Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

Mai Mitica nu ii compatimi pe altii compatimeste-te pe tine si plangeti tie de mila k ai o boala irecuperabila:PROSTIA!!!!!!AAA si nici nu beau si nici nu ma droghez si sunt o femeie matura iubita la nebunie de un barbat adevarat adica sotul meu!Si despre tine o continuu sa-ti spun k nu esti,nu ai fost si nu vei fi NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!!Si nu trebuie sa te cunosc in intimitate(DOAMNE FERESTE) PENTRU CA ADEVARATA BARBATIE NU STA IN 'INSTRUMENTUL'BARBATILOR CI IN CREER SI SUFLET!!!!!!!!!SI CUM TU NU STII NICI CE INSEAMNA CREER SI NICI SUFLET(PT.CA NICI NU AI ASA CEVA)NU ESTI,NU AI FOST SI NU VEI FI NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!! NUMAI BINE TUTUROR!
acular22
Postat pe 23 Februarie 2009 18:46
mitica, sa ma cauti, cand ma gasesti sa ma anunti si pe mine
Eu cel putin ies din casa si nu lumea tre sa ma judece ,ci cei care ma cunosc, tu nu faci parte din ei asa ca la orice ai zice tu , trag apa.
natallya
Postat pe 23 Februarie 2009 20:13
De la: acular22, la data 2009-02-23 18:46:38Mai Mitica nu ii compatimi pe altii compatimeste-te pe tine si plangeti tie de mila k ai o boala irecuperabila:PROSTIA!!!!!!AAA si nici nu beau si nici nu ma droghez si sunt o femeie matura iubita la nebunie de un barbat adevarat adica sotul meu!Si despre tine o continuu sa-ti spun k nu esti,nu ai fost si nu vei fi NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!!Si nu trebuie sa te cunosc in intimitate(DOAMNE FERESTE) PENTRU CA ADEVARATA BARBATIE NU STA IN 'INSTRUMENTUL'BARBATILOR CI IN CREER SI SUFLET!!!!!!!!!SI CUM TU NU STII NICI CE INSEAMNA CREER SI NICI SUFLET(PT.CA NICI NU AI ASA CEVA)NU ESTI,NU AI FOST SI NU VEI FI NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!! NUMAI BINE TUTUROR!
: sml-confused0067: Mai acular, eu ce-ti raspund aici, o fac serios, nu cu gandul de gluma sau jignire. , vad ca tu o iei in gluma, eu nu . Spui ca sotul te iubeste, foarte bine, asa e in oricare casatorie la inceput, dar sa mai vorbim peste 7-8-9 ani ca atunci nu ai sa mai gandesti asa. Poate o sa apara reprosuri refeitor la virginitate sau la altele, apare monotonia, diferite certuri firesti,ca nu este familie ideala.Mai acular , esti tanara si nu stii,dar BARBATIA inseamna "instrumentul"si cat e de viril barbatul in pat,si nu are nimic legatura cu creerul si cu sufletul.De ce spui "doamne fereste "; daca soarta ne unea pe amandoi ?- retine ca eu am o fetita, tu cum stai ?asa ca nu te mai lega de intimitatea oamenilor fara sa-i cunosti chiar in intimitate !In rest toate bune !
Tycu
Postat pe 23 Februarie 2009 20:24
De la: natallya, la data 2009-02-23 20:13:42mitica, sa ma cauti, cand ma gasesti sa ma anunti si pe mine
Eu cel putin ies din casa si nu lumea tre sa ma judece ,ci cei care ma cunosc, tu nu faci parte din ei asa ca la orice ai zice tu , trag apa.
: sml-happy0065: Cred ca ai dreptate cu cautatul ca nu am cum sa te gasesc, ca dupa cum gandesti,nu stai in oras , cred ca locuiesti pe vreo insula uitata din balta,unde nici cu barca nu poti ajunge. asa ca nu am cum sa te gasesc .Si eu care credeam ca esti orasanca, ca si mine !dar esti depaaaarte de oras.![civilizatie]. Dupa ideile tale de aici, afla ca te cunosc , dar nu cred ca vrei sa stii cum te-am catalogat . Cu toate ca,eu cunosc delta foarte bine , ca si pe acolo am copilarit, dar nu-ti pot afla insula pierduta printre serpi si broaste,astea sun fiintele din lumea ta de care spui.!
Tycu
Postat pe 23 Februarie 2009 20:40
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-23 16:30:13
De la: mau, la data 2009-02-23 10:59:04
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:37:31
De la: mau, la data 2009-02-22 22:20:10Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica.

