Setari Cookie-uri

nu cred ca daca ma casatoresc virgina este o rusine

De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-05 12:16:55
De la: fantome, la data 2009-03-05 10:52:47Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare?
Glumesti ? sa cer iertare? eu am pantaloni nu fusta! Vezi ca nu gandesti !am fost domn ca nu am dat in ea,ar fi meritat bagata in spital.Ti-ar convenii, ca o persoana care-ti da impresia falsa ca tine la tine si in realitate ea te foloseste pentru altcineva ?ca esti pentru ea un nimeni ?Merita, merita mai mult.;nu stiu prin Brasov cum gandesc oamenii dar pe la noi au ambitie.B

si sa inteleg bine un barbat nu isi poate cere iertare ?

hai ca asta este cea mai tare care am auzito. deci barbatul are dreptate intotdeauna iar cand nu are nu are de ce sa isi ceara scuze

PS - unde ai gasit proasta sa stea cu tine ?
mau77mau
Postat pe 5 Martie 2009 16:40
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 19:51
Saracu Mitica-pshico.....
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 20:03
....a fost folosit in tinerete si a ramas cu sechele ........
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 20:04
..........Cum a indraznit fata sa se uite la colegu de camera,cand el(pshico) era intruchiparea tuturor visurilor femeiesti......
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 20:05
........"normal" ca a "cautat-o" si a "gasit-o" la "justitiarul" de Mitica-pshico,care a "pedepsit-o" in numele tuturor frustratilor,misoginilor si inadaptatilor acestor meleaguri..........
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 20:09
P.S. Din cate stiu eu "i-mi" se scrie "imi"(dar e normal ca dupa asemenea "trauma" sa nu mai stie omul sa scrie corect").
klarra
Postat pe 5 Martie 2009 20:11
De la: klarra, la data 2009-03-05 20:05:57..........Cum a indraznit fata sa se uite la colegu de camera,cand el(pshico) era intruchiparea tuturor visurilor femeiesti......
:sml-happy0044 Klarra, daca mai fi vazut cand aveam 20 ani , si tu te-ai fi aruncat la mine in brate, si pramatia aia , sa se foloseasca de mine.?; si acum am ura pe ea . tu nu stii ce am simtit eu atunci asa ca nu te baga .
Tycu
Postat pe 5 Martie 2009 20:16
De la: mau, la data 2009-03-05 16:40:31
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-05 12:16:55
De la: fantome, la data 2009-03-05 10:52:47Rusine sa-ti fie, Mitica. Vezi de ce ti-am zis ca esti frustrat? Cum ai putut? N-ai avut nici un motiv, ai inventat motivatia pentru a-ti alimenta frustrarile. I-ai cerut vreodata iertare?
Glumesti ? sa cer iertare? eu am pantaloni nu fusta! Vezi ca nu gandesti !am fost domn ca nu am dat in ea,ar fi meritat bagata in spital.Ti-ar convenii, ca o persoana care-ti da impresia falsa ca tine la tine si in realitate ea te foloseste pentru altcineva ?ca esti pentru ea un nimeni ?Merita, merita mai mult.;nu stiu prin Brasov cum gandesc oamenii dar pe la noi au ambitie.B

si sa inteleg bine un barbat nu isi poate cere iertare ?

hai ca asta este cea mai tare care am auzito. deci barbatul are dreptate intotdeauna iar cand nu are nu are de ce sa isi ceara scuze

