Setari Cookie-uri

Albena / Nisipurile de Aur?

Albena sau Nisipurile de Aur? Saptamana asta trebuie sa ma decid si am nevoie de parerile voastre:D
lazy002437
Postat pe 21 Iunie 2010 13:51
Eu iti sugerez Nisipurile de Aur...nu se compara cu litoralul romanesc
Amelia_Ciurica
Postat pe 21 Iunie 2010 13:52
De ce Nisipurile de Aur si nu Mamaia????? Chiar credeti ca in Bulgaria este mai bine ca la noi????
Probabil ca daca nu ati gasit eu stiu cazare buna la preturi mici, sau alte impedimente, considerati ca turismul din tara noastra nu este satisfacator.!
In statiunea Mamaia, puteti gasi cazare in regim hotelier la preturi foarte bune doar prin platforma de cazari online http://www.TURO.RO. Tin sa mentionez ca la ora actuala suntem singura platforma si cea mai buna in domeniul " cazare in regim hotelier". Avem la dispozitia dumneavoastra camere single, duble si triple situate in vile turistice la 60 de m distanta de mare, garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere de lux ce fac parte din ansambluri rezidentiale de lux situate pe plaja, toate in Statiunea Mamaia. Preturile variaza in functie de perioada, astfel ca in periaoda Full Sezon, noi avem cele mai mici preturi de cazare! Daca la hotel in perioada full sezon, o camera dubla porneste de la 140 de euro pe noapte, la noi un apartament cu 2 camere este 90 de euro si unul cu 3 camere 115 euro. Dezavantajul in cazul in care va cazati la hotel este lipsa din imobil a bucatariei, in schimb, ceea ce nu este valabil si la un apartament cu 2 sau 3 camere inchiriat la noi. Plus de asta, ca beneficiati de tot confortul de acasa, aveti asigurate prosoape si lenjerii pe toata perioada sejurului. In schimb, nu includem in pret micul dejun. Dar tinand cont de faptul ca aveti la dispozitie propria bucatarie la orice ora din zi si din noapte, va puteti gasi orice. Astfel, veti economisi multi bani.
Cred ca am spus multe. Acum, in continuare, va las pe voi sa alegeti unde va petreceti vacanta, concediul, sejurul sau timpul liber si daca va cazati la hotel sau inchiriati la noi o unitate de cazare.
Nu uitati : accesati site-ul nostru HTTP://WWW.TURO.RO pentru detalii, oferte, poze, harta si lista de tarife.
Va multumesc si va doresc o vara cat mai frumoasa si insorita :) !
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 21 Iunie 2010 14:55
De ce Bulgaria ???? pt ca la banii cu care dvs. ne "ademeniti"aici la Mamaia, in Bulgaria stam la 4stele cu all-inclusive !!! D-aia !!! Incercati, TOTUSI, sa va adaptati realitatii!!!
120856
Postat pe 23 Iunie 2010 15:23
Vi se pare scump un apartament cu 2 camere de lux in Statiunea Mamaia situat pe malul marii la pretul de 60 d euro pe noapte, in care se pot caza 4 turisti ( 15 euro de persoana) ???
Dar la hotel ce sa mai spunem ca nici macar o camera dubla nu costa atat??? Dar se pare ca desi criza economica persista, fudulia este pe primul loc !!! Fiecare isi petrece vacanta unde doreste, dar din cauza acestor persoane turismul din tara noastra are de suferit si alte tari isi promoveaza domeniul pe baza noastra!!!!
No Comment!
