Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: adina_miha3la, la data 2009-02-25 17:16:48
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-25 17:07:15
De la: adina_miha3la, la data 2009-02-25 16:14:32
De la: alina_manuela, la data 2009-02-25 10:11:36
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-25 09:34:47
De la: alina_manuela, la data 2009-02-24 21:31:38Ce mai zici Mitica?Tot aici, tot cu asta te ocupi?Mai lasa prostiile si preocupa-te de lucruri cu adevarat importante.
Pai cu ce altceva sa ma ocup , daca n-am cu ce ?

Bine zis, stiam eu
esti un pensionar plictisit nu-i asa?Sau esti la agatat?Poate poate iese ceva pe site-urile astea pt femei.De ce nu ai ales altul sau te-ai gandit tu bine ca aici unde se vb de nunti...

bine...alina_manuela...am zis eu demult timp ca are fata de pensionar...nu de barbat de 35 ani...barbat??? am zis barbat??? (offf...nu o sa mi-o iert niciodata)...am vrut sa spun psihopat si obsedat sexual...din cauza asta vede toate femeile "dezbracate"...si gata...gata....sa sara pe ele sa le violeze...
: sml-confused0006: Era bine daca eram pensionar! de unde stii ca sunt obsedat sexual ? si dornic sa sar pe femei ?astea se spun despre o persoana pe care o cunosti in direct sau intimitate .!ori noi .......!

"ori noi...." NICIODATA...NICI DACA AI FII SINGURUL BARBAT DE PE PAMANT NU M-AS UITA LA TINE...MI-E SILA...MAI DE GRABA AS DEVENI LESBIANA...
A fost si un film:; "niciodata sa nu spui niciodata" sau sa nu spui niciodata pana nu cunosti omul !
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 23:04
De la: klarra, la data 2009-02-25 17:32:11Am ajuns la concluzia ca aceasta fata,care a deschis topicul,nu exista. Giusy=Mitica. Miticuta si-a asumat identitatea unei pustoaice (fara creier,care insa are o mare "calitate":vrea sa se casatoreasca virgina),ca mai apoi sa vina el,sa-si insire aberatiile "fata" asta mai are un topic,cu ceva "lamuriri" despre sex....si ce mi s-a mai parut ciudat este ca desi a deschis topicurile,nu a raspuns nimanui care a comentat,insa a facut-o Mitica......daca ma insel astept ca "autoare" sa ne dea un semn..... si totusi............daca ma gandesc mai bine.............nu stiu daca nea Pshico ar putea "coace" asa ceva,e adevarat ca e debil,aaaaaaaaaaaaa dap are "dubla personalitate" nu ar fi exclus,nu?
sml-tongue0023: Ce intuitie !!! De ce nu te-ai facut scenarista? decat sa scrii aici asa scenarii aberante mai bine incearca cu ele pe la TV-uri !P.S.nu exista fata virgina si fara creier.!;exista virgina si cu creier si nevirgina fara creier !
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 23:10
De la: acular22, la data 2009-02-25 18:32:49Auzi Mitica daca barbatia unui barbat ar sta intre picioare inseamna k intreaga omenire ar fi in pragul pieirii si daca toti barbatii ar gandi ca tine am trai ca animalele doar ca sa ne reproducem si atat si nu-ti face probleme k sotul meu ar putea sa-mi reproseze vreodata k nu m-am casatorit fecioara k nu o se intample asta niciodata si nici monotonia nu o sa inervina intre noi k SLAVA DOMNULUI avem exemple de oameni foarte pozitive alaturi de noi si pe acesti oameni ii urmam si de la ei invatam nu de la gunoaie ale societatii care intra pe forum sa se laude k ei au violat femei si nu au nici cea mai mica umbra de regret.Si soarta nu ne-ar fi putut uni niciodata pt.ca nu am si nu am avut niciodata oameni ka tine pe langa mine pastrez distanta de oamenii ka tine si tot ce simt fata de acesti oameni ka tine e repulsie!Si cat despre copii ce ma intereseaza pe mine k ai sau nu copii?e treaba ta!Eu sunt de parere k copiii ii faci atunci cand esti pregatit pt.ca,copiii nu se cresc cu aer si cand esti la 2000km de casa pana nu te stabilizezi tu nu te gandesti la facut copii.numai bine tuturor
Din tot ce ai scris aici , ai dreptate doar in problema cu copiii.aici i-ti dau dreptate. Da,barbatia consta numai in ce are barbatul '"intre picioare " cum spui tu si cat e de viril la pat.Intreaba si sotul cred ca e dotat cu "barbatie"In rest , ti-am mai spus : asa sa fie cum spui tu, dar peste un numar de ani altfel o sa vezilucrurile in casnicie ; nu te mai contrazice cu mine ca am mai multa experienta ca tine si cred ca si persoanele de langa tine;- nicaeri in lume floarea nu ramane boboc,.si metalul se uzeaza cu trecerea timpului !
Tycu
Postat pe 25 Februarie 2009 23:34
De la: klarra, la data 2009-02-25 17:32:11Am ajuns la concluzia ca aceasta fata,care a deschis topicul,nu exista. Giusy=Mitica. Miticuta si-a asumat identitatea unei pustoaice (fara creier,care insa are o mare "calitate":vrea sa se casatoreasca virgina),ca mai apoi sa vina el,sa-si insire aberatiile "fata" asta mai are un topic,cu ceva "lamuriri" despre sex....si ce mi s-a mai parut ciudat este ca desi a deschis topicurile,nu a raspuns nimanui care a comentat,insa a facut-o Mitica......daca ma insel astept ca "autoare" sa ne dea un semn..... si totusi............daca ma gandesc mai bine.............nu stiu daca nea Pshico ar putea "coace" asa ceva,e adevarat ca e debil,aaaaaaaaaaaaa dap are "dubla personalitate" nu ar fi exclus,nu?

