u zici k esti nevinovat , sau in cea mai mare parte...k femeia in cauza te-a atras in capcana...crezi k esti gratiat in fata semenilor?dc u ai putut sa te cobori la nivelul unei femei de asemenea speta, dc este aceasta povestea, trebuie sa-ti asumi partea de vinovatie...corect?
eu gandesc altfel...dc este vb de viol, a existat in toata povestea asta un "NU"...d c nu a putut fi luat ca un "nu" , ceea ce inseamna k trebuia sa te opresti in acel moment.poti sa ma contrazici?
toata povestea asta s-a intamplat k victima ta nu mai era virgina, iar asta este modul tau original de a te razbuna pe femei? sau k era virgina si doar asa stiai k o poti face a ta pt totdeauna?
WRONG...WRONG...WRONG...
|
paullyss Postat pe 28 Februarie 2009 18:00
|
De la: kagome, la data 2009-02-28 16:44:43femei care au provocat violul?????? esti dus rau nene! Scuze ca am gresit expresia.;ai dreptate. M-am referit la femeile care prin comportamentul , purtarile lor au dat ocazia sa se intample violul[ aici,te asigur , cunosc multe cazuri]!
|
Tycu Postat pe 1 Martie 2009 09:10
|
De la: paullyss, la data 2009-02-28 18:00:45u zici k esti nevinovat , sau in cea mai mare parte...k femeia in cauza te-a atras in capcana...crezi k esti gratiat in fata semenilor?dc u ai putut sa te cobori la nivelul unei femei de asemenea speta, dc este aceasta povestea, trebuie sa-ti asumi partea de vinovatie...corect?
eu gandesc altfel...dc este vb de viol, a existat in toata povestea asta un "NU"...d c nu a putut fi luat ca un "nu" , ceea ce inseamna k trebuia sa te opresti in acel moment.poti sa ma contrazici?
toata povestea asta s-a intamplat k victima ta nu mai era virgina, iar asta este modul tau original de a te razbuna pe femei? sau k era virgina si doar asa stiai k o poti face a ta pt totdeauna?
WRONG...WRONG...WRONG...
Violul, in lume se intampla datorita unor cauze, nicio data din nimic. Si dementa sau bestialitatea barbatului e o cauza, dar o cauza[ din pacate in majoritate]este comportamentul si purtarea femeii. Nu e obligatoriu ca femeia sa fie ultima speta,poate fara sa vrea se comporta asa,[exemplu,la discoteca], sexul este un instinct animalic, si la vazul femeii in cauza , duce barbatul la o excitare puternica[ ca nu toti barbatii se pot abtine,si nu inseamna ca sunt bestii] si se intampla violul .Legal nu trebuie iertat , dar semenii ar trebuii sa tina cont si de acest lucru. Virginitatea nu are legatura cu violul, iar ca sa o faci sa fie a ta si asta e o cauza.
|
|
|
Tycu Postat pe 1 Martie 2009 09:39
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-01 09:39:41De la: paullyss, la data 2009-02-28 18:00:45
Violul, in lume se intampla datorita unor cauze, nicio data din nimic. Si dementa sau bestialitatea barbatului e o cauza, dar o cauza[ din pacate in majoritate]este comportamentul si purtarea femeii. Nu e obligatoriu ca femeia sa fie ultima speta,poate fara sa vrea se comporta asa,[exemplu,la discoteca], sexul este un instinct animalic, si la vazul femeii in cauza , duce barbatul la o excitare puternica[ ca nu toti barbatii se pot abtine,si nu inseamna ca sunt bestii] si se intampla violul .Legal nu trebuie iertat , dar semenii ar trebuii sa tina cont si de acest lucru. Virginitatea nu are legatura cu violul, iar ca sa o faci sa fie a ta si asta e o cauza.
AI DREPTATA SE INTAMPLA DINTR-O CAUZA DAR CAUZA ACEASTA NU ARE LEGATURA CU FEMEIA ... CAUZA E BARBATUL!!!!!!! Sunt femei provocatoare dar asta nu inseamnaca trebuie sa le violezi. Un barbat normal la cap ... care se respecta nu ar face niciodata asa ceva. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa spui ca dupa ce ai facut fapta te-ai simtit prost si de atunci ai tot incercat sa gasesti motive caresa te faca sa te simti mai bine si sa scapi de cosmaruri ... si acum noi iti aducem aminte fapta rea pe care ai facut-o si creierul tau nu recepteaza informatia ....