Sunt si eu barbat, am o varsta, umblu in aceeasi lume ca si tine si in lumea mea nu exista asa ceva. In lumea mea oamenii care gandesc ca tine sunt doar niste oameni cu mintea bolnava.

Nu intelegi ca nu exista justificare pentru un violator ? Nu exista !!! Nu intelegi ca poate sa umble cea mai tare femeie pe langa tine dezbracata si tu nu ai dreptul nici o secunda sa faci asa ceva !

Nu intelegi ca restul barbatilor din jurul tau nu gandesc asa si eu unul in numele lor ma dezic de aceasta atitudine din epoca de piatra.

Nu, nu cred ca traiesti in lumea asta unde sunt eu, daca ai fi, ai vedea realitatea,. , Tu umbli legat la ochi ?Nu vezi ce se intampla in jurul tau ?Ai avut ocazia sa vezi fete drogate sau bete cum cereau baietilor sa le violeze? termina cu astea .

acesta nu este un viol ... aceasta este doar o lume a betivelor si drogatelor in care se poate intampla orice daca exista un barbat suficient de profitor ...

eu insa nu beau si nici nu ma droghez si am o parere foarte proasta de cei care apeleaza la astfel de substante si mai ales cei care devin neoameni dupa ce le utilizeaza (devin reclacitranti, violenti, paranoici ... etc)

am avut contact pana acum cu aceasta lume doar mi-a fost scarba de astfel de fete si am incercat sa le evit. in nici un caz nu ma dus gandul sa profit de starea lor pentru a ma elibera cum se pare ca gandesti tu ... cel mult mi-a fost mila si am incercat ulterior sa le fac sa inteleaga ca mie unu imi repugna aceasta stare

Conteaza 0% o femeie usoara sau betiva sau care ti se pare tie ca cere ceva ... poate sa te si implore ... conteaza barbatul ala care comite un viol ... si care este doar un nenorocit. Ce barbatie e aia ma in care tu profiti de o fiinta care nu se poate apara de tine ? Ce barbat esti tu de nu poti face o femeie sa te iubeasca ? Este simplu ! Esti un om neadaptat la aceasta societate probabil datorita unei copilarii lipsite de afectiune. Deapururi un paria al societatii care nu va fi acceptat decat de femei fara educatie si personalitate crescute de alti oameni ca tine.
: sml-happy0180: Domnule mau, daca erai un pustan de 16 ani,te ignoram, dar asa ..! La prima problema ti-ai raspuns singur : intr-o lume a betivelor si a drogatelor se poate intamla orice , adica si viol;corect, exact asta ma chinui si eu sa explic . Si la a doua problema , nici eu nu ma droghez,si aceeasi parere ca si a ta o am si eu.La a treia problema nu prea te cred .;ori ai probleme cu sexualitatea , ori esti dint-o secta ....;sa vezi o tipa facuta bine cum se unduieste si se freaca de tine,intr-o rochita cat batista de mare intr-un loc retras, tu te apuci sa-i dai lectii de buna purtare? fii serios ca te pun sa juri, nici calugarii n-ar rezista,..!

daca are intenti de acest gen vom face dragoste nu o vom pune de un viol ... astfel violul ramane apanajul jumatatilor de barbati

poate sa arate superb, sa fie imbracata sexi, sa se frece de mine toata seara ... si sa ajungem printr-o imprejurare singuri ... nu o sa incerc nici o clipa sa fac mai mult decat imi va permite ... sunt sigur ca si tu faci diferenta asta.

Dar am o vaga banuiala ca tu obti o placere a ta proprie tocmai cu fete care nu iti permit si tu abuzezi de ele ... recunoaste ca ai astfel de vise !
mau77mau
Postat pe 23 Februarie 2009 23:19
Buna.Am 19 ani si sunt inca virgina...respect fetele care au reusit sa ramana virgine pana la varsta asta,dar si pe cele care si-au inceput viata sexuala...dar si-au inceput-o din dragoste nu din curiozitate, nu pt o aventura.Eu sunt inca virgina pt k nu am gasit inca baiatul care sa ma faca sa simt k sunt pregatita... .Nu zic k trebuie sa astepti pana dupa casatorie dar trebuie sa o faci atunci knd simti k esti iubit.Si in privinta rochiei de mireasa fiecare fata are dreptul k in ziua nuntii ei sa se simta k o printesa si sa poarte o rochie alba,chiar daca este sau nu virgina.

