Setari Cookie-uri

cum ma pot obisnui cu gandul k nu- l voi mai vedea o jumatate de an.....

viitorul meu sot a plecat in interes de serviciu peste hotare ...mai mult pentru bani,ca sa ne putem face nunta si altele iar eu am ramas acasa singura neavand nici un sprijin ,ma ingrozeste gandul ca vom sta despartiti atat tmp ...mai ales ca mai mult de o luna nu am stat niciodata separati... Fetelor astept sa-mi da ti un sfat iar daca a-ti trecut si voi prin ceea ce trec si eu spune ti mi cum a ti invins distanta si timpul!!!!!!!!!multumesc anticipat
shteffa
Postat pe 7 Martie 2010 09:06
draguitza nu dispera.....ai spus ca pleaca pentru ca sa stranga banutzi sa va faceti nunta....o sa treaca repede timpul...o sa fie greu inceputul normal...daca nu ati mai stat despartiti...dar veti vorbi atat la telefon cat si pe calculator daca va avea posibilitate...deci......fruntea sus
Puffy_grace
Postat pe 7 Martie 2010 14:28
ms mult pt rasp !asa este vom tine legatura tot tmp dar sa stii k am intrat intr o depresie ...si nu stiu d c pt k vorba ta pt noi facem sacrificii...acum mi am dat seama ca el este singura pers pe lumea asta pt care am suferit atat!
shteffa
Postat pe 7 Martie 2010 15:16
E normal sa te apuce depresia, treaba ta e sa cauti metode sa scapi de ea, sa fii cat mai ocupata ca sa nu te mai gandesti chiar din minut in minut. Si eu am trecut prin asta, viitorul meu sot a fost plecat intr-un teatru de lupta (nush daca am voie sa-l mentionez, oricum nu conteaza) si pe langa dorul de el, mai traiam si nelinistea de a-l sti in pericol. 6 luni e mult, dar numai pana intervine obisnuinta, ca apoi timpul a trece mai repede! Incearca sa-ti ocupi timpul cu multe activitati si intre convorbiri telefonice si intalniri pe mess, o sa vezi ca nici nu mai simti cum a trecut timpul!
Capul sus!
georgi_gorgi
Postat pe 12 Martie 2010 08:18
E greu la inceput, pana te obisnuiesti.. o saptamana, doua. Apoi nu te mai gandesti asa mult. Daca este si posibilitatea sa tineti legatura pe messenger e si mai bine, cu toate ca uneori o sa-ti vina sa-ti iei lumea in cap de dorul lui. Este enorm de greu, stiu din proprie experienta.. sotul meu este plecat la munca in afara tarii, iar in primul an de casatorie(in care a venit si bebica) am stat impreuna doar o luna.. Acum este iar plecat, si urmeaza sa ne intalnim abia in septembrie. Deci.. fii tare. Pupici si sa auzim de bine
Adda_11
Postat pe 12 Martie 2010 08:47
noi am stat despartiti 5 zile si am crezut ca mor doar gandul la reintalnire mi-a dat putere si prietenii.cauta pe cineva sa stea cu tine ca este mai usor asa.ai grija de tine si nu dispera trece si asta
MONYK_ADRIANA
Postat pe 12 Martie 2010 09:19
Am trecut si eu prin asta, stiu cum e... el lucra in strainatate si ne vedeam la intervale de ~ o luna (uneori si la 2 luni) si asta timp de 2 ani si jumatate. E foarte greu... mai ales ca tu nu esti obisnuita si 6 luni e o perioada destul de lunga. Nu ai posibilitatea sa mergi sa ii faci o vizita in perioada asta? Dupa 3 luni de ex... Unde e plecat? V-ar ajuta enorm pt ca ati "micsora" perioada.
Cu mult curaj, incredere, rabdare o sa reusiti. Gandeste-te care e scopul: sa stranga bani pt nunta, asta o sa te motiveze ft mult.