PS - unde ai gasit proasta sa stea cu tine ?
: sml-confused0067: Un barbat poate sa-si ceara iertare, cand e convins ca a gresit,; si eu mai inainte ,mi-am cerut iertare la cineva de aici,pentru ca am gresit fata de persoana aia, dar am inpresia ca tu ori esti femeie , ori... tu nu ai ambitie de loc ,daca cineva s-ar folosii de tine ?
Tycu
Postat pe 5 Martie 2009 20:23
De la: klarra, la data 2009-03-05 20:11:49 P.S. Din cate stiu eu "i-mi" se scrie "imi"(dar e normal ca dupa asemenea "trauma" sa nu mai stie omul sa scrie corect").
Aici gresesti Klarrita, cum gresesti si la "psico" corect e "psiHo" dar nu conteaza, ca pe forumuri se permit greselile si mai ales tie i[ti] iert eu. Tot nu mi-ai raspuns,baiatul de langa tine stie ce scrii tu pe forum? si daca stie nu-ti incalzeste funduletul dupa cum meriti ?sau l-ai trimis la culcare.Daca aflii ca baiatul de langa tine, care crezi ca te iubeste,si el in schimb te foloseste, ce faci frumoaso? Ti-e frica sa raspunzi?
Tycu
Postat pe 5 Martie 2009 21:23
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-04 11:04:15
De la: alina_manuela, la data 2009-03-03 15:44:45
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22
De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08
De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori.
Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !

De ce nu faci tu un efort sa intelegi ca esti depasit? De ce nu faci un efort sa intelegi ca fiecare are drepturi? De ce nu faci un efort sa intelegi ca nu ai voie sa atingi o femeie fara acordul ei? Cand cei ca tine vor face acest efort, atunci nu vor mai fi violuri nici daca femeile ar umbla goale pe strada. Vineca-ti frustrarile care le ai fata de femei si ai sa vezi lucrurile altfel.
Cred ca vorbim limbi diferite, sa incercam alta metoda poate intelegi; Si eu stiu ca violul e interzis si pedepsit, si iata ca se intampla. Spune tu cateva cauze de s-a ajuns la fapta asta, poate asa intelegi. !!

Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul?
Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!

Daca nu te usperi ca te intreb, rectia "victimei" tale care a fost?Ea a inteles realizat ce ti-a facut?Si cum a reactionat la ce ai facut tu?
alina
Postat pe 6 Martie 2009 11:58
De la: alina_manuela, la data 2009-03-06 11:58:28
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-04 11:04:15
De la: alina_manuela, la data 2009-03-03 15:44:45
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-03 12:08:22
De la: fantome, la data 2009-03-03 10:05:14
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-02 16:41:08
De la: fantome, la data 2009-03-02 11:03:14Nu exista cauze si circumstante atenuante pentru viol. Astea sunt doar motive inventate de violatori.
Daca continuam asa nu ajungem la nici un rezultat.Fa un efort, nu e greu, da cateva clickuri mai sus si citeste ce motive i-am scris lui rocsanyk3 si daca nici atunci nu intelegi, atunci intreaba-i si pe cei din jurul tau, poate ei gandesc mai deschis !

De ce nu faci tu un efort sa intelegi ca esti depasit? De ce nu faci un efort sa intelegi ca fiecare are drepturi? De ce nu faci un efort sa intelegi ca nu ai voie sa atingi o femeie fara acordul ei? Cand cei ca tine vor face acest efort, atunci nu vor mai fi violuri nici daca femeile ar umbla goale pe strada. Vineca-ti frustrarile care le ai fata de femei si ai sa vezi lucrurile altfel.
Cred ca vorbim limbi diferite, sa incercam alta metoda poate intelegi; Si eu stiu ca violul e interzis si pedepsit, si iata ca se intampla. Spune tu cateva cauze de s-a ajuns la fapta asta, poate asa intelegi. !!