Am mai citit undeva "k virginitatea este o moda depasita" ,si mi se pare o aberatie...virginitatea este pt fiecare ceva special sau mai putin special,dar niciodata nu e o moda...adik nu trebuie sa faci ce fac ceilalti ci trebuie sa faci ce simti tu k ai nevoie.Fiecare om are conceptiile si ideile lui despre acest lucru,si nu cred k ar trebui sa judecam pe nimeni,pt ca fiecare face ce crede de cuviinta cu corpul lui.

Nu mi se pare k o persoana care face dragoste inainte de casatorie cominte o greseala...atunci knd considera k este iubita si atunci knd simte k vrea sa se daruiasca total partenerului,nu cred k ar trebui sa o opreasca gandul k nu intra virgina in biserica.

Si pt fetele care sunt inca virgine,sa nu va fie frica sa recunoasteti lucru asta...pt k am intalnit multi baieti care ar fi mandrii sa stie k fata cu care sunt nu a mai fost a nimanui. ,...
nikiss
Postat pe 24 Februarie 2009 01:00
De la: nikiss, la data 2009-02-24 01:00:33Buna.Am 19 ani si sunt inca virgina...respect fetele care au reusit sa ramana virgine pana la varsta asta,dar si pe cele care si-au inceput viata sexuala...dar si-au inceput-o din dragoste nu din curiozitate, nu pt o aventura.Eu sunt inca virgina pt k nu am gasit inca baiatul care sa ma faca sa simt k sunt pregatita... .Nu zic k trebuie sa astepti pana dupa casatorie dar trebuie sa o faci atunci knd simti k esti iubit.Si in privinta rochiei de mireasa fiecare fata are dreptul k in ziua nuntii ei sa se simta k o printesa si sa poarte o rochie alba,chiar daca este sau nu virgina.

Am mai citit undeva "k virginitatea este o moda depasita" ,si mi se pare o aberatie...virginitatea este pt fiecare ceva special sau mai putin special,dar niciodata nu e o moda...adik nu trebuie sa faci ce fac ceilalti ci trebuie sa faci ce simti tu k ai nevoie.Fiecare om are conceptiile si ideile lui despre acest lucru,si nu cred k ar trebui sa judecam pe nimeni,pt ca fiecare face ce crede de cuviinta cu corpul lui.

Nu mi se pare k o persoana care face dragoste inainte de casatorie cominte o greseala...atunci knd considera k este iubita si atunci knd simte k vrea sa se daruiasca total partenerului,nu cred k ar trebui sa o opreasca gandul k nu intra virgina in biserica.

Si pt fetele care sunt inca virgine,sa nu va fie frica sa recunoasteti lucru asta...pt k am intalnit multi baieti care ar fi mandrii sa stie k fata cu care sunt nu a mai fost a nimanui. ,...
Felicitari pentru curatenia pura a ta .;va fi cel mai frumos cadou pe care-l faci viitorului sot.Nu te lasa incantata sa cazi in "mocirla" Virginitatea nu a fost nicio data depasita , este si va fi de actualitate. Recomandat este ca fata cand face dragoste sa o faca numai cu cu persoana pe care o iubeste, e sigura ca e iubita de acea persoana si foarte important pentru ea este ca acel barbat sa-i fie si prieten , si amant si sot,cat va avea viata.!
Tycu
Postat pe 24 Februarie 2009 08:38
De la: mau, la data 2009-02-23 23:19:17
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-23 16:30:13
De la: mau, la data 2009-02-23 10:59:04
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-22 23:37:31
De la: mau, la data 2009-02-22 22:20:10Opinia asta cu provocarea fetelor care duce la un viol imi pare reprezentativa pentru modul tau de gandire dl Mitica.

Sunt si eu barbat, am o varsta, umblu in aceeasi lume ca si tine si in lumea mea nu exista asa ceva. In lumea mea oamenii care gandesc ca tine sunt doar niste oameni cu mintea bolnava.

Nu intelegi ca nu exista justificare pentru un violator ? Nu exista !!! Nu intelegi ca poate sa umble cea mai tare femeie pe langa tine dezbracata si tu nu ai dreptul nici o secunda sa faci asa ceva !

Nu intelegi ca restul barbatilor din jurul tau nu gandesc asa si eu unul in numele lor ma dezic de aceasta atitudine din epoca de piatra.