Mult succes!
b_ralu_83
Postat pe 12 Martie 2010 10:40
draga mea, nu trebuie sa abordezi problema asa...trebuie sa iti spui ca esti langa el , ca esti cu el tot timpul , altfel .....nu merge.
crede-ma , stiu ce iti spun....sunt cu un barbat , pe care il consider barbatul vietii mele, dar, din anumite motive nu putem fi impreuna (deocamdata). Insa sentimentele dintre noi sunt ata de puternica incat sfideaza distanta si timpul care ne despart. Sa sti ca sintagma,,ochii care nu se vad se uita" nu este adevarata. am verificat. deci, curaj si.......timpul trece
maria_doina
Postat pe 12 Martie 2010 11:29
Acum 2 ani, soþul meu, a plecat la muncã în strãinãtate, crezând cã va strânge ceva bani pentru nuntã ºi datorii (rate). În acel an fixaxem nunta, pe care am anulat-o ulterior.
Mi-a fost foarte greu, am încercat sã-mi ocup timpul cu diferite activitãþi, atât la serviciu cât ºi acasã, însã atunci când mergeam la culcare era groznic ºi nu pentru faptul cã nu era lângã mine, pentru cã nu locuiam împreunã, ci pentru cã îl ºtiam plecat. Simþeam cã înebunesc! Eram tot timpul supãratã, nervoasã, oricât încercam sã maschez nu reuºeam. Pentru mine cel puþin, a fost groaznic! Am slãbit mult, am plâns mult, de parcã murise. Eu nu am reuºit sã mã obiºnuiesc, norocul meu a fost cã nici el nu a rezistat fãrã mine ºi a venit acasã dupã aproape 3 luni. Nu-mi venea sã cred când m-a sunat ºi mi-a spus cã vine!
Ce sã-þi spun, eu sunt o fire mai sensibilã ºi sufãr foarte mult. Depinde de fiecare. Eu nu aº fi reuºit! Îmi propusesem sã plec dupã el, dar îmi pierdeam serviciul.
Când mã suna parcã vorbeam cu un strãin, trecea aºa repede timpul! De-ar fi trecut ºi dupã ce nu-i mai auzeam vocea!
Sper cã tu vei reuºi!
Noi am avut ceva probleme de cuplu înainte de a pleca, îl apucase gelozia fãrã a avea motive. Dar clar cineva îi spuse-se ceva, doar ca sã ne despãrþim!
Lowiny_grace
Postat pe 12 Martie 2010 13:21
AM TRECUT PRINTR-O EXPERIENTA SIMILARA PRIETENUL MEU, ACUM SOTUL, A PLECAT IN STRAINATATE SI NE-AM VAZUT LA INTERVALE DE 2-3 LUNI TIMP DE APROXIMATIV 1 AN.A FOST F GREU NU AS MAI TRECE PRIN ASA CEVA PT TOTI BANII DIN LUME,INTRE NOI NU EXISTA NEINCREDERE SAU GELOZIE DAR COMUNICAREA ERA DIFICILA.STIU SI CUPLURI CARE LE MERGE BINE LA DISTANTA ACUM TOTUL DEPINDE DE VOI.CU DEPRESIA STIU SI EU AM TRECUT PRIN ASTA,ERAM DE NERECUNOSCUT.SINCER ITI ZIC NOI AM HOTARAT CA ORI UNDE MERGEM SA O FACEM IMPREUNA E MAI USOR PT AMINDOI.NU SUNTEM IDENTICI CA OAMENI LA FEL SI CU TRAIRILE SI SENTIMENTELE.SUCCES SA FII TARE SI POATE GASITI O CALE DE MIJLOC.
grace004047
Postat pe 12 Martie 2010 14:42
fetelor va multumesc mult pt sfaturi ,a ti fost dragute!...sper sa merg la munca cat mai repede k innebunesc singura in casa si snt sigura ca totul se va termina cu bine!asta pt ca iubirea este mai presus ca orice!!!!!!!
shteffa
Postat pe 12 Martie 2010 14:43
ai dreptate,iubirea invinge tot
MONYK_ADRIANA
Postat pe 12 Martie 2010 15:34
nu trebuie sa disperi...gandeste-te ca si lui ii este greu,el este singur acolo tu aici ai pe cineva cu care poti face sa-ti treaca timpul mai repede,trebuie sa fii tare si pt tine dar in special pt el.intr-o astefel de situatie trebuie sa aveti incredere unul in celalalt,sa ganditi pozitiv.este o perioada grea upa care va fii un vis implinit.si sa stii totul se intampla cu un motiv in viata asta,poate asta intareste dragostea unuia pt celalalt,tot greul spre bine,iti doresc sa fii tare si pt tine dar mai mult pt el!
