere cateva sfaturi. Multumesc.
sal! cred ca merita sa faci o treba buna,profesionista,cu o firma de calibru mare si la un standard european,NU REPEDE SI PROST CU BAIETII DE CARTIER CE SE PRICEP LA ORICE ,ORIUNDE!
condo003539
Postat pe 28 Martie 2010 12:11
De la: rudy2007, la data 2009-02-17 15:37:16
De la: monica_mina, la data 2008-09-09 14:11:27Credeti ca se merita investitia in placarea exterioara a unei case cu placi de polistiren. Adica, procesul este destul de costisitor si nu stiu sigur daca se amortizeaza in timp. Daca are cineva o asemenea experienta l-as ruga sa-mi ofere cateva sfaturi. Multumesc.
sal! cred ca merita sa faci o treba buna,profesionista,cu o firma de calibru mare si la un standard european,NU REPEDE SI PROST CU BAIETII DE CARTIER CE SE PRICEP LA ORICE ,ORIUNDE!
condo003539
Postat pe 28 Martie 2010 12:11
,,Da dumneata calibru ca de bucsat o bucsez eu ''era o vorba intre baietii de la scularie cu conotatiile ..... de vigoare !! terminati cu firmele etc etc si ei folosesc aceiasi meseriasi .....tot din cartier
gigibrbr_condo
Postat pe 28 Martie 2010 17:56
.........In septembrie si in noiembrie 2008...postam inn legatura cu acest subiect...au trecut doua ierni, ultima, foarte grea si rece , si pot spune ca sunt foarte multumita de termoizolatia exterioarA cu polistiren de biuna calitate , de asemeni, verile cu temperaturi ridicate...Pt. a da un exemplu , desi pretul gazelor a mai crescut, facturile sunt injumatatite...iar vara , nu este nevoie sa folosesc aerul conditionat decat la etajul 2 al casei...Eu cred ca merita aceasta investitie , si o recomand tuturor care-si doresc confort si o casa protejata .
Numai bine tuturor..
libra66
Postat pe 29 Martie 2010 19:51
Din 2008 pana acum s-au mai inventat materiale termoizolante. Cea mai recenta descoperire este un produs numit Korund. Este ca o vopsea lavabila si se poate aplica cu pensula sau trafaletul atat la interior cat si la exterior pe orice tip de material. 1 mm de Korund echivaleaza cu 50 mm de polistiren extrudat(coeficientul termic al Korund-ului este de doar 0,0012 w/mK.
Pentru mai multe detalii vizitati: http://mkmrogrup.bizoo.ro/vanzare/428328/Termosistem-cu-nano-tehnologie-Korund
sau : http://www.youtube.com/watch?v=TjZ4yiXp5do&feature=related

boogywoogy_condo
Postat pe 27 Mai 2010 14:38
DIVE...se sperie lumea de ce poti scrie aici...investitia se amortizeaza in timp daca termosistemul e facut ca la carte...adica..polistirenul sa fie de minim 8cm grosime,densitatea de minim 15kg/mc si placarea lui sa se face corespunzator.Astfel fiecare colt al geamurilor sau usilor sa fie inglobate intr-o placa de polistiren si multe alte maruntisuri care luate ca un tot fac mult.
Si domnul sau doamna DIVE peretii respira prin polistiren foarte bine,asta daca se si aplica o tencuiala decorativa siliconica NU una acrilica.
moga87
Postat pe 30 Mai 2010 03:10
gigibrbr_condo
Postat pe 30 Mai 2010 16:18
Merita 100%. poate chiar mai mult.
este deja demonstrata o scadere a costurilor de incalzire cu peste 30 %. cel putin pentru cei cu centrale pe gaz.
pentru cei care inca sunt bransati la RADET si au acele minuni in calorifere, pot spune ca puteti sa inchideti caloriferele direct, daca nu suferiti prea rau cu frigul si sunteti multumiti cu o temperatura de 22 grade in casa.
Vara racoarea sta inauntru , astfel limitati si consumul de energie fara a mai porni aerul conditionat asa de des.

http://www.alpinismutilitar.info.ro/termoizolatie-polistiren.html
AlexWH
Postat pe 9 Septembrie 2011 08:59
De la: AlexWH, la data 2011-09-09 08:59:41Merita 100%. poate chiar mai mult.
este deja demonstrata o scadere a costurilor de incalzire cu peste 30 %. cel putin pentru cei cu centrale pe gaz.
pentru cei care inca sunt bransati la RADET si au acele minuni in calorifere, pot spune ca puteti sa inchideti caloriferele direct, daca nu suferiti prea rau cu frigul si sunteti multumiti cu o temperatura de 22 grade in casa.
Vara racoarea sta inauntru , astfel limitati si consumul de energie fara a mai porni aerul conditionat asa de des.