Nu, nu cred ca traiesti in lumea asta unde sunt eu, daca ai fi, ai vedea realitatea,. , Tu umbli legat la ochi ?Nu vezi ce se intampla in jurul tau ?Ai avut ocazia sa vezi fete drogate sau bete cum cereau baietilor sa le violeze? termina cu astea .

acesta nu este un viol ... aceasta este doar o lume a betivelor si drogatelor in care se poate intampla orice daca exista un barbat suficient de profitor ...

eu insa nu beau si nici nu ma droghez si am o parere foarte proasta de cei care apeleaza la astfel de substante si mai ales cei care devin neoameni dupa ce le utilizeaza (devin reclacitranti, violenti, paranoici ... etc)

am avut contact pana acum cu aceasta lume doar mi-a fost scarba de astfel de fete si am incercat sa le evit. in nici un caz nu ma dus gandul sa profit de starea lor pentru a ma elibera cum se pare ca gandesti tu ... cel mult mi-a fost mila si am incercat ulterior sa le fac sa inteleaga ca mie unu imi repugna aceasta stare

Conteaza 0% o femeie usoara sau betiva sau care ti se pare tie ca cere ceva ... poate sa te si implore ... conteaza barbatul ala care comite un viol ... si care este doar un nenorocit. Ce barbatie e aia ma in care tu profiti de o fiinta care nu se poate apara de tine ? Ce barbat esti tu de nu poti face o femeie sa te iubeasca ? Este simplu ! Esti un om neadaptat la aceasta societate probabil datorita unei copilarii lipsite de afectiune. Deapururi un paria al societatii care nu va fi acceptat decat de femei fara educatie si personalitate crescute de alti oameni ca tine.
: sml-happy0180: Domnule mau, daca erai un pustan de 16 ani,te ignoram, dar asa ..! La prima problema ti-ai raspuns singur : intr-o lume a betivelor si a drogatelor se poate intamla orice , adica si viol;corect, exact asta ma chinui si eu sa explic . Si la a doua problema , nici eu nu ma droghez,si aceeasi parere ca si a ta o am si eu.La a treia problema nu prea te cred .;ori ai probleme cu sexualitatea , ori esti dint-o secta ....;sa vezi o tipa facuta bine cum se unduieste si se freaca de tine,intr-o rochita cat batista de mare intr-un loc retras, tu te apuci sa-i dai lectii de buna purtare? fii serios ca te pun sa juri, nici calugarii n-ar rezista,..!

daca are intenti de acest gen vom face dragoste nu o vom pune de un viol ... astfel violul ramane apanajul jumatatilor de barbati

poate sa arate superb, sa fie imbracata sexi, sa se frece de mine toata seara ... si sa ajungem printr-o imprejurare singuri ... nu o sa incerc nici o clipa sa fac mai mult decat imi va permite ... sunt sigur ca si tu faci diferenta asta.

Dar am o vaga banuiala ca tu obti o placere a ta proprie tocmai cu fete care nu iti permit si tu abuzezi de ele ... recunoaste ca ai astfel de vise !
: sml-confused0006: Nu stiu ce meserie ai , dar ai fi fost bun de psiholog.Eu am explicat ca in majoritatea violurilor, o vina o au si fetele.Nu conteaza ca tu esti asa de cuminte si nu depasesti limitele, alti barbati nu sunt si nu-i cataloga tu pe ei. Mai de mult , eu am trecut prin asa ceva si stiu mai bine ce inseamna un viol .Stii ca sunt fete care te incanta in toate felurile, si cand e vorba de zex ,esti refuzat ? Lasa banuiala si visele mele, a trecut timpul cand "abuzam" de fete, acum am o nevasta o focoasa de olteanca , asa ca.....! P.S. lasa violul si spune despre virginitate, ca asta-i tema forumulu.!
Tycu
Postat pe 24 Februarie 2009 10:48
Scuze ca din greseala , apare "zex" in loc de "sex"
Tycu
Postat pe 24 Februarie 2009 10:51
daca esti barbat adevarat nu ajungi in situatii in care sa te incante o femeie si apoi sa nu vrea sa faca dragoste ... ci o faci sa vrea mai mult decat tine

daca esti un om adevarat insa in momentul in care esti refuzat indiferent de motiv si NU continui impotriva vointei celuilalt care nu se poate apara de tine

Altfel esti doar un animal salbatic si nu ai ce cauta in societatea asta ... la fel gandesc si talharii care nu vad in regulile societatii niste repere ci doar o jungla in care cel mai puternic castiga. Violul este tot o talharie ... furi ceva ce nu este al tau prin forta. La fel si talharul va spune : am furat pentru ca prea tinea la vedere valorile, prea le plimba pe sub nasul meu, prea le tinea neaparate, neprotejate ... nu am facut decat sa iau ce meritam pentru ca pot.