sweetcris
Postat pe 12 Martie 2010 23:52
INCEARCA SA NU PRIVESTI LUCRURILA ASA CA TE AUDODEPRIMI,TREBUIE SA FII TARE EU AM STAT DEPARTE DE SOTUL MEU 3 LUNI SI A FOST GREU DAR INCERCAM SA IMI UMPLU TIMPUL SI SA NU DISPER..FA SI TU LA FEL!SI SA AVETI INCREDERE UNUL IN CELALALT!
felicia16
Postat pe 12 Martie 2010 23:58
De la: shteffa, la data 2010-03-07 09:06:08viitorul meu sot a plecat in interes de serviciu peste hotare ...mai mult pentru bani,ca sa ne putem face nunta si altele iar eu am ramas acasa singura neavand nici un sprijin ,ma ingrozeste gandul ca vom sta despartiti atat tmp ...mai ales ca mai mult de o luna nu am stat niciodata separati... Fetelor astept sa-mi da ti un sfat iar daca a-ti trecut si voi prin ceea ce trec si eu spune ti mi cum a ti invins distanta si timpul!!!!!!!!!multumesc anticipat

si eu am fost intr-o situatie asemanatore si crede-ma ca mi-a fost foarte greu .dar faptul ca am avut de pregatit nunta si m-am pregatit pentru examenul de diploma a mai redus din timpul in care am fost deprimata din cauza lipsei sotului. sfatul meu este sa cauti sa iti ocupi cu ca mai multe activitati timpul in care esti departe de iubit pe lanaga asta mai exista si telefonul si internetul unde va puteti vedea sau auzi.nu te mai stresa din cauza lipsei sotului cred-ma ca vor exista motive multe de stres cand vei pregati nunta .capul sus timpul trece dar dragostea ramane. pupici si spor la pregatiri.
mihaelaonu
Postat pe 13 Martie 2010 07:40
De la: sweetcris, la data 2010-03-12 23:52:14nu trebuie sa disperi...gandeste-te ca si lui ii este greu,el este singur acolo tu aici ai pe cineva cu care poti face sa-ti treaca timpul mai repede,trebuie sa fii tare si pt tine dar in special pt el.intr-o astefel de situatie trebuie sa aveti incredere unul in celalalt,sa ganditi pozitiv.este o perioada grea upa care va fii un vis implinit.si sa stii totul se intampla cu un motiv in viata asta,poate asta intareste dragostea unuia pt celalalt,tot greul spre bine,iti doresc sa fii tare si pt tine dar mai mult pt el!


Cu siguranta ca perioade de despartire intaresc dragostea, o maturizeaza (vorbesc din experianta mea), bineinteles in cazul in care exista iubire adevarata.
Shteffa... veti realiza cat de greu va este unul fara celalalt si tocmai de-asta dupa perioada asta va veti iubi, va veti aprecia mai mult, veti gandi si actiona in relatie cu mai multa maturitate.
By the way... stii ce dulci sunt revederile?
b_ralu_83
Postat pe 13 Martie 2010 12:32
da Ralu stiu cat de dulci snt revederile ca am mai trecut prin sit din aceste cand el facea scoala militara la caracal si ne am vazut prima oara la o luna,dar acum o jumatate de an m i se pare impresionant de mult ,prima oara noi am luat o in gluma ,ne gandeam la bani si ca vom mai realiza cate cv dar apoi iubirea si dorul ne a facut sa uitam de valoarea banilor..care de fapt nu au valoare!va mult inexplicabil de mult fetelor ca mi ati rasp la topic si va doresc drum bun in viata!