am ras cu lacrimi
sunt sanse mari sa ai dreptate, pt ca Mitica a venit cu aceste idei si mai demult la topicul Virginitate si nu a fost bagat in seama ca acum, deci trageti concluziile...
alina
Postat pe 25 Februarie 2009 23:43
Stiti ce este cel mai important? Mitica este singurul de aici care gandeste asa, deci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Vremea lui a trecut, a ramas singurul dinozaur care se zbate sa fie auzit. Fara ecou... Nici un barbat care a comis vreodata un viol nu ar trebui sa mai idice privirea catre o femeie, cu atat mai putin sa se adreseze vreuneia.
fantome
Postat pe 26 Februarie 2009 08:39
De la: fantome, la data 2009-02-26 08:39:55Stiti ce este cel mai important? Mitica este singurul de aici care gandeste asa, deci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Vremea lui a trecut, a ramas singurul dinozaur care se zbate sa fie auzit. Fara ecou... Nici un barbat care a comis vreodata un viol nu ar trebui sa mai idice privirea catre o femeie, cu atat mai putin sa se adreseze vreuneia.
Si cum fantomito, barbatul cu viol, nu mai are voie sa priveasca o femeie in fata ?[parca numai el ar fi vinovatul !!!!!}Ai auzit de vorba asta ? "pana cand cateaua nu ridica coada , cainele nu se ia de ea" !!
Tycu
Postat pe 26 Februarie 2009 08:52
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-26 08:52:31
De la: fantome, la data 2009-02-26 08:39:55Stiti ce este cel mai important? Mitica este singurul de aici care gandeste asa, deci nu avem de ce sa ne ingrijoram. Vremea lui a trecut, a ramas singurul dinozaur care se zbate sa fie auzit. Fara ecou... Nici un barbat care a comis vreodata un viol nu ar trebui sa mai idice privirea catre o femeie, cu atat mai putin sa se adreseze vreuneia.
Si cum fantomito, barbatul cu viol, nu mai are voie sa priveasca o femeie in fata ?[parca numai el ar fi vinovatul !!!!!}Ai auzit de vorba asta ? "pana cand cateaua nu ridica coada , cainele nu se ia de ea" !!