Pe vremuri talharilor li se taia o mana ... nu ar fi rau ca si in cazul violatorilor sa existe si acum aceea practica.
mau77mau
Postat pe 24 Februarie 2009 12:47
De la: mau, la data 2009-02-24 12:47:40daca esti barbat adevarat nu ajungi in situatii in care sa te incante o femeie si apoi sa nu vrea sa faca dragoste ... ci o faci sa vrea mai mult decat tine

daca esti un om adevarat insa in momentul in care esti refuzat indiferent de motiv si NU continui impotriva vointei celuilalt care nu se poate apara de tine

Altfel esti doar un animal salbatic si nu ai ce cauta in societatea asta ... la fel gandesc si talharii care nu vad in regulile societatii niste repere ci doar o jungla in care cel mai puternic castiga. Violul este tot o talharie ... furi ceva ce nu este al tau prin forta. La fel si talharul va spune : am furat pentru ca prea tinea la vedere valorile, prea le plimba pe sub nasul meu, prea le tinea neaparate, neprotejate ... nu am facut decat sa iau ce meritam pentru ca pot.

Pe vremuri talharilor li se taia o mana ... nu ar fi rau ca si in cazul violatorilor sa existe si acum aceea practica.
: sml-mad0225: Domnule, baiete , vad ca ai varsta apropiata de a mea , scuze , dar la tema asta vezi ca la 14 ani .!si nu-mi da mie lectii nici de barbatie , nici de cumintenie, nici de viol .Poate cand tu te rusinai in fata unei fete, eu dadeam declaratii unde se dau, despre viol ;- nu intelegi ca am trecut prin asa ceva ?- nu intelegi ca sunt cazuri cand sunt fete care te " provoaca " in toate felurile, si la sex te refuza , indiferent cat de "barbat adevarat " esti ?si pentru unii asta e motiv de viol ?nu mai face confuzia intre viol si talharie ca nu au nicio legatura.De ce un casier la o banca sau o intreprindere, care sta cu mainile numai in bani nu fura din ei ? ca e cinstit , si cand pleaca de la servici se duce in parc si violeaza o fata!!; atunci ce este, talhar hot, sau violator ? Mai bine vorbeste de virginitate ,si lasa asta cu violul .
Tycu
Postat pe 24 Februarie 2009 14:07
Topicul asta e al lui Mitica-pshico?Asa se pare.
klarra
Postat pe 24 Februarie 2009 18:30
mitica ,ai vrea tu sa ajungi pe insula mea , dar n-ai cum... asa ca traieste in "civilizatia" ta Stai linistit ca nu mai stau nicaieri prin tulcea sau pe langa delta, da' tu oricum cauta-ma !
natallya
Postat pe 24 Februarie 2009 20:55
Ce mai zici Mitica?Tot aici, tot cu asta te ocupi?Mai lasa prostiile si preocupa-te de lucruri cu adevarat importante.
alina
Postat pe 24 Februarie 2009 21:31
In primul rand vreau sa te felicit pentru cate greseli de scriere ai putut face pe metru patrat. Habar nu ai sa scrii corect, sau poate ca stii sa scrii numai in italiana. Apropo ce lucrezi tu in Italia la 17 ani? Imi spui ca ai educatie, nasol eu nu prea cred asta. Cat despre rochia de mireasa...chiar nu vad legatura, albul te diferentiaza de ceilalti invitati, pentru ca la nunta ta e logic sa fii tu si mirele tau in centrul atentiei, plus ca nu cred ca esti tu in masura sa dai sfaturi, la felul in care te exprimi...mai bine lasa. Si noaptea nuntii o sa fie speciala? Serios? Dar la cat vrei sa iti inchei tu nunta, cumva mai devreme de 12 noaptea? Nunta tine pana dimimneata, si apoi trebuie sa te duci acasa sa te schimbi pe fuga si sa faci gratarul cu rudele. Asa ca sa te vad eu pe tine dupa o noapte de nedormit si stat in picioare, de nemancat, plus inca o zi de petrecut cu rudele si prietenii ce chef mai ai de dragoste sau de sex (ca sa tin cont totusi de parerea ta, ca sunt doua lucruri diferite). Si ca sa continui, e imposibil sa faci sex cu persoana pe care o iubesti. Cel putin sex asa cum l-ai defint tu. Daca iti iubesti partenerul intotdeauna vei face dragoste cu el, nu sex. Asa ca sfatul meu prietenesc de altfel este sa inveti sa scrii si sa-ti mai revizuiesti opiniile si pe unele dintre ele sa le tii doar pentru tine
alexa_ctin
Postat pe 25 Februarie 2009 08:17
De la: alina_manuela, la data 2009-02-24 21:31:38Ce mai zici Mitica?Tot aici, tot cu asta te ocupi?Mai lasa prostiile si preocupa-te de lucruri cu adevarat importante.
Pai cu ce altceva sa ma ocup , daca n-am cu ce ?
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 09:34
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-25 09:34:47
De la: alina_manuela, la data 2009-02-24 21:31:38Ce mai zici Mitica?Tot aici, tot cu asta te ocupi?Mai lasa prostiile si preocupa-te de lucruri cu adevarat importante.