shteffa
Postat pe 13 Martie 2010 15:34
eu sint nasul, ascultati unul care a trecut asa o perioada de 7 ani si jumatate este greu dar timpul trece eu veneam acasa odata la 1 an si iar plecam ca sa ne putem realiza visurile noastre.Revederea este mai dulce ca despartirea ,pe noi nu ne-a afectat cu nimicsi sintem impreuna de 14 ani
Acum sintem impreuna in alta tarade 8 ani zi de zi si ne este bine,deci nu disperati timpul trece,lacrimele si oboseala se duc raman doar amintirile frumoase si faptele
grace004160
Postat pe 13 Martie 2010 19:55
vei trece peste asta ai sa vezi si credema stiu cum e...dar incet incet te vei obisnui,gandestete ca a plecat sa va fie voua bine nu a plecat doar pt el,al meu vine maine acasa nu ne-am mai vazut de 2luni si ceva si credema ca noi nu am stat o zi departe unu de altul si asteptarea e foarte grea dar o sa vb pe mes la tele sunt atatea modalitati sa vb sa va vedeti si cel mai important lucru e sa ai incredere in el,te pupicesc si nu mai fi trista ca o sa treaca si asta
dolcealina
Postat pe 15 Martie 2010 23:22
Cand te pandeste singuratatea si dorul e mai mare gandeste-te ce fericita esti fata de sotiile a caror soti sunt in Afganistan, Cosovo etc. Gandeste-te ca tu poti lua legatura cu el usor fata de ele, ca ele nu dorm, stau cu ochii atintiti pe canalele de stiri. Cauta sa vezi mereu partea buna a lucrurilor, viseaza la planurile voastre si incearca sa-ti faci un hobby nou.
Succes!
fantome
Postat pe 23 Martie 2010 13:11
nu stiu care e relatia dintre voi... dar eu si sotul meu nu am fost despartiti mai mult de cateva zile si am zis ca innebunesc...,am trecut peste deoarece am avut de lucru, dar daca era sa stau fara eram si eu demoralizata... apropo... ma ocup cu decorari pentru nunta daca pe viitor ai nevoie... astept sa ma suni 0721465264 in general activez in Timisoara dar ne si deplasam...iar preturile sunt acceptabile
Marry_grace
Postat pe 9 Mai 2010 08:37
Noi am avut o alta problema si am stat despartiti un an si jumatate si acum suntem foarte bine casatoriti, la casa noastra asa ca stai linistita, daca va iubiti cu adevarat treceti si peste asta
mysterious_girl
Postat pe 9 Mai 2010 10:10
shteffa nu dispera, eu am o relatie de 5 ani cu viitorul meu sot. Eram in orase diferite, la inceput ne vedeam mai rar la 3-4 luni dar vorbeam zilnic pe mess.Imi era tare greu cand ne intalneam si timpul era asa scurt iar cand plecam plangeam in hohote.Si acasa cand ajungeam 2 saptamani eram distrusa. Dar incet incet am inceput sa ne vedem mult mai des si durata s-a schimbat marindu-se. Acum mai avem 2 luni pana la nunta, pe el nu l-am vazut de 2 luni fiind plecat pe vapor.Dar vorbim zilnic pe mess pe casti si webcam.Cand iubesti mai faci si sacrificii. Gandeste-te ca el e plecat sa munceasca pentru voi doi, pentru o viata mai buna.O sa vina el acasa si o sa vezi ce dulci sunt reintalnirile.
Te pup si ai grija de sanatatea ta.
angel_ou_demon_grace
Postat pe 9 Mai 2010 10:53
Cunosc un caz cand dupa 8 ani de relatie, el a plecat in strainatate sa munceasca sa stranga bani pt casa lor si nunta si acolo si-a gasit pe alta....
grace006275
Postat pe 9 Mai 2010 11:27
De la: grace006275, la data 2010-05-09 11:27:03Cunosc un caz cand dupa 8 ani de relatie, el a plecat in strainatate sa munceasca sa stranga bani pt casa lor si nunta si acolo si-a gasit pe alta....


Da, acum depinde si de persoana. Si eu am cunoscut cazuri.Dar se poate intampla ca persoana sa stea langa tine si sa-si gaseasca pe alta. Acum fiecare cu norocul lui.
angel_ou_demon_grace
Postat pe 9 Mai 2010 11:47
fantome...papi al meu este plecat in kosovo.....au trecut iata 2 luni si fiindca eu nu am pe nimeni pe lume ,parinti ,frati ne este din ce in ce mai greu....dar o sa treaca totul cu ajutorul lui D-zeu....ms frumos pt sfaturi tuturor!