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 25 Iunie 2010 09:03
Da, mi se pare scump ! Nu vreau acum sa fiu avocatul bulgarilor, dar sincer ma bucur de situatia de rahat , scuze expresia, in care a ajuns litoralul romanesc !Nu vreau sa ma laud, dar multi ce sunteti pe aici nu va nascuseti cand am ajuns eu prima oara la Mamaia. Iar la Mangalia Nord mergeam cand nici nu prea erau romani pe acolo decat ca serviciu. Iar starea asta de dolce far niente a tot durat, iar profitorii revolutiei au zis ca va dura la nesfarsit. Ca totul va merge de la sine, fara investitii si cu "trasul" de turist pana la rupere. Iar azi se vede rezultatul preturilor nesimtite, a mitocaniei si nesimtirii, a lipsei de curatenie, si de distractie, Si sa vedeti ce va fi vara asta, ce dezastru,Si pana la urma, la asa tara, asa turism ! pe care nici cei mai pesimisti nu-l prevad. Veti vedea ! Un turism de sfarsit de saptamana ,.. si atat.Si pana la urma, la asa tara, asa turism !
bimby
Postat pe 27 Iunie 2010 22:03
CORECT !!!! SUBSCRIU !!!
120856
Postat pe 27 Iunie 2010 22:21
Si< apropo, in 60 de euro ne dati macar o cafea ???
Hai sa fim seriosi !!!!
Poate EBA sa vina la aprtamentul de LUX !!!!
120856
Postat pe 27 Iunie 2010 22:22
Iar fuduli ne-ati facut voi :" MARII INVESTITORI" care v-ati imbogatit pe spinarea noastra !!!!
120856
Postat pe 27 Iunie 2010 22:25
De la: lazyEdi, la data 2010-06-27 22:22:49 Si< apropo, in 60 de euro ne dati macar o cafea ???
Hai sa fim seriosi !!!!
Poate EBA sa vina la aprtamentul de LUX !!!!


Urat!!! poate din cauza acestui tip de turisti(persoane) se intampla ce se intampla,,, ;)
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 28 Iunie 2010 15:45
De ce ...."urat" ?Pentru ca nu mai vrem sa inghitim chiar orice ? Pentru ca dand cu nasul si de altceva, am inceput, pe buna dreptate, sa nu ne mai convina chiar orice jecmaneala tipic romaneasca ?
Si totusi nu inteleg : ba este 60 euro un apartament de 2 camere, ba este 90 euro, si cel de 3 camere 115 !? Or fi avand ele o bucatarie, dar au si doar o singura baie, deci imi inchipui cum e sa-ti astepti randul sa faci un dus sau sa mergi la WC ! Iar daca facem socoteala cam cat ar reveni la o persoana per noapte, nu ne da chiar asa putin : 20-25 euro sau in lei 90-105 ceea ce nu mi se pare chiar putin.Draga mea, ca am observat ca apare la profil "sex feminin", nu intelegeti ca ati pierdut meciul cu bulgarii si trebuie sa va revizuiti din temelii optica, ca sa mai supravietuiti ? Sa dea Dumnezeu sa ma insel, sincer chiar as dori asta, dar nu prea cred.
PS : cu cei 20-25 de euro pe zi ma duc la Albena in iunie sau septembrie, e drept in extra sezon, la ALL unde am TOTUL (cazare, mancare, bautura, cafea, piscina, sezlonguri la plaja).
bimby
Postat pe 29 Iunie 2010 16:24
Subscriu inca o data !!!!
Oameni buni, nu-i mai huliti pe vecini-ci invatati de la ei !!!
nu toti suntem "poponeti" sau "EBA" ca sa platim chiar pe nimic....doar asa zisul "lux" romanesc !!!!
TREZITI-VA !!!!
120856
Postat pe 1 Iulie 2010 22:50
subscriu ºi eu la cele de mai sus!
Mergeþi la Nisipruile de aur unde veþi fi trataþi ca adevãraþi turiºti!
deep_love_edy
Postat pe 2 Iulie 2010 09:35
si eu sunt pentru a merge in bulgaria sau in orice tara in afara de Romania si sa va spun si de ce:
este mult mai multa curatenie, am un baietel de 2 ani am fost anul trecut la noi pe plaja, era plin de mucuri de tigara, seminte si alte mizerii, un copil mic nu stie ca acele lucruri nu sunt de jucat si are tendinta sa le manance, felul cum esti tratat la restaurant, am stat o ora si ceva sa mancam o pastrama si cand a venit, a venit rece.am fost in italia, de vis, am fost in spania la fel, am fost in bulgaria, frumos, nu am ce sa le reprosez, stiu cum sa te atraga.vorbeam zilele astea cu un prieten de hotelurile de la noi de pe litoral si imi zicea ca anul trecut si-a cumparat un prieten un hotel pe litoral i-a tras o vopsea si gata se astepta sa ii iasa profit, din pacate asa se fac afacerile la noi pe litoral.de ce sa mai mergem aici?