Cum au mai spus si fetele ... nu sunt plauzibile motivele tale .... violul nu are scuza ... oricat ai zice tu ca femeile sunt provocatoare sau ca barbatul beat nu mai stie ce face ..... degeaba cauti motive pentru ca NU EXISTA ....
|
rocsanyk3 Postat pe 1 Martie 2009 13:46
|
Nu sunt deloc surprinsa ca Mitica-pshico e si analfabet
|
klarra Postat pe 1 Martie 2009 21:56
|
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-01 13:46:12De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-01 09:39:41De la: paullyss, la data 2009-02-28 18:00:45
AI DREPTATA SE INTAMPLA DINTR-O CAUZA DAR CAUZA ACEASTA NU ARE LEGATURA CU FEMEIA ... CAUZA E BARBATUL!!!!!!! Sunt femei provocatoare dar asta nu inseamnaca trebuie sa le violezi. Un barbat normal la cap ... care se respecta nu ar face niciodata asa ceva. Eu cred ca cel mai bine ar fi sa recunosti ca ai gresit si sa spui ca dupa ce ai facut fapta te-ai simtit prost si de atunci ai tot incercat sa gasesti motive caresa te faca sa te simti mai bine si sa scapi de cosmaruri ... si acum noi iti aducem aminte fapta rea pe care ai facut-o si creierul tau nu recepteaza informatia ....
Cum au mai spus si fetele ... nu sunt plauzibile motivele tale .... violul nu are scuza ... oricat ai zice tu ca femeile sunt provocatoare sau ca barbatul beat nu mai stie ce face ..... degeaba cauti motive pentru ca NU EXISTA .... Nuuu, n-ai inteles sensul cuvantului provocator in subiectul asta. Nu m-am referit la sensul ca daca fata umbla cu o rochita mai scurta si un decolteu mai "decolteu" inseamna ca e provocatoare. Ce zici de fetele care stau noaptea prin parcuri si dupa blocuri cu baieti cunoscuti de o ora, sau "ceaiuri" prin camerele prietenilor prietenului [!!] ei,sau consumand droguri,alcool, cu gasca prin camere,sau pe genunchii baiatului, ascunsi in locuri discrete ,sunt doar cateva motive, de ele ce zici ?Eu nu spun ca violul are scuze,bautura e unul din sutele de motive ,dar recunoaste,ca nici fetele nu sunt icoane in biserici ![nu toate]!
|
Tycu Postat pe 2 Martie 2009 10:08
|
De la: klarra, la data 2009-03-01 21:56:56Nu sunt deloc surprinsa ca Mitica-pshico e si analfabet Am o rugaminte; schimba poza din avatar ca de cate ori ma uit si-l vad pe baiatul ala, ma apuca mila de el , saracutul cat se chinuie cu tine, cat trebuie sa sufere !
|
Tycu Postat pe 2 Martie 2009 10:16
|
|
Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori.
|
fantome Postat pe 2 Martie 2009 11:03
|
De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
|
Tycu Postat pe 2 Martie 2009 16:41
|
De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. CORECT
|
klarra Postat pe 2 Martie 2009 17:15
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 10:08:39De la: rocsanyk3, la data 2009-03-01 13:46:12De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-01 09:39:41De la: paullyss, la data 2009-02-28 18:00:45
.
Cum au mai spus si fetele ... nu sunt plauzibile motivele tale .... violul nu are scuza ... oricat ai zice tu ca femeile sunt provocatoare sau ca barbatul beat nu mai stie ce face ..... degeaba cauti motive pentru ca NU EXISTA .... Nuuu, n-ai inteles sensul cuvantului provocator in subiectul asta. Nu m-am referit la sensul ca daca fata umbla cu o rochita mai scurta si un decolteu mai "decolteu" inseamna ca e provocatoare. Ce zici de fetele care stau noaptea prin parcuri si dupa blocuri cu baieti cunoscuti de o ora, sau "ceaiuri" prin camerele prietenilor prietenului [!!] ei,sau consumand droguri,alcool, cu gasca prin camere,sau pe genunchii baiatului, ascunsi in locuri discrete ,sunt doar cateva motive, de ele ce zici ?Eu nu spun ca violul are scuze,bautura e unul din sutele de motive ,dar recunoaste,ca nici fetele nu sunt icoane in biserici ![nu toate]!
Violul se produce atunci cand barbatul forteaza o femeie sa faca sex cu el ... chiar daca stau noaptea prin camere, chiar daca beau si se drogheaza in grup ca nesimtitii, barbatul nu are voie sa o forteze si sa o bata ca sa se culce cu el ... daca profita ca fata e beata sau drogata nu inseamna ca are dreptul acesta si asta il scuza de faptele sale.