Daca vrei sa intelegem de ce nu ne spui tu ce te-a indemnat sa comiti violul?
Alinuta, nu-mi place ca prietenul tau are mesaje pe telefon de la alte fete,trebuie sa te pretuiasca ,esi o fiinta superba .ce nu trebue suparata.Am zis ca sa uit de viol , dar cum tu esti irezistibila,si nimeni nu te poate refuza....!In ultimul an de liceu , am avut un coleg de camera semana la fizic cu mine, si nu era cu nimic mai dotat ca mine.O tipa [ facuta bine si frumoasa ca tine] de care i-mi placea mult venea cam des pe la noi in camera , ii placea si bautura ,[ nu exagerat] si mie la fel si mai serveam cate un sprit mai glumeam eram convins ca ea era topita dupa mine dupa cum se purta.Intr-o zi colegul s-a mutat in alt bloc si atunci s-a intrerupt vizita fetei la mine.Am urmarit-o si am vazut ca ea se ducea la fostul coleg si mi-a spus ca de fapt pentru el venea la mine ca eu nu o interesam.[ se folosea de mine } Ce trebuia sa fac alinuta si fantome ,in cazul asta ?ce motiv mai vreti ? -am ademenit-o in camera sub un pretext, ne-am cinstit cu un paharel si acolo ...!Am stat cate va luni impreuna de am scapat de racoare, dar unde dragoste nu e, nimic nu e .! Si sunt multe motive, si nu inventate de violatori.!

Daca nu te usperi ca te intreb, rectia "victimei" tale care a fost?Ea a inteles realizat ce ti-a facut?Si cum a reactionat la ce ai facut tu?
Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 16:14
jessica23_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 16:43
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:43:05

Bäi Mitica Mitaru, mare prO -ST te-a mai facut mäta .... esti cel mai tâm - pit om pe care l-am intalnit pe forumuri,ai niste idei de ca - kat si te mai si tii sus si tare ca esti cel mai bun ...cred ca fata violata e chiar sotia ta actuala dar ti-e rusine sa recunosti.
Bolnav mintal ce esti si increzutule.... daca eram in locul ei te mutilam pe viata intr-o seara bey per- versule ... barbatia ta e ¨ buturuga ¨ de ne pi - sham toti de pe forumul asta pe ea
Nu-mi spune ca era si virgina fata ca atunci chiar meriti torturat ...erai frumos al dra- kului crek in tinerete ....daca erai asa frumos puteai sa ai toate fetele la picioarele tale si nu trebuia sa profiti de saraca fata bo - ule ....

Ps: MARE PRO - ST TE-A MAI FACUT MÄTA!!!!!!!!!!!!!! PSIHO SAU PSICO CUM VREI TU ....... TOT LA FEL DE IMB - ECIL ESTI
jessica23_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 16:46
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,

ce-ar fi sa-ti bage tie un fortzos o bata de baseboll in fund dar sa nu te omoare .. doar asa sa-si faca placerile lui si tu sa nu poti riposta pentru ca e mai puternic ca tine .... sa vad atunci ce te consideri .... ¨victima¨ sau ¨prost dispus¨.....

mare noroc ai avut ca ai scapat fra- iere o puneai nashpa la parnaie .... dar ce-ai fi meritat sa fii doar un ¨prost dispus¨ si nu o ¨victima¨ la räcoare mai ales ca spui ca erai si aratos mamä - mamä erai numai bun de trimis

felicitari lui MAU .... barbat adevarat ... nu un bäsinos impresar ca tine
jessica23_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 16:57
REFERITOR LA POSTAREA DE MAI SUS

¨ ª ¨ = expresia folosita de Mitica ¨al nostru¨ pentru sotii care nu au dezvirginat femeile in noaptea nuntii
¨ - ¨ in adjectivele referitoare la mitica scris codat pentru a putea posta mesajul
jessica23_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 17:07
cred ca descreierata care adechis topicul vorbeste de prietenul ei ¨ Mity ¨ cand spune ca vrea sa ramana virgina pana la casatorie .... a dresat-o bine: ¨ daca nu esti virgina numai violuri iti iei toata casnicia ... viol cand are el chef, mancare la barbat pe masa, curatenie , spalat barbatul, ingrijit soacra , etc ... ¨
you mother fucker Mity esti BARBAT in toata puterea cuvantului ardete-ar para focului de bulan - giu
jessica23_healthy
Postat pe 6 Martie 2009 17:20
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:46:32
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:43:05

Bäi Mitica Mitaru, mare prO -ST te-a mai facut mäta .... esti cel mai tâm - pit om pe care l-am intalnit pe forumuri,ai niste idei de ca - kat si te mai si tii sus si tare ca esti cel mai bun ...cred ca fata violata e chiar sotia ta actuala dar ti-e rusine sa recunosti.
Bolnav mintal ce esti si increzutule.... daca eram in locul ei te mutilam pe viata intr-o seara bey per- versule ... barbatia ta e ¨ buturuga ¨ de ne pi - sham toti de pe forumul asta pe ea
Nu-mi spune ca era si virgina fata ca atunci chiar meriti torturat ...erai frumos al dra- kului crek in tinerete ....daca erai asa frumos puteai sa ai toate fetele la picioarele tale si nu trebuia sa profiti de saraca fata bo - ule ....