singurul loc unde ma mai duc cand vreau sa ies in week-end e intre mamaia si navodari e un loc cu plaja privata, foarte curat, liniste, exact ce trebuie pentru o familie
mariusdobrean
Postat pe 2 Iulie 2010 11:25
SUBSCRIU Mergeti la Nisipuri, am fost anul trecut si a fost super, plaja si marea erau atat de curate de nu ne venea sa credem, plus restul, erai tratat ca turist, nu ca la noi.Iar..... domnul de la TOUR.RO mai uita-te pe site-ul care l-ai afisat si vezi ca preturile incep de la 55E pa noapte si ajung si la 150E pe noapte pe cand la vecinii nostri cu 150E primesti 7 zile cu ALL INCLUS la 3-4* si sincer nu incape comparatie!!!!Asa ca fratilor nu mai asteptati, fugiti in vecini ca nu veti regreta.
dorimircea
Postat pe 3 Iulie 2010 15:26
Opinia mea este ca Bulgaria este peste România la litoral și asta din ai multe puncte de vedere,lungimea litoralului,superior mai mare,temperaturile mai ridicate,am vorbit cu cei de la Duni și-mi spuneau ca un sezon la ei înseamnã mai-octombrie,servicii superioare,hoteluri noi cu camere moderne majoritatea,multitudinea de oferte de cazare și la garsoniere(vreau sã vã spun cã am stat o noapte la garsoniere și era plin de tineret din anglia,olanda) și chiar și apa mai curatã la ei.Din pãcate am rãmas în urmã cu vre-o 20 de ani la acest capitol,ne mai salveazã nãmolul...Nici mãcar un weekend nu poți merge la noi,deoarece poți prinde super-aglomerația la întoarcere,în contextul în care din fața blocului din București și pâna la hotel Riu în Nisipuri,am fãcut 4 ore.Și când mã gândesc cã acum 5 ani,m-au luat niște prieteni aproape cu forța în Bulgaria.....Eu aș alege Nisipuri,poate cã e o stațiune mai tânãrã,în Albena n-am fost,așa cã nu pot face comparație.Oricum pentru cine merge în zonã,vã recomand crescãtoria de midii din Kaliakra,pentru amatori,apropo,nu am auzit în Romania de așa ceva......,oricum nu cred cã aș avea curaj sã mãnânc la noi,sigur ar face românașii noștri ceva și la midiile alea...
romulus_lazy
Postat pe 4 Iulie 2010 20:13
De la: dorimircea, la data 2010-07-03 15:26:51SUBSCRIU Mergeti la Nisipuri, am fost anul trecut si a fost super, plaja si marea erau atat de curate de nu ne venea sa credem, plus restul, erai tratat ca turist, nu ca la noi.Iar..... domnul de la TOUR.RO mai uita-te pe site-ul care l-ai afisat si vezi ca preturile incep de la 55E pa noapte si ajung si la 150E pe noapte pe cand la vecinii nostri cu 150E primesti 7 zile cu ALL INCLUS la 3-4* si sincer nu incape comparatie!!!!Asa ca fratilor nu mai asteptati, fugiti in vecini ca nu veti regreta.


Citeste mai bine! Atat am avut de zis. In rest, sa fiti sanatosi! Sper sa aud cat mai curand vesti caracteristice Bulgariei! HOTI ! Asa sa fie!!!
Cazare_Litoral_Mamaia
Postat pe 5 Iulie 2010 08:43
nu cu o asemenea atitudine veti castiga turisti !!! prezentati oferte care sa concureze pe bulgari !!! INCETATI sa mai dati tunuri...daca vreti sa ramaneti mai mult in afaceri !