Mitica, nici daca sunt deja in pat dezbracati el nu are voie sa o forteze la ceva.Chiar daca se razgandeste
asa in ceasul al doisprezecelea asta nu-i da dreptul lui sa continue impotriva vointei ei.
Ai priceput?(ma indoiesc ca esti in satre sa intelegi)
Oricand spune pana aici, pai pana aici trebuie sa fie si pentru el.
alina
Postat pe 26 Februarie 2009 12:55
Observ ca nea Miticuta s-a plafonat,da aceleasi replici......oricum stiam ca nu poate mai mult.Ce am mai observat,ii place prea mult expresia cu cateaua care ridica coada de parca nu era de ajuns ca e debil,mai e si zoofil
klarra
Postat pe 26 Februarie 2009 15:25
De la: klarra, la data 2009-02-26 15:25:36Observ ca nea Miticuta s-a plafonat,da aceleasi replici......oricum stiam ca nu poate mai mult.Ce am mai observat,ii place prea mult expresia cu cateaua care ridica coada de parca nu era de ajuns ca e debil,mai e si zoofil
Tie nu-ti place expresia cu cateaua si coada ? ca e valabila si la tine !
Tycu
Postat pe 26 Februarie 2009 18:01
De la: alina_manuela, la data 2009-02-26 12:55:23

Mitica, nici daca sunt deja in pat dezbracati el nu are voie sa o forteze la ceva.Chiar daca se razgandeste
asa in ceasul al doisprezecelea asta nu-i da dreptul lui sa continue impotriva vointei ei.
Ai priceput?(ma indoiesc ca esti in satre sa intelegi)
Oricand spune pana aici, pai pana aici trebuie sa fie si pentru el.
Alina , in viata multe nu "e voie" si uite ca se face!Poti sa faci o conceptie etalon la toti ?
Tycu
Postat pe 26 Februarie 2009 18:04
De la: acular22, la data 2009-02-25 18:32:49Auzi Mitica daca barbatia unui barbat ar sta intre picioare inseamna k intreaga omenire ar fi in pragul pieirii si daca toti barbatii ar gandi ca tine am trai ca animalele doar ca sa ne reproducem si atat si nu-ti face probleme k sotul meu ar putea sa-mi reproseze vreodata k nu m-am casatorit fecioara k nu o se intample asta niciodata si nici monotonia nu o sa inervina intre noi k SLAVA DOMNULUI avem exemple de oameni foarte pozitive alaturi de noi si pe acesti oameni ii urmam si de la ei invatam nu de la gunoaie ale societatii care intra pe forum sa se laude k ei au violat femei si nu au nici cea mai mica umbra de regret.Si soarta nu ne-ar fi putut uni niciodata pt.ca nu am si nu am avut niciodata oameni ka tine pe langa mine pastrez distanta de oamenii ka tine si tot ce simt fata de acesti oameni ka tine e repulsie!Si cat despre copii ce ma intereseaza pe mine k ai sau nu copii?e treaba ta!Eu sunt de parere k copiii ii faci atunci cand esti pregatit pt.ca,copiii nu se cresc cu aer si cand esti la 2000km de casa pana nu te stabilizezi tu nu te gandesti la facut copii.numai bine tuturor
Acular ai din partea mea cel mai mare respect,esti o adevarata doamna cu o gandire sanatoasa si te felicit, -ca te mai necajesc eu cu diferite teorii, ca tanara nu le intelegi, dar sincer i-mi place cum procedezi.De ce spun astea ?;am observat ca de cate ori ne "certam" pe forum tu [ esti singura de fapt] totdeuna aduci laude sotului,arati cat de mult il iubesti si cat de fericita esti langa el. ; eu apreciez asta la femei.! citind pe forumul Sot infidel am obsevat cum una [ mai e si din Tulcea]lady p, se lauda ca si-a inselat buturuga , mamaliga de acasa si el a plans. ;aici mi-a placut sincer cum ai gandit : divortul e cel mai bun in asa cazuri .PS tot respectul meu .
Tycu
Postat pe 26 Februarie 2009 18:22
auzi ¨mitcutza¨ am avut o colega de clasa care a spus vorba asta o data ¨haita pana nu ridica coada cainele nu se duce¨ ( ii ´furase´ una prietenul ) si eu i-am raspuns stiind ca prietenul ei era vinovat ¨haita pana nu simte miros de caine, coada nu o ridica¨ si nu a mai comentat...