Bine zis, stiam eu
esti un pensionar plictisit nu-i asa?Sau esti la agatat?Poate poate iese ceva pe site-urile astea pt femei.De ce nu ai ales altul sau te-ai gandit tu bine ca aici unde se vb de nunti...
alina
Postat pe 25 Februarie 2009 10:11
De la: alina_manuela, la data 2009-02-25 10:11:36

Bine zis, stiam eu
esti un pensionar plictisit nu-i asa?Sau esti la agatat?Poate poate iese ceva pe site-urile astea pt femei.De ce nu ai ales altul sau te-ai gandit tu bine ca aici unde se vb de nunti...
: sml-happy0065: Alina ,eu nu sunt pensionar [bine era sa fi fost], nu agat fete pe net , mai ales cu atatea japite cate sunt in tara,si acest site nu este numai pentru nunti, toti pot sa scrie in el, la tema data.![au spus-o cei de la Grace]!!!
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 10:21
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-24 14:07:42
De la: mau, la data 2009-02-24 12:47:40daca esti barbat adevarat nu ajungi in situatii in care sa te incante o femeie si apoi sa nu vrea sa faca dragoste ... ci o faci sa vrea mai mult decat tine

: sml-mad0225: Domnule, baiete , vad ca ai varsta apropiata de a mea , scuze , dar la tema asta vezi ca la 14 ani .!si nu-mi da mie lectii nici de barbatie , nici de cumintenie, nici de viol .Poate cand tu te rusinai in fata unei fete, eu dadeam declaratii unde se dau, despre viol ;- nu intelegi ca am trecut prin asa ceva ?- nu intelegi ca sunt cazuri cand sunt fete care te " provoaca " in toate felurile, si la sex te refuza , indiferent cat de "barbat adevarat " esti ?si pentru unii asta e motiv de viol ?nu mai face confuzia intre viol si talharie ca nu au nicio legatura.De ce un casier la o banca sau o intreprindere, care sta cu mainile numai in bani nu fura din ei ? ca e cinstit , si cand pleaca de la servici se duce in parc si violeaza o fata!!; atunci ce este, talhar hot, sau violator ? Mai bine vorbeste de virginitate ,si lasa asta cu violul .

si daca te refuza ce ?

inchipuieti ca toti barbati la un momentdat in viata lor au fost refuzati intr-un fel s-au altul de o fata. asta nu este motiv de viol.ce o fi in mintea violatorilor? de unde atata ura si orgoliu si lipsa de iubire!

insist pe tema asta pentru ca de aici vine judecata ta gresita in toate aspectele de acest gen inclusiv a virginitatii. vine dintr-o intelegere primitiva a vietii.

revolutia industriala si emanciparea femeilor a dus la disparitia mentalitatilor ca a ta dl mitica. natura incearca sa faca fata cu greu socului dat de scaderea importantei fortei fizice si cresterii tot mai accentuate a importantei educatiei si informatiei

in lumea ta forta este inca principalul atu iar femeia sunt convins ca nu o consideri un om.am cunoscut un om in varsta care avea o vorba: "venea pe strada un om si o femeie" ... asta cred ca esti si tu dl mitica. ei bine nu exista un om si o femeie, nu exista un razboi intersexe. exista doar frustrari si oameni neadaptati.

in lumea mea femeia este apreciata pentru feminitatea ei nu concep sa obtin ceva impotriva vointei ei cu atat mai mult ceva atat de important. nu concep motivatie pentru asa ceva.
mau77mau
Postat pe 25 Februarie 2009 11:35

bine mau
alina
Postat pe 25 Februarie 2009 15:37
De la: alina_manuela, la data 2009-02-25 15:37:31
bine mau
Alina , cu efort am reusit sa amelioram conflictul dintre noi,precum rusii cu americanii, si tu iar il redeschizi ? nu ai dreptate ca si mau, nu vezi ca el vede lucrurile numai din obiectivul lui, fara sa tina cont de realitate ?Tu, dupa cum ma "corectai " la Romana ,am crezut ca ai gandirea mai mare !
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 16:05
De la: klarra, la data 2009-02-24 18:30:17Topicul asta e al lui Mitica-pshico?Asa se pare.