Nu cred ca acum nu stiu cati ani cand ai cunoscut-o pe sotia ta aceasta fiind virgina era drogata si statea intinsa pe canapea in bratele tale inselandu-l pe prietenul ei ....
Eu nu te contrazic ... daca e beat mort sau drogat si nu mai stie ce face violeaza femeie si a doua zi isi da pumni in cap cand isi aduce aminte dar ceea ce vrem noi sa-ti spunem este ca o astefel de fapta nu poate fi iertata... esti pe un forum dedicat femeilor, este normal sa nu fim de acord cu violul si sa nu fim de acord cu tine oricate motive ai da .... violul pt noi e ceva oribil care ne-ar lasa cu sechele pe viata. Nu poti cere unor femei sa fie de partea violatorilor ...
|
rocsanyk3 Postat pe 3 Martie 2009 01:31
|
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-03 01:31:40De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 10:08:39De la: rocsanyk3, la data 2009-03-01 13:46:12De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-01 09:39:41De la: paullyss, la data 2009-02-28 18:00:45
.
Violul se produce atunci cand barbatul forteaza o femeie sa faca sex cu el ... chiar daca stau noaptea prin camere, chiar daca beau si se drogheaza in grup ca nesimtitii, barbatul nu are voie sa o forteze si sa o bata ca sa se culce cu el ... daca profita ca fata e beata sau drogata nu inseamna ca are dreptul acesta si asta il scuza de faptele sale.
Nu cred ca acum nu stiu cati ani cand ai cunoscut-o pe sotia ta aceasta fiind virgina era drogata si statea intinsa pe canapea in bratele tale inselandu-l pe prietenul ei ....
Eu nu te contrazic ... daca e beat mort sau drogat si nu mai stie ce face violeaza femeie si a doua zi isi da pumni in cap cand isi aduce aminte dar ceea ce vrem noi sa-ti spunem este ca o astefel de fapta nu poate fi iertata... esti pe un forum dedicat femeilor, este normal sa nu fim de acord cu violul si sa nu fim de acord cu tine oricate motive ai da .... violul pt noi e ceva oribil care ne-ar lasa cu sechele pe viata. Nu poti cere unor femei sa fie de partea violatorilor ... Sa facem o precizare ; nu este forum dedicat numai femeilor. Toata lumea stie ca atunci cand un barbat forteaza o femeie la sex, fapta se numeste viol.!Ce am spus cu drogatul si bautul sunt o parte din cauze de viol.Posibil ,eu nu am vazut,ca un violator a doua zi,sa regrete. Si asta se stie ca violul este interzis si iata ca se intampla, si hotul stie ca nu are voie sa fure si fura, criminalul stie ca nu are voie sa ucida si ucide;pentru fapta ii pedepseste legea, pe noi ne intereseaza motivul , asa si la viol! ca varsta sunt batran, mosulica la 36 ani!
|
Tycu Postat pe 3 Martie 2009 08:51
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
De ce nu faci tu un efort sa intelegi ca esti depasit? De ce nu faci un efort sa intelegi ca fiecare are drepturi? De ce nu faci un efort sa intelegi ca nu ai voie sa atingi o femeie fara acordul ei? Cand cei ca tine vor face acest efort, atunci nu vor mai fi violuri nici daca femeile ar umbla goale pe strada. Vineca-ti frustrarile care le ai fata de femei si ai sa vezi lucrurile altfel.
|
fantome Postat pe 3 Martie 2009 10:05
|
De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
De ce nu faci tu un efort sa intelegi ca esti depasit? De ce nu faci un efort sa intelegi ca fiecare are drepturi? De ce nu faci un efort sa intelegi ca nu ai voie sa atingi o femeie fara acordul ei? Cand cei ca tine vor face acest efort, atunci nu vor mai fi violuri nici daca femeile ar umbla goale pe strada. Vineca-ti frustrarile care le ai fata de femei si ai sa vezi lucrurile altfel. Cred ca vorbim limbi diferite, sa incercam alta metoda poate intelegi; Si eu stiu ca violul e interzis si pedepsit, si iata ca se intampla. Spune tu cateva cauze de s-a ajuns la fapta asta, poate asa intelegi. !!
|
Tycu Postat pe 3 Martie 2009 12:08
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
De ce nu faci tu un efort sa intelegi ca esti depasit? De ce nu faci un efort sa intelegi ca fiecare are drepturi? De ce nu faci un efort sa intelegi ca nu ai voie sa atingi o femeie fara acordul ei? Cand cei ca tine vor face acest efort, atunci nu vor mai fi violuri nici daca femeile ar umbla goale pe strada. Vineca-ti frustrarile care le ai fata de femei si ai sa vezi lucrurile altfel. Cred ca vorbim limbi diferite, sa incercam alta metoda poate intelegi; Si eu stiu ca violul e interzis si pedepsit, si iata ca se intampla. Spune tu cateva cauze de s-a ajuns la fapta asta, poate asa intelegi. !!
Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul?
|
alina Postat pe 3 Martie 2009 15:44
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 08:51:31De la: rocsanyk3, la data 2009-03-03 01:31:40 Sa facem o precizare ; nu este forum dedicat numai femeilor. Toata lumea stie ca atunci cand un barbat forteaza o femeie la sex, fapta se numeste viol.!Ce am spus cu drogatul si bautul sunt o parte din cauze de viol.Posibil ,eu nu am vazut,ca un violator a doua zi,sa regrete. Si asta se stie ca violul este interzis si iata ca se intampla, si hotul stie ca nu are voie sa fure si fura, criminalul stie ca nu are voie sa ucida si ucide;pentru fapta ii pedepseste legea, pe noi ne intereseaza motivul , asa si la viol! ca varsta sunt batran, mosulica la 36 ani!
b
|
rocsanyk3 Postat pe 3 Martie 2009 16:25
|
De la: rocsanyk3, la data 2009-03-03 16:25:10De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 08:51:31De la: rocsanyk3, la data 2009-03-03 01:31:40 Sa facem o precizare ; nu este forum dedicat numai femeilor. Toata lumea stie ca atunci cand un barbat forteaza o femeie la sex, fapta se numeste viol.!Ce am spus cu drogatul si bautul sunt o parte din cauze de viol.Posibil ,eu nu am vazut,ca un violator a doua zi,sa regrete. Si asta se stie ca violul este interzis si iata ca se intampla, si hotul stie ca nu are voie sa fure si fura, criminalul stie ca nu are voie sa ucida si ucide;pentru fapta ii pedepseste legea, pe noi ne intereseaza motivul , asa si la viol! ca varsta sunt batran, mosulica la 36 ani!
Este dedicat femeilor, de asta apar numai articole cu rochii de mireasa, coafuri, machiaje si alte lucruri pentru femei ... nu am vazut miri , cravate, costume de mire etc ... Este dedicat femeilor dar asta nu inseamna ca nu pot intra si barbati sa-si spuna parerea pe forum.. chiar ne bucuram sa mai aflam si parerea barbatilor in legatura cu anumite teme.
Ma gandeam ca tu nu stii ce e violul odata ce esti de acord cu el si de asta am mai dat o data definitia ... dar vad ca erai destul de constient cand spuneai asta
Eu ziceam de copii astia de care zici tu ca se drogheaza si violeaza si regreta a doua zi ... din fericire eu nu am avut ocazia sa intalnesc un violator ca sa stiu daca regreta sau nu ... m-am gandit eu ....ca doar nu a facut nimic de care sa fie mandru ....
Nu te-am intrebat ce varsta ai .... si chiar daca erai mosulik tot nu eram de acord cu tine .... nici un pensionar nu gandeste ca un violator trebuie iertat
|
rocsanyk3 Postat pe 3 Martie 2009 16:48
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
Nu exista cauze, am mai spus, sunt inventate de violatori!
|
fantome Postat pe 4 Martie 2009 09:40
|
De la: alina_manuela, la data 2009-03-03 15:44:45De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul? Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!
|
Tycu Postat pe 4 Martie 2009 11:04
|
Alina eu raspund la multi pe mess si pe chat in problema , relatia de cuplu' in acelasi timp si din graba mai fac greseli..exemplu ; trebuia "ESTI " in loc de '"ESI"!- mai sunt destui in tara, care ma asculta , si mi-au multumit de sfaturi !
|
Tycu Postat pe 4 Martie 2009 11:13
|
De la: fantome, la data 2009-03-04 09:40:42De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
Nu exista cauze, am mai spus, sunt inventate de violatori! Daca spui ca nu sunt cauze , ;traiesti izolata ? n-ai TV,radio, ziare, in jurul tau nu vezi si nu auzi nimic ?interesant !!!
|
Tycu Postat pe 4 Martie 2009 11:17
|
Lamureste-ma si pe mine ce e cu mesajele de la alte fete in telefonul prietenului meu?Cand am zis eu ceva despre asa ceva, sau despre ce vorbesti?