si asta cam asa e ...
rocsanyk3
Postat pe 26 Februarie 2009 18:49

Ceea ce nu vrea Mitica sa inteleaga este faptul k prin actiunile sale animalice (ma refer bine-nteles la viol) a renuntat in mod eliberat la drepturile sale ca om.cum crede el k este privit in societate atunci cand isi prezinta cu zambetul larg pe fata isprava?oare el se suporta ca fiinta umana sau nu constientizeaza gravitatea faptei sale?
imi exprim parerea din prisma unei fete care a fost nevoita sa suporte avansurile unei cunostinte pt simplul fapt k era "de-al casei" , iar varsta frageda nu inspira incredere.
tind sa cred k este o persoana labila psihic , cu frustrari de natura sexuala.
paullyss
Postat pe 26 Februarie 2009 19:39
Dap exact ce spuneam,omul e plafonat....asta e...daca nu poate mai mult,ce sa-i ceri..... Saracu are si el o sg bucurie:sa intre pe aceste comunitati si sa-si verse aberatiile. Vai de saraca femeie(daca o exista)care este blestemata sa traiasca langa acest monument de prostie...
klarra
Postat pe 26 Februarie 2009 20:38
Nu mai pot ma omori cu zile de ras binenteles mai mitica!!!!!!!!! Tu chiar crezi k eu m-am casatorit cu sotul meu doar pt.ka e bun la pat si atat?!ESTI NEBUN MAI OMULE!!!!!! Nu spun ka nu conteaza si asta dar conteaza la fel de mult ca si dragostea,respectul,increderea pe care o avem unul in altul!Toate astea fac ka casnicia noastra sa mearga foarte bine!Si cand m-am referit la oameni pozitivi in viata noastra ma gandeam chiar la nasii nostrii care sunt casatoriti de 18 ani si care se iubesc la fel ka in primul an de casatorie si cu care acum stam in aceeasi casa,si da pot spune ka de la oamenii astea avem de invatat si pe oamenii astea o sa-i urmam.Asa k iar ai gresit CRAZY MAN!!!!!!!!
acular22
Postat pe 27 Februarie 2009 11:24
De la: acular22, la data 2009-02-27 11:24:13 Nu mai pot ma omori cu zile de ras binenteles mai mitica!!!!!!!!! Tu chiar crezi k eu m-am casatorit cu sotul meu doar pt.ka e bun la pat si atat?!ESTI NEBUN MAI OMULE!!!!!! Nu spun ka nu conteaza si asta dar conteaza la fel de mult ca si dragostea,respectul,increderea pe care o avem unul in altul!Toate astea fac ka casnicia noastra sa mearga foarte bine!Si cand m-am referit la oameni pozitivi in viata noastra ma gandeam chiar la nasii nostrii care sunt casatoriti de 18 ani si care se iubesc la fel ka in primul an de casatorie si cu care acum stam in aceeasi casa,si da pot spune ka de la oamenii astea avem de invatat si pe oamenii astea o sa-i urmam.Asa k iar ai gresit CRAZY MAN!!!!!!!!
Nu acular , nu ai inteles.!-nu m-am referit la pat[ nici nu am spus cuvantul asta ], si nici ca lauda n-o lua.! Eu m-am referit ca [numai la tine am vazut asta ] de cate ori ne contrazicem,tu la fiecare interventie vi cu contra argumente in care arati ce fel de sot ai respectul tau fata de el, increderea intre voi, cat va iubiti si ce feriti sunteti impreuna ,la oamenii care va sunt apropiati si ca aveti ce invata.N-am mai vazut la alta doamna de pe aici asa ceva .;asta apreciez cel mai mult la o nevasta indiferent cine e! -si mi-a placut cum ai gandit pe forumul "sot infidel "Asta am spus , eu spun in fata adevarul, indiferent ca ne mai certam sau nu !In rest toate bune.
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 13:40
De la: klarra, la data 2009-02-26 20:38:04 Dap exact ce spuneam,omul e plafonat....asta e...daca nu poate mai mult,ce sa-i ceri..... Saracu are si el o sg bucurie:sa intre pe aceste comunitati si sa-si verse aberatiile. Vai de saraca femeie(daca o exista)care este blestemata sa traiasca langa acest monument de prostie...
: sml-happy0044: De cate ori te citesc,ma uit la albumul tau; -tu ai ,o singura calitate buna , Atentie,! una singura.; esti frumoasa,din pacate asta-i singura, ca in rest .....!in comparatie cu varsta, gandirea lasa de dorit. Cred ca aceasta calitate il mai face pe baiatul de langa tine sa te mai tina langa el .!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 15:14
De la: paullyss, la data 2009-02-26 19:39:18