Si mai ales, urmati niste cursuri de CUSTOMER CARE !!!
PS. va pot oferi reducere la un nr de ore.....Sigur o sa va schimbati optica
120856
Postat pe 5 Iulie 2010 10:28
Buna dimineata ! Cum a fost in Grecia ??? urmeaza vara....
120856
Postat pe 5 Iulie 2010 10:30
Intrebarea a fost pt Romulus ! Multumesc !
120856
Postat pe 5 Iulie 2010 10:32
Salut Edi,în Grecia am fost de Paști,în Thassos,super,aproape vremea a ținut cu noi,Grecia te încântã cu peisajele marine ,deosebite,precum și cu apa limpede.În Thassos am avut parte și de un spectacol dat de delfinii din largul mãrii.Am postat mai multe observații pe formurile Thassos și insula Thassos,precum ai și poze postate pe profilul meu dacã vrei sã vezi.Grecia e mai scumpã decât Turcia și Bulgaria.Ca și locație am stat mai bine acum 2 ani pe brațul Sithonia la Hotel Kelyfos,unde am plãtit 90 de euro ,3 persoane,cu mic dejun la sfârșitul lui august,4 stele chiar meritã.Apropo de Bulgaria,am vãzut zilele astea în Albena,Grand Flamingo,ce meritã zic eu.Vacanțã placutã!
romulus_lazy
Postat pe 6 Iulie 2010 19:11
HOTI..... TREBUIE SA VA SPUNEM VOUA CA LA CE PRETURI PRACTICATI. .......AM FOST ANUL ACESTA SI LA MAMAIA LA SFARSITUL LUI IUNIE SI TOCMAI M-AM INTORS SI DIN BULGARIA DE LA SUNNY BEACH SI NU SE COMPARA PRETURILE VOASTRE CU CELE ALE BULGARILOR.........SI NU CONTEAZA NUMAI ASTA CI SI NESIMTIREA ANGAJATILOR DIN HOTEL,RESTAURANT .....ETC,........LA BULGARI NU STIAU CUM SA TE FACA SA TE SIMTI MAI BINE SI MULTE ALTELE ...UNDE LA NOI TREBUIE SA MAI LUCRAM LA CONCEPTIE SI MULTE ALTELE.......
ciobangabriel
Postat pe 7 Iulie 2010 12:59
Puteti incerca si ofertele de criza, pentru litoralul romanesc : platesti un loc si merg 2 persoane, 5 nopti cu pensiune completa la hoteluri de 2 stele in statiunile Neptun si Olimp prin Turidt Center si Maximum Tour Bucuresti, la doar 650 lei pe pachet, in iulie si august 2010.
mymyk
Postat pe 8 Iulie 2010 06:53
Puteti incerca si ofertele de criza, pentru litoralul romanesc : platesti un loc si merg 2 persoane, 5 nopti cu pensiune completa la hoteluri de 2 stele in statiunile Neptun si Olimp prin Turidt Center si Maximum Tour Bucuresti, la doar 650 lei pe pachet, in iulie si august 2010.
mymyk
Postat pe 8 Iulie 2010 06:55
Buna dimineata Romulus ! Si eu am observat anul trecut ca Grecia e mai scumpa decat Turcia sau Bulgaria....dar, stii cum e, fiecare dupa "buget" si alte componenete....
Apropo de Bulgaria, am descoperit anul acesta DINEVI Resort-Spa ( langa Elenite ), ma rog- am descoperit pe net si fac "sapaturi" sa aflu mai multe de la altii, ca pana la concediu mai am destul....O sa caut forumul Thassos sa vad impresii culese de tine. Multumesc pt. raspuns, pe curand
120856
Postat pe 8 Iulie 2010 10:42
Aha,merci de pont,chiar cãutam și alte destinații în Bulgaria.Vreau sã-ți spun,cã salatã de caracatițã și caracatițã la grãtar nici în turcia și nici în bulgaria n-am servit așa bunã,poate doar în barcelona.....și cu vin alb rece......Iamas....