shteffa
Postat pe 9 Mai 2010 17:29
Salut. Stii asa poveste am trait si eu cu ceva ani in urma, numai ca cea care a plecat am fost eu. Ne doream casa noastra, o masina si desigur o nunta frumoasa. Ideia a fost insa plec eu si peste citeva luni vii si tu, dar visele noastre sau spulberat. M-am aranjat la serviciu a trecut o luna, doua, trei visele cresteau el nu dorea sa ma urmeze (cu toate ca ma iubea si sunt sigura ca si acum nu-i sunt indiferenta), eu nu eram pregatita sa ma intorc si sa sfirsit tot. dupa doi ani m-am intors acasa, la el desigur, iam fost chiar fidela dar nu a mers.O despartire de o saptamina, doua stii chiar prinde bine, luni intregi nu.Pleaca cu el, o sa va fie poate un pic mai greu la inceput dar ve-ti reusi sunt sigura. Nu vreau sa te descurajez, in nici un caz, fii insa atenta, (ochii care nu se vad se uita).Bafta voua.
lenutica_grace
Postat pe 10 Mai 2010 00:59
Buna!Stai linistita timpul le rezolva pe toate,roaga-te la dumnezeu sa se intoarca sanatos,sotul prietenei mele a plecat in Afganistan si nu s-a mai intors ,ea ce sa mai zica(nu vreau sa te sperii)?Tu roaga-te pentru el sa il pazeasca dumnezeu de rele si sa se intorca sanatos ,mai bn mai tarziu decat niciodata.Bafta ,fruntea sus si fii tare.
gabita_grace
Postat pe 11 Mai 2010 08:55
Buna! am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare. timp de aproape 3 ani prietenul meu a fost plecat sa munceasca in strainatate si ne vedeam de craciun doar cateva saptamani. la inceput este foarte greu, eu plangeam in fiecare zi , plangeam pe mess cand vb cu el dar a trebuit sa ma obisnuiesc , sa fiu optimista si sa ma gandesc cu zambetul pe buze la ziua cand va venii aksa. cel mai important este sa fii tare si sa il sustii si pe el . gandestete k el e singur acolo si vrea sa munceasca pt voi doi si are nevoie de incurasari. in schimb tu ai aici si familie si prieteni. ridicai moralul si sfatuiestel k totul se va termina cu bine
ladyniko
Postat pe 11 Mai 2010 11:24
De la: lenutica, la data 2010-05-10 00:59:34Salut. Stii asa poveste am trait si eu cu ceva ani in urma, numai ca cea care a plecat am fost eu. Ne doream casa noastra, o masina si desigur o nunta frumoasa. Ideia a fost insa plec eu si peste citeva luni vii si tu, dar visele noastre sau spulberat. M-am aranjat la serviciu a trecut o luna, doua, trei visele cresteau el nu dorea sa ma urmeze (cu toate ca ma iubea si sunt sigura ca si acum nu-i sunt indiferenta), eu nu eram pregatita sa ma intorc si sa sfirsit tot. dupa doi ani m-am intors acasa, la el desigur, iam fost chiar fidela dar nu a mers.O despartire de o saptamina, doua stii chiar prinde bine, luni intregi nu.Pleaca cu el, o sa va fie poate un pic mai greu la inceput dar ve-ti reusi sunt sigura. Nu vreau sa te descurajez, in nici un caz, fii insa atenta, (ochii care nu se vad se uita).Bafta voua.


Nu sunt de acord cu "ochii care nu se vad se uita"... nu in 2-3 ani... daca exista iubire adevarata, comunicare (comunicarea se poate face ft bine chiar si la distanta), daca incerci sa te te vezi la anumite intervale in acea perioada (chiar si la 2-3 luni). O astfel de perioada te face sa iti dai seama daca ceea ce e intre voi e dragoste adevarata.
b_ralu_83
Postat pe 11 Mai 2010 11:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vand/ inchiriez rochie de mireasa Evergreen 1 De la: raluck 10 August 2011 18:10
cel mai bun meniu de nunta si cel mai ieftin! 1 De la: restadam 18 Ianuarie 2012 15:07
Ce sa facem daca sotul are o pasiune sa joace la cazinouri? 24 De la: Radu_Simy28 9 Iulie 2013 15:07
Momente artistice de dans sportiv cu copii 5 De la: MONSENIORUL 2 Ianuarie 2012 12:20
MERITA VAZUT 1 De la: grace006966 5 Ianuarie 2010 10:46