Ceea ce nu vrea Mitica sa inteleaga este faptul k prin actiunile sale animalice (ma refer bine-nteles la viol) a renuntat in mod eliberat la drepturile sale ca om.cum crede el k este privit in societate atunci cand isi prezinta cu zambetul larg pe fata isprava?oare el se suporta ca fiinta umana sau nu constientizeaza gravitatea faptei sale?
imi exprim parerea din prisma unei fete care a fost nevoita sa suporte avansurile unei cunostinte pt simplul fapt k era "de-al casei" , iar varsta frageda nu inspira incredere.
tind sa cred k este o persoana labila psihic , cu frustrari de natura sexuala.
Paullyss, cu toate ca n-am avut onoarea sa ne intalnim pe traseu,ideea ta m-a pus pe ganduri .[!!] Adica , daca violatorul,trebuie scos din toate drepturile precum spui,dar fetele care il provoaca[ si sunt destule], dar nevestele care-si lasa prostii acasa ele trec in alte paturi,ele cum trebuiesc condamnate?? Tare "sfinte" sunteti voi, si tare pacatosi suntem noi !!!!!!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 15:28
De la: rocsanyk3, la data 2009-02-26 18:49:45auzi ¨mitcutza¨ am avut o colega de clasa care a spus vorba asta o data ¨haita pana nu ridica coada cainele nu se duce¨ ( ii ´furase´ una prietenul ) si eu i-am raspuns stiind ca prietenul ei era vinovat ¨haita pana nu simte miros de caine, coada nu o ridica¨ si nu a mai comentat...