Ps: MARE PRO - ST TE-A MAI FACUT MÄTA!!!!!!!!!!!!!! PSIHO SAU PSICO CUM VREI TU ....... TOT LA FEL DE IMB - ECIL ESTI
Cine esti indescifrabilo ?eu nu te tin minte pe acest forum date in cont nu ai, de unde esti ,nu se stie , pana ti-e rusine si cu figura ta de ai pus poza din reclama .asta inseamna ca esti o nulitate., o "patata "sau poate ma dibuisi, si ai fi chiar tu pramatia aia!!?Afla ca prin '90--'91 nu se arucau fetele la picioarele baietilor ca nu erau curveturi ca acum , usoare cum sunteti voi acum !Tu esti dusa rau cu OZN-ul extraterestro !
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 17:21
SCUZE Aruncau, nu arucau din cauza aiurelii tale ma zapacii si eu !
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 17:25
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:57:19
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 16:14:59 : Ce frumos spui "victima", parca am omorato !da eu pentru ea ce am fost? Cum sa reactioneze !era putin dispusa dupa un pahar de vin ;-a plans, bine inteles, ce cuvinte si amenitari mi-a adresat!!,s-a dus la fratele ei care statea in alta camera,am mers si eu cu ea,i-am explicat motivul,am stabilit ca sa ne casatorim, a doua zi a venit si familia ei ,si nu singuri ci insotiti de doi 'militieni' ne-au dus pe toti la militie declaratii certuri si am ajuns la intelegerea sa ne casatorim .Am stat cateva luni impreuna si gata!,

ce-ar fi sa-ti bage tie un fortzos o bata de baseboll in fund dar sa nu te omoare .. doar asa sa-si faca placerile lui si tu sa nu poti riposta pentru ca e mai puternic ca tine .... sa vad atunci ce te consideri .... ¨victima¨ sau ¨prost dispus¨.....

mare noroc ai avut ca ai scapat fra- iere o puneai nashpa la parnaie .... dar ce-ai fi meritat sa fii doar un ¨prost dispus¨ si nu o ¨victima¨ la räcoare mai ales ca spui ca erai si aratos mamä - mamä erai numai bun de trimis

felicitari lui MAU .... barbat adevarat ... nu un bäsinos impresar ca tine[/quo Eu nu vreau sa-l jignesc pe acest mau, dar mi se pare un tip lipsit de ambitie,adica il joaca femeile cum vor!E mai mult feminin decat masculin!
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 17:40
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 17:07:31REFERITOR LA POSTAREA DE MAI SUS