mihaelamitea
Postat pe 25 Februarie 2009 16:06

Bine zis, stiam eu

bine...alina_manuela...am zis eu demult timp ca are fata de pensionar...nu de barbat de 35 ani...barbat??? am zis barbat??? (offf...nu o sa mi-o iert niciodata)...am vrut sa spun psihopat si obsedat sexual...din cauza asta vede toate femeile "dezbracate"...si gata...gata....sa sara pe ele sa le violeze...
mihaelamitea
Postat pe 25 Februarie 2009 16:14
De la: mau, la data 2009-02-25 11:35:08
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-24 14:07:42

si daca te refuza ce ?

inchipuieti ca toti barbati la un momentdat in viata lor au fost refuzati intr-un fel s-au altul de o fata. asta nu este motiv de viol.ce o fi in mintea violatorilor? de unde atata ura si orgoliu si lipsa de iubire!

insist pe tema asta pentru ca de aici vine judecata ta gresita in toate aspectele de acest gen inclusiv a virginitatii. vine dintr-o intelegere primitiva a vietii.

revolutia industriala si emanciparea femeilor a dus la disparitia mentalitatilor ca a ta dl mitica. natura incearca sa faca fata cu greu socului dat de scaderea importantei fortei fizice si cresterii tot mai accentuate a importantei educatiei si informatiei

in lumea ta forta este inca principalul atu iar femeia sunt convins ca nu o consideri un om.am cunoscut un om in varsta care avea o vorba: "venea pe strada un om si o femeie" ... asta cred ca esti si tu dl mitica. ei bine nu exista un om si o femeie, nu exista un razboi intersexe. exista doar frustrari si oameni neadaptati.

in lumea mea femeia este apreciata pentru feminitatea ei nu concep sa obtin ceva impotriva vointei ei cu atat mai mult ceva atat de important. nu concep motivatie pentru asa ceva.
Mai baiete , mai domnule mau, ma faci sa zambesc de cate ori te citesc,tu vrei sa vezi lucrurile numai din punctul tau de vedere, chiar daca ai dreptate. Daca toti barbatii au fost refuzati, asa este ca asta nu-i motiv de viol, dar uite ca unii nu gandesc asa si o fac .Ce e in mintea violatorilor,?fiecare are motivul lui, ura, orgoliu,lipsa iubire , dementa,si ei considera ca asa se simt mai bine , se razbuna intr-un fel sau cum cred ei ca si-au rezolvat treaba .E adevarat ca e condamnabil[ eu stiu din cazul meu] dar in momentul ala fiecare are gandirea lui motivul lui .Nu exista forte pe pamant sa faca la toti aceeasi gandire .Cu virginitatea , cauta si schiba-ti conceptia ca esti barbat , si faci tagma barbateasca de ras. Toate bune!
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 16:52
scuze ca m-am grabit "schimba-ti"
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 16:57
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-25 16:14:32

Bine zis, stiam eu

bine...alina_manuela...am zis eu demult timp ca are fata de pensionar...nu de barbat de 35 ani...barbat??? am zis barbat??? (offf...nu o sa mi-o iert niciodata)...am vrut sa spun psihopat si obsedat sexual...din cauza asta vede toate femeile "dezbracate"...si gata...gata....sa sara pe ele sa le violeze...
: sml-confused0006: Era bine daca eram pensionar! de unde stii ca sunt obsedat sexual ? si dornic sa sar pe femei ?astea se spun despre o persoana pe care o cunosti in direct sau intimitate .!ori noi .......!
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 17:07
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-25 17:07:15
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-25 16:14:32

Bine zis, stiam eu

: sml-confused0006: Era bine daca eram pensionar! de unde stii ca sunt obsedat sexual ? si dornic sa sar pe femei ?astea se spun despre o persoana pe care o cunosti in direct sau intimitate .!ori noi .......!