si asta cam asa e ...
Rocsanyk 3, aceste vorbe mi-au placut sincer. Cu toate ca nu au legatura cu violul, dar mi-au placut,asa este.!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 15:33
Multumesc de apreciere acum nu mai sunt o femeie usoara k nu mam casatorit fecioara?Uauuuuuuuuuu am trecut la statutul de doamna pt. tine mai Mitica?Sunt o doamna si sunt sotia pe care sia dorito sotul meu si binenteles k il laud pt. ca e totul pentru mine si amandoi am facut niste sacrificii destul de mari pot spune ca sa fim impreuna.Asa ca ar fi culmea ironiei sa nu ne apreciem unul pe altul si sa nu ne iubim!Ne bucuram k ne trezim dimineata unul langa altul si seara dormim unul in bratele celuilalt si-i multumim Lui DUMNEZEU k suntem impreuna pt. ca vietile noastre inainte nu au fost pre fericite si tocmai pentru ka am trecut prin diferite greutati inainte sa fim impreuna stim sa ne apreciem si sa ne iubim atat de mult.Si o sa fiu mereu alaturi de el asa cum e si el alaturi de mine,pt.mine e cel mai bun barbat din intreg universul!numai bine tuturor!
acular22
Postat pe 27 Februarie 2009 15:50
Si ca sa revin la subiect,caci m-am luat cu "altele" nu este o rusine sa te casatoresti virgina(dar o sa regreti); nu vad insa,legatura intre rusine,casatorie si virginitate.....ca doar nu vei striga in ziua nuntii:sunt virgina,nu mai sunt virgina,iar invitatii sa inceapa sa te blamze
klarra
Postat pe 27 Februarie 2009 15:52
De la: acular22, la data 2009-02-27 15:50:20Multumesc de apreciere acum nu mai sunt o femeie usoara k nu mam casatorit fecioara?Uauuuuuuuuuu am trecut la statutul de doamna pt. tine mai Mitica?Sunt o doamna si sunt sotia pe care sia dorito sotul meu si binenteles k il laud pt. ca e totul pentru mine si amandoi am facut niste sacrificii destul de mari pot spune ca sa fim impreuna.Asa ca ar fi culmea ironiei sa nu ne apreciem unul pe altul si sa nu ne iubim!Ne bucuram k ne trezim dimineata unul langa altul si seara dormim unul in bratele celuilalt si-i multumim Lui DUMNEZEU k suntem impreuna pt. ca vietile noastre inainte nu au fost pre fericite si tocmai pentru ka am trecut prin diferite greutati inainte sa fim impreuna stim sa ne apreciem si sa ne iubim atat de mult.Si o sa fiu mereu alaturi de el asa cum e si el alaturi de mine,pt.mine e cel mai bun barbat din intreg universul!numai bine tuturor!
Acular,aici nu are legatura cu fecioria sau femeia usoara !Am spus ca [pe acest forum esti singura], de cate ori intram in polemici si alte discutii contra dictorii tu vi intotdeuna cu contra argumente unde arati cat de mult iubesti si respecti sotul tau,familia ta,si efortul vostru sa fiti impreuna,sa fiti uniti, da, aici esti o adevarata doamna , eu care sunt un adevarat dusman al infidelitatii al minciunii si ura in familie[ de asta ma cert cu toti pe forum] apreciez foarte mult femeia care procedeaza ca tine si asa femei sunt DOAMNE.; te cred ca a-ti trecut prin multe greutati,important este ca a-ti invins, sa stii ca si eu am avut greutati, mai ales ca am avut si un viol si era sa pierd multe dar au trecut . Char daca ne mai " certam" pe forum, respectul ca doamna ramane .!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 22:03
De la: klarra, la data 2009-02-27 15:52:15Si ca sa revin la subiect,caci m-am luat cu "altele" nu este o rusine sa te casatoresti virgina(dar o sa regreti); nu vad insa,legatura intre rusine,casatorie si virginitate.....ca doar nu vei striga in ziua nuntii:sunt virgina,nu mai sunt virgina,iar invitatii sa inceapa sa te blamze
La asa ceva am mai raspuns prin decembrie .dar mai reiau, pentru nou venitii. Am spus ca ; nu conteaza sa fii virgina la cununie,[ cine doreste asta ar fi foarte bine,] conteaza ca in limita posibilitatilor, barbatul cu care ai pierdut virginitatea indiferent cand , sa fie unicul, adica el sa fie si prietenul si amantul si sotul tau pe viata .In limita posibilitatilor , adica se exclud,vaduvele, violatele, divortatele parasitele din cauza lui, reduse mintal, lipsa afectiunii pentru partener,alte motive bine intemeiate.[purtarile persoanei fata de fata],si altele. Singura legatura cu rusinea , este daca stiu cei din jurul tu,ca inainte de casatorie ti-ai inselat voit viitorul sot .Toate bune.
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 22:24
De la: klarra, la data 2009-02-27 15:52:15Si ca sa revin la subiect,caci m-am luat cu "altele" nu este o rusine sa te casatoresti virgina(dar o sa regreti); nu vad insa,legatura intre rusine,casatorie si virginitate.....ca doar nu vei striga in ziua nuntii:sunt virgina,nu mai sunt virgina,iar invitatii sa inceapa sa te blamze
Scuze,am vrut sa scriu "blameze".....v-am zis eu ca-i topicul lui Mitica..de ce-mi raspunde el???
klarra
Postat pe 27 Februarie 2009 22:29
De la: mitica_mitaru, la data 2009-02-27 22:24:24
La asa ceva am mai raspuns prin decembrie .dar mai reiau, pentru nou venitii. Am spus ca ; nu conteaza sa fii virgina la cununie,[ cine doreste asta ar fi foarte bine,] conteaza ca in limita posibilitatilor, barbatul cu care ai pierdut virginitatea indiferent cand , sa fie unicul, adica el sa fie si prietenul si amantul si sotul tau pe viata .In limita posibilitatilor , adica se exclud,vaduvele, violatele, divortatele parasitele din cauza lui, reduse mintal, lipsa afectiunii pentru partener,alte motive bine intemeiate.[purtarile persoanei fata de fata],si altele. Singura legatura cu rusinea , este daca stiu cei din jurul tu,ca inainte de casatorie ti-ai inselat voit viitorul sot .Toate bune.
Klarra sa-ti mai spun un secret, sa nu ne auda nimeni : eu stiu ca de multe ori ai dreptate in ce spui , dar adevarul este ca eu mai te necajesc,ca i-mi raspunzifoarte dur si eu i-ti raspund la fel,i-mi place jocul asta sa mai scoatem monotonia de pe forum si asta ma amuza , dar in realitate nu am ganduri de jignire pentru nimeni, ca fiecare isi organizeaza viata cum vrea , nu am eu dreptul sa ma bag.!!
Tycu
Postat pe 27 Februarie 2009 22:41