http://www.alpinismutilitar.info.ro/termoizolatie-polistiren.html

Mai bine ia-ti o femeie ca se merita mai bine
Pudika416607
Postat pe 9 Septembrie 2011 09:03
salut.da se merita dar sa fie peste 5cm grosime si ar trebui izolate si fundatia si podul casei
davidovalexei
Postat pe 20 Noiembrie 2011 13:19
Salut! farapret.net da premii gratuit! Eu am ales Laptop Acer Aspire TimelineX. O multime de cadouri si pentru tine! Intra si ia-ti si tu cadoul gratuit http://farapret.net/?c=t24kdut6px mai am nevoie doar de 244 click-uri pe link
violet_m00n
Postat pe 28 Noiembrie 2011 18:08
Va rog din suflet pe cei care se pricep in adevaratul sens al cuvintului sa-mi dati si mie un sfat.Ce fel de poliestiren trebuie sa folosesc la o casa pentru a o placa pe exterior?....extrudat sau expandat....(care ar fi mai bun)...Va multumesc
kudika319384
Postat pe 24 Ianuarie 2012 02:11
De la: kudika319384, la data 2012-01-24 02:11:41Va rog din suflet pe cei care se pricep in adevaratul sens al cuvintului sa-mi dati si mie un sfat.Ce fel de poliestiren trebuie sa folosesc la o casa pentru a o placa pe exterior?....extrudat sau expandat....(care ar fi mai bun)...Va multumesc


Toata lumea crede ca izolarea se face dupa ureche. Degeaba iti iei o haina groasa pe tine daca e prea larga si bate vantul prin ea.

Se fac calcule amanuntite si un specialist iti va spune ce materiale sa pui.
Nu mai bagi frigul in casa dar o sa te bati cu mucegaiul.
sammiess
Postat pe 25 Ianuarie 2012 03:57
Cu cat e mai gros polistirenul cu atat e mai bun. Extrudatul fata de expandat are si rezistenta mecanica (poate fi lovit fara sa se intample nimic , suporta o anumita greutate) La fatade se foloseste expandatul. Mucegaiul apare atunci cand aburul condenseaza in zid. Se calculeaza asa numitul punct de roua. Din moment ce peretele este izolat nu ar trebui sa condenseze in zid (in cazul cand termioizolatia este socotita corect). Bineinteles in camerele care sunt aburi ar trebui sa avem si bariera contra vaporilor...
Sunt mai multe de zis la izolatii... Dar ca idee de baza : termoizolatia e buna!
Catre cel cu ionii degajati de polistiren- dar cu campul electromagnetic generat de instalatia electrica ce facem ? Folosim lumanarea ?
andrei_mariancatalin
Postat pe 26 Ianuarie 2012 15:44
daca constructia unei case este facuta din BCA si ea este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm tot se simte la interior peretii reci este recomandat si izolarea interioara
kudika503698
Postat pe 5 Februarie 2012 15:07
De la: kudika503698, la data 2012-02-05 15:07:11daca constructia unei case este facuta din BCA si ea este izolata la exterior cu polistiren de 5 cm tot se simte la interior peretii reci este recomandat si izolarea interioara

Si atunci de ce sa nu izolez direct pe exterior cu 10 cm ? E adevarat ca solutia ideala e si in iterior si in exterior. Dar sunt costuri duble. Si atunci se prefera mai gros doar pe exterior.
Totusi nu prin pereti se pierde cea mai mare parte din caldura. Ci pe la ferestre. Oricat de special ar fi termopanul se pirde, in cel mai fericit caz, de cam 4 ori mai mult cat se pierde printr-un perete izolat.
andrei_mariancatalin
Postat pe 15 Martie 2012 15:30
Solutia ideala nu este izolarea dubla interior si exterior, este chiar nerecomandata deoarece nu mai permite aerisirea peretelui si exista riscul aparitiei mucegaiului. Este recomandata doar izolarea exterioara, iar daca este facuta cu materiale de calitate si de oameni priceputi atunci cu siguranta veti obtine confortul dorit. Eps 80 de 10 cm este ceea ce aveti nevoie. Bine ar fi ca intreg termosistemul sa fie achizionat de la acelasi producator. Eu am mers pe varianta Adeplast pentru toate materialele pentru ca am vazut calitate in produselor lor si au si acreditare europeana
kudika419856
Postat pe 5 Septembrie 2016 10:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
descoperire de-a mea:D 87 De la: rashela 6 Aprilie 2011 10:59
Decorarea si amenajarea gardurilor 2 De la: Mihaela09 25 August 2009 21:09
gradina in fata blocului 98 De la: cornelia_leia 2 Iulie 2009 10:29
concurs condo 21 De la: micki23 26 Martie 2009 15:51
CASE PE STRUCTURA METALICA 18 De la: gigibrbr_condo 21 August 2018 01:14