"ori noi...." NICIODATA...NICI DACA AI FII SINGURUL BARBAT DE PE PAMANT NU M-AS UITA LA TINE...MI-E SILA...MAI DE GRABA AS DEVENI LESBIANA...
mihaelamitea
Postat pe 25 Februarie 2009 17:16
Am ajuns la concluzia ca aceasta fata,care a deschis topicul,nu exista. Giusy=Mitica. Miticuta si-a asumat identitatea unei pustoaice (fara creier,care insa are o mare "calitate":vrea sa se casatoreasca virgina),ca mai apoi sa vina el,sa-si insire aberatiile "fata" asta mai are un topic,cu ceva "lamuriri" despre sex....si ce mi s-a mai parut ciudat este ca desi a deschis topicurile,nu a raspuns nimanui care a comentat,insa a facut-o Mitica......daca ma insel astept ca "autoare" sa ne dea un semn..... si totusi............daca ma gandesc mai bine.............nu stiu daca nea Pshico ar putea "coace" asa ceva,e adevarat ca e debil,aaaaaaaaaaaaa dap are "dubla personalitate" nu ar fi exclus,nu?
klarra
Postat pe 25 Februarie 2009 17:32
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-23 20:24:31
De la: acular22, la data 2009-02-23 18:46:38Mai Mitica nu ii compatimi pe altii compatimeste-te pe tine si plangeti tie de mila k ai o boala irecuperabila:PROSTIA!!!!!!AAA si nici nu beau si nici nu ma droghez si sunt o femeie matura iubita la nebunie de un barbat adevarat adica sotul meu!Si despre tine o continuu sa-ti spun k nu esti,nu ai fost si nu vei fi NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!!Si nu trebuie sa te cunosc in intimitate(DOAMNE FERESTE) PENTRU CA ADEVARATA BARBATIE NU STA IN 'INSTRUMENTUL'BARBATILOR CI IN CREER SI SUFLET!!!!!!!!!SI CUM TU NU STII NICI CE INSEAMNA CREER SI NICI SUFLET(PT.CA NICI NU AI ASA CEVA)NU ESTI,NU AI FOST SI NU VEI FI NICIODATA UN BARBAT!!!!!!!!!! NUMAI BINE TUTUROR!
: sml-confused0067: Mai acular, eu ce-ti raspund aici, o fac serios, nu cu gandul de gluma sau jignire. , vad ca tu o iei in gluma, eu nu . Spui ca sotul te iubeste, foarte bine, asa e in oricare casatorie la inceput, dar sa mai vorbim peste 7-8-9 ani ca atunci nu ai sa mai gandesti asa. Poate o sa apara reprosuri refeitor la virginitate sau la altele, apare monotonia, diferite certuri firesti,ca nu este familie ideala.Mai acular , esti tanara si nu stii,dar BARBATIA inseamna "instrumentul"si cat e de viril barbatul in pat,si nu are nimic legatura cu creerul si cu sufletul.De ce spui "doamne fereste "; daca soarta ne unea pe amandoi ?- retine ca eu am o fetita, tu cum stai ?asa ca nu te mai lega de intimitatea oamenilor fara sa-i cunosti chiar in intimitate !In rest toate bune !
acular22
Postat pe 25 Februarie 2009 17:58
Auzi Mitica daca barbatia unui barbat ar sta intre picioare inseamna k intreaga omenire ar fi in pragul pieirii si daca toti barbatii ar gandi ca tine am trai ca animalele doar ca sa ne reproducem si atat si nu-ti face probleme k sotul meu ar putea sa-mi reproseze vreodata k nu m-am casatorit fecioara k nu o se intample asta niciodata si nici monotonia nu o sa inervina intre noi k SLAVA DOMNULUI avem exemple de oameni foarte pozitive alaturi de noi si pe acesti oameni ii urmam si de la ei invatam nu de la gunoaie ale societatii care intra pe forum sa se laude k ei au violat femei si nu au nici cea mai mica umbra de regret.Si soarta nu ne-ar fi putut uni niciodata pt.ca nu am si nu am avut niciodata oameni ka tine pe langa mine pastrez distanta de oamenii ka tine si tot ce simt fata de acesti oameni ka tine e repulsie!Si cat despre copii ce ma intereseaza pe mine k ai sau nu copii?e treaba ta!Eu sunt de parere k copiii ii faci atunci cand esti pregatit pt.ca,copiii nu se cresc cu aer si cand esti la 2000km de casa pana nu te stabilizezi tu nu te gandesti la facut copii.numai bine tuturor
acular22
Postat pe 25 Februarie 2009 18:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ai mei sunt divortati - mama nu vrea sa o invit pe iubita tatalui la nunta 54 De la: nattysor 8 Ianuarie 2010 17:55
Porumbei albi la nunta ! 1 De la: Citrine 6 Septembrie 2009 09:54
pantofi sau sandale...? 32 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 14:56
Cununia civila in aceas zi cu cununia religioasa respectiv petrecerea?? 31 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
cine ma ajuta cu un sfat? 22 De la: Cassey 22 Aprilie 2010 15:06