Mitica, sexul si violul nu-s tot una. Si da, un barbat cae a violat o femeie nu ar trebui sa mai aibe curajul sa priveasca in ochi nici o femeie, niciodata.
fantome
Postat pe 28 Februarie 2009 08:10
De la: klarra, la data 2009-02-27 22:29:44
Scuze,am vrut sa scriu "blameze".....v-am zis eu ca-i topicul lui Mitica..de ce-mi raspunde el???
Klarra,ce bine ca mai esti prezenta pe forum.Ca sa intelegi mai bine, mie i-mi plac jocurile dure in cuvinte si aici te pricepi foarte bine.Stiu ca in multe cazuri ai dreptae si cu viata ta faci ce vrei,dar i-mi plac cuvintele dure pe care le folosesti la adresa mea, eu i-ti raspund la fel,si uite asa trece mai repede partea plictisitoare a vietii.Sa nu cumva sa incetezi jocul asta ; fii sincera , baiatul de langa tine , stie ce faci si ce scrii pe forum?sau inainte il trimiti la piata sa nu vada ? ;daca ar stii el saracutul, ce ti-ar mai incalzi funduletul !!!!!!
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2009 10:53
Klarra recunosc ca vorbesc pe net [ pe mess , si chat] cu mai multi in acelas timp si din cauza asta mai scapa greseli, AM GRESIT , trebuia DREPTATE si nu DREPTAE
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2009 11:01
De la: fantome, la data 2009-02-28 08:10:10

Mitica, sexul si violul nu-s tot una. Si da, un barbat cae a violat o femeie nu ar trebui sa mai aibe curajul sa priveasca in ochi nici o femeie, niciodata.
Ai dreptate , ca nu-s tot una, sexul este raportul sexual in sine, iar violul, arata din ce cauza s-a intamplat raportul . Ce justitiara esti cu violatorii.Dar de femeile care au provocat violul, nimic ?sau care au comportamente dubioase, nimic ?Eeee, hai !!;femeile sfinte, iar barbatii diavoli!!!!!
Tycu
Postat pe 28 Februarie 2009 11:41
femei care au provocat violul?????? esti dus rau nene!
kagome_grace
Postat pe 28 Februarie 2009 16:44

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
NASI NECASATORITI??? 70 De la: lulu2bad 28 Noiembrie 2015 14:04
saloane de coafura ,cosmetica si manichiura in Bacau pentru ziua nuntii 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
Blog de bijuterii :) 2 De la: silverglamour 7 August 2009 22:23
traditiile ma omoara!!! 101 De la: mitrea_alina 31 Octombrie 2009 03:00
Traditie din zona Vrancea 9 De la: mikala 23 Martie 2010 15:56