¨ ª ¨ = expresia folosita de Mitica ¨al nostru¨ pentru sotii care nu au dezvirginat femeile in noaptea nuntii
¨ - ¨ in adjectivele referitoare la mitica scris codat pentru a putea posta mesajul
Nu inteleg , ce vrei sa spui cu codatul .??!!!!!!
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 17:44
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 17:20:13cred ca descreierata care adechis topicul vorbeste de prietenul ei ¨ Mity ¨ cand spune ca vrea sa ramana virgina pana la casatorie .... a dresat-o bine: ¨ daca nu esti virgina numai violuri iti iei toata casnicia ... viol cand are el chef, mancare la barbat pe masa, curatenie , spalat barbatul, ingrijit soacra , etc ... ¨
you mother fucker Mity esti BARBAT in toata puterea cuvantului ardete-ar para focului de bulan - giu
Nu inteleg cine e descreierata ,iar cu barbatii asa trebuie sa te porti , ca merita !
Tycu
Postat pe 6 Martie 2009 17:48
"I-MI" se scrie "IMI" (cine nu stie sa se uite in DEX) iar Mitica-"pshico" este o porecla
klarra
Postat pe 6 Martie 2009 19:19
De la: klarra, la data 2009-03-06 19:19:39"I-MI" se scrie "IMI" (cine nu stie sa se uite in DEX) iar Mitica-"pshico" este o porecla
Klarra,nenea Mitica spune ca nu in toate cazurile se scrie "imi" impreunat, si DEX se ocupa cu explicarea cuvintelor romanesti , iar cu gramatica se ocupa domnul profesor de L.Romana. Dar tot nu mi-ai raspuns : stie respectivul ce scrii , pe acest forum ? in loc sa stai la bucatarie, ca acolo e locul femeii. !
Tycu
Postat pe 7 Martie 2009 10:34
"IMI" SE SCRIE INTOTDEAUNA SUB ACEASTA FORMA Cine nu stie sa deschida o carte,sa dea click pe "Dex online-dictionare ale limbii romane"
klarra
Postat pe 7 Martie 2009 20:31
De la: klarra, la data 2009-03-07 20:31:03"IMI" SE SCRIE INTOTDEAUNA SUB ACEASTA FORMA Cine nu stie sa deschida o carte,sa dea click pe "Dex online-dictionare ale limbii romane"

era culmea sa fie de acord cu tine ..... dar chiar daca nu are dreptate tot pe a lui o tine
dupa capul lui si ¨i-mi¨ ¨i-ti¨ ¨i-si¨ e corect asa

am scris si eu o data ¨vre-o¨ si m-a corectat cineva si de atunci n-am mai facut greseala ... dar el nu e in stare sa recunoasca cand greseste
rocsanyk3
Postat pe 7 Martie 2009 21:31
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 17:21:04
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:46:32Cine esti indescifrabilo ?eu nu te tin minte pe acest forum date in cont nu ai, de unde esti ,nu se stie , pana ti-e rusine si cu figura ta de ai pus poza din reclama .asta inseamna ca esti o nulitate., o "patata "sau poate ma dibuisi, si ai fi chiar tu pramatia aia!!?Afla ca prin '90--'91 nu se arucau fetele la picioarele baietilor ca nu erau curveturi ca acum , usoare cum sunteti voi acum !Tu esti dusa rau cu OZN-ul extraterestro !

ce ti s-a parut atat de indescifrabil? nici nu trebuie sa ma cunosti... nu am nevoie e cunoscuti perversi si violatori ...... nulitate nu eram nici daca nu aveam nici o poza asa ca tin sa te informez ca iar ai gafat-o ... e un site cu mirese si am pus o poza cu o mireasa .... daca eram pe hi5 puneam o poza cu mine dar o data ce inca nu am facut nunta am pus o poza cu o rochie frumoasa
daca eram eu pramatia acum nu mai aveai organ masculin... asa ca uita-te in pantaloni si vezi daca sunt ea ....
curveta e femeia ta si toate femeile de sex feminin din familia ta .... noi suntem fete de gask .... care stim ce vrem de la viata si cu siguranta barbatii k tine nu au loc in ea

sunt extraterestra uuuuuuuhhhhh poate iti apar intr-o noapte in camera cu ozn si te castrez pac - pac....
jessica23_healthy
Postat pe 8 Martie 2009 02:22
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 17:44:03 Nu inteleg , ce vrei sa spui cu codatul .??!!!!!!

adevarul e ca e si greu tare de inteles dar cum este un cod nedescifrabil de violatori nu o sa ma obosesc sa-ti explic care-i mersul ca oricum nu o sa intelegi ...
jessica23_healthy
Postat pe 8 Martie 2009 02:48
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 17:48:20
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 17:20:13cred ca descreierata care adechis topicul vorbeste de prietenul ei ¨ Mity ¨ cand spune ca vrea sa ramana virgina pana la casatorie .... a dresat-o bine: ¨ daca nu esti virgina numai violuri iti iei toata casnicia ... viol cand are el chef, mancare la barbat pe masa, curatenie , spalat barbatul, ingrijit soacra , etc ... ¨
Nu inteleg cine e descreierata ,iar cu barbatii asa trebuie sa te porti , ca merita !