Sau nu vorbeai cu mine?
|
alina Postat pe 4 Martie 2009 11:21
|
|
Mesajul anterior este adresat lui Mitica
|
alina Postat pe 4 Martie 2009 11:22
|
De la: alina_manuela, la data 2009-03-04 11:21:05Lamureste-ma si pe mine ce e cu mesajele de la alte fete in telefonul prietenului meu?Cand am zis eu ceva despre asa ceva, sau despre ce vorbesti?
Sau nu vorbeai cu mine? Da ai spus si decurand, O sa caut in arhiva Grace[iau toate forumurile la rand si ti-l trimit .
|
Tycu Postat pe 4 Martie 2009 13:32
|
|
alina Postat pe 4 Martie 2009 15:49
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-04 11:04:15De la: alina_manuela, la data 2009-03-03 15:44:45De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul? Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!
am citit de 10 ori ce ai scris ... nu gasesc nici cel mai mic motiv sa faci rau acestei fete. tu te-ai dovedit un papa lapte razbunator si alcolist.
cel mult un motiv sa reflectezi ca poate nu esti chiar asa bun in analiza sentimentelor unei fete si poate sa ajungi la concluzia ca ai nevoie de o prietena si de mai putin alcool in viata ta.
ps - incep sa banuiesc ca tu nu existi in realitate si esti rodul unor moderatori pusi sa ne starneasca noua imaginatia si cheful de vorba. prea spui numai si numai tampenii
|
mau77mau Postat pe 5 Martie 2009 09:30
|
|
Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare?
|
fantome Postat pe 5 Martie 2009 10:52
|
De la: mau, la data 2009-03-05 09:30:13De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-04 11:04:15De la: alina_manuela, la data 2009-03-03 15:44:45De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori. Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !
am citit de 10 ori ce ai scris ... nu gasesc nici cel mai mic motiv sa faci rau acestei fete. tu te-ai dovedit un papa lapte razbunator si alcolist.
cel mult un motiv sa reflectezi ca poate nu esti chiar asa bun in analiza sentimentelor unei fete si poate sa ajungi la concluzia ca ai nevoie de o prietena si de mai putin alcool in viata ta.
ps - incep sa banuiesc ca tu nu existi in realitate si esti rodul unor moderatori pusi sa ne starneasca noua imaginatia si cheful de vorba. prea spui numai si numai tampenii
Ne stim de mai demult si am crezut ca o data cu trecerea timpului ai sa gandesti mai matur, dar am impresia[ dupa cum scrii p'aci]ca esti sectant, ca numai ei gandesc asa ! dupa ideea ta, daca cineva te loveste , nu ripostezi ca nu esti"papalapte si alcoolic "Afla ca nu sunt alcoolic,nici sectant sa beau numai suc.Spui ca nu au fost motive sa-i fac rau acelei fete ?Eu am vazut motive ,ca am alta viziune a realitatii;nu-mi da tu lectii cum sa analizez o fata, mai ai de invatat.!Gandeste barbateste si matur , ca e timpul!
|
Tycu Postat pe 5 Martie 2009 11:06
|
De la: fantome, la data 2009-03-05 10:52:47Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare? Glumesti ? sa cer iertare? eu am pantaloni nu fusta! Vezi ca nu gandesti !am fost domn ca nu am dat in ea,ar fi meritat bagata in spital.Ti-ar convenii, ca o persoana care-ti da impresia falsa ca tine la tine si in realitate ea te foloseste pentru altcineva ?ca esti pentru ea un nimeni ?Merita, merita mai mult.;nu stiu prin Brasov cum gandesc oamenii dar pe la noi au ambitie.B
|
Tycu Postat pe 5 Martie 2009 12:16
|
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-05 12:16:55De la: fantome, la data 2009-03-05 10:52:47Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare? Glumesti ? sa cer iertare? eu am pantaloni nu fusta! Vezi ca nu gandesti !am fost domn ca nu am dat in ea,ar fi meritat bagata in spital.Ti-ar convenii, ca o persoana care-ti da impresia falsa ca tine la tine si in realitate ea te foloseste pentru altcineva ?ca esti pentru ea un nimeni ?Merita, merita mai mult.;nu stiu prin Brasov cum gandesc oamenii dar pe la noi au ambitie.B
sa ceri iertare poate fi uneori o dovada mai mare de curaj ... cu atat mai mult cu cat ai gresit
cu atat mai grav ca nu realizezi asta
tu nu esti ambtitios ... asta este mandrie pura ... mandrie si prejudecata :)
|
mau77mau Postat pe 5 Martie 2009 15:51
|