romulus_lazy
Postat pe 8 Iulie 2010 16:29
si eu ma duc anul acesta la nisipiurile de aur. sper sa fie frumos. Anul trecut am fost in Sozopol si a fost super.E mai retras si o statiune mai departe de cat cele foarte turistice. Nu stiu cum sunt bulgarii.Am auzit ca mai fac si pe nebunii dar pe mine m-a uimit o chestie la ei cand am fost acum 4 ani la Vleiko Tarnovo.Fusesem sa mancam la o terasa si barmanii erau niste pusti de nu prea iti insipra mare incredere. E, am uitat camera video acolo de 500 euro.Ne-am adus aminte dupa 3 ore ca o uitasem acolo si am fugit intr-un suflet inapoi la bar, fiind siguri ca nu mai o gasim. Cand am ajuns la bar, camera era pusa sus pe bar si cand barmanii ne-au vazut au inceput sa zambeasca. Ne-au dat-o inapoi si le-am lasat 10 leva. Unde ai fi vazut asa ceva la noi in tara?La noi chiar daca uiti o umbrela undeva cand te itorci iti zic ca nu stiu nimic.Asa ca nu sunt chiar asa da rai cum zice lumea.O alta faza cand am fost cu autocarul anul trecut, era o masinuta in fata noastra bulgareasca. Comportamentul soferului cum il injura si cum voia aproape sa intre in el..m-a dezamagit complet.Pai oricine face pe nebunul asa in alta tara...asta e lispa de respect pentru locali..
kudika_6231
Postat pe 29 Aprilie 2012 20:59
De la: kudika_6231, la data 2012-04-29 20:59:11si eu ma duc anul acesta la nisipiurile de aur. sper sa fie frumos. Anul trecut am fost in Sozopol si a fost super.E mai retras si o statiune mai departe de cat cele foarte turistice. Nu stiu cum sunt bulgarii.Am auzit ca mai fac si pe nebunii dar pe mine m-a uimit o chestie la ei cand am fost acum 4 ani la Vleiko Tarnovo.Fusesem sa mancam la o terasa si barmanii erau niste pusti de nu prea iti insipra mare incredere. E, am uitat camera video acolo de 500 euro.Ne-am adus aminte dupa 3 ore ca o uitasem acolo si am fugit intr-un suflet inapoi la bar, fiind siguri ca nu mai o gasim. Cand am ajuns la bar, camera era pusa sus pe bar si cand barmanii ne-au vazut au inceput sa zambeasca. Ne-au dat-o inapoi si le-am lasat 10 leva. Unde ai fi vazut asa ceva la noi in tara?La noi chiar daca uiti o umbrela undeva cand te itorci iti zic ca nu stiu nimic.Asa ca nu sunt chiar asa da rai cum zice lumea.O alta faza cand am fost cu autocarul anul trecut, era o masinuta in fata noastra bulgareasca. Comportamentul soferului cum il injura si cum voia aproape sa intre in el..m-a dezamagit complet.Pai oricine face pe nebunul asa in alta tara...asta e lispa de respect pentru locali..



Da ,este o locatie placuta,dar o sa te surprinda atmosfera comuna cu cea existenta pe litoralul romanesc,creata de numarul mare de romani ,ce petrec sezoane intregi pe litoralul bulgaresc!!Nisipul este de alta calitate,dar aerul este acelasi,,as prefera alta statiune bulgareasca!!!!
MissRainbow
Postat pe 29 Aprilie 2012 21:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
autocare 16 De la: andra1188 27 Iunie 2011 11:02
Unghii false cu gel 1 De la: glamour_nails4u 21 Noiembrie 2011 10:57
agentie de turism din Cluj serioasa care organizeaza excursii in Insula Corsica 5 De la: lazy002525 20 Iulie 2010 10:03
Inscrie gratuit unitatea de cazare pe TuristRomania.ro 3 De la: kudika_972485 19 August 2014 14:22
emigrare in Canada 5 De la: kudika_8553 4 Septembrie 2012 13:55