oare cine e descreierata care a deschis topicul??? sa fie chiar faimoasa Giusty? hmmmm uoau este chiar ea .... nu intelegi multe lucruri mitica dar din pacate nu intelegi ceea ce este evident si te dai destept si atotstiutor cu ceea ce de fapt nu ai nici o treaba

¨ cu barbatii asa trebuie sa te porti ca merita¨ mai ales tu meriti sa te ingrijeasca cineva .... un puscarias ..
jessica23_healthy
Postat pe 8 Martie 2009 03:01
De la: yessyka3, la data 2009-03-08 02:22:46
De la: mitica_mitaru, la data 2009-03-06 17:21:04
De la: yessyka3, la data 2009-03-06 16:46:32Cine esti indescifrabilo ?eu nu te tin minte pe acest forum date in cont nu ai, de unde esti ,nu se stie , pana ti-e rusine si cu figura ta de ai pus poza din reclama .asta inseamna ca esti o nulitate., o "patata "sau poate ma dibuisi, si ai fi chiar tu pramatia aia!!?Afla ca prin '90--'91 nu se arucau fetele la picioarele baietilor ca nu erau curveturi ca acum , usoare cum sunteti voi acum !Tu esti dusa rau cu OZN-ul extraterestro !

ce ti s-a parut atat de indescifrabil? nici nu trebuie sa ma cunosti... nu am nevoie e cunoscuti perversi si violatori ...... nulitate nu eram nici daca nu aveam nici o poza asa ca tin sa te informez ca iar ai gafat-o ... e un site cu mirese si am pus o poza cu o mireasa .... daca eram pe hi5 puneam o poza cu mine dar o data ce inca nu am facut nunta am pus o poza cu o rochie frumoasa
daca eram eu pramatia acum nu mai aveai organ masculin... asa ca uita-te in pantaloni si vezi daca sunt ea ....
curveta e femeia ta si toate femeile de sex feminin din familia ta .... noi suntem fete de gask .... care stim ce vrem de la viata si cu siguranta barbatii k tine nu au loc in ea

sunt extraterestra uuuuuuuhhhhh poate iti apar intr-o noapte in camera cu ozn si te castrez pac - pac....
La multi ani! pentru toate persoanele feminine cu ocazia de 8 Martie .! Yessyka ,in primul rand acest site nu este pentu mirese , nunti si violuri [ ai gresit topicul] citeste tema mai atenta , aici e vorba de virgine. Ai intrat pe acest topic , mai jignit cum ai vrut,dar civilizat, [ai asa ceva ?]e sa te prezinti ,sa stiu si eu cu cine stau de vorba,ti-e rusine cu imaginea ta ? cu varsta ta ? localitatea ta?asa ca nu are rost , sa stai in anonimat, si sa arunci asemenea aberatii, si fara sa ma cunosti. mai ales ca ai fraze indescifrabile pentru mine ; ce este cu codul ? cine este Giusty ?Da politicos este[ indiferent, barbat, femeie]sa-ti ceri scuze cand gresesti chiar si la scris.Asa ca lasa anonimatul si arata-te.!
Tycu
Postat pe 8 Martie 2009 11:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Alegerea Bisericii pe ultima suta de metri.. Un sfat? 11 De la: cassey_tarot 11 Mai 2010 15:15
Intrebare 4 De la: iulika_flore 13 Iulie 2009 11:53
saloane de coafura ,cosmetica si manichiura in Bacau pentru ziua nuntii 4 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
cum sa ma imbrac la nunta?? 10 De la: cj25har 16 Iunie 2010 15:35
Nunta intre veri 56 De la: KALI03 18 Ianuarie 2013 16:41